Kan det vara sant?

Har inte åkt än. Är ganska glad nu. Tror att jag ska få Ackes bärbara och han ska få min stora klumpiga data. Men då måste jag installera om hela internet för det är så mycket skit på den här datan just nu och kanske något virus så lika bra att göra det.. Så jag får göra det i morgon innan han tar den. Om det nu blir av ..

Men nu ska jag försöka få tag på Jonas han svarar inte på mina sms.. Eller ska jag börja ladda om hela internet? Aaah jag tror nog det .
Hörs mer i morgon puss <3

blev en tidig morgon för mig idag.

God morgon på er.

Jag var uppe redan klockan 8 i morse, har duschat och nyss sminkat mig ska snart börja med håret. Så så klart träffa Jonas idag .Som kom hem till sverige för ca 2 timmar snart..  Så kommer nog inte bli något mer bloggande idag tyvärr. Men nu är det så att jag har int träffat älsklingen på 2 veckor så ni acceptera det ;)

Men vi hörs imorgon när jag kommer hem . puss <3

hörs imorgon bitti.

Nu går jag och lägger mig och sover. Blir nog en tidig morgon för min del . Jonas kommer hem om ca 10 timmar. Och gud som ja har längtat. Så vi hörs helt enkelt i morgon. Puss <3

Mat en gång om dagen är bra för magen?

Nu är jag hemma igen..

Drog till kungens kruva och handlade mat med mamma och Acke. Var borta i nästan 3 timmar. Usch men det är skönt att äntligen vara hemma. Känns bara som att hela dagen har försvunnit faktiskt. Skulle hinna med att sola, fixa mitt hår och löshåret. Men tror inte mamma orkar med det nu efter att vi har ätit mat..

Plus att jag har bara ätit en liten yoghurt idag, inte alls bra?! Men men , finns inte så mycket att göra åt det. Har köpt nyttigt frukost bröd nu ialla fall . Eller ja mer knäckebröd. Men gott är det. Ska snart äta Wok som tillagas ute i köket ska bli riktigt gott..
Kommer nog inte blogga så mycket ikväll tyvärr . Eller vi får se.  Ska sitta och titta på tv och tycka synd om mig själv faktiskt. Känns som en sån underbar dag ;) Och när jag satt i bilen på väg hem så kom jag på att jag ska ju träffa Jonas i morgon. Kan ni tänka er, den långa veckan jag har hatat så mycket är snart äntligen över.

Har faktiskt köpt hem godis till mig själv, busig som jag är..
Juste har laddat ner en skräckfilm med. Närmare än så kommer inte Halloween till mig


Peppad? neej.

Känner att jag behöver... mer

Nu har jag äntligen städat klart med mamma. Tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle. Roligt vare ialla fall inte. Fick städa båda toaletterna. EEUW .

Nej men hörrni.  Vet ni vad jag känner just nu . Jag känner att jag har brist på kläder. Jag har ju hur mycket kläder som helst men inget som jag använder typ.. Måste uppdatera mig snart med nya kläder. Kännssom att jag har samma kläder hela tiden . Känner mig tråkig.. Vill ju variera lite men har inget att göra det med . Inget som passar mig som ligger där i lådorna och skräpar. Det är så myckt man vill ha men så lite pengar. Livet är inte alltid lätt ;)
Nästa månad för jag ta mig en tripp till skärholmen eller stockholm för att shoppa lite på rea. Och då blir det verkligen sånt jag vill ha och behöver. Jag har i för sig 6 par byxor. Men det är inget jag igentligen vill ha längre. Vill ha nytt, alla mina byxor har typ blivigt för stora med så dags att köpa tajta byxor som inte bli för stora efter ett tag. Jag krymper fan . Inte bra... 




Skulle inte sitta fint med lite mer av sånt här ..

Duktiga idag.

Nu skajag hjälpa mamma att städa...

Dagenslåt




It’s just too little too late 
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

Dagens planer.

Här är mina underbara planer för dagen.

Klä på mig och smörja in ansiktet
Äta frukost kanske?
Åka och sola med mamma?
Åka och handla på city gross antagligen..
Fixa mitt löshår och mitt egna hår?
Blogga.

Nån som vet något vad som kan hända idag?

God Morgon

God morgon sötnosar..

Nu är jag vaken , fick verkligen sova ut idag. Kändes hur skönt som helst. Fast iför sig jag somnade halv 3 inatt så tyckte att kunde få sova lite mera. Men neej det var bara att tvinga sig upp..

Jaa och idag är det början på Halloween. Känns inte alls kul. Hemma sittande kväll för min del vad jag vet just nu ialla fall . Man vet aldrig vad som händer. Det känns som att jag ska göra mycket idag men det är det verkligen inte..

Men nu ska jag klä på mig och kolla lite på tv har jag tänkt. 
Så vi hörs ...

natti

God natt mina älsklingar.

Nu ska jag sova inte för att jag är trött . Eller jo lite trött är jag . Och deppig , hatar att tänka på allt . Det är ganska tråkigt. Men ialla fall nu kanske jag äntligen kan få min skönhets sömn haha . Katterna har ju väckt mig varje natt nu och dom har äntligen flyttat sig själva ut i vardagsrummet. Där kan dom gott ligga en natt till och jag hade fan slagit katt jäveln. Varje gång hon inte får gå ut så river hon mig :o Hon är fan mer diva än vad jag är . Men hon har ju faktsikt lärt sig av den bästa så förstår henne ;)

Hörs om några timmar då jag vaknat pigg och glad förhoppningsvis. Får se vilken sida jag känner mig att vara på imorgon. Elak och bitchig kanske ? Eller kanske min snälla. Vi får se.. det är ju trotsallt Halloween såå ..

Natti!

Hatar Halloween.

Sötnosar sover ni?

Själv är jag vaken , har så mycket att tänka på just nu . Minns ni hur glad jag var igår när jag äntligen fott hem mitt löshår och hela världen var perfekt. Det är den inte just nu, har inte gjort något åt mitt hår idag. Blir helt tokig på det. Jag vill tunna ut mitt hår, och mamma pratar om att skicka mig till frissan så dom kan tunna ut det. Men när man väl går till frisören så klipper dom av 10 cm av håret samtidigt. Jag litar inte ett dug på frisörer. Speciellt inte här i södertälje , finns knappt någon duktig och svenska kan dom inte heller prata så pinsamt när man ska sitta och prata med dom så fattar man typ 50% av vad dom säger.
Så litar faktiskt mer på mamma , fast igentligen inte. Jag vet inte hur jag ska göra. Om jag inte gör något åt det så känns det som att jag har kastat iväg 440 kr åt helvete, rent ut sagt faktiskt!
Så jag hoppas att mamma kan hjälpa mig att komma på en lösning om hur jag ska göra efter att hon kommit hem från jobbet. Sitter och tittar på det där det ligger , ensamt och bar ropar efter mig . Men det är ju så satans långt så måste klippa det , och då ska det inte klippas rakt. fult fult fult.
Utan det ska se ut som riktigit hår , men aja får se hur det blir i morgon. Jag vill bara få mitt hår gjort så jag kan känna mig fin.



Det enda positvia med i morgon är väl att jag ska sola och bli brun som en pepparkaka. Nackdelen är väl att jag kommer få huur många fräknar som helst...




It's Frizzie Bitch.

Stop.

Hej på er..

Nu ska jag låta musiken gå på datorn och ska lägga mig i sängen och spela på mobilen. Och jonas smsade mig nyss och frågade om det var något fel på mobilen. Men det är det att jag inte har några pengar på mobilen så nu kommer han vara orolig tills han landar i sverige som är på lördag. Alltså 48 timmar dit typ. Ska försöka se om det finns nån sida jag kan smsa från <3

Men skriver mer om jag orkar om några timmar.. Ni får ha det jätte bra.

Puss<3

Kollar varje månad.

Heej ...

Sitter inne på Dell's hemsida och kollar på den där mini laptopen jag vill ha, den blit tydligen billigare och billigare för varje månad som går. Vill så gärna ha en ny blogg dator, den här kan man ju inte gå och bära på direkt . Men det är något inte min mamma förstår riktigt inte Acke heller. Blir så himla trött på det..

Pris just nu :3 590:-

Prefekt till julklapp till mig från hela släkten , men vet att det inte kommer bli så :( det är tydligen en för dyr julklapp.Fast jag vet att mamma och Acke annars lägger ut nästan 2 000 på bara mig varje jul.. Med tanke på vad jag fick förra året så .. Tror till och med att priset går ner till jul med på hemsidan.. Men men ..


3 590:- perfekt . Dags att spara eller hur blir det? Det vet man aldrig!

Dagens låt.

Jag har alltid tänk "usch" för Lars Winnerbäck , men nu är jag besatt av två låtar med honom. Det trodde jag aldirg om mig själv. Men det här blir dagens låt bara för att lixom. Vad säger ni om låten ?

Var har jag varit?

Nu har jag äntligen kommit hem, då undrar ni vart jag har varit ?

Jag har följt med Acke och hämtade mamma på Arlanda flygplats. Vi stod i kö hur länge som helst därför jag är hemma 4 timmar senare. Haha sen åt vi på burger king. Mina nyttigheter går åt helvete, men skit samma så kan det vara ibland ;) Men nu är jag hemma , väldigt skönt. Bara det att jag är så jävla sur över att jag inte har en aning om vad jag ska hitta på imorgon.. Alla är ute och festar och jag ska sitta hemma som en luffare och inte göra något. Det stör mig något enormt..

Verkligen jätte kul . Nej nu ska jag gå och sura i ett hörn. Eller nej men åhh..

usch då.

Hej på er.

Känner att det är jätte dålig update idag. Det är för att jag sitter och väntar på mamma , och verkligen inte kommer på något att skriva om. Men det blir bättre fram mot kvällen då mamma ska hjälpa mig om hon nu inte kommer med ursäkten att hon är för trött eller att vi gör det i morgon bara för att.. Då kommer jag blijätte sur , och det vill vi inte ;)
Plus att jag inte har ätit något på hela dagen , har inte orkat helt enkelt . Jag kan erkänna att allt det här med mittlöshår har gjort mig trött på allt . Så när jagf väl fått det fixat så kommer jag bli glad igen och skriva och allt sånt som jag gjorde innan det där förstörde mig. Haha , usch så hemsk jag låter.. :)

Känner hur magen kurrar och det är inte alls bra så ska nog ta något och äta nu. Kanske blir på lit bättre humör då..

Men vi hörs så fort jag har något att berätta så klart <3 


Need you.


Cutie Pie ..


Ingen aning om vad jag ska göra nu ..

Mat schema

jag lever

God morgon på er sötnosar.

Det är helt otroligt att jag är vaken så här tidigt på morgonen. Fast kanske inte alls så konstigt gick ju och la mig klockan 22.00 igår och somnade nästan direkt. Anledningen till att jag gick och la mig så tidigt är för att all energi gick åt när jag blev sur på löshåret och mitt egna hår. Men nu känns allt bättre. Tänker inte sätta på mig det för än mamma kommer hem. För hur jävla snyggt är det att ha hår till midjan ? HALLÅ!? SK man ha löshår ska det väl sluta nånstans efter brösten. Eller vad säger ni?
Men som sagt så kommer mamma hem idag, eller ja ikväll och hon erbjöd sig att hjälpa mig. Så det känns skönt. Frågan är bara hur det ska gå till . Jag måste ialla fall tunna ut mitt hår innan hon börjar klippa till löshåret. Jag är nervös för att hon kan göra fel och det känns inte alls bra alltså . Men jag ger henne en chans :) <3

Jag vaknade upp idag med smink och håret uppsatt i en jätte ful toffs. Inte alls bra, Ska snart tvätta bort det gammla sminket och börja göra mig iordning så man ser en aning bra ut idag:) Om 2 dagar kommer min älskling hem också:) <3

Men nu ska jag ta och äta lite frukost och försöka tänka på annat än mitt dumma löshår för än mamma kommer hem. Och jag funderar faktiskt på att skicka ett mejl till företaget som skickade löshåret, alltså dom har ju uppdeat håret så jävla fult . Har typ fått 7 remsor där det sitter ett clips på . 4 st remsor där det sitter 2 clips på pch 3 remsor där det sitter 3 clips . Jag förstår inte. Dom kunde lixom skickat löshåret helt till mig så kunde jag ha fått fixa det själv.. Det var ju ändå jag som betalde för det och det var inte så jag ville att det skulle se ut . Dom skrev inte ens något om det i köp grejen att det ksulle vara uppdelat så ..

Hur skulle ni ha gjort?  mejlat och klagat eller ej?


Sa ju att det var ljust ;) <3

förstår inte.

Nu är kattungarna så stora att dom springer runt här på mitt rum. Och jag förstår inte vad som är så intressant med mina fötter :o

nu är allt fixat igen

Hej på er gullungar.

Förlåt för att jag blev så sur förut , men inget ville som jag. Förövrigt är jag riktigt nöjd över mitt hår. Jätte blont just nu så.. Pratade med mamma förut när jag var sur , förlåt mammi <3
Men hon ska hjälpa mig att klippa mitt löshår i morgon så det passar in till mitt hår. Sen ska vi kanske tunna ut mitt tjocka hår en aning. Jag är så trött på att det tar flera timmar för det att torka och att det tar minst en timma att platta det.Och jag har hört så många gånger att det är så fint med tjockthår . Många som skulle göra vad som helst för att få det. Sure, men jag är jävligt trött på det och vill tunna ut det så hoppas mamma kan hjälpa mig med det med...

Men jag är lite gladare nu , gick till affären och köpte lite godis som jag förövrigt inte rört. Fick lite dåligt samvete över att jag köpte det när jag var på väg hem. Men det var skönt att komma hemmifrån ett tag. Gå av sig all ilska , finns inget bättre när man är sur. Nu ska jag hämta ett stort glas vatten och bara ta det lungt resten av kvällen..



Ser ganska gult ut , men sitter vid en lampa som skiftar dåligt. Plus att det är mörkt på mitt rum. Ni får en bättre bild i morgon.

ger upp nu..

ÅHHH!!

Inget vill som jag idag just nu , håret är för långt. Och allt ser helt cp ut .. Jag tänker strunta i mina nyttigheter ska till Ica sen och köpa mig en stor godis påse. Pallar inte ...

Sur...

Hej på er..

Är faktiskt rätt så sur just nu. Mitt hår ser lite gult ut, och utväxten är typ som vanligt fast att jag smetade på hur mycket hårfärg som helst där. Aja, får se hur detsr ut när det har torkat. Just nu är jag förbannad som f*n :'(

Aja lägger upp en bild om några timmar då, puss <3

om 40 minuter.

Så där om 40 minuter är det klart, och det kliar som vanligt i hårbotten och massa. Ska sysselsätta mig med att titta på film . Blir silver schampoo sen med , så jag får bort om det nu blir gula fläckar ;)
Så klart visar jag reslutatet sen . Puss <3

Oj oj , svettigt .

Hej älsklingar..

Kom hem från Ica Maxi för några minuter sen , handlade 2 förpackningar hårfärg. Ska snart ställa mig i badrummet och fixa allt sånt med håret. Hoppas nu att det blir jätte blont annars harjag slösat 156 kr i onödan på bara hårfärg.  iför sig det är inte så mycket pengar men pengarna är snart slut igen Haha ;) Så nu gäller det att inte slösa några mer pengar för ska på bio med Hanna den 6 November . och då kommer det gå åt lite pengar. Sen kommer jag vara luspank igen . Men så är det när man är  för fin för att arbeta. Haha , nej men fram mot sommaren ska ajg till arbetsförmedlningen och skaffa mig ett sommar jobb. Hur skönt som helst. Känner att det behöbs plus att hela familjen tjatar på mig ;)<3
Så det är dags att göra något åt det. Börjar bli hungrig med , men har jävligt ont i magen. Så får se om jag gör någon lunch idag eller om jag väntar till middagen... Men nu ska jag börja färga mitt hår så ni får se resultat senare.. Jag längtar själv till resultatet. Den här dagen har jag bara haft massa tur känns det som. Min 3 mobil kan ajg smsa med nu så det är nice. Sen löshår, fick billigare hårfärg än vad jag hade förväntat mig. Och nu hoppas jag att färgningen går bra.. Men vi hörs om nån timma.

Lovely <3

Kan inte sluta le ..

ÄNTLIGEN!!!

Nu har jag äntligen fått mitt löshår.. Lite konstigt uppdelat alltihopa men det ska nog gå , haha .Men jag valde ju som sagt platina blond och jag är inte alls långt åfrn att vara det men känns säkrast att dra och köpa mer hårfärg så jag verkligen blir platina blod :D Sen ska jag sätta i håret ikväll när jag är klar med allt ;)
Hela 55 cm lång är det :)<3


Litet paket för så mycket hår .

Dagens planer

Så här ser min dag ut ..

Fixa mig..
hämta ut mitt paket .
Fixa till löshåret.
Dra till affären och köpa hårfärg( om det behövs)
Visa er hur det ser ut på .
Titta på film och bara ta det lungt.

Mat schema nr 3



Oj oj oj vad jag är nyttig ;)<3

sömnlös natt.

God morgon sötnosar.

Jag är så jävla trött just nu så det är sjukt. Från att jag sa god natt till er så försökte jag verkligen att sova runt halv 2.Men nee då ska kattjävlarna börja springa runt på rummet och Sotan blir helt för virrad och började mjaua och hopps upp i min säng . Rev mig i ansiktet lite löst för att jag skulle släppa ut henne . Och Acke låg där ute i soffan och snarkade som bara den . Så jag somnade runt halv 6.. Visst låter det kul ;)
Det var det verkligen inte, men fick sova i minst 5 timmar i alla fall så det känns ju skönt på ett sätt i allafall . Men nu ska jag göra mig snygg och sen äta frukost. Mamma har satt in pengar på mitt kort nu så om några timmar så har jag mitt löshår :)<3

Och eftersom att jag beställde platina blond så tror jag att jag måste tillbaka till ica Maxi och köpa 2 paket hårfärg. Eftersom att jag hrså tjockt hår och har utväxt så är det nog lika bra. Eller vad säger ni?<3

Aja vi hörs om nån timma hörrni då jag är redo och klar


Jag för snart 3 år sedan , i mitt gamla löshår .. HUR SNYGG?

hur snygg var man inte för 3 år sen lixom. Hahaha

Tänker lägga mig i sängen nu.

Hej sötnosar.

Funderar stark på att gå in i badrummet ,tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Sen flyga rakt in under täcket och snarka som aldrig förr ;)
Haha , nej men känner mig hur sliten som helst just nu. Plus att jag inte har varit med min älskade pojkvän på snart 10 dagar. Tänk er själv vad deprimerande det är.. Men imorgon kommer jag vara hur sysselsatt som bara den så den dagen kommer gå fort. Känner att jag vill ha lördag nu och inte alls om 4 dagar..

Men nu ska jag faktsikt göra som jag sa i början av inlägget .. Tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen ska jag faktiskt lägga mig ner och kolla på film som jag alltid gör innan jag somnar gott under mitt barbie täcke och min barbie kudde + 5 andra kuddar. Men vet ni vad som skulle vara det bästa att somna brevid just nu . En jonas <3

Jag vet att jag tjatar som fan om honom, men tänk er själv att vara utan den som betyder mest i nästan 2 veckor. Knappt höra något ifrån honom, inte höra hans röst eller någonting. Tror ni ocksås kulle känna som jag . Jag är nästan på gränsen till att bryta ihop . Men så svag ska jag inte vara...
Jag är stark jag klarar det mesta jag..

Men vi hörs mer i morgon när jag vaknat och ätit en underbar nyttig frukost. Puss <3

Dagens låt





When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene

Vaken fortfarande ..

Hej på er.

Jag har legat och titat på film i snart 4 timmar eller hur långt det nu blir . Tittade först på Casper ni vet den där barn filmen man älskade när man var liten ? :) <3
Sen blev det filmen slumdog millionare som Alexandra har tjatat om att jag ska se , och jag håller med henne att det var en väldigt bra film. Men jag har sätt bättre.. Men ja den var bra, lite otäck ibland och inget som ska ses av en liten flicka som mig själv. Haha nej då jag är stor ;) Fyller ju 18 om ca 9 månader..

Men ialla fall , jag är fortfarande vaken som ni ser , ni trodde väl inte på allvar att jag skulle sova klockan halv 6? visst jag hade ont i huvudet , men det finns hjälmedel till sånt :) Sen att jag var trött var för att jag hade precis duschat , fast igentligen så är jag alltid trött...

Sen hur det blir med löshåret så blir det att jag hämtar ut det i morgon, vilken tid vet jag inte riktigt än. Utan mamma smsar säkert när hon har lagt in mina pengar på mitt kort. Sen så får jag sitta och vänta på acke . Fast tror inte jag behöver vänta så länge eftersom att jag antagligen kommer sova till klockan 12 i morgon eller något sånt. Sen kommer det ju ta minst 1½ timma för mig att sminka mig , hitta kläder och fixa håret . Så dagen går fort hoppas jag. Sen när jag hämtat ut det ska jag sy fast clipsen och sen prova och bara njuta av att jag äntligen får långt hår.  Och då menar jag LÅÅÅÅNGT hår.. Det var ju 55 cm på längden stod det ju så jag får hoppas att dom inte ljög om det för då blir jag sur och ska skriva ett hatmejl till dom ;) Jag är så mogen av mig ibland så det är helt sjukt eller vad säger ni? 
Sen om håret är för ljust för mitt hår så får jag nog dra till ica maxi och köpa blekningsmedel så det löser sig allt .

Juste jag skrev ju tidigare i veckan om att jag hade beställt två gånger på den där hemsidan ang löshåret. Så jag skickade ett mejl nån timma efter och skrev vad som hade hänt. Det blev ju ett fel för när jag hade tryckt på "beställ" så blev det error typ eller ja det stod så på datan i alla fall .Så jag gjorde om allt.Men sen när jag kollade min mejl hade jag tydligen beställt två gånger. Så det var lika bra att be dom att ta bort en beställning vilket dom gjorde för fick bara en blankett om att hämta ut på posten, Och priset var 436 kr som det kostar för en . Väldigt billigt eller vad säger ni?
Jag är nöjd som fan, men vi hörs mer senare. Ska in på msn nu och se vilka muppar som är inne :) <3

puss <3

Videoinlägg

Planer för dagen/kvällen.

Hej igen ..

Nu ska jag berätta för er vad jag ska göra av resten av dagen och kvällen.. Hur ser eran kväll ut?

Duscha.
Ta på mig mjukis kläderna.
Lägga mig i sängen och titta på casper ;)
Försöka få tag på mamma igen .
Chatta/ blogga hela kvällen och halva natten ;) <3
Sova...

JAAAAAA..

Hej på er.

Nu är jag super glad, kollade igenom min post. Och gissa vad som låg där ? Joo jag ska hämta ut ett paket på posten. Så antingen idag eller imorgon ska jag hämta ut mitt löshår . Beror på om mamma hinner lägga in mina pengar idag. Annars ska hon göra det imorgon bitti.. Hoppas idag, för då kan jag sitta och hålla på med det i kväll. Och vara glad resten av kvällen , Annars kommer det bli så att jag sitter uppe till typ halv 12 och går och lägger mig och sitter och vänta tills Acke kommer hem och kan hjälpa mig med alltihopa . Eftersom jag inte har skaffat något lägg än så måste jag ha hjälp för att få ut mina paket.

Men som sagt idag eller imorgon. Upptaderar mer om det senare.. <3


Mat schema nr 2




Väldigt god och nyttig mat på morgonen. Det är så det ska vara. Snart skaajg äta Middag , åt ingen luch idag eller igår. Men sånt som händer ;)

Dålig update

Hej på er.

Är hemma nu så nu kommer jag blogga förfullt , så ni int tycker att min blogg är tråkig . För det är den inte ;)
Jag vet att det blev dålig update igår från klockan 14.00 till nu.Men det är för att jag har faktiskt ett privatliv. Och känner att jag inte behöver blogga hela tiden för att få er läsare att stanna kvar. Jag kommer inte sluta blogga bara för att jag inte skriver på typ ett dygn. Men det vet ni säkert redan ;)<3

Så hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, gick och la mig rätt så tidigt igår , om man tänkerpå hur sent jag har gått och lagt mig dom senaste 3 dagarna. Vaknade runt halv 11 helt ensam i sängen. Men hittade Alexandra utanför där och låg och tittade på tv. Haha.
Sen blev det frukost , och som alla vet så har jag börjat med att bli mer nyttig , och det blev en jätte nyttig frukost ska snart visa vad jag åt. Sen var det bara att börja fixa sig, sen åkte vi och lämnade av Alexandras syster i södertälje syd och sen blev vi avsläppta i södertälje och det var bara att sätta sig på bussen sen och åka hem :) Och nu sitter jag här .. Jätte intressant dag faktsikt eller vad säger ni ?;)<3 

Ska alldeles strax fixa lite här hemma , tillexmpel kolla min post såg att jag hade fått hem 3 brev idag :O<3  Haha men det är säkert bara massa skit som folk vill att jag ska läsa så jag lär mig något . Tror att jag såg ett brev från skolan . Fan!! säkert något om min historia som min Historia lärare tror att jag kommer jobba med när jag är ute på praktiken. Det kan hon glömma , jag har lust att bara skriva ett mejl till henne och säga att jag hoppar av kursen. För jag menar.. För det första så valde jag aldrig att gå den kursen det var bara en kärring på rektorsvägen där den stora skolan ligger som gav mig det ... Och det är inte bara jag som fått historia och inte vill ha det , nästan hela klassen fick det dom inte valde. Så jag har ju ett val att hoppa av kursen om jag vill. För jag vet att jag kommer få IG i det hur jag än gör. Historia intresserar inte mig...




Ibland gäller det att bjuda på sig själv .


snart så..

Snart är jag på väg hem , ska lägga upp lite bilder och göra mitt matschema . åker om några minuter så vi hörs om ca 1 timma .. Visst saknar ni mig lite? <3

Men so sagt , hörs snart , puss

God morgon.

God morgon allihopa ...

Vaknade för ca 1 timma sen. Gör mitt matschema när jag kommer hem.
Alexandras tangenter vill inte som jag just nu så skriver när jag kommer hem.
Puss<3

Scary movie 3...

Hej på er.

Nu har jag varit hos Alexandra i ca 3 timmar . Hinner kanske inte skriva mera i kväll... Vi ska nämligen titta på Scary mivie 3 om 20 minuter.. Så antingen hörs vi senare eller i morgon när jag kommer hem ;) <3

puss ..

Bjuder på den.

Videoinlägg


Hörs sen <3

Planer för dagen

Börja fixa mig ( klä på mig,sminka mig )
Packa väskan ..
Åka ut till ödemarken .
Busa med ****


Oj nu blev ni nyfikna va? Haha , nej men ska bara hem till Alexandra, ska sova där. Men det kommer uppdatering där ifrån . Det brukar det i alla fall . Eller ja senast jag var där så gjorde det de (A) <3

Mat schema nr 1




Ser ni , lite nyttigare bara. Inget annat. Middag äter jag som vanligt.

Skönt att sova ut .

God morgon på er. :D





Sovit gott? Det har verkligen jag gjort,med tanke på att jag somnade runt halv 5 i morse så borde jag typ och ligga och sova nu . Men neej jag har vilat ut tillräkligt känner jag. Var lite seg i början när jagskulle upp och diska. Men nu är jag väldigt pigg och förväntar mig mycket av den här dagen ;) Och bara för att jag skrev så , så kommer den bli jätte dålig. Alla i familjen jobbar förutom jag på lovet nu. Och jag känner mig lite kass om jag ska vara ärlig. Till och med min omogna bror som är ett år äldre än mig går upp klockan halv 6 varje morgon för att jobba på ett lov!!!
Men vem vet jag kanske också har ett jobb och tjänar mina egna pengar när jag är 18. Det får vi se då :)

Så vad ska ni hitta på första dagen på lovet då?  Tell me!!

Jag ska börja dagen med att vänta på att posten ska komma, som ni vet så väntar jag på mitt löshår. Så vi får allt hoppas på att den där lilla "posten"-lappen ligger där nu när brevbäraren kommer ;) Annars blir jag jätte besviken och lägger mig ner i hallen och börjar skrika och gråta som ett litet barn . Haha, neej skoja bara.. eller? ;)


Planer för vad ajg ska skriva om idag....

Dagens planer.
Början på mitt ny nyttiga matschema.

Det var inte mycket jag kom på , men det kommer väl mer under dagen hoppas jag . Dagen är lång som sagt. Och den har nyss börjat för mig ;)<3

03.53

Hej på er.

Haha , sa för en timma sedan att jag skulle sova. Men nej det gör ajg inte än .Legat och tittat på en film. Och känner mig inte alls trött längre. Okej där ljög jag , jag är svin trött .Ska faktiskt sova nu ville bara säga god natt igen ..
Hörs mer i morgon bitti .. puss<3

02:51 trött...

Nu ska jag ätlingen sova.
Hörs mer i morgon puss<3

myt eller verklighet?


Det kommer vi nog inte få veta förens tiden är inne. År 2012 ska vara ett mycket speciellt år.
Enligt "Nostradamus" och majafolkets kalender ska det hända något speciellt.
Kanske går jorden under eller något annat stort händer. Enligt majafolkets kalender är det flera speciella utsatta datum under 2012.
Majafolkets kalender var mycket avancerad, där står alla solförmörkelser vi någonsin haft hittills, det står också om när jorden skapades samt alla tidsperioder vi haft. Hur kunde dom ha sådan vetskap?
Är väldigt fascinerad av såna här saker. Jag vet inte om ni hört talas om "crop circles" som dykt upp på stora fält runt om i hela världen.
Det är symboler som dykt upp på stora fält, det sägs att det är UFOs som gjort det.
Växterna är inte bortklippta utan böjda i 90graders vinkel ca 3cm från marken och det är höga halter av elektromagnetiskt strålning i dom växterna i "crop circlen".
Det har dykt upp flera "crop circles" som är exakta kopior av majafolkets kalender.


Jag kan erkänna själv att jag är väldigt rädd att jorden går under om ca 2 år.. Om det har hänt saker som dom har skrivit om varför skulle inte det här då hända... Aja jag hinner bli 20 i alla fall . Men troligen inte skaffa barn, gifta mig eller något sånt. Dagen då 2013 kommer . kommer jag aldrig mera ta livet förgivet. Allt kan hända. Men tills dess, lever jag livet som en prinsessa ..

Ni orkar vänta va?

Dagens låt




I'd like to make myself believe

That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above my head
A sock hop beneath my bed
A disco ball is just hanging by a thread

Det är inte alltid lätt.

God kväll mina underbara läsare..

Nu känner jag mig en aning deppig och förvirrad. Så bäst att sätta fart i fingrarna och berätta för er . Så jag får det ur mig. Vill inteligga och klaga om hur jag mår hos mina kompisar längre för dom vet inte själva hur dom ska ta det<3 Men dom är underbara så är det . Saknar dig Alexandra!! <3

Men jag satt och skrev med min kusin Tim i ca 1 timma och bara pratade om farfar och min pappa och allt . Och ni vet inte hur skönt det känns att verkligen få prata med nån som vet hur det ligger till. Och även han ville prata ut med mig om massa saker . Jag saknar mina kusiner har inte träffat dom på ... ja flera år . Vill inte att växa upp och glömma bort dom. Eller inte glömma bort dom men ni vet hur jag menar .

För lixom det känns redan som att jag har förlorat en person av mitt kött och blod , varför ska han då få förstöra det mellan mig, min bror och våra kusiner.Inte en chans.. Vill bara påminna mig själv att om han vill ha kontakt med mig så får han lyfta på luren eller ringa. Gör han inte det så kommer jag aldrig mer kalla honom för ***** aldrig mera .Det ska han ha väldigt klart för sig . Jag är inte ledsen över att inte få träffa honom längre. Jag är rent ut sagt förbannad. För ibland undrar jag fan vad han tänker på om dagarna  är det mig han tänker på nån gång ibland ? Finns så mycket frågat men svaren är väldigt långt bort.  Om jag hade haft kvar nyckeln till honom som jag "tyvärr" tappade bort så skulle jag åka ända till Märsta, lägga den i brevinkastet och sen vända ryggen om och aldrig komma tillbaka . Men neej det kommer jag aldrig få göra.

Det enda jag vet att när jag träffar honom igen kommer jag brista ut i gråt. Så ligger det till . Därför vill jag aldrig åka dit . Vill inte bevisa hur svag jag igentligen är. Livet kan vara rätt tungt ibland . Verkligen när jag kommer till dom här stunderna i mitt liv. Och det skulle vara så skönt att veta att han kanske kan finnas där vid min sida nån gång i framtiden .Eller kommer jag förlora dig som jag gjorde med farfar... Inte hinna säga förlåt eller farväl . För händer det kommer jag allvarligt inte kunna leva med mig själv. Allt är bara så förvirrande just nu , vet inte riktigt vart jag ska ta mig till . Känns som att jag vill somna och vakna igen när du äntligen insätt vad du har gjort för fel.

Vill skriva ett smsa till dig där det står: " igentligen hatar jag dig , men jag förlåter dig" .. Men jag vågar inte. Vågar inte se vart det kommer leda. Vill inte inse att det här är verkligheten..


Varje söndag ser likadan ut . Och jag är glad att jag döljer det så bra..

Åh.

Men åh :(

Jag har så jävla tråkigt, längtar tills mina pengar kommer  då kanske man kan hitta på lite mera . Gå på bio med nån vän kanske . Jag kommer ju ha ca 600 kr kvar efter att jag betalat löshåret, sen kommer det ju hårfärg på det kanske . Men det räcker hoppas jag :o  Haha , ska ju på bio med Hanna om 2 veckor så det blir riktigt nice :) Saknar henne jätte mycket men snart så ses vi igen gumman <3

Så har ni haft en lika rolig söndag som jag ?  Eller rolig och rolig vete fan. Mest tagit det lungt och svullat i min lite chips . Mår jävligt illa nu om jag ska vara ärlig.. Vet inte varför jag äter sånt skit ;)<3

Men ska chatta vidare med min kusin nu . vi hörs <3

Nej men...

Hörrni , usch vad dålig uppdatering det varit idag. Det var ju det jag sa , söndagar för mig blir tråkiga och det finns verkligen inget att skriva om..

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta chips och bara slappa . Känner mig lite dåligt faktiskt har ont i hela kroppen. Och snorar . Men vi höra mer ikväll eller så blir det i natt. Blir en lång kväll och natt igen kan jag lova er. Men vi hörs snart då gullungar.

Puss <3

Mysigt.

Nu är jag hemma igen från min lilla promenad i det "fina" höst vädret. Det var så typiskt att när jag hade kommit ner till porten så rengnade det som fan så sprang upp igen och hämtade ett paraply och då hade det slutat regna när jag kom ner.. Gudarna måste verkligen hata mig idag. ;) Men jag körde med något nytt idag, alla vet att jag nästan alltid köper godis, idag blev det chips. Var ett bra tag sen jag gjorde det så idag kände jag att vara lite speciell och lite tjockare än vanligt. Och så klart köpte jag 2 burkar coca cola light.. Inga kalorier i den inte, men den förstör tänderna sjukt mycket . ÄH, bara att borsta dom lite extra när man druckit det.

Det var faktiskt väldigt mysigt att vara ute och gå , hade på mig det mesta så jag frös inte så mycket. Mössa,halsduk,jacka och mina varma uggs, som för övrigt blev jätte blöta så mina strumpor blev det med. Åh vad sur jag blev. Plus att min värk i mina gamla stackars ben försvann nästan helt förutom när jag skulle upp för kullen vid våran parkering då gjorde det ont igen . Haha, får skylla mig själv . ;)

Men som sagt, väldigt mysigt att vara ute och gå i sin egna takt. Har inte så långa ben . Kände mig som en gammal tant faktsikt gick där med min påse i handen och stannade och tittade på 2 ekorrar som jagade varandra. Vilken normal 17 åring gör så ?
Plus att jag fick gå och tänka för mig själv också , det är alltid nice..

Och jag kom fram till en underbar grej... Livet blir bara bättre och roligare eller vad säger ni? <3



Älskar mitt barbie täcke <3

Promenix

Hej på er.

Nu ska jag ta mitt "feta" arsle och gå till affären och köpa något gott till ikväll tänkte jag faktiskt.
Döm mig inte riktigt än , tänk på att min nyttiga vecka börjar i morgon så jag har fram till klockan 00.00 att svulla som fan ;) <3

Men ska inte gå riktigt än , så skriver igen när jag varit där. Så får ni se vad det blev för gott. <3


Hahah min hand ser enorm ut

Känner det på mig

Jag känner på mig att det inte kommer bli så mycket uppdatering idag .Tyvärr, skriver bara när jag har något att säga. Eller vill ta upp något som jag ska klaga på. Okej nu börjar jag bli hungrig , vart fan är mamma . Hon sa att hon bara skulle åka och köpa bröd. Det har gått 2 timmar snart. Så typsikt henne ;) <3

Men som sagt, det kommer bli en väldigt seg söndag. Inte för att jag har jag gjort så mycket men känner mig bara jätte trött och känner inte alls för att sitta och tänka idag. Vill bara att dagarna ska gå så jag får mitt löshår och se om jag ska bleka håret en gång till eller om jag ska färga utväxten bara?!

Men tänker lägga ut en gammal bild på mig nu som ni säkert redan sätt men orkar inte ta bilder just nu ;)<3

Vi hörs när jag orkar blogga , eller ja när jag har något att skriva om... puss <3
Skön bild . <3

Söndag...

Godmorgon på er.

Eller ja , jag vaknade för ca en timma sedan. Vilket är ganska konstigt eftersom att jag gick och la mig klockan 3 i morse. Och idag är det jätte tråkiga söndag. Det kommer inte finnas något att göra och då menar jag absolut inget att göra. Söndagar är nog det värsta som finns...
Funderar på att bara ligga hemma idag och verkligen ta det lungt. Vet inte ens om jag orkar ta på mig smink eller något . Blir nog mjukis kläder idag. Får börja med allt det roliga imorgon. Även fast jag tror att det här lovet kommer vara hur tråkigt som helst så får man göra det bästa av det. Eller vad vet jag ? det kanske blir jätte roligt ;)

Nej men nu ska jag ta och vänta på att mamma ska komma hem. Färskt bröd på morgonen är bäst som finns ;)<3
Juste, mina "nyttiga" vecka börjar i morgon. Har ju sagt att jag med ska börja med ett mat schema fast tror nog att det kommer gå åt helvete , haha ;)
Men man får aldrig reda på något om man inte provar så det ska jag allt ta och göra... Och mitt löshår kommer antingen i morgon eller nån gång i veckan. Får be mamma att lägga in min studiebidrag så fort jag får brev hem på posten;)<3



Dom här ska nog bli mina om några år ;) Haha

nu ska jag sova.

Hej på er.

Nu är jag verkligen jätte trött. Men haft en hel kanon kväll . Fått några sms från Jonas, så jag får antagligen ett vykort av honom inom några dagar vilket kommer göra mig hur glad som helst och min vecka blir helt underbar.. Sitter verkligen och tänker på att jag ska till praktiken på måndag, men nej jag har lov. Går inte att beskriva hur skönt det känns att ha det , men hur ledsen jag är att jag inte kan spendera några dagar av det med min älskling <3
Aja det kommer fler lov .

Men nu ska jag faktsikt ta och sova i några timmar. Vi hörs imorgon bitti sötnosar <3 Eller ja det blir väl mer på efter middagen skulle jag tro.. Puss <3

oj oj .

Hej på er.

Jag tror att det kommer bli en lång natt för mig. Dels för att jag vaknade klockan halv 1 idag . Och dels för att jag igentligen inte vill sova på ett tag. Känns lixom redan som att jag missat halva dagen så sitter nog uppe till natten har jag tänkt. Det är lite tragiskt sånt där att man sover halva dagen. Man hinner inte med något . Inte för att det var något som jags kulle hinna med idag eftersom att mamma var på kryssning igår till idag. Så , ni märker att jag skriver och pratar mycket om min mamma va ;) Jaa för jag älskar min lilla mamma <3 vilken dotter gör inte det? Mamma är mycket bättre än pappa , ialla fall min <3

Men i alla fall , nu är det bara 7 dagar kvar tills min älskling kommer hem , och jag saknar honom enormt redan även fast det var i går han åkte. Men har inte träffat honom sen i söndags. Så det blir 2 veckor igen innan jag får träffa honom . Det svider verkligen att inte få träffa honom . Men han kommer alltså hem om 1 vecka idag. Och jag verkligen räknar ner dagarna, varje minut och varje sekund. Är verkligen jätte jobbigt <3
Men jag kan tyvärr inte göra något nu förutom att försöka ha kul och låta tiden gå , fast den här helgen har varit annat än rolig kan jag säga. Får hoppas att det blir någon skillnad på lovet. Ska fråga om Alexandra vill leka med mig någon dag, för jag tänker då inte sitta hemma och ha tråkigt. Får prata med henne sen . Kanske imorgon .

Vet inte om det här blir mitt sista inlägg för ikväll / natt det får vi se. Men jag tror det blir något inlägg innan jag går och lägger mig faktiskt . Börjar bli trött nu känner jag , inte bra alls haha.
Men ska nog ta nån bild och bli lite rolig igen eller så kanske det blir ett till videoinlägg . Det vet man aldrig . Jag är full av överraskningar ;) <3
Men nu ska jag titta vidare på film eller chatta med nån på msn , får se om det finns nån rolig vän inne <3

Puss <3

Mätt

Hej på er.

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, jobbigt att inte äta på en hel dag alltså . Men har man ingen god frukost så blir det lätt så ;) Men har fått i min tacos nu så jag är glad. Sitter tex och leker cp skadad katt på rummet helt ensam . Haha.. Folk säger att jag är rolig och jag tror på dom för jag sitter och garvar åt mig själv så ;)


Väldigt underhållande måste jag säga.

Nån som vill ha kul...

För det vill jag !  


Sms från älskling som är i new York <3

Tänker aldrig ta den.

Hej på er..

Jag tänker aldrig ta gris- sprutan. Och varför ? joo det finns bevis på att folk blir hadikappade av den, just därför tänker ajg adlrig ta den . Tänker inte riskera mitt underbara liv för att sen bli helt störd i huvudet . Jag menar , varför ska man förstöra sitt liv för en liten spruta. Jag har inte blivigt sjuk av den. Och om jag blir så finns det medecin. Jag kommer aldrig dö av den . Hälldre ligger jag inne på sjukhuset än att ta sprutan. Så känner jag ialla fall . Sen alla dom som har tagit sprutan , grattis till er att ni inte blivigt sjuka eller blivigt förlamade..
Den här videon gjorde så jag ångrade mig .

Mycket bättre.

Nu är jag äntligen klar med håret. *puhh* Tog väldigt lång tid , haha som jag sa i videon. Man sre inte alls mycket av vad jag gjort i håret. Men jag har tuperat det lite och sånt. Men syns inte. Haha men det blev mycket bättre nu som sagt . <3

Videoinlägg




än så länge

Har intek ommit så långt, för har dells städat mitt rum lite och chattat som fan på msn.
Men ser ut så här än så länge, kanske inte världens bästa bild på mig. Men vill skynda på mig lite. Känns som att det kommer ta en evighet  innan jag är klar. Mitt hår är snart torrt och ska snart platta det. Förstår ni hur tjockt hår jag har eftersom det är fuktigt fortfrande ;) <3

Löshår



Löshår.

Jag älskar löshår. När det sitter på rätt person då. Inte när det sitter på fjortisar med idomin på läpparna, ser bara så slampigt ut. Men det är snyggt med löshår på dom som verkligen passar i det ;) Såna som mig , har haft löshår förut och jag tycker att jag passar bra i det. Långt hår är något för mig . Har haft blont och brunt löshår för några år sedan. Och om lite mindre än en vecka så kommer mitt underbara löshår.. Kommer bli super glad. Och ni kommer så klart bli dom första som får se det på mig. DAH?!

Lovely <3

Ont!!!!

Hej på er.

Har nyss badat och rakat benen och så. Nu ska jag försöka hitta något snyggt jag kan ta på mig utan att frysa röven av mig eller svettas.Sen blir det att sminka mig lite som jag vill..
Plus att jag tror att jag ska locka mitt hår, men det kommer ta ett jävla bra tag. Eftersom att jag har så tjockt hår så blir det att låta det torka först (orkar fan inte ta fram fönen och bråka med den) sen platta håret och sen locka det. Haha men det blir ju snyggt som fan så varför inte ;) Ska göra en Love it och Hate it lista så fort jag blir klar. Men ni får ha tålamod för nu ska Frida bli snygg;)

Plus att jag har ont i höfterna och benen. Vet inte varför. Tror att det beror på kvinnoveckan. Hoppas det försvinner snart för jag känner mig som en 80 årig kärring. :(


Hörs om nån timma , puss sötnosar <3

Så här såg man ut förra gången man lockade håret (:

Haha trött?

God morgon på er.

Vaknade inte för alls länge sen, för typ 15 minuter sen max.. Blev lite misstänksam när mobilen och datan inte visade samma tid på klockan . Och eftersom att datan alltid har rätt så har man ställt om till vintertid nu . En timma bakåt . Så jag gick inte upp halv 1 som jag trodde dåra .
Men i alla fall har ni sovit gott inatt?   Det har jag , fast det blev lite länge . Somnade runt halv 1 tror jag? kommer faktsikt inte ihåg. Haha jag var så berädd på att klockan skulle ringa nu på morgonen men neej mobilen hde dött så jag fick sova vidare.
Så vad händer idag då för er?

Så här ser min lördag ut .


Ta ett långt bad ( har ont i hela kroppen )
Se om det finns något gott att äta till frukost, annars skiter jag i den
Hitta kläder jag vill ha på mig.
Fixa mig
Sitta vid datan och blogga.


Haha , anledningen till att jag ivll fixa mig är för att , ja varför inte? det är väl alltid kul att se snygg ut ? Sen vet man ju aldrig om man ska iväg heller så det kan vara bra ;) <3

inte mer ikväll .

Hej på er.

Tänker faktiskt gå och lägga mig nu . Eller försöka ialla fall . Somnade bara i 20 minuter i bilen idag när vi skulle släppa av mamma i stockholm.Sen väckte mamma mig, fan vad sur jag blev haha . Det var fett skönt att sova.
Men det känns som att jag ska upp vid 6 i morgon med . Men nej det ska jag verkligen inte. Ska fan sova i minst 10 timmar nu. Annars blir jag ledsen i ögat ;)
Vet att jag inte varit rolig idag , men blir fan bättre i morgon när jag är pigg . Kan ju berätta för er att jag spillde ut e halv coca cola burk på golvet som var jätte roligt att torka upp sen .. eller inte nej !!

Men vi hörs mer i morgon gull ungar. Ni är bäst natti <3

Kanske skriver i natt <3

Har ganska kul.

Hej på er.

Det blev inte så mycket mys fredag, måste skaffa en tv till mitt rum nån gång. Min lilla tv funkade inte så det sket ju sig för ett tag sen. Men har ganska skoj på msn och snackar och driver med massa folk . Rätt så roligt.
Men skriver mer senare mina så älsklingar. puss <3

Mys kväll blir till tjockis kväll.

Hej på er igen .

Haha, var på uff Willys eller hur det nu stavas här i södertälje . Alltså turkarna är som galna när dom ser att godiset kostar 40 kr/kg. Typ springer fram till det och plockar 3 kg godis hem som dom äter på en kväll. JÄVLA TJOCKISAR. Och så kommer lilla jag där , ville ha lite godis. Men neej då var allt slut. men fick tag på lite gott i alla fall + 3 coca cola light burkar vilket är ett måste på en fredag. i alla fall för mig .

Fast nu är jag fett sugen på att gå på fest. Nån som vill festa med mig ? ;)
Hör av er annars, ni vet vart jag finns . ;)

SKOJA!!! Nej men allvarligt, vad ska man göra, har lov och allt . Någon som vill hitta på något med mig ? ( nån vän alltså) ..

Puss på er , nu ska jag chatta med mina underbara uppblåstbara vänner ;)<3 ciao


Vi kör ett hederligt videoinlägg lite senare ikväll babes <3

usch , vad äckligt ..

Jag har aldrig tänkt på hur äckligt McDonalds och alla dom där fetto mat ställerna är . Alltså inte själv ställena men maten . Innehåller så jävla mycket fett. Och det är verkligen inte fett jag behöver. Kunde lika gärna nöja mig med en frukt eller något. "Fetto"-mat är faktiskt jävligt äckligt när man tänker efter, det är bara gott för stunden sen börjar man må illa. Och få dåligt samvete för att man åt det. Eller jag vet inte hur det är med andra folk men jag får jätte dåligt samvete när jag har åtit på McDonalds, och man kan inte motstå frestelsen när man är hungrig och har "kvinnovecka". Och som jag sa , jag vet inte hur det är med andra folk men jag kan absolut inte motstå . Och sen sitter jag där och äter massa äcklig mat och tuggar i mig massa godis. Sen mår jag dåligt och säger att jag är tjock. Vilket jag inte är , utan det är något jag inbillar mig . Sen kommer tårarna och då lovar man sig själv att sluta äta . Men som sagt . Allt sånt här är som en drog för oss månniskor , vissa kan motstå det, andra inte. Men jag måste verkligen försöka att sluta äta sånt här . Jag vill inte bli lika fet som en amerikansk gubbe :'(..
Ska nog också börja med mat schema på bloggen och verkligen följa det. Och då menar jag inte att jag ska äta 1 gång om dagen eller inte äta något alls . Utan det blir 3 gånger om dagen men kanske inte lika mycket mat och absolut inge godis förutom på Lördagarna . Fast den här helgen är ett undantag . För det första så är Jonas bortrest vilket gör mig deppig , sen har jag mens med. Och plus att jag har lov nu och det ger mig rätt att svulla en dag.

Men jag måste verkligen skärpa mig om jag ska hålla mig smal . Måste verkligen låta bli att titta på alla bakvärk som är i köket på praktiken. Och verkligen inte ta emot det om dom ger mig det. Lycka till säger jag bara !
Vet inte om det kommer gå men försöka går ju alltid.. Man vet inte för än man prövat det .Eller?
Aja min nyttiga "diet" börjar i morgon bitti . För jag vet själv att jag inte alls mår bra av det jag äter . Och jagtänker absolut inte få diabetes och dö av fetma . Glöm det..
Jag vet att jag inte är tjock än , men jag lovar om jag fortsätter så kommer jag bli det. Och det vill vi ju inte. Ingen vill väl ha en tjock Frida. Och jag tänker verkligen inte förlora Jonas. Bara för att han är vältränad, den jäveln <3

Jag ska sluta klaga, jag lovar men först måste jag få det här att fungera.



Ser rätt äckligt ut va .

Det märks att det är Fredag.

Ska svulla  i mig McDonalds mat nu och sedan åka till Järna föra tt lämna av min bror . Sen så kommer jag hem igen med en fet godis påse och då berättar jag för er hur resten av dagen ser ut <3

Hörs snart babes




Dagens låt



Älskar låten , en av alla låtar jag faktiskt kan sjunga ganska bra till ;)<3

Fredag

Hej på er.

Slutade en timma tidigare från praktiken för att jag och Alexandra var så duktiga. Eller ja mest för att det är Fredag då. Jag bara älskar fredagar, antingen betyder det att vara med Jonas,festa,mysa framför tven eller bara ha allmänt tråkigt. Idag är det en sån här dag att jag tänker verkligen ta hand om mig själv idag. Helt ärligt , tänker bara bry mig om mig själv. För så får jag faktsikt göra idag, är smått deppig över att Jonas åkte idag, men han kommer ha det så kul och jag är glad för hans skull<3

Så hur ser eran fredag ut idag då?  Ska ni kanske sitta hemma?  Ska på fest kanske?  Eller kanske var med pojkvän eller flickvän? berätta lite? <3

Så här ser min Fredag ut...
Åka till stockholm med Acke och släppa av mamma.
Köpa godis och Cola light till mig själv.
Duscha eller ta ett bad.
Lyssna på musik, chatta och blogga så klart.
Titta på film.

Jag vet inte om alla punkter kommer gå i ordning men det är det här som kommer göras i alla fall om det inte dyker upp något annat det får vi vänta och se. Men som sagt det ska bli "ME TIME" idag och hela kvällen.
Har funderat på om jag ska börja sola igen nu eftersom att jag börjar bli jävligt blek , och känner mig blek och massa sånt .. Men men , har ju hela lovet att bestäma mig på så . Men ska dra en sväng nu vi hörs snart <3

Hörs om 8 timmar

Hej på er.

Ärfixad och fin nu, så ska packa ner lite saker i väskan som behövs , eller ska ta ett kort först och visa hur fin jag är i min mössa ;) Sen måste jag tyvärr gå till bussen när jag är klar.  Men som sagt det är fredag och det är jag jävligt glad över.
Men hörrni vi ses om 8 timmar när jag slutar min praktik eller vänta vi säger 9 timmar ;) tar ett tag att komma hem med , om mamma inte orkar hämta mig . Men ha en jätte bra dag. <3

God morgon på er

Gos morgon alla underbara bloggläsare.

Jag är faktiskt jätte trött idag, det beror nog på att det är fredag och för att jag alltid var ledig på fredagar. Det blir så att hjärnan stället om helt och hållet nu när jag är uppe så här tidigt. Men jag överlever dagen hoppas jag . Haha!!
Idag ska min mamma på kryssning och därför blir jag hemma ensam med Acke . För tror att min bror ska i väg till nån kompis så det blir lungt och skönt. Ska nog göra den här dagen till min dag. Eller ja efter praktiken så klart. Måste ju bry mig om så mycket annat när jag är där i 8 timmar som jag är.
Men hörrni jag ska nog börja fixa mig nu så jag blir klar i tid . Men vi hörs innan jag drar hoppas jag . Puss <3

Sova

Nej men hörrni.

Även fast jag redan sovit i ca 2 timmar idag, så tänkte jag lite så här att jag ska gå och lägga mig i min sköna säng. Under mitt barbie täcke som Jonas älskar så himla mycket ;)<3
Han är bara så avundsjuk för att han inte har ett barbie täcke hemma.
Men älsk, du kan få det när jagh ar tröttnat på det. Lovar <3 Blir du glad då? haha <3

Nej men ska upp 6 i morgon bitti vi hörs antaligen mer då. Så ni får ha en fortsatt trevlig torsdagskväll, ni som är vakna nu då <3 Men vi hörs helt enkelt i morgon .

Föresten , vill bara fråga . Nån som vet vad som har hänt med Dessie? Jag börjar bli lite smått "orolig" Eller nja inte orolig direkt mer fundersam hur hon tänkte nu.. Hon har lixom 50 000 läsare om dagen och hn har inte bloggat på 24 timmar snart. Hur tänker puckot helt ärligt?`Jag förstår mig inte på den tjejen . Aja får väl hoppas att hon skriver något  imorgon annars kommer väl nån stalket till henne ringa polisen och anmäla henne som försvunnen;)

god natt <3


Natti <3
Ha det så kul i New York Älskling <3 vi ses om 8 dagar ?

bästa av allt .

Här nedan ser ni en bild på det löshåret jag beställt . Fast blondare eller hur man ska nu ska säga. Platina blont vare jag beställde. Jag har för mig att jag läste att clips följde med, men det får vi allt vänta och se om det gör . Annars får jag allt ta mig till stockholm i min ensamhet och köpa det då. Men det var ett riktigt billigt pris för 120 cm brett och 55 cm långt. Fatta snyggt lixom. Lite mer än en halv meter. Fast jag måste ju klippa till det lite tror jag. Får be mamma eller nån annan jävel som är bra på att klippa göra det åt mig.. Skulle aldrig våga göra det själv för då ser jag väl ut som en billig h*ra till slut. Haha , oj nej så där får man inte skriva . Förlåt <3
Men kom inte på något bättre än det, sorry;) Nej men nu kommer en lång väntan på både, pengar,löshår och en Jonas att komma hem <3 Juste sa jag att jag skulle bleka håret en sista gång med ? Det gjorde jag säkert, men säger det igen;) Ja hörrni , jag funderar på om jag ska gå och lägga mig eller sitta här lite till..<3

Äntligen.

Hej på er.

Tror jag gjort mitt bästa köp någonsin på länge just nu . beställde löshår via internet. Så det kommer väl inom 1 månad i alla fall . Ska se om jag fått något mejl om det.  Är ialla fall super glad och kommer somna med ett leende på läpparna :) <3
Förstår inte varför alla säger att jag redan har långt hår när jag verkligen inte har det och kan få längre. 439 spänn är ju ingenting. Har ju massa pengar till annat, ska tex bleka håret så det blir nice ;)<3

Alltså haha tror jag råkade beställa den två gånger, tyvärr . Men första gången kom det något error fel så om jag får två brev hem från samma företag så ska ajg skicka ett mejl till dom och berätta vad som hände och det inte var mitt fel. Men allt löser sig men det stod att det kan ta upp till 2-5 arbetsdagar för dom att skicka hem det . Och det blir perfekt för då kan jag hämta ut det om 1 vecka då vi får pengar. Eller ja mamma får hjälpa mig <3

Men men nu är jag super glad och kommer bli ännu snyggare, helt underbart att vara människa ibland , plus att min magont gör inte lika ont längre. Så dagarna blir bara ljusare och ljusare.
Förutom att jonas åker i morgon kommer hem på lördag nästa vecka , kommer sakna honom så grymt mycket . Tänk er själv att inte kunna smsa,ringa,skriva på msn med.. INGENTING på ca 8 dagar. Men jag ska försöka göra det så roligt som möjligt nu när jag har lov . Går ju inte att göra någonting annat. Inte sitta hemma och deppa. Han kommer ju hem sen tack och lov <3

Nej men nu ska jag dricka vatten ,är helt torr i käften efter den varma chockladen jag drack. Som för övrigt jag ldrig mer kommer dricka . Mår bara grymt illa efteråt. Är inte värt det.
Plus att jag ska försöka att sluta äta godis och sånt på vardagarna , bli lite nyttigare. Har börjat tänka på det nu när jag är på praktik och ska in i bageriet veckan efter lovet. Ska inte trycka käften full med godsaker som i skolan. Måste kunna stå emot . Men det är rätt svårt när man väl står där och tittar på allt gott man gjort.
Haha men som sagt.
Jag har beställt löshår, och ska dricka vatten <3
PUSS PÅ ER!!!! <3

trött som f*n

Nej men hej på er sötisar.

Nu har ajg vaknat , eller sov i nästan 2 timmar.Det var mycket att kämma in när jag sa att jag skulle sova. Blev ju mat mitt i allt och lite sånt där smått och gott .
Men i alla fall , jag vet att jag ahr uppdaterat allt så jävla dåligt idag.Och det är pga att jag har en sån jävla kvinno vecka så det är sjuk. Och sak till som jag undrar, är Dessie död eller?
Hon skrev senast klockan 3 i natt. Hon har inte uppdaterat sin blogg på måååånga timmar och hon som är så aktiv annars på den.  Nu undrar jag faktiskt . Nån som vet vart hon är?

Imorgon är det Fredag, tror inte det händer så mycket om jag ska vara ärlig. Undrade om Alexandra ville gå på bio , men hon skulle tydligen upp till Stockholm med Simone och Linn. Så jag får sitta hemma den här fredagen och nästa fredag med . Känns ju jätte kul. Eller inte !
Nu måste jag leta efter mitt örhänge som rullade ner på golvet när jag satte mig här . Puss <3

power nap

Hej på er.

Tänker ta mig en power nap nu tror jag faktsikt . Kanske är på bättre humör och kanske har mer att skriva om jag får sova lite , hjärnan står helt still just nu .

Så vi hörs om några timmar typ . puss <3

Det ni längtat efter.



Smink
Shopping
Min älskade plattång
Pengar, såklart
Jonas <3
Alexandra
Bloggen, självklart
Min dator

Snodde bilden , orkade inte göra en egen

Dag 4- Done

Hej på er alla underbara.

Har äntligen kommit hem från prakitiken , det har inte varit någon bra dag alls för mig. Allt på grund av att jag har haft så jävla ont i magen hela dagen så det är sjukt . Sen har jag varit irreterad på nästan allt och alla . Jag orkade inte ens vara trevlig idag, jag vet hur hemskt det låter. Och jag vet hur folk alltid säger att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. Men inte orkade jag verkligen inte det.
Så det är ingen bra ide att folk ska börja bråka med mig idag för då blir det ett jävla liv kan jag säga. Sen kom det ca 60 balet människor , både killar och tjejer som skulle äta lunch på restaurangen runt klockan 2, och självklart var det bara en timma innan jag skulle dra hem. Och snacka om att dom var jobbiga.Stod inne i restaurangen och tände ljus när ungjävlarna kom in.. Springandes också .. Jag ville helt ärligt klappa till varenda än . Och det var några brudar runt 16 år som verkligen ville sitta med sitt lilla gäng vid ett bord, och det var verkligen ingen annan som fick sitta där. Det är ju då man tänker " men vad fan sätt dig ner och håll käften. Hur svårt kan det vara". Aja sen slutade jag , och blev irreterad på att mamma inte ville hämta mig. Nej men det var jätte kul att sitta på en full buss och hade as ont i magen . Det måste jag göra om någon gång.. *eller inte*

Aja jag kanske blir gladare om jag sätter på musik , eller om jag sover en timma eller två? Är så klart trött idag igen. Det är så ovanligt när det gäller mig ;)
Ska äntligen ta på mig mina nytvättade mjukis byxor . Har 2 andra par men dom rosa är bäst ;)<3

God morgon

God morgon på er sötisar.

Kan inte skriva så mycket eftersom att internet har strulat hela morgonen. Och jag ska ner till bussen om ca 5 minuter. Så får snabba mig lite nu ;) Men ialla fall , ska till praktiken nu , det vet ni ju redan. Kommer så klart skriva en massa när jag kommer hem . Hade tänkt berätta lite saker innan jag drog till skolan , men neej nu funkade det inte. Lägger upp bilder på hur jag ser ut idag när jag kommer hem .
Sen vet jag inte om jag skulle vara med Jonas idag, det får vi allt se under dagen. Han drar ju till New York imorgon så kanske kan vara bra att träffa honom, är ju borta i en vecka så . Men nu måste jag faktiskt springa till bussen
Vi hörs runt 16.00 eller senare beror på vad som händer.
Men ha en bra dag i dag så hörs vi helt enkelt senare. Puss <3

En sak till...



god natt på er

Hej på er.

Ville bara säga god natt, känner mig så himla trött och inte alls pepp på att sitta vid datorn just nu. Ska nog lägga mig och smsa med älsklingen lite.. Har som sagt haft besöks rekord idag, även fast klockan bara är 21.30 så är jag jävligt besviken. Jag menar 159 besökare på en dag och kanske 3 personer komenterade? Alltså det är ju nästa patetisk summa. Helt ärligt. Inget elakt mot er som kollar in men jag menar come on . Vad är det här . Haha, bättre lycka imorgon till mig då...

Tänkte först platta håret men gav upp när jag satte mig ner i sängen med plattången i handen, känner mig för trött och irreterad bara. Och imorgon kommer en lite "vän" och hälsar på mig i en vecka. FAN! Dags för folk att akta sig för mig kan jag säga, inte roligt när min vän kommer och hälsar på mig en gång i månaden. Haha, Alexandra vet. Just nu känner jag bara hur allting kokar inom mig , helt ärligt vill bara skriva vad jag känner just nu . Men struntar i det ;)<3

Plus att jag har ett tandläkar besök i morgon som jag tänker skita i , bokar nog om tiden har inte ens berättat för Monica våran handledare att jag skulle till tandläkaren för det hade jag helt "glömt" bort ;)
Alla som läser min blogg vet hur mycket jag hatar tandläkare, berättade ju det för er i ett inlägg . Kanske inte i så mycket detalj som jag ville lägga till men jag avskyr dom verkligen . Just därför tänker inte jag gå. Haha , ja jag är en diva men det är så jag är född. En ganska snäll diva om jag får säga det själv :D

Men imorgon går jag nog upp kvart i 6 för att klä på mig dom där äckliga byxorna jag måste ha i 9 veckor , jag förstår inte varför det just måste vara svarta byxor , det äckliga är att jag bara har ett par svarta byxor här hemma. Om jag ska vara ärlig så har jag verkligen börjat hata att gå runt i svart, just därför inriktar jag mig på färgstarka kläder, okej då blåa jeans och lite sånt. Men tänk er själva att jag måste gå runt i dom där byxorna i 9 veckor . Eller nej vänta. Jag ska ju in i köket veckan efter lovet :) Och genast fylldes jag med glädje , haha humörsvägningar är på gång. Om ett dygn kommer jag vara världens gnäll kärring ;)<3

Ibland undrar jag vad jag babblar om igentligen , skulle faktiskt bara säga god natt för jag hade tänkt lägga mig i sängen och titta lite på mina favorit serier , men nej jag ska börja skriva om annat. Men i alla fall ,vi hörs mer i morgon. Och lägger då ut en statestik bild , eftersom att jag nog ligger och sover runt klockan 12 nu ikväll . Men vi hörs som sagt helt enkelt i morgon.

Sov gott mina söta trogna läsare <3


Känner att det är lite brist på bilder ikväll. Just därför ger jag er en puss av min gamla bild <3

Helt otroligt.

Hej på er.

Var nära på att somna och fick bara lust att gå upp och kolla till bloggen. Har besöksrekord idag på 149 personer.
Verkligen jätte roligt att folk kollar in min blogg och sånt. Men jag stör mig på att vi svenskar är så otroligt ytliga och lata. Kollar in ens blogg men vill verkligen inte skriva något . Har verkligen inget att säga, kan inte vi tycka och tänka i det här landet. Det är lixom som att vi har bara elaka komentarer att slänga ur oss . Så är det överallt vart man än tittar på bloggar så är det bara elakt. Förutom i kanske 2 bloggar som jag kollat på . Men det är nog bara för att dom har hållt på i 3 år. Eller kanske ett halv år . Vad vet jag lixom.

Okej jag kanske inte har någon rätt att klaga på att folk inte komenterar min blogg , utan bara kollar och sen drar. Det är typ som att min blogg inte är intressant nog . Det kanske är sant. Men vänta ni bara, så fort jag blir mer som Kissie eller Dessie så kommer det komma dom där jävla komentaterna :" Är du helt dum i huvudet?" . " Älskar dig" ..
Ja men så är det ju, och sånt kommer jag verkligen inte att palla.. Jag vill vara snäll , men vad får man av det.. Helt ärligt, INGENTING!!
Ska nog börja bli lite mer kaxigare i mina inlägg , inte vara dum bara mer kaxig . Man kan säga kaxig men snäll . Låter som en jävligt bra ide' tycker jag .. Ska nog sätta mig ner någon dag se vad jag kan skriva om i min kära blogg så att folk verkligen fasntar för den och kommer tillbaka . Jag har inte ens någon aning vart mina läsare kommer ifrån. Helt ärligt, ingen aning. Antingen är det väl nån som berättar att dom ska in och kolla eller så hittar dom mig bara så där kanske . Vad vet jag , men det blev jävligt många idag, men det blir bara mindre och mindre komentarer. Vilket jag stör mig på skit mycket...
Från att härma kissie och dom från början så har jag faktiskt börjat köra mina egna grejer. Jag får helt enkelt se vad som händer fram i tiden . Jag vill inte vara sån som blir ihåg kommen om ca 3 år . Nej usch sånt vill vi inte ha det. Men som sagt dagarna går och man kommer på nya saker och skriva om.
Någon vacker dag kanske man blir känd , vad vet jag lixom .. Jag får helt enkelt och vänta.

Jag skriver det som så många gånger förr. Jag blir glad om ni komenterar och kommer tillbaka . Ni får också ställa hur många frågar ni vill. Inga frågor är dumma , det är bara dumt att inte fråga ;)<3


Videoinlägg


Som vanligt så suger jag på det här.

det vill ni allt veta?


Vara med Alexandra
Festa
Bleka håret en sista gång
Åka till mormor?
Sova satan ska jag göra.
Shoppa lite nya saker kanske
Sakna pojkvänen min <3

ren och fin nu

Gud så skönt det var att duscha , var så himla glad att mitt hår var platt innan jag gick in i duschen. Vet inte varför jag kände mig glad, skulle ju ändå göra det fult och fluff igen som jag alltid har. Men nu vet jag ju att jag har en plattång liggandes där och väntar på mig varje morgon jag går upp .
Och den här gången ska jag verkligen vara försiktig med den, för det var jag ju inte med min förra så nu jävlar ska jag sköta det. Så jag inte får kortslutning i hela rummet igen ;) <3

Men som sagt nyduschad och fin .<3

Kick ass

Oj oj oj , vem är det som har blivigt snygg igen då? JO JAAG !!


Plattat ena sidan tjockt hår jag vet.

Me .

Omg , där är jag ju ;)<3

Vad var det jag sa

Hej på er.

Har så mycket att berätta för er. Men vill inte ta allt på samma gång så därför väntar jag typ 1 timma i mellan eller så . För annars kommer jagi nte kunna ha något att skriva om ikväll eller något sånt. Så lika bra att spara på allt ;) <3

Men i alla fall, jag sa ju imorse att min dag skulle bli hur perfekt som helst. För det första så kan ajg smsa igen. Har ju inte kunnat det på ett tag men nu så.;) Sen gick det otroligt bra på praktiken förutom att jag tappade lite saker, gick in i saker. Brände mig och lite sånt. Men det ingår i köks och serverings arbetet.. Sen när jag kom hem så Hade mamma fixat om mitt rum helt totalt , städat och allt . Ska ta lite bilder sen . Och gissa vad som låg på min säng... En PLATTÅNG!!! Fatta glad jag blev, helt sjukt glad man kan bli för att få en plattång som man saknat i snart en månad. Haha sitter fortfarande och ler över den. Men ska faktiskt prova och se om den funkar som den ska nu, och sen ska jag faktiskt in och duscha , eller vet inte om jag tar duschen mot kvällen , känns skönare så.. Japp då blir det så . Men vi hörs snart när jag plattat håret och få se hur snygg jag äntligen kan bli igen . Kommer så klart en bild ;)<3

Dag 3-Done

Hej på er.

Nu är jag hemma efter en lång dag på praktiken. Dagarna blir bara roligare och roligare faktiskt. Första gången jag skrattade idag typ på dom 3 dagarna vi varit där . Allt går jätte bra tycker jag. Bara det att jag får torka bord och fylla på glas och servera 150 personer om dagen. Men vad fan, sånt är livet ;) Det är sånt man ska klara av,eller vad säger ni ?
Om 2 veckor , alltså veckan efter lovet som är nästa vecka ska jag in i bageriet. Snacka om att jag kommer rulla ut om 8 veckor tillbaka till skolan. Haha , det är jävligt farligt att vara både inne i köket och i Bistron för där är ju alla god saker. Står typ och tittar på dom med valpögonen så säger alltid nån " men ta en då" .. Haha, jag och Alexandra är så söta och små att vi får ta när vi vill . Desutom får vi ju ta te,kaffe,varm choklad,saft och sånt när vi vill . Frukost får vi också och lunch . Så det är ju värsta lyx där så vad ska man göra ?
Bara att börja banta efteråt då . Haha , eller inte. Är man tjock så är man go och gla' har jag hört. Men nej! Vi kommer inte bli tjocka.Lovar !!
Men min dag där var inte så intressant. Rev ner en massa små askar med smör när jag skull ta ut grönsaksbordet från kylen , och höll på att göra så allt ramlade när dörren slogs ihop när ajgs kulle ta ut bordet. Haha, lyckad dag där alltså..


Så jävla härliga.

Är jag inte fin i mina serveringskläder? <3

Vad fan

Trodde helt ärligt att jag hade tappat bort kameran. Sprang runt i rummet och letade så nu ser det ut som ett bomb nedslag igen . Så får väl bli att städa rummet idag igen . Haha ;)
Hittade kameran inne i vardagsrummet föresten. Så mamma och Acke hade tagit den, när dom vet att jag behöver ha den när jag bloggar *SUCK*
Aja ska dra om en kvart, så ska fixa det sista , borsta tänderna tillexempel och dricka ett stort glas vatten . Vi hörs mer när jag kommer hem . Puss på er .

god morgon

Hej på er.

Känner på mig att idag blir en underbar dag, sov ju från 8 i går kväll till klockan 6. Klart man känner sig trött till en början men nu är jag pigg och skit glad :D Vet inte varför det är bara en sån dag, vilket betyder att allt kommer gå bra idag... eller? Haha vi får väl se..;) Så vad händer idag förutom att jag ska till min praktik ? Jo jag måste faktsikt leta efter mitt brev jag fick hem från tandläkaren och se när jag skulle dit ! Var det i morgon kanske? Haha mitt minne är inte så långvarit . Så jag minns inte, men först ska jag sminka mig och sätta upp håret i en ful liten toffs som jag alltid gör varje morgon. kul! Sen blir det att kolla om jag skulle vara med Jonas idag, om inte så får jag väl sms bomba honom i stället då (A)<3 Då blir han glad ;)

Nej men hörrni , jag måste fixa mig nu och dra till mitt " underbara" " jobb" idag igen. Så om vi inte hörs snart så hörs vi efteråt. Bye <3




As gammal bild;)

hörs kanske sen.

Jätte dålig uppdatering idag, Förlåt ! Men ska lägga mig och titta på film Så bli inte förvånade om jag inte skriver mer igen . Har antagligen somnat då <3

puss på er <3

Snart tillbaka

Nu ska jag gå till affären eller åka bil . vet inte riktigt ;)
men hörs snart i alla fall <3

Då kör vi

Det var ett tag sen nu . Så tänkte att vi tar en nu då. Så har ni lite att irretera er på sen.



Stora sköna sängar.

Jag skulle göra vad som helst för att få en 1.40 säng hit till mittrum och min onda rygg. Är trött på att ha min lilla säng alltså . Kan knappt röra mig i den, har ju haft den sen jag var 14 eller 15. Men visst det var väl skönt i början men nu är det bara så jävla obekvämt. Och speciellt när man har en kille liggandes brevid sig . Han tar ju lixom upp all plats. Vi skyller allt på Jonas ;)
Nej men en skön stor säng skulle verkligen inte sitta fel. Då kanske jag skulle slippa att han ont i hela kroppen . För jag brukar till och med vakna upp med blåmärken i huvudet. Hur jag lyckas med det är ett mysterium.. Haha!
Jag lovar , brukar alltid ha ont i huvudet,armarna,benen,ryggen, nacken och allt det här för att jag sover i en för liten plutt säng. Ganska synd om mig, men jag överlever ;) <3

Hur skön tror nu inte att den är då ?

24 December.

Alltså igentligen, erkänn nu. Vem älskar inte julafton?  Det är verkligen såna stunder man vill ha varje dag. Och då menar jag presenter. Haha , nej då! Men all god  mat. kalle anka och allt sånt där plus alla saker man får . Tycker om det. Plus att det är så kul med allt som är innan . Man ska köpa julklappar, man ska klä granen och allt sånt . Verkligen jul skänsla. Låter som en gammal kärring men helt ärligt.
Det enda jag hatar med jul är att det aldrig är någon riktig "snö jul" det är bara kallt och jävligt. Men jag längtar det är 2 månader och 4 dagar till julafton . Och alla vet vad ajg önskar mig . Och även om det har varit många bråk och det så tänker jag verkligen inte ändra mig . I så fall kan jag lika gärna vara utan . Alltså helt ärligt. Jag vill inte ha några dyra parfymer, presentkort, eller något annat sånt. Jag vill ha en ny bärbar. Och skiter i vilken färg det är . Men vill gärna ha den där för lite mer än 3 000.. Annars kan jag vara utan .
Och jag vet att jag låter som värsta bortskämda bruden nu . Men jag har alltid längtat efter att ha en men har alddrig haft chansen att få en. Och varför då inte slå ihop alla pengar som alla i släkten tänkt lägga ut på mig till en data för lite mer än 3 000. Perfekt. Och ja nu kommer det bli ett jävla liv här...



Dryga människor= fjortisar.

Jag ogillar verkligen sånt. Att om man är någonstans , spelar ingen roll lixom vart. På praktik,fest, träffar nytt folk och allt sånt. Ni förstår va?
Och så ska det alltid finnas en liten jävel runt 15 eller 16 år som ska vara så dryg så man bara vill klappa till henne eller honom. Alltså verkligen så jävla irreterande och ser så jävla arg ut och är bar allmänt otrevlig. Haha det låter som mig ibland . Men i alla fall , det är oftast fjortisar som är så . och verkligen tror att dom är bättre än alla andra. Men så är det tyvärr inte, alla människor är lika mycket värda och även om man är fjortis så kan man vara trevlig. Visst har alla sina jobbiga dagar och kan vara dryga och så men hallå 24/7. Det måste verkligen vara jobbigt att vara sur hela livet?
Jag vet att jag kommer leva med mina katter i en lägenget och skälla på ungdomar i 17 års ålden när jag är 70 år ;)<3


Inte mycket jag hatde

Dagens låt

Snart lov

Det är ju snart höstlov hörrni . Fan vad jag har längtat på sätt och vis . Det dåliga är att Jonas drar till New York och lämnar mig här i kalla sverige ensam . Inte för att det är så mycket varmare där än här men ändå ;(
Som tur är så är jag ju ledig en heeel vecka vilket betyder att det bli massa sova och hoppas det blir en hel del party nu . Ska låta dagarna flyga förbi så att Jonas kan komma hem fortare. Och jag vet att du läser min blogg Jonas , så du är töntig ;) <3

Funderar starkt på att sova lite, jag är så himla trött idag, det är helt sjukt . Jag får typ ångest måste jag säga nu när min praktik har börjat. Känns som att jag inte orkar göra någonting . Okrar inte ta bilder på mig själv, videoblogga eller skriva långa eller roliga inlägg. Skärpning på mig alltså..Vill hålla mig vaken nu och sitta och tänka lite och kolla runt på nätet och se vad jag kan skriva om. Men ögonen säger faktiskt ifrån lite känner jag. Kanske ska ta en lite tupplur på 40 minuter. Och sen vakna och vara på jätte elakt humör?
Nja, känns ju lite så där . Vill ju inte heller gå och lägga mig allt för tidigt ikväll heller. Men vi får se helt enkelt hur allting blir idag.

Hoppas att dom har två veckorna tills vi får pengar gå fort alltså . Känner mig hur ful som helst utan plattång och det gör mig deppig på riktigt alltså . Vill inte vara ful längre, vill ha platthår och inte mitt fluff.
Men men snart så ska jag åka till media market och köpa den där billiga plattången . Och går den sönder efter en månad eller ett år så dödar jag nån helt ärligt ;) <3

Dag 2 -Done

Hej sötnosar.

Är äntligen hemma , jag ångrar mig för det jag sa igår när jag kom hem. Idag har det varit en mycket jobbigare dag. För det första så försov jag mig med 30 viktiga minuter . Därför jag inte bloggade imorse. Och så blir det ibland , får typ ångest om jag inte bloggar för er på morgonen, men men jag överlevde den här dagen med.
Började klockan 8 idag, helt ärligt så kommer jag inte ihåg vad det första jag gjorde, jag var så trött att jag höll på att somna på bussen ner till stationen vilket tar bara 15 minuter. Somnade inte ens sent igår. Vad kunde klockat varit ? halv 12, ? Tror nästan att det var då.

Men i alla fall , jag fick göra det gamla tråkiga  torka borden och lite sånt där slavigt. Men det börjar faktiskt bli roligare. Förutom att jag var sjukt rädd när jag åkte 4 våningar och skulle byta ut massa saker på kaffe maskinerna när en halft "handikappad" snubbe skulle hjälpa mig . Självklart så menar jag inget illa mot honom, tycker ganska synd om honom. Förstod typ inget av vad han sa heller, plus att jag fick göra allt jobb. Han skulle ju visa mig hur man gjorde . Inte ge allt jobb till mig . Speciellt när det är min andra dag på praktiken och fattar noll när man står där och glor på den där kaffe maskinen . Och det var ju inte bara en maskin utan det var minst 10 st jag bytte på. Helt sjukt, Blev värsta rundturen mot slutet med efter att våra handledare hade kollat igenom mappen med oss och kolla vad vi skulle göra och lite sånt. Tänk er 8 våningar upp i ett höghus. Det var jävligt läskigt när vi gick ut på uteplatsen längst upp och kollade ut för hela södertälje.. Inte direkt någon vacker syn med det dög väl. ;)

Så hur har eran dag varit ? Lika jobbig och trist som min kanske ? ;)

Tänkte faktiskt ta en bild på hur jag ser ut i mina fantastiska snygga kläder jag har . Men så klart glömde jag det.. Får ta det i morgon eller något sånt ;) <3

Vakna fortfarande?

Hej på er.

Kan verkligen inte sova, anledningen till detta är att jag börjar få ont i ryggen igen och benen. Det känns som den gången då vi trodde att det var fel på mina njurar. Vet inte riktigt vad det var då. Men nu känns det som att det är likadant fast mer åt låren nu. Det känns inte som växtvärk,träningsvärk eller något annat. Utan det gör fruktansvärt ont... Jag har märkt att jag råkar ut för alla dåliga saker minst en gång i veckan ;)
Det roliga är att jag förstår inte alls hur jag bär mig åt, utan det är helt sjukt... Hoppas att det gått över till imorgon. För just nu kan jag knappt sitta upp eller böja mig ner och det är samma "symtom" som jag hade sist detta hände. Och det skulle inte alls vara kul om det hände igen för det gjorde så ont att jag inte kunde sova på nätterna.

Och jag tror att jonas börjar bli lite trött på att jag gnäller att jag är sjuk och har ont överallt..Så förlåt baby för det, men jag är en skänslig liten flicka och det får du allt leva med ;)<3
Men om vi har tur så går det över till imorgon, och tack älskling för ditt fina sms <3 Du är underbar. Vill bara att du ska veta det <3

Nej men dags för "storbloggerskan" och arbetaren att sova nu. Har en lång dag framför mig imorgon. Det som är bra är att man får frukost och lunch i stadshuset så det betyder att jag inte behöver äta en onyttig frukost här hemma... Utan det gör jag på praktiken ;)
Haha men som jag alltid säger innan jag loggar ut för natten så ses vi imorgon bitti då jag tvingar mig upp såååå, tidigt som möjligt. Vilket blir exakt klockan 6. Usch usch . Aja det är snart helg säger vi . Något att se fram emot . (Eller inte) Berättar varför imorgon.
Men natti , nu ska jag äntligen lägga mig ner igen med min onda rygg och mina onda ben . Jag börjar allvarligt tro att det här är ett tecken på att jag börjar bli för gammal. Rullator nästa tack ;)<3

Juste en sak till.. Jag går från serie till serie, först var det CSI Las Vegas,sen var det King Of Queens och nu är det en alldeles ny serie ( tror jag) som heter "The Vampire Diares" . Påminner väldigt mycket om Twilight. Men men den är väldigt bra.. Så det blir mer av den kan jag säga.. Gillar ju såna serier..

God natt babes. <3

Läggdags.

Nu är det dags att säga hej då till er läsare för idag och välkomna sängen med öppna armar ;)
Men vi hörs som vanligt tidigt i morgon bitti igen , så ni får sova jätte gott. Så hörs vi halv 7 om inte tidigare..
Tillbaka till arbetet imorgon då. Vuxen poäng till mig lätt alltså ;) Jobbar och står i som en riktig kämpe. Och desutom hinner jag blogga med. Hur bra är jag inte då?

Men vi hörs i morgon, puss <3


Första bilden på mig idag. woho

kallt

hej på er.

Var nyss ute med hunden , fan vad kallt det var . Hade mina varma uggs på mig , mössa och jacka men frös som fan ändå . Vintern är verkligen här snart. Och det känns inte alls bra .

Sitter fortfarande och är orolig över vad som känner hända nu under kvällen . Katterna kan inte vara inlåsta på mitt rum hela natten, dom måste äta och gå på kattlådan. Nej men hunden är så mycket viktigare .Alltså det är klart att en stor hund behöver mer plats. Men jag älskar faktiskt mina katter mer om jag ska vara ärlig . Jag tänker inte släppa taget . Även om jag så många gånger önskat att jag haft en hund istället för katt .Men jag älskar dom och så är det bara. Lämnar mamma bort katterna följer jag fan med dom ;)
Haha, fan vad dumt det där lät.Men det är nästan så att man vill.. Värken mamma eller Acke är hemma nu. Mamma skulle komma hem idag, och har ingen aning om vart dom är . Jag vill att dom ska komma hem så dom kanta hand om det här . Jag har en livrädd katt under sängen , 3 livrädda katter i sängen.  Jag får snart panik. Tror nog att ni också skulle vara det om ni var i min sits.
Önskar bara att mamma kommer hem snart! Eller att Jonas var här , känner mig inte alls lugn. Och jag måste snart gå och lägga mig . Men det kommer inte bli mycket sömn om det ska fortsätta så här . Vill bara mina katter och hundens bästa .
ÅH, vet inte vad jag ska göra . Plus att hunden är där ute helt ensam , kanske ska ut och sätta mig med honom tills nån kommer hem . Hatar sånt här , vet att han känner sig ensam . Ska skriva klart sen ska jag ut och sätta mig hos hunden..




Ser ni inte hur underbart söta dom är . Vad skulle ni gjort?

Hon sover så sött.

kategori

Nu har jag äntligen fixat en ny kategori som jag sa i video inlägget . Den handlar om min praktik det här året. Ska komma på fler roliga saker .Men nu ska jag gosa vidare med kattungens om ligger i min famn och sover så sött ;)<3

Smycken

Hittade dom är fina armbanden på en *hemlig* hemsida. Tror nog att jag ska beställa hem någon av dom nån dag.
;)

En vacker dag blir nån av dom här mina ;)<3

Ingen sömn

Hej på er.

Blev inte alls mycket sömn alls . Vi har nämligen fått en hund hem här nu ;)
Vet inte hur vi gör med katterna nu. Lämnar vi bort dom kommer jag gråta floder.
Men finns väl inte så mycket vi kan göra åt saken kanske. Eller jag kan inte göra så mycket åt saken rättare sagt .
Plus att jag vill till affären men det är fett mörkt ute och kallt så jag orkar inte. Är typ deppig nu . Och sova kan jag inte heller göra. Ska nog gosa med mina katter. Det kan vara det sista jag gör :(
Puss så länge <3

Videoinlägg

Mörkt på rummet nu för tiden. Anledningen är att jag bara har min skrivbords lampa tänd . Och då blir det så . Är mycket ljusare när det är sol ute och lite sånt .Så ni får stå ut med det tycker jag <3


Ganska roligt med tanke på att man bara ser mitt blonda hår och inget annat xD <3

Dag 1 avklarad

Hej på er.

Jobbigaste dagen någonsin helt klart alltså.. Kom hem för ca 10 minuter sen , slutar klockan 3 varje dag. Inte allt för sent tycker jag. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle bli , bara det att jag fick göra allt skit jobb ;) Man blir ju inte alls förvånad att dom sätter oss praktikanter på sånt. Jag menar , fick gå och torka mer än 20 bord, göra så att stolarna stod rakt , torka bufee' bordet och massa sånt skit . Men ja det är väl bara att stå ut , jag kanske blir placerad i köket nästa vecka. Det beror på hur det ser ut nästa vecka .Men vi pratade med Monica och sa hur det låg till att vi båda vill vara i köket och inte alls vill servera.Så hon gick och pratade med någon i köket så jag kanske får vara i bageriet nästa vecka ;)<3
Nu ska jag faktiskt fixa lite här hemma , eller ja ska diska , duscha och sen kanske sova. Får se vad jag känner för efter duschen helt enkelt . Jag skulle vilja börja videoblogga lite mer , problemet är bara det att jag inte har någon aning om vad jag ska prata om. Kom gärna med förslag.

Juste mina lösnaglar gick av idag, så nu är dom korta och fula igen. Inte snyggt någonstans . Det får fixas till om 9 veckor.. Man får ju inte ha långa/snygga naglar när man står och lagar mat i köket , eller vad man nu ska göra.
Nej men nu ska jag fixa lite . Måste bädda om sängen det ligger massa kläder i den eftersom att jag hade så brottom i morse. Hörs om ca 1 timma om inte mindre.. <3

Dagens planer

Äta frukost ( risifrutti)
Klä på mig , sminka mig lite
Dra ner till stan och träffa Alexandra
"Jobba"
Åka hem arg/glad ?
Duscha och sen sova lite.

Hinner nog inte blogga mera nu på morgonen , tyvärr <3
Men vi hörs runt 3 eller 4 skulle jag tro ?
Ha en bra Måndag allihopa. Puss <3

Idag smäller det

God morgon på er sötnosar.

Idag smäller det , och jag ser verkligen inte fram emot det. Första dagen på våran praktik plats, usch . Det kommer säkert gå jätte bra . Det är bara det att jag orkar inte servera eller stå i köket i 8 timmar . Eller vad man nu gör . Men som sagt jag valde den här linjen så det är väl bara att bita ihop för mig och låta dom här 9 veckorna pasera..;)

Lättare sagt än gjort
, haha.
Vi ska trotsallt prata med våran handledare, heter det så? :o
Men whatever, vi ska prata med henne och se om vi kan dela upp tiden lite mer om serveringen för vi går ju trotsallt en linje där man lagar mer mat än vad vi serverar så jag förstår inte varför dom vill att en person från en RESTAURANG skola ska servera i 6 veckor och sen stå i köket i 3 veckor . Det låter ju helt sjukt. Även om man har mer nytta av att bli servetris så tänker jag inte bli det. För jag verkligen hatar att servera.
Plus att jag tror att dom första dagarna för mig kommer vara så jobbiga att jag kommer sova det första jag gör när jag kommer hem .Men ta det lungt jag kommer blogga med. Glömmer aldrig er läsare  ;)

Men hörrni , jag skriver snart hur min dag ser ut, ska bara fixa lite frukost och sätta upp håret och fixa mig lite. Så vi hörs snart <3

I morgon klockan halv 7

Hörrni , dags för mig att sova känner jag. Är så himla trött och känner att om jag ska orka upp imorgon och vara trevlig mot allt och alla så måste jag gå och lägga mig... NU!

Men ni fick ju en hej då puss på videon som är här nedanför så alltför ledsna blir ni nog inte.
Vi hörs halv 7 i morgon med efter att jag har packat och lite saker, typ fått på mig kläder och lite sånt. Sen blir det att jag drar ut i "arbetslivet" i 9 veckor . Om jag ska vara allvarlig så ser jag inte fram emot det lika mycket längre. Jag är mest rädd . Lilla Frizzie är rädd, det brukar jag vara . Speciellt om jag ska servera det suger sten hårt helt allvarligt. Men jag berättar hur min dag har varit när jag kommer hem från kostym-nissarnas mat ställe .. ;)

JUSTE!!!! jag har tänkt på att skaffa en ny rubrik i "kategorierna" vilket betyder att jag måste hitta på något mer.. roligt,pinsamt,kaxigt,hemligt eller något sånt smaskigt. Och behöver hjälp av er. Så skriv gärna vad ni kan tänka er att ni kan se mer av min blogg.

Den nya iden som jag tar av nån av er personer som skriver ger jag en länkning.. Så passa på nu ;)


AJA , nu sängen , hörs i morgon <3

Lovely.

Helgens party låt

Blog Awards 2009.

Hej hej ..

Som alla bloggare i sverige och kanske i norge. Så vet ni ju att det var Blog Awards igår. Vet inte om det gick på tv, eller om det ska gå på tv?! Men i alla fall . Stort grattis till er alla som vann ett pris .
Jag vill bara ta upp en sak som jag satt och garvade åt. Dessie fick inget pris hallå ? Jag förstår inte. Hon som är så "duktig" på det hon gör? Nån som vet varför hon inte fick något pris ? Aja det kanske inte är något som jag ska haka upp mig på så där mycket..
Men i alla fall , jag hoppas att jag kommer vara med där nästa år , det är bara att kämpa hårt i ett år framåt nu. Så ska ni se att FRIZZIE får en inbjudan nästa år ..

Men ialla fall , alla er som inte vet hur det gick i år så ska ajg lägga upp en tabell till er... <3



Årets nykomling: Foki

Årets manliga blogg: Calle Schulman

Årets kaxigaste: Kissie

Årets fashionista: Lisaplace

Årets mest originella: Foki

Årets foto/design: Nevniarien

Årets blogginspiratör: Blondinbella

Årets videoblogg: Moogi

Årets bveteran: Stina Lee

Årets kändisblogg: Magdalena Graaf

Guldpennan: Sanna Lundell

Årets bloggstar: Linda Hallberg

ÅRETS BLOGG: Foki!!

Som ni ser så vann Foki , årets blogg.Och det är hon värd, hon har ju lagt ner så mycket tid på sin blogg. Och det gör henne till en förebild. För både mig och hela bloggvärlden.  GRATTIS <3

videon från i fredags. HELT SJUKT .

Galet...



Söta? yees

Så vad hände igentligen i helgen?


Okej då börjar vi . Alla vet ju vad jag gjorde innan Alexandra kom hit..

Vi blev upp plockade av Alexandras mamma , åkte hem till henne . Och åt sen var det bara att fixa drickan och sen göra sig klar. Så klockan 8 så satte vi oss på bussen till Södertälje igen. Satt där en timma sen var det bara att åka upp till Simone en snabbis och lämna lite saker som inte var nödvändiga under kvällen. Sen körde Simones mammas kompis oss till Östertälje där festen var...
Vi kom dit, började dricka lite. Alltså var lite tråkigt i början för alla satt i soffan och typ snackade. Så vi gick in i köket och där var det fullt upp med pyramiden . Och självklart så blev det så att vi var med . Och jag fick dricka ganska mycket.. ;) Kvällens fortsättning minns jag inte så mycket men det var jävligt kul :)
Vi var väl hemma vid Simone igen vid 4 tiden och jag gick och la mig på direkten.. Jävligt rolig fest ..

Vaknade runt 11.00 tiden , mådde illa och hade så jävla ont i huvudet. Var tvungen att springa och duscha när jag gick upp så jag stod där i duschen i ca 30 minuter , fett härligt var det. Håret var ju fullt med hårspray och sminket var ut kletat i hela ansiktet så det var riktigt skönt att skänna sig fräsch igen . Klockan 1 eller vare va så åkte jag till Jonas, haha det var inte alls härligt att sitta på tåget kan jag säga. Kände att jag behövde spy ela tiden ( eller ja det trodde jag i alla fall)..Men jag klarade mig. Sen på något konstigt sätt så försvann allt det där dåliga när jag träffade Jonas. Jonas och jag gick och köpte Pizza och svullade som fan. Godis blev det med . Eftersom att han var ensam hemma tog vi det mest lungt. Nej men det var mys , vi somnade vid 2 typ..

Jag vaknade runt 12 idag tror jag ?! Snacka om trött. Älsklingen hade gjort frukost till mig när jag vaknade. Han var uppe tidigare än mig . Söt som han är ;) Sen blev det en dusch. Alltså det har inte hänt så mycket idag. Har mest tagit det lungt. Som sagt det blev lite mycket i fredags och har inte sovit så mycket .
Men ska ta det lungt mest nu , blogga som en galning. och lite sånt . <3



Bilder, och video kommer om några minuter.

Hemma hos Jonas .

Hej på er.

Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men jag kommer hem idag. Så då blir det blogga utav helvete ;)
Har massa Party bilder från i Fredags. Berättar med hur min helg har varit , eftersom att jag typ aldrig bloggar på helgerna. Men jag ska nog blir bättre på det hoppas jag !
Det är bara det att jag aldrig orkar blogga när jag är med folk , för jag har så mycket annat att tänka på. Så det blir lätt så . Men jag har nyss duschat och nu ska jag klä på mig lite kläder och fixa mig lite. Men jag kommer hem runt halv 7 eller 7.Beror på hur länge jag måste vänta på tåget, och bussarna och allt sånt här .

Juste, vill bara säga grattis till alla er som fick ett pris på Blog Awards igår kväll . Jag önskar att nån dag så är det jag som är där och tar emot ett pris ..

Men vi hörs när jag kommer hem , ni får ha det det jätte bra så hörs vi om några timmar . <3

stressad...

Hej på er.

Kan inte skriva så mycket just nu , ska snart i väg på fest. Så måste fixa mig . Har inte kunnat blogga så mycket eftersom att Alex och jag har farit runt som idioter tills nu .. Men vi hörs i morgon eller på söndag. Bilder kommer på söndag tror jag så puss <3

så där ja .

Nu är det dags att börja stressa lite, Alex åkte hemmifrån nyss och är väl i södertälje om 20 minuter , så måste klä på mig , sminka mig lite och fixa håret lite . Så hör av mig när jag kommer hem till Alexandra tror jag.

Jag hoppas hon ringer för måste höra med henne om jag ska ha med mig kläder eller inte till ikväll , Men nu ska jag fixa mig . Vi hör sen . Puss<3

nej mina små troll.

Dagens shopping.


...

...

....

Ingen jacka , men ...

...Hej på er.

Kom nyss hem från kungens kurva , det blev ingen ny jacka , får faktiskt nöja mig med min gamla vinter jacka...fick ett par nya skor , halsduk och mössa så jag är nöjd :)
Sitter och väntar på att Alexandra ska höra av sig , antingen så åker jag buss hem till henne eller så blir det att dom plockar upp mig. Vi får se hur det blir . Men jag måste gå in och duscha , frågan är om det blir hemma hos Alex eller om jag ska göra det nu. Måste verkligen raka mina ben , dom är som buskar . Nu när det är kallt så går man ju int erunt och visar benen hela tiden och därför tänker inte jag så mycket på att raka dom. Men idag skulle jag hemskt gärna vilja det. Eftersom att jag kanske ska festa idag och ska hem till Jonas i morgon.

Men lägger snart upp bilder på sakerna jag köpt . <3

snart sticker jag .

Snart åker jag till kungenskurva. Ska ju köpa en ny jacka och det bästa stället som man kan komma på att köpa n snygg jacka är väl ändå H&M.. Alla andra snygga jackor är ju då på svin dyra affärer , och eftersom vi inte är rika så blir det lilla underbara H&M.. jag älskar deras kläder. Hoppas bara dom har tjocka jackor :)<3

Men vi hörs så fort jag kommer hem gullungar..
Puss
Oh så snygg jag blev idag :)

DRESSCODE.

Idag blev jag riktigt jävla nöjd :)<3


Vad tycker ni? ;)

Redan vaken...

...Hej på er.

Jag är redan uppe , pga att mamma kom in p åmitt rum för ca 15 minuter sedan och sa att vi skulle åka och köpa en ny vinterjacka till mig. Så det var lika bra att gå upp;) Åker iväg om ca 1 timma så måste skynda mig om jag ska bli klar i tid . Ville bara att ni skulle veta att jag är vaken tidigare än klockan 10 som jag sa i natt . Så om jag kommer hem runt 11 eller 12 så vet ni ju redan att jag inte ljög för er , var ju uppe ännu tidigare ;)
Nej men nu ska jag bli klar och se om jag hinner äta frukost med . Så vi hörs om ca 1-3 timmar beroende på om jag kan blogga eller inte innan vi sticker . Men ha en trevlig Fredag så länge <3

ställer klockan på 10

Hej på er.

Dags för mig att sova eller titta på film och somna till den. Eller bara stänga av datan , kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra. Men trött är jag verkligen nu så vi hörs i morgon bitti, jag ställer som sagt min klocka på 10 så jag kommer upp i tid . Men som sagt, v hörs i morgon puss <3

jag är fortfarande vaken ...

Hej på er..

Hoppas Torsdagen varit en bra dag för er. Bättre än min i alla fall ... Om ni inte vet vad som hände igår (tosdag) så finns det att läsa längre ner ;) Och nu är det ÄNTLIGEN fredag, som jag har längtat . Haha , hur ser eran Fredag ut ?
Lägger snart upp hur min ser ut , eftersom ni så gärna vill veta :)

Men i alla fall , jag är fortfarande vaken , eftersom att jag sov i näsan 3 timmar i eftermiddags, så får skylla mig själv att jag sitter uppe just nu , men jag klagar inte så mycket . Det gör det bara lättare för mig att hålla mig vaken i morgon natt och lördag natt.. Man vill ju inte vara tråkig och somna runt halv 11 en fredag eller lördag kväll ;)
Man sa ju vara uppe till minst 02.00 innan man ens vill tänka på att sova !!
Men som sagt ska till Alexandra imorgon och jag kommer uppdatera där , det kan ni skriva upp i alla fall . Sen kommer jag säkert göra ett videoinlägg om hur hon och jag ska göra , eftersom att vi inte vet nånting än. Det får vi allt ta reda på i morgon.
Men skriver om ca 1-2 timmar igen om jag inte har somnat :)<3

Bada eller duscha ( måste i alla fall raka benen i morgon)
Försöka hitta några kläder till kvällen om det nu händer något.
Bli hämtad av Alex efter hon är klar
(Kanske)
Sova innan vi börjar fixa oss.
Dags för utgång .

Eftersom att jag inte vet vad som händer imorgon så vet jag inte om allt det där kommer hända men det tror jag...Vi får hoppas på det i alla fall... <3


*bling bling*

mår illa .

FAN!!! Nu har jag druckit för mycker varm oboy , mår jätte illa. Kanske dags att lägga sig ner ett tag och vila lite.
Nej men usch , måste lägga mig ner . hörs om nån timma . <3

SJUKT SEG DAG.

Jag är så himla trött, det är alltid så här på Torsdagarna . Jag tror att min hjärna har ställt sig in på att det är helg för mig nu och då är det okej att bli trött . Men det är inte OK jag vill kunna vara vaken . känner mig som värsta pansionären typ varje torsdag.. Men i morgon blir det nya tag, ska nog gå upp ganska tidigt så jag kan bada och fixa mig och ta hand om mig själv på morgonen . Vet inte hur det blir sen eftersom att Alexandra inte svarar på msn , får hoppas att hon skriver till mig inatt om jag är inne eller om hon ringer i morgon när hon varit hos skräckens hus , tandläkaren dåra. Haha alla vet vilken " fobi" jag har för just tandläkare ;)
Så vad ska ni göra imorgon då ?
Tror att jag ska ut och festa i morgon, det var ju sist i arvika det verkligen blev så där jätte kul .. Måste så klart göras om tycker jag haha ;)

Men som sagt så är jag sjukt seg och hungrig är jag med , törstig med .. Haha gud vad jag gnäller men jag orkar inte resa mig upp..   På lördag är det blog awards , alla snackar om det på varenda blogg . Vem vet , nästa år kanske jag är bjuden? Haha vi kan ju alltid hoppas . ;)
Nej men nu ska jag resa på min lilla rumpa och dra mig ut i köket och se om det finns något gott att äta eller något .
Sen blir det väl att lägga sig och titta på film, och kanske spela på mobilen , haha .. Jag är så töntig ibland 


<3


Känner ni igen bilden ;) Love it

HUR GOTT SER INTE DET HÄR UT ATT VARA DÅ ?

Jag vill ha godis...

sorry.

Hej på er.

Haha, jag sov som ett litet barn innan mamma kom in och väckte mig efter 2 ½ timma senare. Jag höll nästan vad jag lovade er i alla fall . Det är väl ganska bra gjort utav mig ?
Riktigt skönt att sova, bara det att nu komer jag vara uppe halv natten , men det gör väl inte så mycket . Är ju ändå ledig i morgon så .. Sååå vad ska man nu hitta på ?

Jag vill göra ett videoinlägg men jag är faktsikt för trött för att fixa mig lite , jag känner hur allt smink bara är i hela ansiktet . Haha ;) Kan nog videoblogga i morgon när jag är hos Alex eller innan jag åker till henne.
Juste tack till er två som gillade min naglar och frågade hur jag gjort , men det är faktsikt bara lösnaglar <3 Så det är inte så svårt att fixa dom snyggt på 10 minuter . ;) Så nu vet ni det . Haha. Så gulligt att ni trodde att det var riktiga<3 kan man göra annat än att älska er läsare?:)<3

Tillbaka om 2 timmar max .

Hej på er. Har tänkt att sova i nån timma , äta lite först. Så vi hörs om max 2 timmar gullungar.

Komentera vad ni tycker om min blogg är ni snälla ;)

puss <3

Kolla vad jag gjort.


Blev rätt bra ...

DRESSCODE.

Blev väldigt slappa kläder idag. Eftersom det spelar inte så stor roll hur man ser ut när man ska vara i köket så.!! <3

CHINOS- GINA TRICOT
KOFTA- GINA TRICOT
T-SHIRT-NWE YORKER

Vilket århundrade lever du på?



Du.. Sånt går mig på nerverna när man klär sig som ett fnask som precis ska göra debut på malmskilnads, om ditt förstånd övergår vad det är..

Menmmen man skall inte klandra folk, jag diggar din tröja:)

puss /Felicia



svar:
Alltså förlåt men jag vill inte vara elak mot dig nu . Men jag är så trött på att folk ska komentera hur jag klär mig. Det är väl ändå min sak om hur jag klär mig ? Eller du kanske har blivigt min mamma helt plötsligt?
Och jag sitter bara och skrattar åt dig gumman , för går du utanför dörren så ser du folk som är äldre och till och med yngre än vad jag är gå runt så här om inte ännu värre. Så vad har du att klaga på igentligen ? Jag är precis som alla andra. Sen vet ju inte jag om du skrev det här på grund av att du är avundsjuk eller om du vill bli som alla andra elaka bloggare?  Eller lever du på 1800-talet?
Alltså förlåt att jag skriver som jag gör men jag blir så hima irreterad. Tro inte att jag är en sån person som inte kan ta kritik , för det kan jag . Men tycker inte du har nån rätt att berätta hur jag klär mig för det vet jag bättre själv än va ddu någonsin kommer göra...
Så sköt ditt liv så sköter jag mitt . Puss

Trött och hemma nu.

Hej på er.

Har nyss kommit hem från skolan är verkligen trött efter idag. Provet var nog det jobbigaste jag varit med om. Det var inte bara det att det var jobbigt, det fanns inte alla grejer som man verkligen behövde. Och våran lärare kom inte till skolan för än när vi var klara och då när vi hade lagt upp all mat jätte fint på tallrikarna. Ja då var det helt plötsligt fel det som vi gjort. Alltså jag och Alexandra blev så förbannade... Sen bråkade jag med en dum jävel till lärare som skulle ha 100 spänn av mig om han hittade det jag behövde. Hallå vem tror han att han är ? Han är väl lärare för att hjälpa mig ? eller har jag helt fel ?
Men jag fick nog G i betyg. Och idag var det sista skoldagen på hela året. ;) Hur underbart är inte det, fast vi ska ju ut i praktik 9 veckor nu så det kommer bli minst lika jobbigt det så.. Hmm , ja i morgon är det fredag, (Äntligen) . Har verkligen längtat, ska nog hem till Alexandra då vi får se om det blir fest eller hur vi nu gör . Hemma tänkerjag då inte sitta en fredags kväll igen . Simone sa något om att hennes kusin hade någon fest i hölö .. ;)
Aja vi får se vad som händer imorgon helt enkelt .



Låten börjar 40 sekunder in.

God morgon...

god morgon på er.

Varför tvingas jag att gå upp klockan 6? det är ju inte mänskligt någonstans :( Aja det är väl bara att bita ihop och piggna till då.. Lättare sagt än gjort, haha... Men ialla fall! Idag är det matlagningsprov som typ alla vet nu redan. Hoppas det går bra !
Jag ska faktiskt inte göra så mycket idag, ska gå i skolan sen ska jag faktiskt åka hem och sova. Är ju ledig i morgon som sagt. Min sista lediga fredag. Buhu :(. Plus att jag tror att vi slutar ganska tidigt. När provet är klart får vi nog åka hem så det blir nice.

Kanske lägger upp ett videoinlägg innan jag drar till skolan. Vi får se. Men nu ska jag fortsätta sminka mig. Sen måste jag klä på mig lite kläder så vi hörs innan skolan eller efter.. <3


Kvälls videoinlägg.

Eftersom att det är så mörkt så behöver ni inte titta på sidan , man ser typ ändå inget. Så lyssna bara ;)
obs!!
jag låter jätte trött . Men som sagt ska sova nu , komentera gärna under kvällen så hörs vi imorgon.
Puss<3

OPPS, MY BAD

Jag ska inte göra samma misstag som jag gjorde igår. Och då tänker ni " Vad för något"
Haha ser och lär. Eller nej gör inte det , titta bara blir nog bäst så :)<3

svar på tal.



haha va arg du verkar va hela tiden


Svar: Vadå hela tiden ? Jag tycker inte att jag är arg hela tiden?! Skriver ibland att jag är förbannad på saker, men det är bara för att varje dag inte är toppen , det är de inte för någon . Och alla har jobbiga dagar. Bara det att dom brukar bli värre nu när skolan verkligen pressar en på saker. Och jag är igentligen inte en arg tjej på det sättet :) Utan jag ser mig själv som snäll och helt knäpp i huvudet . Bara det är sånt har jag inte börjat visa än på bloggen . Det kommer nog lite längre fram :) Så nej jag är inte sur hela tiden , det är bara visa dagar som är bättre än andra . Så är det bara .

Tack för komentarerna <3

DÅ KÖR VI !!


PENGAR!!!

Kanske var en dum sak att "hissa" . Men allvarligt , vad kan vara bättre än pengar. Haha eller ja det finns massa saker men allt blir så mycket roligare när man har pengar. Man kan gå på bio,shoppa,gå ut och festa,köpa godis och massa sånt. Man får inget gratis här i världen har jag lärt mig , duktig som jag är :)
Det är därför jag ser fram emot att börja praktisera, bevisa att jag verkligen kan, bevisa att jag inte bara är en dum blondin som älskar kläder och inte fattar alla skämt som folk skrattar åt men inte jag förns efter 10 sekunder. Vill kunna bevisa för alla att jag verkligen har en hjärna och verkligen kan tänka och lyckas med saker.
Tror det skulle vara en härlig skänsla , att lyckas menar jag :) Det är inte så ofta man gör det när man är i mina skor haha.. Men ser verkligen fram emot det, kanske får ett jobb. Och där efter pengar. Och som sagt en ny data skulle inte alls sitta fel , så det är dags för mig att bevisa att jag kan så dom kan sparka nån annan och ta in mig i stadshusets restaurang ;) Haha nej gud det där var elakt sagt. Nej men jag älskar pengar.. Man kan komma lång med pengar :)<3


SPOTIFY REKLAMEN...

Blir inte så mycket skriver om det här som det övre, men det är nog det värsta som finns när man har en jobbig dag och är verkligen sur på allt och alla. Sitter och lyssnar på bra musik sen på slutet av en låt så kommer den där förbaskade reklamen. Det blir ju nästan så illa ibland att man bara vill kasta hela datorn ut genom fönstret. Dom säger ju inget vettigt i reklamen heller ?! Så lixom jag förstår inte, och vem vill betala 99 kronor i månaden för att inte lyssna på reklam som ingen bryr sig om? Inte jag i alla fall :) Tycker dom ska ta bort reklamen för då skulle det vara så mycket trevligare...
" Det är såna som dom som skapat hat på internet " Eller vad säger ni ?;)

VAKEN!

Hej på er.

Vaknade för inte alls för så länge sedan , det första jag fick göra vad att ställa mig och diska. Men vad ska man göra livet är inte rättvist alltid. Fick ju sova i en timma innan mina " kära" storebror kommer in och skriker att jag ska ut och diska. Det var väl ljust snyggt att väcka sin söta lilla syster på det sätter ;) Haha nu när jag ändå är uppe så blir det väl att sätta på musik. Alltså jag vet faktiskt inte vad jags ka skriva om idag. Har ju inte hänt ett piss alltså. Jag vill börja praktisera för det finns säkert hur mycket som helst att berätta för er då ju ;)

Men juste, det snöade här i södertälje idag. satt på bussen ner till stationen så började det snöa ganska mycket fast i bara 5 minuter. Hur sjukt är inte det?  Jag blev ju faktsikt glad att det började snöa , för på ett sätt är det mysigt med snö när man är inne . Haha men så fort man går ut och känner hur kallt det är då är det inte lika mysigt med snö längre.



Jag vill inte se ut så här längre, jag vill ha en plattång och göra mig fin... <3

hörs mer senare.

Hörs mer senare ... ska sova lite är så himla trött . <3

DAGENS LÅT



Dagens låt då. Väldigt bra party låt.

Ser verkligen fram emot nästa vecka , kan verkligen inte sluta tänka på hur det igentligen kommer gå . Tänk om jag gör bort mig och typ rammlar och håller på . Eller nej usch så får man inte tänka ;)
Nu är jag väldigt hungrig så tänker ta något att äta. Så kanske jag blir piggare för är väldigt trött..
Men vi hörs snart då <3

En sak till listan dåra.

Kan man bli annat än kär?

VIDEOINLÄGG .


Haha , kamera jävel . Man ser till ögonen jätte bra ;)

Hemma nu igen.

Hej på er.

Nu är jag äntligen hemma , blev lite tidigare idag. Sa ju att jag skulle komma hem vid 6 tiden . Men icke nu är jag hemma . Vi hade ingen historia vilket jag var väldigt glad över. Och "mötet" tog bara 3 minuter max . Haha det var inte så mycket vi behövde prata om. Men nu är det så att jag börjar klockan 8 på måndag, och då blir det att hon monica visar oss runt i hela byggnade ( och den är verkligen skit stor ) sen blir det att vi får träffa alla i personalen med. Men det ska bli väldigt kul tycker jag , är lite nervös men det ingår ju i hela allt om man säger så!
Hade två stycken prov idag med , det gick väl lite si så där kanske . Inte alls mina topp ämnen haha. Men kommer nog få G i båda så då blir jag nöjd.

Snart skaajg ställa mig och diska , haha . Sen ska jag nog följa med Acke ner till tvättstugan så han får lite hjälp.
Och som sagt så hade jag tänkt att ge er ett video inlägg om nån timma eller så . Bara så att ni vet så tänker jag sitta vid min spegel och på golvet . Så kommer bli lite luffare idag ;) men nu ska jag fixa lite saker eller ja titta runt på min mail och lite sånt. Så vi hörs snart igen <3







Visst är kattungarna söta :) Dom börjar öppna ögonen nu med så det betyder att det snart blir spring i lägenheten...

Otroligt.

Oj då! blev klar en hel halvtimma innan jag ska börja gå. Har till och med druckit ett glas oboy;) Jag är så duktig ibland. Men haha ialla fall , jag tänkte köra ett "mina åsikter" på ett video inlägg idag. Fast är inte riktigt säker på det än. Ska tänka på saken. Men ett videoinlägg blir det i alla fall det kan jag lova er . Haha men nu ska jag packa väskan och se att jag har med mig allt sen ska jag borsta tänderna och lite sånt där så vi ses helt enkelt när jag kommer hem . Puss <3

För tidig morgon.

God morgon på er.

Gud vad trött jag är . Vaknade för ca 30 minuter sen. Hade lite problem att komma in på bloggen först. Vet faktsikt inte varför ;) Men så är det ibland... Men ialla fall , så vad händer idag för er söta läsare då?
Jag ska ju till skolan om en timma , eller ja ner till stationen och möta Alexandra i alla fall , sen efter skolan ska vi till stadshuset och eftersom att vi slutar så sent i skolan idag så är jag inte hemma för än vid 6 nån gång. Just därför jag skriver nu på morgonen;) Jag är så snäll !!

Juste jag fick några komentarer nu över natten , tack så mycket för dom. Även om det var typ 2 personer som skrev samma sak tre gånger ;) Nej men allvarligt jag blev jätte glad . Vem blir inte glad över att få komentarer lixom. Och när jagk ommer hem , hoppas jag att jag fått mera. Men vi hörs antingen snart eller om några timmar när jag kommit hem från möte och alltihopa . Oj vad jag kännerm ig vuxen när jag pratar om möten och sånt ;)

hörs mera imorgon.

Hej på er.

Sa tidigare idag att jag är väldigt trött, och har inte sovit. Så ska nog ta och lägga mig nu. Och kommer verkligen updatera mera i morgon det lovar jag er. Hade gärna kunnat säga tack för alla söta komentarer jag fick idag. Men sån tur har jag inte, får ju knappt några. Så det börjar jag säga när det är i alla fall över 20 per dag på varje inlägg.

Men vi hörs mer i morgon, antingen på morgonen eller när jag kommit hem från mitt besök från stadshuset. Runt 6 tiden som idag då. Berättar allt om mitt besök.. Sov så sött ..<3

Livet är inte lätt när det är svårt.


Har gråtit så många gånger till den här låten pga dig, pappa .

Jag !

SNABBARE ÄN ÖGAT.



Kollar in Foki ganska ofta och tänker härma henne med en sak . För jag tyckte det var väldigt coolt . Och vill dela med mig av mysigheterna.





två saker man måste ha.

Kollade runt lite på nätet och hittade nog den godaste och coolaste saken jag någonsin sätt. ;)


Har sätt många bloggar som haft hand smycken . Men skulle vara coolt om man hade ett sånt själv .

hur ser resten av veckan ut ?

Onsdag: Skola och ha prov, hem och diska . Blogga
Torsdag: Skola ( vara i köket ) Blogga
Fredag: Vara med Alexandra antagligen . Fest? Blogga
Lördag: Åka hem till Jonas, filmkväll. Blogga ( kanske ?)
Söndag: Åka hem frn jonas , Blogga


Min vecka ser inte så spännande ut , men det är vad jag vet som kommer hända just nu. Får se helt enkelt hur det blir. Mitt rum blir nog fixat på fredag eller lördag. Så kommer vara fint när jag kommer hem hoppas jag.
Alltså jag har inte så mycket att skriva om idag eftersom att jag inte haft så mycket för mig. Förutom att vara förbannad på lite saker . Haha men det behöver vi inte ta upp :) <3

Vill utomlands...

Jag och Alexandra satt och pratade om gamla minnen som hänt i sommar.Det var då vi kom in på ämnet Arvika , vi var ju där i sommar hon och jag och 4 andra underbara tjejer. 5 dagar borta från tråkiga södertälje och alla föräldrar och allt skumt som hände. Det var hur underbart som helst , tror aldrig jag har haft roligare om jag ska vara allvarlig . Men i alla fall så snackade vi om vi kanske ska åka tillbaka nästa år igen ? För det kan ju hända att vi har jobb då och då blir det så mycket enklare att kunna betala allting igen och det skulle bli så mycket roligare med . Men tanken slog oss båda att nu när vi varit i Arvika så kanske vi ska åka nån annanstans? Och varför inte? Man lever bara en gång och då ska man hinna med så mycket som möjligt. Vi vill åka utomlands , ta en sista minuten resa till turkiet eller nån annan underbar plats på jorden . Jag är så sugen att göra det. Och vi får ju se, dom flesta av våra vänner fyller ju i början på året så då är ju dom 18 till sommaren , hur underbart är inte det då ;) sen är det bara att övertala sina föräldrar med . Jag sa så här till Alexandra " Ja , jag borde få åka. Om jag redan har varit i Arvika så varför skulle jag inte få resa 1000 mil hemifrån". Ganska smart sagt av mig eller hur ;)

Underbart eller vad?

tack tack tack tack..

Hej på er.

Jag har varit hemma i snart 2 timmar . Har inte hunnit blogga idag tyvärr för att jag hade så himla brottom till bussen i morse. Förlåt så mycket , och sen slutade jag vid 3 men satt nere vid stationen med Alex till 17.00. Och hade ganska mycket problem med internet nu med så jag märker att det här inte är min dag . Usch usch .
Och som dom flesta vet så fick jag ett litet utbrott igår för att jag skulle vara så smart och ta bort en annons från bubbleroom för att den satt så fult att jag förstörde hela min design på bloggen .
Så det var bara för mig att kontakta Emelie ( Emmelius.blogg.se) eller va dhon nu heter på bloggen ska kolla upp det sen . Och jag trodde verkligen inte att hon hade tid att fixa min blogg . Men det hade hon så stort tack till dig gumman <3
Blev faktiskt på jätte bra humör när jag såg att det blev fixat igen , och jag tror nog att jag har förlorat nån läsare pga att jag var så klantig men det ska absolut inte hända igen . Jag lovar er det. Jag hoppas att eran dag har varit bättre än mig . Jag har inte kunnat smsa med någon på hela dagen för att mitt abonemang inte är betalt än på mobilen så blev ganska sur i morse när jag upptäckte det. " Provet" vi hade idag gick faktiskt jätte bra. Och på idrotten fick jag veta att jag och Alexandra och Simone fick G+ på våran origentering som jag klagade på för några veckor sen .  Så det var väldigt kul ...

Imorgon ska jag och Alexandra till stadshuset och prata med hon Monica som ska vara våran praktik-ledare ..

Jätte trött idag, jobbigt att vara på topp .  Och jag vet faktiskt inte varför mina händer ska vara med överallt xD<3

besöks rekord

Ger upp för ikväll.

Hej på er.

Som ni ser är hela min design cp . så ska försöka få det fixat eller få en ny design om det inte är fixat i morgon när jag kommer hem. Skulle bara ta bort annonsern på bubbleroom sen blev det så där . ÅHHH. eller så är det nån som lyckades logga in på min och börja mixtra fan vad sur jag blir .

Men ska sova nu och för hoppas att allt blir fixat . Puss <3 Är så jävla förbannad

Jag bestämmer.



Blogga.

Jag ska faktsikt "hylla" mig själv och att jag älskar att blogga.Jag tycker att det är så kul att blogga . Skriva lite vad man ville . När jag började så tänkte man mest lixom vad man ska skriva om och gick in på olika bloggar för att kolla och komma igång . Men nu nästan 3 månader så sitter man nästan och planerar varje morgon vad man ska skriva om när man kommer hem och det blir nästan alltid bra texter det jag skriver. Nackdelen att vara så "besatt" av att blogga är väl ändå att det är så få som komenterar ens blogg och att man kan bli så elak . Vilket jag har varit . Men som sagt jag har sagt förlåt och ska bättra mig . Jag lovar .
Och det blir nog att jag bloggar i många år nu , jag är ju trotsallt bara 17 år. Så har några år att lyckas inom det här ämnet.


Haha jag har besöks rekord idag med , men det sorliga är att ingen vill veta något om mig . Men jag antar att jag har för lite läsare än så länge. Så får vänta tills jag är uppe i minst 5 000 eller något .  <3

Även jag är söt utan smink xD

Jag vill ha en nyokki.

Hej på er.

Det här trodde ni aldrig om mig va? att jag sitter och kollar in krukor. Haha men såg på Fokis blogg dom här söta och var tvungen att kolla in dom mera. Dom heter Nyokki, och är äggformademen djur motiv på . Den rosa skulle passa in på mitt rum tror . Men dom finns bara i japan just nu , och jag bar längtar tills dom kommer till sverige för då blir det att köpa några såna för mitt studiebidrag . Haha;)

Blev kär i den rosa väldigt mycket , liknar ju en jätte söt gris!  Nån som vet om dom redan finns i sverige? <3


Den rosa passar mig , eller hur ? ;) <3

Middag a´ la Frizzie.

Det hät blev min glamorösa middag idag.
Mackor : smör, ost,skinka och paprika.
och sen obay , blir en mandarin efter.
visst är jag ganska nyttig av mig idag.

DAGENS LÅT .


Årets bästa låt hitills. Låten börjar 0.30 in i videon så att ni vet . <3

Äntligen klar.

Äntligen klar, har löst ut världens sämsta bok på 78 sidor . Tog en halv timma att läsa ut den. Hoppas jag kommer ihåg det mesta nu till i morgon. Aja det kommer nog gå bra ;)

Så , ska man städa rummet nu då? alltså jag orkar inte. Känns jätte jobbigt. Vill bara göra varm oboy och äta mandarinet och funderar ut vad ni läsare vi läsa på min blogg .
Ge gärna förslag om vad ni vill att jag ska berätta och vad ni vill läsa om. Skulle bli jätte glad om ni gjorde det. Eftersom att jag har förändrats helt efter en massa tänkande igår så känner jag att jah inte vill vara elak mera mot er. Ni tar ju er tid att läsa min blogg så varför ska jag vara elak mot er. Ni är underbara det vet ni . Bara jag som var två personer under en lång tid ;)

Okej alla läsare eller bara ni som kollar in, vi kör en frågestund då . Svarar  på ALLA frågor mellan 18.30-21.00 . Skicka gärna via mejl eller fråga här på bloggen . Skulle bli super glad om ni ville veta något.

Jag vet att jag inte är "känd" men kom igen något måste ni ju vilja veta eftersom att ni läser den varje dag ? <3

Lycka till <3

Skriv gärna vad ni heter och döp mejlet till :" Frågestund"

Kom igen nu ;)

åh vad trött ..

Hej på er.

Vaknade nyss , eller ja mamma ringde och väckte mig igen. Hon väcker mig vid såna här bra tillfällen. För det var typ vid den här tiden som jag ville gå upp så jag kunde städa mitt rum och sen plugga till provet.
Men nu känner jag mig hur seg som helst haha. Men ska försöka så gott jag kan , dammsuga och allt sånt fjant orkar jag inte med idag. Har ju kattungar här nu och dom börjar öppna ögonen också så dom kan tycka att det är lite små läskigt ;) Men nej nu ska jag släcka alla ljusen, äta nån mandarin eller nån macka och börja plugga och städa rummet efter det.
Men vi hörs när jag har tid för er igen . Haha skoja det har jag alltid men ska bara läsa ut boken som måstes för provet imorgon. Hade helt glömt bort det . Men hörs snart . <3

Hörs mer senare.

Så där hörrni .

Nu harj ag duschat, tog en ganska lång dusch vilketjag inte har gjort på länge.
Men det var riktigt nice. tvättade bort sminket med .Så nu blir det att tända ljus och titta på film och sen somna i några timmar . Men vi hörs när jag vaknar . <3

home nu .

Hej på er sötisar.

Jag vet att ni gillade min "svegelska"  på rubriken;) Haha men är i alla fall hemma nu från skolan, trött som bara den. Jag försov mig i morse, och det var en himla tur att mamma ringde mig klockan 8 så jag hann med 9 bussen i alla fall ner på stan där jag träffade Alexandra. Att försova sig idag en timma senare än vad jag igentligen skulle är inte bra. Jag hade ju ett möte i skolan med massa kockar och hotell ägare, praktiken börjar närma sig nu och det känns både jätte jobbigt men ändå bra att dra ut och prova på hur arbetslivet är i 9 veckor . Jag tror att vi "barn" har trott att det är så mycket lättare att jobba än att gå i skolan. Men som jag tänker nu och hört det arbetslivet som kock är så ångrar jag mig verkligen. Fick höra av några kockar att dom ibland börjar klockan 6 på morgonen och slutar 9 på kvällen beroende på hur stressigt man har det och om man är egen företagare eller hur man nu ligger till på skalan av restaurangen. Jag vet inte hur jag ska klara av att gå upp klockan halv 5 varje morgon för att sen åka ner på stan och börja klockan 6 . Fast då kom ju frågan upp av oss elever " Vadå så ni menar att vi ska jobba från klockan 6 till 9 måndag till fredag" . Men nej vi börjar nog klockan 7 på morgonen och slutar klockan 4.
Jag hamnade nästan i chock tillstånd när dom sa så . Men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa. Jag antar att det är så man gör när man jobbar precis som det är när man går i skolan. Man kämpar sig framåt för att lyckas.

Jag vet inte om våran lärare var seriös när han sa att vi skulle till stadshuset och besöka dom på våran lediga dag? Eller i för sig om det nu blir så , så får jag stå ut med det. Ska inte hålla på att gnälla nu när jag har fått en sån fantastisk möjlighet. Eller så åker man efter skolan, inte mer med det ..

Men nog tjatat om min praktik , gnällandet kommer nog börja nästa vecka ska ni se ;) Så hur har eran dag varit ? något roligt att berätta för mig ? Haha .  Jag ska i alla fall in i duschen nu , sen ska jag städa rummet för det ser ut som att det var ett krig här i morse när kläder flög runt i luften när jag var så stressad. Men min dag ser i alla fall ut så här !!

Dusch.
Ta på mig sov-kläder och ta en power nap
Städa rummet.
Plugga till provet som är i morgon.
Blogga och lite saker.



Men som sagt ska hoppa in i duschen nu, så vi hörs helt enkelt mer senare . Innan jag somnat eller efter det får vi helt enkelt se. <3

Jag hade bara LITE brottom imorse.

måste rusa,

God morgon på er.

Jag försov mig idag (igen) det är typ så varje måndag. Men vi hörs mer när jag kommer hemså berättar jag mer om vad sm har hänt under dagen och lite sånt där smaskigt som jag vet att ni gärna vill veta ;)
Men måste rusa till bussen nu så vi hörs om ca 2-3 timmar . <3


Kändes tomt på bilder så vi tar en från i helgen.

Skoja !

Hej på er.

Jag ska inte sluta blogga, skojade bara lite där . Eller faktiskt så tänkte jag mer att jag ville sluta blogga. Även om jag bara fick en komentar så har massa folk frågat mig varför på olika sätt . Och jag har inte ett riktigt svar till det. Jag sa det bara. Men jag har bestämt mig att jag inte ska sluta. För jag vet att på ett sätt kommer jag att sakna att skriva om mitt liv och min vardag för er fina läsare.Så det blir så att jag fortsätter, men jag blir nog snällare nu i stället för jag känner att jag vill inte vara den där kyliga elaka personen längre. Det passade verkligen inte mig . Så ska nog bli lite mer som Foki ;)
Jag vet att jag inte alls varit snäll mot någon på min blogg sen jag började, så förlåt till alla som tagit illa upp eller bara tyckt dåligt om mig . Ni vet vilka som ska ta åt er. Jag har legat och tänkt på om jag ska lägga upp det här inlägget länge nu och bestämmer mig för att göra det. Igentligen borde jag sova nu.För ska upp om några timmar. Men eftersom jag har haft så dåligt samvete över vad jag gjort och vad som har hänt så har jag inte kunnat sova än. Just därför skriver jag det här inlägget . För att säga Förlåt !!
Men ska titta på King Of Queens och försöka sova, för jag är verkligen trött. och hoppas att huvudvärken försvinner . Bara det att nu när jag blivigt mitt "snälla" jag så vet jag inte vad jag ska skriva. Kanske ska ta upp samma sak som jag gör nu fast vara snäll istället . Det skulle nog göra folk glada. Eller jag vet inte om antalet besökare sjunker eller ökar det få vi allt se i morgon . Men jag tror det kommer sjunka men skitsamma . Palla vara någon man inte är . Eller vad säger ni?

Vi hörs mera i morgon sötnosar. Nu ska jag försöka sova. God natt <3

hejdå

Ska sluta blogga ..

DÅ KÖR VI.



Ang Halloween...

...
Alltså jag förstår mig inte på det här med att klä ut sig på Halloween. Visst om man är liten och vill gå ut för bus eller godis, då var det ju en kul grej , gå från dörr til dörr och få godis av att säga dom där orden " bus eller godis". Men nu när man klär ut sig för att ja vad fan vet jag . Haha, visst det kan väl vara kul att klä ut sig. Men jag förstår faktiskt inte. Vems ide' var det . Alla helgona afton som det heter på svenska är väl till för att  "hyla" dom döda ?  Haha, tydligen inte för nu finns det till och med kryssningar som har fest på halloween och allt sånt där lite onödigt tycker jag.Men jag kommer nog fatta det där när jag blir äldre ;)

DAGENS LÅT !

Dålig update idag.

Hej på er.

Jag kom nyss hem från IKEA där jag har varit med mamma och Acke. Som jag har sagt förut så håller vi på och göra om mitt rum. Så idag köpte vi en jätte fin hylla till mig , fast igentligen skulle vi köpt 2 men börjar med en nu så länge . Sen köpte vi lite ljus och lite såna små prylar med till rummet. För vi ska köpa en smal hylla sen när jag kan ha alla mina värme ljus och lite sånt .Sen ska jag få in fotöljen som är inne i vardagsrummet just nu men ska in på mitt rum . Så ska få ut den fula långa saken , vet inte ens vad den heter så ful är den ;) Sen om ett tag hoppas jag verkligen att jag får ut min fula byrå med där jag har alla kläder så kanske jag kan få två snygga från ikea . Och sist men inte minst så klart så kommer jag få en ny säng med vilket jag verkligen har längtat efter.


Det andra jag kom på med att det är lite mer än 2 månader kvar till julafton med . Och det är då man börjar tänka på julklappar.. Och alla vet att jag vill ha en ny data från dell , den rosa mini datan och det finns tre olika priser.

3 590:-
3 990:-
4 590:-

Om man tänker efter så är det inte mycket pengar om det är det enda jag önskar mig i julklapp. Och jag vet vad mamma redan har sagt , men om jag inte får datan så vill jag inte ha något annat heller . För tänk vad mycket plats jag kommer att få om den datan jag har nu försvinner och sen kommer antagligen mitt skrivbord försvinna med . Det kan man ju sälja i stället för att kasta. Jag har tänkt på det väldigt mycket också .För hur skönt skulle det inte vara att sitta i sängen med en liten data? Jag har ju ryggproblem med så det skulle vara en väldigt bra fördel för mig om man tänker efter. Aja det är hela 75 dagar kvar till julafton.  Nu tänker ni säkert att jag är bortkämd och inte nöjer mig med det jag får . Och det har ni rätt i . Skyll på mamma det var hon som gjorde mig så här . Och får jag inte det jag vill ha kommer jag sura i några år över det... Så är det bara, jag är ju trotst allt  The One And Only. Och just därför ska folk lyssna på vad jag vill ha och vad jag säger annars blir jag sur och det är inget att leka med .

Det har inte varit alls mycket uppdatering idag , och idag är det tillåtet också för det är ju trotsallt söndag. Vilket betyder att jag måste vila. Även om jag har kunnat göra det hela helgen så har jag inte gjort det utan varit snäll och haft er uppdaterade över vad som hänt .  Men nu ska jag göra något som ni inte får veta. Vi hörs helt enkelt när jag kommer in igen ..

god morgon ..

God morgon på er!

Vaknade inte för så länge sen. Fortfarande jätte trött. Somnade runt halv 2 i natt för att jag låg och tänkte. Jag har förstått att ingenting kommer bli som förut. Eller vad vet jag igentligen , jag inser att jag hade fel om nästan allt jag skrev igår . Jag får faktsikt skylla mig själv nu för tiden , för jag gör bara allt fel...

Men skit samma! så vad händer idag? jag har faktiskt ingen aning.( som vanligt) vi får helt enkelt se . Det är söndag så det händer väl inte alls så mycket. Men vi får se. Nu ska jag äta frukost och lite sånt där så vi hörs helt enkelt senare.

Gick inte ...

...Nej det gick verkligen inte att sova. Även om jag är född elak så fick jag väldigt dåligt samvete över att jag knappt har bloggat om något intressant idag. Usch, men allvarligt det har varit en väldigt död fredag alltså . Absolut ingenting har hänt. Det suger något otroligt mycket . Har ju inte kunnat vara med någon heller eftersom att jag är sjuk och massa sånt .

Jag tror att hela mitt liv börjar när jag fyller 18. Helt ärligt. Vad är det för liv när man är 17 ? jag har inte haft något sånt där riktigt röj liv under dom senaste månaderna . Inte för att jag har haft det någonsin i mitt liv . Känner bara för att börja jobba och tjäna mina egna pengar . Och börja leva mitt liv nu . Jag är fortfarande väldigt ung . Men jag tänker för mycket. Har nästan aldrig kul , eller jo men ni fattar. Helgerna består mest av Hemma sitta kvällar eller Jonas. På grund av att ingen ens frågar mig om jag  vill följa med på fest , eller att jag inte har några pengar till dricka , för det är ju det man gör på fester . Man dricker . Och hur rolig är jag då som kompis ?  Inte det minsta rolig kan jag förstå. Men vill mina vänner att ajg ska vara med så fråga då. Det man hör när man sitter i skolan är när dom pratar om vad som händer i helgen , frågar dom ens mig om jag vill följa med ? Nej! Och säger jag att jag kanske vill vara med  ja då är det antingen för mycket folk eller så går det bara inte av någon skum anledning . Det är vid såna här tillfällen jag menar med att man kanske ska skaffa nya vänner, har något att välja mellan när man blir dissad. Nu säger jag inte att det alltid händer. Nej utan det händer lite då och då . Jag ser mig som ganka omtyckt  bland mina vänner..

Plus att jag saknar tiden med Alexandra också , har inte varit med henne på över en månad. Och det känns för jävligt kan jag säga .Eller jag är ju med henne i skolan men annars ingenting .. Antingen har hon tröttnat på mig eller så har hon bara ingen lust att vara med mig . Eller någonting . Jag fattar ingenting om vad som verkligen händer just nu

Saknar dig , saknar oss .

natti..

Jag har märkt att det här inte är min dag idag, så jag går och lägger mig nu så vi hörs mer i morgon . Då jag är piggare och antagligen på bättre humör .. Så vi ses i morgon ..

uttråkad .

Hej på er.

Har nyss ätit. Och nu är jag precis lika uttråkad som innan. Vet inte vad jag ska göra. Alla mina vänner är på fest. Och jag sitter här hemma KUL! Anledningen är att jag inte ens är bjuden till den festen och för att jag är sjuk. Det brukar vara så . När det är fest så snackar ingen med mig! Fast det finns olika anledningar till det så.. Men i alla fall . Kanske dags att börja skaffa nya vänner?  Haha , vet att det låter hemskt . Men menade att man kanske kan ha fler att "välja" mellan när alla dom andra är upptagna .
Nej jag får nöja mig med dom jag har, det är ju trotsallt dom bästa jag har.. Nån som kan komma på något förslag ? Jag orkar verkligen inte sitta här och glo in i data skärmen. Har gjort det för många helger nu..Nu börjar jag blir jätte irriterad igen ... 

Längtar tills jag är 18, det är då allt roligt händer. Men nej nu är jag bara 17 .. Och det suger något stenhårt! Jag vet inte ens vad jag ska skriva om. Förstår ni hur uttråkad jag är ?!
Nej usch ,ska se om det finns någon jag kan prata med eller något . Blir bäst så .. Hörs helt enkelt snart igen då .

dags att hjälpa till i köket.

Hej på er.

Förlåt för att jag har varit så grinig idag . Men jag har haft en dålig dag, har vaknat på hela fel sida av sängen ;)
Men eftersom att jag är sveriges nästa stor kock och bloggerska så måste jag anpassa mig efter båda. Så nu ska jag gå och hjälpa mamma i köket och hakca grönsaker för ikväll blir det tacos <3
Efter maten blir det mer bloggande. Tror att jag behöver mat i magen så jag kan tänka klart ..
Men vi får helt enkelt höras mer senare.

DRESSCODE.

Nu jag på bättre humör . Det hjälpte att fixa sig..


Back .

Hej på er.

Det blev inge power nap. Låg och tittade lite på film. Jag är fortfarande jätte irreterad. Känner mig hur rastlös som helst. Har ingen aning om vad jag ska hitta på . Och jag är hungrig och allt känns bara fel just nu , i alla fall idag.

Aja hörs mer sen , orkar inte blogga just nu .

Power nap.

Hej på er.

Jag känner att jag måste sova. För efter att jag städat mitt rum så blev jag jätte trött . Och känner att om jag ska klara av dagen så måste jag sova i ca 1 eller 2 timmar . Vi får helt enkelt se när jag kommer tillbaka . För mitt smink ville inte som jag idag, och mitt hår kan jag grubbla över när jag vaknat igen . Men hörs helt enkelt sen då .

<3

Jag bestämmer.



LÄPPFÖRSTORING...

Jag tycker att det är nog det fulaste som finns att göra. Vem vill ha stor plutande mun i resten av sitt liv lixom.
Jag är jätte glad att jag föddes med stora läppar , Love my lips. Skillnad från vissa andra som verkligen gör det här och betalar 10 000 i månaden så har jag en överläpp. Så jävla synd om er tycker jag.
KISSIE OM 5 ÅR .
KÄNGOR FÖR FLICKOR.

Alltså jag förstår inte. Vem i helvete vare som kom på att göra världens fulaste skor? och sen att dom faktiskt ska sitta på oss tjejer? Men jag menar gå in och kolla på vilken sko hemsida som helst och där är det fullt med fula kängor till oss tjejer . Det ska inte vara sånt skit . Det ska vara vinter klackskor , uggs eller några andra snygga skor som man verkligen kan gå och använda ute bland folk. Nej kängor är fult som fan!


ROCKLÅTAR!

Jag förstår mig faktiskt inte på rocklåtar. Det är ju bara en jävla massa skrik, man hör ju inte vad dom sjunger. Nej jag förstår att det finns folk som gillare men låtar som dom verkligen skriker på och hör inte ett skit , och så får man typ tinitus samtidigt . HALLÅ?! Hur kan man ens komma på texter till såna låtar? Det är något jag aldrig kommer att förstå.

NORSKA BLOGGARE...

Måste ta upp en sak som Kissie tagit upp .( usch tyvärr)  Men det här med norska bloggarna. Förstår inte, dom har ju verkligen inte samma standard som oss svenskar .Eller tycker dom samma sak om oss kanske? Att vi är skit dåliga och kan inte komma på bättre saker att skriva om? i så fall är det massa B-U-L-L-S-H-I-T!!
Vem vet dom kanske härmar oss med bloggandet .För jag är säker på att dom inte kom igång med bloggadet före oss . Dom är ju lite efterblivna . ;)

BANTNING...

Jag är emot bantning när man redan är small . Fattar inte vad som är meningen med det. Svälta sig när man redan väger typ 42 kilo . Tror att det är då man kanske ska söka hjälp och skaffa sig ett liv . Och alla vet vilka jag syftar på . Dom som ska banta är dom som ärsmällfeta och väger över 200 kilo . Om man nu har så dåligt självförtroende över sin vikt så SÖK HJÄLP!!
Det enda rätta . Och jag har rätt ..





UGGS..

Det är nog dom fulaste vinterskorna ( förutom kängor) som man kan gå runt i . Men på samma gång blir dom söta. För alla som haft och har Uggs vet hur jävla sköna dom är . Man behöver verkligen inte frysa i dom i alla fall . Och jag känner att det är dags för mig att köpa såna snart.

JEANS FRÅN BIKBOK .

Jag tror jag har totalt 2 eller 3 par byxor från BikBok . Och alla är verkligen jätte snygga och tajta. Det är så det ska vara. Ska nog dit nästa månad och köpa ett par av dom nya byxorna där . Jätte snygga. Inte alls hög midja på dom vilket jag verkligen HATAR på jeans . Rumpan blir helt platt i jenas med hög midja . BikBok är nog den bästa affären att köpa byxor på ..

LÅNGA NAGLAR!

Något som är ett måste om man är tjej. Man ska ha långa naglar, annars ser man ut som en sån där tjej som biter på naglarna. Vilket betyder att man miss sköter "nagel hygienen" . Några tips om man nu inte har långa naglar pga att dom kanske gått av, man kanske har filat ner dom för mkt eller något liknaden .  Måla naglarna i någon fin färg för då ser dom genast fräschare ut och







Kanske ska sätta igång då .

Hej på er!

Åt frukost nyss, och sitter nu och sminkar mig lite smått . Sitter och funderar på om jag ska börja städarummet nu eller vänta till senare. Kanske bäst att göra det nu så man har det gjort . Eller?


Mysigt skrivbord ..

hoppsan!!!

God morgon på er!

Vaknade för ca 5 minuter sen. Riktigt jävla skönt att sova till halv 1. ;)Tror där emot att jag somnade runt halv 4 så det är inte så konstigt.Idag blir det en full dag med bloggadet tror jag . Djuk som jag är kan ju inte göra så mycket mer . Tyvärr!
Öhm ja , jag lovade er en "Hissa" och "Dissa" lista idag . Och det ska ni självklart få. Men kanske senare mot dagen.
Jag ska också städa mitt rum , hela skrivbordet ser ut som en soptipp alltså . Fast mitt rum är ju ändå renare än vad det brukar vara. Men nej nu ska jag nog ta något att äta så jag vaknar till och kanske kan fixa mig idag igen. Även om jag är jätte söt utan smink så känns det som att jag gått runt så för länge nu . Så lika bra att göra något åt det. ;)


Men vi hörs helt enkelt om ca 1 timma eller tidigare. Det vet man aldrig. <3


(Juste ska fixa kategorierna i min blogg med idag... )

HÖR AV ER !!!

Jag tror faktiskt det ...

Jag tror jag ska börja med Hissa och Dissa lista jag med. Ska bli precis som alla andra blogg blondiner ;)

Men allt sånt händer i morgon, för nu ska jag faktsikt lägga mig ner och sova i min mysiga säng . Eller nej ska nog lägga mig på glovet brevid katterna ett pytte tag . Och det är nu ni tänker " vad har bruden för problem" .. Faktiskt så har jag ganska många problem . Haha ägda ni blev nu ;). Nej men allvarligt , älskar att titta på våra lurviga kattungar , tar nog en bild på dom i morgon med . Dom har fått mycket hår sen ni såg dom sist så ..

Men god natt nu ska jag äntligen få min skönhetssömn. Kan jag inte somna så kommer jag upp igen och skriver .. Och klagar , ja helt enkelt det jag är född för ;)
God natt
<3

Då kör vi


Alkohol förstör folks liv.

Anledningen till att jag vill skriva min åsikt om det här ikväll är för att jag blev så tagen av dokumentären jag såg tidigare idag.  Alkohol förstör verkligen folks liv , kanske inte om man dricker nån gång i ibland . Men blir det allt för ofta så blir det att man tänker " men tar bara en öl idag". Men bara den ölen kan göra att en person fastnar. Kanske att det går så långt att man dör.
När jag pratar om att den förstörs folk liv pratar jag inte bara om att personen som dricker, utan alla i hans/henns omgivning. Barn,fru,mamma,pappa . Kanske hela släkten . Från min erfarenhet så är jag nog den person som tagit det starkast.
Men ialla fall Alkohol är bara dumt att utnyttja för mycket. Och jag HATAR när folk drar skämt om alkholister . Jag tänker ge er fingret som gör det . För ni kanske inte har någon som står er nära som är det. Och då vet ni inte hur det är för oss människor som verkligen tänker på det dagligen . SÅ FUCK YOU !!

Land of the lost .

Hej på er.

Sover ni än?  som ni kanske ser så gör inte jag det. Inte än i alla fall! Det här är inte mitt sista inlägg. Haha kommer nog vara uppe länge till! Ligger i sängen och tittar på årets bästa komedi...
Under natten ska jag försöka få mera besökare in i bloggen , hur jag gör blir ett mysterium. Bara jag som vet hur man gör.. Feel the pain. ;) Så idag är det lördag, sjuk fortfarande , vill hitta på något men vet inte vad . Får väl kanske hitta på något med mamma om inte hon är allt för bakis i morgon. Aaa hon är på fest.
Jag tycker att det borde vara tvärtom . Att jag borde vara på fest. Fast det kan väl vara kul att gammla tanter roar sig nån gång i bland också!
Nej men ska kolla vidare på filmen , och under tiden vill jag att ni ska komentera och lite sånt .  För jag vet att ni älskar mig..;)

Kyss <3
Kommer ni ihåg den här bilden.

Fixar bloggen.

Håller på att fixa i bloggen nu så ni ska få det lättare att titta pågamla inlägg som tex. video inlägg. texter och massa såna roliga saker . Jag har int hunnit så lång än på det . Men ska fixa det mesta i morgon för då har jag ändå inget för mig på morgonen tror jag ..

The One And Only

"Kysst av spriten"

Jag tror aldrig jag blivigt så tagen av en dokumentär någonsin i mitt liv .  Usch känner igen mig som fan i den. Tänker inte avslöja för mycket. Men jag vet hur det känns att ha någon som man älskar inte älskar dig mer än spriten. Man känner sig så chanslös. Det får en att vilja skrika varje dag som går , hur ont det gör i hjärtat . Hur ofta tänker man på det här då? Jag tänker på det minst 1 gång om dagen. Bara det att jag inte visar det. Och för ca 1 år sen var det nätter då jag grät mig till sömns . Jag önskar att jag var liten igen, då jag inte fattade vad som igentligen hände runt mig . Då mamma tog hand om mig och sa att allt kommer ordna sig. Man förstod ju inte bättre när man var liten. Och nu står man inte ensam fast det känns som det . 1 år och 7 månader har gått sen sist . Och jag skulle bara gå fram till dig och säga " Din jävel , du har som så många andra krossat en del av mitthjärta. Men du har gjort den största skadan. Jag trodde du älskade mig, men jag hade tydligen fel" . Sen vända ryggen mot honom och bara gå där ifrån..


Så mycket jag villat säga dig, men inte vågat lyfta luren och ringa. Det kanske inte ska vara så svårt ? Men får en klump i halsen varje gång jag tänker på dig , du kommer alltid vara en del av mitt hjärta. Alltid finnas där . Jag är ju trotsallt mest lik dig. Varje gång jag tittar mig i spegeln ser jag dig i mig . rakt igenom, jag har ju fått ditt blonda hår , dina blåa ögon,din näsa ser det ut som ibland. Det mesta är av dig . Och någon gång.. Någon jävla fucking gång. Kan vara om 1 eller 10 år . Men nån gång ska jag komma till dig och säga en sista gång att jag älskar dig för den du var och inte för den du är nu.
Du är trotsallt mitt egna kött och blod .




dokumentär.

Nu ska jag titta på dokumentären "kysst av spriten" . Vilket jag kommer reagera starkt på . Om jag har orken och kraften till så berättar jag varför..
<3

Du vet vem du är .




Jonas<3Frida.
Älskar dig !

hemma igen.

Hej på er.

Jag smet i väg i ca 2 timmar . Vart jag tog vägen får ni inte veta. Feel the pain ;)
Så vad gör ni? funderar på att kolla på idol eller sätta på en film här på rummet . Idol känns lite mesigt att titta på eftersom att det bara är dom bra som sjunger nu. Det roligaste är ju alltid början .
Aja vi hörs senare.

Kyss<3

My Life Be Like...

...LOVELY!

Haha nu är jag här igen , oj vad ni har saknat mig. Jag har lixom planerat att inom ett år ska Kissie ligga typ längst ner på listan och jag högst upp . Det tycker jag låter som en bra ide.
För lixom . jag har

Snyggare näsa.
Snyggare ögon.
ja jag är helt enkelt snyggare än henne .


Och inom ett år kommer jag vara blondare än henne, ha längre hår . Och fördelen med allt är att jag är kortare än henne och det betyder att jag kan gå i högre skor än vad hon kan . Plus att jag är inte gris rosa i ansiktet och har inga finnar .  Hon är kanske kaxigare nu . Men kanske för att hon har bloggat i hur länge är det nu 4 år ?
Ingen går säker nu när jag är här . ;)

Power nap.

Eftersom jag har fått så dåligt med sömn nu i natt tänker jag lägga mig ner och sova ett litet tag. Och när jag vaknar så uppdaterar jag , smart va?

Och medans jag är borta förväntar jag mig lika mycket från er som ni gör av mig . Alltså INGENTING .

Hörs snart .

ikväll..

Hej på er.

Har inte ätit någon frukost än . Fanns inge gott att äta. Men ja vad händer för er ikväll ? Skulle vara jätte kul att få veta det. Så berätta för mig .
För mig blir det att sitta hemma , dels för att jag är sjuk och för att jag inte orkar göra något annat idag . Är ganska seg . Och det blir mer bloggande för min del och mer för er att läsa . Ni bara älskar min blogg..
Mamma ska inte vara hemma heller, så får tvinga henne att köra mig till Ica Maxi eller något för jag ska ha godis ikväll och det är innan hon åker iväg kan jag säga.
Och det blir väl antagligen ingen mat heller i kväll . Åh jag känner mig jätte irreterad idag . Vet inte varför . Så det blir att ni får stå ut med att jag kanske kommer klaga en hel del. Plus att jag måste stå ut med mig själv . Haha . Men ska snart gå ner och hjälpa mamma och Acke att bära upp alla fulla påsar med mat . Vilket slav liv man har det här hemma. Eller vad säger ni? ;)



Äta god mat.
Gå till affären och köpa godis (
fast vi har ju 2 chips påsar och jordnöttsringar)

Blogga, snacka på msn!
Kolla på film och mysa .


Nej nu ska världens sötaste äta frukost . Haha!

This is why u love me

Nu är jag klar, 100 år senare!
LOVELY!!

Tog några ego bilder nyss med vilket betyder att ni kommer sitta och dregla och se vilka färg glada kläder jag har..
Enjoy ;)<3




Oh , Ah.

Kolla jag är röd :( BUHU!!

Bling , Bling.

Nu tog det roliga slut .

Det känns som...

...det är en sån där grå och tråkig dag på mina kläder, för det finns inga färgglada plagg någonstans på mig just nu.Är ganska svart . Men igentligen orkar jag inte ens bry mig så jävla mycket . Jag får gå klädd hur jag vill ;)
Nu är det bara hår och smink kvar som ska göras. Sen är jag klar. Hmm kanske ska avslöja vad jag har i mitt ansikte för att bli så snygg som jag blir och är ;)



Underlags kräm (gör så huden torkar )
Foundation
Svart glitter eyeliner
Ögonbryns penna + borste
Blueberry Volume Mascara
Sist men inte minst, mitt rosa läppglans

Sovit i 5 timmar

God morgon på er!

Vaknade klockan 10 av att solen lyste på mig . Det är väl jävligt typiskt att solen alltid ska skina när jag är sjuk.
Men idag tänker inte jag vara tråkig och se ut som värsta luffaren , tänker faktiskt sätta mig ner och sminka mig idag . För vem vet det är ju fredag då kanske det blir att man åker iväg med mamma eller någon.
Och det blir tyvärr ingen pojkvän i helgen eftersom jag inte vill riskera att smitta honom . Så det blir en väldigt lugn helg helt enkelt ;)

Juste den där knölen jag skrev om igår som satt på halsen!? Den är fortfarande kvar. Jag har säkert cancer eller något och kommer dö inom 1 vecka , Haha. Skoja bara . Jag kommer aldrig dö . Synd om er som kommer få dras med mig i resten av era liv . ;) Ni blir säkert bara glada!

Men nu ska jag göra lite frukost , och om jag inte hittar något får jag vänta tills mamma kommit hem. Tror att hon är och handlar just nu . Men vi hörs senare.

( Juste visst är jag vaken tidigt skillnad från igår ? )

Kyss <3

Sista inlägget sen sova...


"Stor bloggare utan framtid..."

Nu kommer vi till det där igen , att jag tänker för mycket på andra än mig själv . Vilket absolut inte är OK enligt mig.

Men ialla fall , den här gången har jag tänkt på dom här stor bloggarna som inte har någon framtid efter bloggandet . Och då menar jag att dom skippar i skolan nu tills dom typ blir 20-25 år , jag menar det är väl då man börjar inse att man kanske ska sluta blogga och skaffa sig ett riktigt jobb? Eller vad vet jag , BlondinBella är väl 23? Elller vänta nej hon är typ 19 och klär sig som en mormor . Har ni sätt hur hon går klädd? Hon går ju för fan runt som en nunna. Helt ärligt är det Nils som har tvingat henne till det efter att hon var med i Let's dace?
Oj nu kom jag in på en helt annan grej än vad jag igentligen skulle skriva om. Vi börjar om...

...Okej , men i alla fall. Jag vet en hel del stor bloggare ( Säger inga namn) som inte alls går i skolan och dom lever sitt "underbara" liv och får sova hur länge dom vill och bla bla bla . Dom har så mycket mer tid för annat än att få en bra utbildning , kunna blogga samtidigt och sen om 10 år förstå att dom har blivit nån och kan få vilket jobb som helst nu när dom gått klart allt och haft en underbar uppväxt med pengar och allt som dom haft. Men neej då ska ungjävllarna hoppa av skolan och tro att dom lever ett jävla hollywood liv . Men allt sån snack är ju bara BULLSHIT !! Och det vet dom också . Det är bara det att dom tror att dom kan leva på föräldrarna sen när dom fortfarande bor hemma med sin anorexia och inge jobb och allt som trodde att dom skulle kunna leva utan när dom blev vuxna .
Men har man ingen utbildning så har man inget liv efter att man fyllt 20. Så är det  dagens sanning . Utan det är inte för att jag är avundsjuk inte en chans jag går i skolan i alla fall . Och har en ledig dag i veckan från den vilket gör mig glad . Och jag kanske har två "jobb" om ca 10 veckor . Vem vet . Jag kanske jobbar på restaurangen därjag ska praktisera och kanske blir känd på bloggen . Det vet man ju aldrig men då finns det ju bara en sak att säga... Att jag är lyckats mer än vad töntarna till stor bloggarna inte har gjort. Så fuck you all bitches . Haha.. Ska skratta åt er en vacker dag ..

Och nu blir ni av med mig i några timmar, var bara tvungen att skriva det här så kanske nån av dessa "a.kändisar" går in och kollar min blogg och kanske fattar något ..
Men god natt vi hörs helt enkelt i morgon ...

Kyss<3

Aj, stakars mig !

Hej på er igen .

Sover ni ? det gör inte jag , haha. Men i alla fall legat och tittat på CSI ett tag nu. Hade gärnat vilja sova men kan inte göra det tyvärr . Har väldigt ont i min hals just nu och då menar jag verklige jätte ont . Skulle göra vad som helst för att inte svälja alltså. Hela halsen är svullen och det känns som typ en jätte öm "knöl" på högra sidan av halsen . Jag hoppas verkligen att det försvinner över natten . För jag ser verkligen inte fram emot att åka in till doktorn igen.
Speciellt inte imorgon
:(
Oj vad jag är orolig över mig själv . Tänk om knölen är en tumör , eller är jag döende , eller har jag halsfluss.
Aja ska försöka sova nu i alla fall, är verkligen jätte trött . Så vi hörs mer imorgon mina underbara läsare .
Puss .

Natti på er.

Klarade mig en hel dag utan att klaga på att jag är jätte sjuk ;) Visst är jag underbar , så duktig så .
Men nu ska jag sova , behöver krya på mig och behöver sova.  Har ett hävla sår i näsan med , det gör skit ont .
Men god natt alla underbara läsare. Så hörs vi mer i morgon .

Kyss

LOVELY...

otacksamhet.

Hej på er.

Var några timmar sedan jag skrev senast . Jag sitter på helspänd på att jag ska få några komentarer. Får jag det? Neeeeej !! Det kommer bara fler och fler besökare men inga komentarer . Är alla svenskar så tjocka och lata att dom inte orkar skriva något till underbar mig ?
Tycker verkligen synd om er i så fall . Haha, tjockisar ;)





Gråtlåt .

Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit över den här låten.

aktiva bloggare.

Jag har tänkt på en sak lite till och från varje dag nu..

Alltså om man går in på blogg.se så kan man välja vad man vill se , mest besökta, mest aktiva och mest komenterade. Och jag menar jag kollar alltid in dom som är mest aktiva bara för att kolla lixom. Men sen slog det mig... Jag bloggar ju mer gånger än vad dom gör dagligen . Fat jag har ju bara bloggat i snart 3 månader, men jag har ju lagt upp mer än 10 inlägg nästan varje dag medans typ Kenza och Foki som ligger högst upp har lagt in max 5 inlägg per dag . Det är då jag börjar undra över om jag måste vara känd och tjäna pengar på min blogg innan jag kommer upp där. Det är bara något som jag tänkt på .
Dom kan ju bara vara med på mest besökta så kan vi "nykomlingar" få chansen att synas lite ?


Jag tänker fixa så att jag hämnar där snart, jag är trotsallt bättre än alla andra !

Hjälp mig stoppa bröstcancer.

Cancerfonden har inom Rosa Bandet startat projektet 100 000 rosa hjältar. Där vill Cancerfonden visa engagemanget som finns i kampen mot bröstcancer, den vanligaste cancerformen för kvinnor. Omkring en av tio kvinnor kommer att drabbas någon gång livet. Nu vill jag ha er hjälp att bidra till Rosa Bandet och visa ert engagemang för denna sjukdom!

Gör en rosa gärning (bär ett rosa band, sms:a in en gåva, starta en webbinsamling till exempel) och ladda upp er bild på rosahjaltar.se. Det går snabb och kommer bli ett underbart fotogalleri. Kan vi hjälpas åt med 5 000 bilder redan idag?

Tillsammans gör vi skillnad, gör som jag, bli en rosa hjälte!

<3

 

Det visste ni inte om mig ...

...Om jag hade haft chansen att bli lika ytlig och hatad/älskad som några av våra största bloggare skulle jag lätt ta chansen. Vem älskar inte att bråka med fjortisar som tror att dom är något . Eller att bråka med " AmandaVarDet" Ni vet hon som liknar en hamster och ändrade rösten för att hon fick så många har mejl på bloggen. Jag skulle gärna vilja bli känd över att vara elak och göra precis som jag vill . Vem vet det kanske kommer snart .

Eller ska man satsa på att bli känd genom att vara snäll och glad hela tiden som Foki ? Nja känns lite mesigt för mig. Jag säger som Alexandra gör hela tiden :" Det är roligt att vara elak" .. Vilket är väldigt sant, eller beror ju på vem det är mot . Men som sagt jätte kul att bråka med fula fjortisar som är orange håriga med löshår som är platina blont . Jätte stiligt . Och jätte kul att dryga med . För man vet att man alltid vinner kampen . Och det är så livet ska vara .

Vem vet , en dag snart fram över kanske jag är en kändis . Och vet ni vad. Jag är på god väg. För får bara mer och mer besökare varje dag . ;)

LOVELY LIFE . !!

Visste ni att...



...Att eran egna berömda Kissie mjau går Hotell och Resaurang linjen på Globen i Stockholm.
Alltså samma linje som mig . Tyckte jag var lite kul att läsa på hennes blogg idag. Hade ingen aning om att hon gick där. Fast går ju hotell nu. Haha!!

Men ni visste säkert det redan , bara jag som är så efter. Men ni älskar mig ändå ;)

FY FAN...



Kolla på dom fyra prickarna i mitten av bilden i ca 40 sekunder sen kollar du mot din vägg . Vad ser du?
Jag höll allvarligt på att skita på mig..

plugg

Pluggar på för fullt här . Men allvarligt fattar typ ingenting. Någon mer som läser "Ansvarfull Alkohol Hantering"?
Det här suger , ohh . Tror jag ska ta en lång paus och forsätta ikväll då jag inte kommer ha något att göra tror jag. Haha nu funderar jag på att ta min medicin och äta lite glass och kanske ta en power nap . Jaa vi får se hur det blir . Eller ja måste ta min Medicin i alla fall..

Hörs mer snart. Kyss

kolla vad jag fick hem idag

Kolla vad jag fick hem idag. Fick ett mejl om att jag skulle få hem ett sånt här kort med 100 kr på för ca 2 veckor sedan. Men hade helt glömt bort det . Men det kan vara bra att ha! Så får väl åka in till storstan någon gång och sola. Tack till meddo.se som skickade kortet .

Dags för frukost.

Hej på er.

Nu är jag hemma från stan , usch hatar att åka buss och vara ute i huvudtaget när jag är sjuk . Antingen är det för varmt eller för kallt när jag ska ut . Men sånt liv får väl en sån som jag leva med ;) Men som sagt , hemma nu ! Ska äta frukost nu eftersom att jag aldrig hann göra det innan jag skulle åka ner och träffa Alexandra och Emma . Men eftersom att vi inte har något rostbröd eller något annat gått hemma så blev det ett glas juice . Vilken tur att jag var och handlade melon-glass innan jag åkte hem. :)
Så vad har ni haft för er medans jag låg och sov? ( 00.30-12.10)



Hörs snart



Gangster.

Dagens låt.

lite stressad.

Jahapp Alex slutar 1 halv 2 nån gång så har bar en timma på mig att duscha och fixa frukost . Jag borde ju hinna tycker man . Men hörs snart .

Sov i nästan 12 timmar .

God morgon på er.

Nu har jag äntligen vaknat. Sov nästan i 12 timmar i natt. Vaknade för ca 20 minuter sen och nu är klockan 12:21 och tror jag somnade runt halv 1 i natt pga att jag hade så ont i halsen och hostade. Men sen när jag väl somnade så vaknade jag inte ;) det märks att jag inte sovit bra dom senaste dagarna.
Ska snart äta frukost , tror ajg ska dricka Juice om min hals tillåter det. Sen ska jag in och duscha känner att jag behöver det. Sen ska jag sätta upp håret och ta på mig mjukisbyxorna och börja göra lite läxor och sen när Alexandra har slutat ska jag åka ner på stan och ge henne pengar som jag lånade av henne igår för medecinen ;) Vet inte vad jag ska göra idag förutom att göra lite läxor . Helt otroligt va ?   ;)

Oj så trött lilla jag är . Har världens finaste morgonfrilla med jag vet ;)

Älskad och hatad av alla .

Jag vet att ni älskar mig. Men nu ska ajg sluta klaga som jag gjort mesta dels av dagen. Det gilalr ni också att jag gör så daah ! Men nu ska jag sova. Ska ju upp tidigt. Har besöks rekord idag med . Iför sig är det hela 10 minuter kvar och kommer det fler besökare visar jag det i morgon .

Godnatt!

Äckligaste jag vet just nu.

Så här mkt måste jag ta 2-3 gånger per dag. Tog det nyss och detsmakar fan skit äckligt. 
Jag vet att ni diggar min musmatta ;)

Då kör vi


Killar som slutar med "Booi" i slutet av sina namn.

Kan det finnas något mer fjortis än det? Lixom det är så fult och alla vet ju vem som ligger bakom det från " början" typ . Krillebooi som han brukade kallas. Vet inte varför men tycker det är så äckligt mycket fjortis över "booi" på slutet . Kanske för att alla fjortis killar runt 12-19 år använder det nu för tiden . Kanske dags att börja skaffa sig ett liv ?

Unga mammor!?

Nu undrar ni säkert vad jag tycker om unga mammor, och jag ska vara ärlig mot er. Jag gillar inte att tex en 15 åring föder barn. Visst det är upp till dom. Men det är då man börja fundera på vad dom tänker med . Hur ska det gå för dom ? Dom har ju knappast någon klar utbildning, inge jobb, ibland har inte ens barnet någon pappa . Utan han är för rädd för att bli förälder runt 15 års ålder. Handlar det här mest om vad tjejen vill ? Tydligen . Om jag skulle bli med barn nu så vet jag inte vad jag skulle ta mig till . Men jag säger alltså NEJ till mammor som är runt 15-17 år .

Skrytsamma ungar kan dra åt helvete.

Det är ialla fall vad jag tycker. Det finns ju dom ungar som skryter om hur bra deras liv är dag ut och dag in. Jag tror att man fattar att mamma eller pappa är rika första gången ung jäveln säger något . Eller att man är född rik och bla bla bla . Alla har det inte lika bra som andra . Och jag är glad att jag inte är rik och inte fattig. Jag är "normal" det är så det ska vara .

Här händer det saker .

Hej på er.

Har inte sovit än. Har suttit och hostat i snart 1 timma , det var något jävligt vidrigt som satt fast i halsen . Sprang in på toan så att jag inte hostade upp det här .Efter tredje gången när jag stod där och hostade så kom världens äckligaste snor buse från min mun . Ni tror inte att jag började få kvälningar och ville spy.
Så jävla äckligt..

Plus att det brinner här. Några balkonger ifrån sig började det komma rök , men ajg kände ingen lukt eftersom att jag är så täpt i näsan. Så gick ut och tog kort på brandbilen . Haha!! Fett nice.

Där står den , var lite mörkt

Michael Jacksson "Spöke"


Höj ganska mkt . För på slutet säger dom något viktigt ;)

trötta ögon.


Nu när naglarna är korta blir det att måla dom Rosa !

Det är här allt kommer hända.


Det är här allt kommer hända om lite mer än 1 vecka . 9 veckor med Alexandra dag ut och dag in. Underbart. Jobba i ett storkök och servera kostym nissar . Kommer bli nice.. Kom gärna att hälsa på ;) Är här dagar och kanske kvällar . Mellan vecka 43-51 ;)

vad händer nu.






Mjukisbyxorna åkte på nu . Hände en liten olycka i köket när jag diskade ...
Spillde sås över hela mig typ . Det här är bara vad en Blond Frida kan göra ..

37,9

Hej på er ( äntligen ).

Som sagt är äntligen hemma från skolan och vårdcentralen, spenderade nästan 2 timmar där idag med Alexandra. Har nån inflamation i halsen eller i kroppen eller vad han nu sa . Förstodd inte så mkt , han var ju turk. Men i alla fall dom elaka läkarna stack mig i fingret, det gjorde faktsikt lite ont men blev mest chockad . Och nu har jag ont i fingret med. Jag trodde att man sökte upp en läkare för att dom ska hjälpa en inte göra dom mera illa ;)
Men what ever! Fick min host medicin nu , och hoppas att jag inte blir allt för borta, den ska tydligen vra jätte stark och vet inte om man blir " drogad" eller vad som händer. Haha men den dämpar hostan i alla fall och det gör mig glad . För då kanske jag äntligen kan få sova en hela natt utan att vakna minst 6 gånger och sova mer än 5 timmar .
Tog tempen nu när jag kom hem, den stod på 37,9 . Är det bra eller dåligt? Juste läkaren sa att om jag fick feber och börjar få svettningar och lite sånt så ska jag åka tillbaka . Och nej tack det står jag helst över om jag ska vara ärlig .

Plus att min otur börjar vända just nu , jag och Alexandra ska ut på praktik om 1 vecka och 4 dagar typ . Och vi hamnade på samma ställe. Och som tur va vare inte på SCANIA !!! Utan på det nya stadshuset som vi har här i södertälje , och det blir kanske så att hon och ajg får jobba kväll med så det blir att man kanske kännar lite pengar. Jätte roligt tycker jag i alla fall. Så ska dit och träffa nån Monica nästa vecka. Så det är jag glad över.
Plus att jag ska vara hemma i morgon för att vila upp mig , plus att jag inte får vara i köket . Lärarna klagade till och med på att jag var i skolan idag . Hallå jag var typ dödsjuk och kom till skolan . Ni ska vara glada.
Morgondagen betyder inte att jag kan sova hur länge jag vill . Nej ! ska upp klockan halv 7 för att möta Alexandra och betala tillbaka för host medicinen . Jag var ju s åsmart att jag glömde plånboken hemma . Sen ska jag till skolan och medela våran lärare och säga att jag är för sjuk för att vara i köket men ska se om det finns några uppgifter jag kan göra i stället .
Japp ni läste rätt JAG ska faktsikt hem och plugga lite . Det händer ju inte allt för ofta . Men går ju ut på praktik så har lite saker att göra i svenskan och i Ansvarsfull alkoholhantering . Aja det tar ajg hand om i morgon . Nu ska jag typ ta en Powernap eller något . Är faktiskt jätte trött. Vilket ni kanske kan förstå ?  Plus att läkaren var skit äcklig , kollade verkligen ner i urringningen hela tiden . Som att jag inte skulle märkt det ...
Puss .

Här är min drog tills jag blir frisk.

...

vi hörs mer sen.

Måste verkligen,

God morgon på er.

Det har då ite jaggjort kan jag säga , det här var verkligen mitt livs värsta natt . Jag tror jag sov max 5 timmar. Kanske mindre . Men varje gång jag vaknade så vaknades jag gråtandes.Det är verkligen synd om mig . Tycker jag i alla fall !
Ska se om skolsyster är i skolan idag . För då kanske hon kan skicka mig till en doktor . För jag orakr inte gå runt så här länge till :( Tog tempen klockan 4 i natt senast då var det på 37.3. Har hört att det ska ligga på 35-36 för att vara "normalt" . Aja ska fixa mig lite nu . Jag är ju duktig och åker till skolan fast att jag är sjuk .
Hörs snart . puss

föresten.

Nu när jag kollade så blev det ännu bättre igår ju.

Jag orkar inte .

Hej på er.

Är ni vakna ? det är jag kan jag säga . Det går inte att sova, kan inte andas med näsan så ligger typ och dreglar när jag somnat, vet hur äckligt det låter men det är fan katastrof . Halsen skaver som fan . och jag kan inte sluta rycka till varje gång jag sväljer . Och det här skajag gå runt med , jag menar , gå runt och låtsas vara bra när jag mår som sämst.
Jag vill bara börja gråta , släppa ut allt från kroppen . Men jag vill inte verka svag för er läsare . Om jag ska vara ärlig så skulle jag fan inte vilja vara hemma .För det finns ändå ingen som kan ta hand om mig här . Så drar häldre till skolan och typ smittar alla där . Har ingen aning om hur jags ka klara mig igenom natten utan att börja gråta. Allt är så hemskt just nu . Mår verkligen piss .

Det är verkligen synd om mig..

Nöjd .

Okej det kanske inte är världs mycket besökare , men för nåon som har bloggat i ca 3 månader är det faktiskt helt okej . Blir nog mer imorgon hoppas jag .


Oj vad sjuk söta jag är . Måste lägga mig ner , titta på CSI, äta godis och dricka cola nu alltså . Så synd är det faktsikt om mig . Så vi hörs helt enkelt i morgon igen . Klockan 8 går jag upp . Puss

Ta hand om mig .



Ni borde typ komentera hur synd det är om mig . För jag tycker synd om mig själv . För lixom jag hostar så halsen blir ännu värre än vad den redan är . Och jag är massa snorig .
Men jag kommer aldrig bli för sjuk för att blogga som alla andra  blir . Hallå hur kan man bli så sjuk så att man inte kan skriva och göra sina läsare glada?? lIXOM !  
Men funderar på att lägga mig nu och titta på CSI , cool som jag är ;) Sen klockan 23.00 ska jag lägga upp min statestik status för er. är så stolt över den idag . Sen ska jag nog sova tror jag .
Snälla komentera någon , TRÅKIGA NU ÄR !!!

VIDEOINLÄGG .


Söt va ?

är ni verkligen så lata?

Hej på er.

Har fått så många besökare idag ,är super lycklig . Även om det har vuxit något enormt dom senaste dagarna är det fortfarande jätte dåligt med komentarer . Det är ju dom som är roliga att läsa . Och att ni gillar min blogg .
Lägger upp statestik status runt 23.00 typ då jag ska sova .

Läskigt värre.

Idag på idrotten så ringde det där läskiga nummret igen , som ringde mig förra veckan . Så ringde upp för att kolla vem det var .Lixom bara för att så det inte var nån viktig person som vill få tag på mig.
Men när jag ringde kom jag fram till telefonsvararen , det är några från spärr-någonting som vill få tag på mig ?
Det är klart att man börjar undra "vad vill dom mig " , "vad har jag nu gjort" .. Men på telefonsvararen sa dom att dom hjälpa privat personer och egen företagare. Så jag undrar verkligen nästa gång dom ringer ska jag nog svara .
Blir väl antagligen nästa vecka igen . Då får jag allt veta vad dom vill söta mig . Kan det handla om min blogg ?! Ingen aning alltså . Är så nyfiken .

Dagens låt .

hemma igen .

Hej igen .

Det tog lite mer än 30 minuter för mig att gå , datan ville inte som jag när jag skulle in på internet. Men det var ganska skönt att gå ut och gå , rensa tankarna lite. Kände att jag behövde det . Fast fick så jävla ont i halsen och blev lite andfådd när jag gick upp för backen här utanför , förstår inte varför men har köpt lite saker nu ..
Funderar på att titta på en episod av CSI och sen blogga mera . Min statestik går bara uppåt hela tiden , so happy face ;)


Vill inte höra ett ord om att jag härmar Dessie om att dricka Cola light för det drack jag innan hon ens var påtänkt så . Fuck off ;)

Hörs om ca 30 min .

Så där ja .

Nu har jg ätit klart, var väl gott antar jag . Kände inte s åmkt smak pga halsen .
Men nu ska jag ta på mig en till tjocktröja över den jag har just nu , sen skin jackan, halsduk och vantar sen ska jag gå till affären och handla lite gott till mig själv . Ni får se vad det blev när jag kommer hem .


Vi hörs mer när jag kommer hem . puss

Hur ser min dag ut ?

Så hur ser resten av dagen ut för mig då ..


Snart äta lite mat.
Ta på mig mjukisdressen.
Gå till affären och köpa cola och godis.
Titta på film och tycka synd om mig själv.         
Och blogga så klart ;)

Det är så synd om mig .

Hej på er .

Nu är ajg äntligen hemma , jag är så duktig som går till skolan fast att jag är så sjuk . :( Det är så synd om söta lilla mig , BUHU!!  Jag hostar, är snorig , har ont i hals och huvudet . Även en sån som jag kan ha dåliga dagar eller veckor . Och det känns som att den här veckan inte alls kommer sluta bra .
Men i alla fall, idag så kom han den där idioten som pratar med oss om praktiken som vi ska gå ut på om  2 FUCKING VECKOR!!!!!
Men ialla fall , jag och Alexandra satt spända på att få reda på vart vi skulle vara, men nu var det så att han inte hade planerat ut platserna utan vi fick välja och den enda platsen som jag kan ens tänka ig att sätta min fina fot på är Scania .. För annars fick vi välja mellan Astra, Wendela Hebbe villan , Torpa ( nånting) . Och massa såna jävla uff ställen . Jag hade ju önskemål att få vara i Stockholm på ett bageri . Men nej då får man vara kvar i uff södertälje i 9 veckor på scania om det nu går att fixa om jag och Alexandra nu får det .

Vi hörs.


DAGENS OUTFIT.

T-shirt-New yorker
Byxor-Bik bok

Inte nu igen

God morgon på er.

Vaknade för ca 15 minuter sen , när jag svalde märkte jag att jag fortfarande har jävligt ont i halsen . Det kan bara betyda att jag har fått tillbaka det där som jag hade förra veckan också .Hatar att ha ont i halsen . Inte bara det , jag har ont i fingret också. Hoppas att den här dagen inte kommer suga lika hårt som igår .Då blir jag riktigt jävla förbannad . Så vad ska ni göra idag då?
Själv ska jag till skolan , slutar klockan 20 över 3 idag. FAN! har idrott idag . Jävla skit .
Men nu ska jag fixa mig vi hörs mer senare . Puss

God natt

god natt sötnosar .

Dags för mig att sova , har varit en jobbig och väldigt lång dag för mig . så är trött , har ont i halsen och fingret så kanske dags för mig att sova .  Men vi hörs mera i morgon när jag vaknar , runt 8 .
Men ni får sova så gott , så nu ska jag titta vidare på CSI när dom skär upp döda människor och utreder brott , jätte kul faktiskt . Så smsar jag så klart med Jonas samtidigt;)
PUSS

jaha ..

Hejhopp!

Ska nog lägga mig ner nu ,börjar få riktigt jävla ont i halsen och fingret ska vi inte ens tala om . Jag har verkligen otur nästan hela tiden. vad det beror på vet jag inte än . Plus att jag har många läsare, men ingen som komenterar . Det är ju roligt när man ser att statetsiken ökar som fan men inga komentarer . Vart tog alla dom tjejerna/killarna vägen som skrev så gulliga komentarer i fredags?   Dog ni kanske ?! Ähh vad vet jag..
Men jag ska blogga innan jag ska sova så var inte oroliga .
Men vi hörs snart igen  ..


Bjuder på mig själv mkt idag. Ni ska vara glada för det.

vill du ha fler besökare?

Vill du ha mer besökare på din blogg?
bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu
Det funkar . tro mig ska ge resultat inom en vecka .

Dagen är snart över.

Tack och lov .

Dagen är snart över , och jag ska snart lägga mig ner och titta på CSI , börjr få riktigt ont i halsen igen . Om det blir samma skit jag hade sist åker jag in till sjukhuset och skiter i om mamma eller nån annan är med tänker inte gå runt så i flera dagar igen .
Men vi får se hur det känns i morgon . Väldigt synd om mig idag, tycker att ni med ska tycka det . Men så är det tydlien inte ..
Sen ska jag försöka att sova utan att sparka på någon av katterna som vägrar att flytta på sig , var uppe halv natten för att flytta på Sotan och hennes jävla ungar som hon bar upp i min säng . Höll allvarligt på att bli galen . Sen lät jag dom ligga kvar . Sotan får skylla sig själv om hon eller nån annan får nån spark i huvudet . Är hon så dum att hon inte förstår att jag inte vill ha dom i sängen från första gången ajg bar ner dom är hon fan dum i huvudet . Dumma jävla katt .

just det .

Kom på en grej nu.

Hade ju en tävling igång om mina ögonfransar. Haha

Fick inte så många komentarer så kör igång den igen
Vinnaren får en länkning . Lycka till !!

Så sööt jag är .


Så här ledsen ser jag ut just nu. Det är väldigt synd om mig idag .

Då kör vi


Killar är skumma.

Jag tycker att killar är fett skumma och barnsliga i vissa tillfällen . Kan ta ett exempel som hände mig idag. Gick till min buss efteratt jag sagt hej då till Alexandra så sa två killar "hej sötis" och sen ett äckligt flin , var gör man i en sån sitation ?  Jag bara glodde på dom och gick vidare , haha.. Men man blir ju lite rädd alltså . Speciellt när man bor i södertälje så finns det alltid såna äcklen här vart man än går . Är glad att jag har en underbar pojkvän . Bara att ge dom fingret och gå vidare. Då blir dom stående och fattar inte vad som just hände . Moahaha !!

Taco baren = bäst.

Åt där för första gången idag , alltså tror inte jag ätit så mkt i hela mitt liv är fortfarande mätt 2 ½ timme senare , haha . Jag såg ut som ett litet barn på julafton , stora ögon och super glad . Men det blir många fler besök där . Underbar mat alltså , inte så dyrt heller . Så ni som inte har ätit där än dra dit och gör det . Ni kommer inte ångra er jag lovar ..

skitsnack är det värsta som finns .

Det värsta jag vet är skitnack, jag vet att jag själv snackar skit om folk ibland men det är oftast när jag är förbannad eller irreterad . Men det är verkligen det värsta som finns. Speciellt när skitsnacket inte är sant äns  , jag menar att man säger saker som inte ens är sanna . Det betyder bara att människor i sjukt avundsjuka på varandra . Och vissa har det bättre än andra så är det bara.

Skit måndag

Hej på er.

Är hemma nu och vill bara lägga mer ner och sova bort hela den här fucking dagen .
Hela måndagen har gått åt helvete. Usch , Dagens första tabbe började i köket då jag skulle skära kött i  bitar . Ni tror inte att jag skär mig i fingret då? KLART SOM FAN ATT JAG GJORDE . Sen var det skolfoto gick väl sådär . Alex sa att jag blev fin på kortet . Mmm men sen märkte jag att hela väskan var helt blöt och då visar det sig att hårsprayen har läckt så mitt busskort är annat än fint just nu.Och mamma kommer inte bli glad , och det betyder att jag behöver 410:- till ett pluskort . Om det ens går att byta ut det jag har nu . CP DAG !!
Sen när jag kom hem fick jag ställa mig och diska , och torka upp katt spya. Höll på att spy själv . NICE DAG VA? Nu ska jag lyssna på musik och lugna ner mig för jag är så jävla förbannad på mig själv just nu . Jag är mest orolig över mitt busskort , det är väl bara en tidsfråga innan jag inte får gå på bussen... ÅHHHH !!!



God morgon .

God morgon på er.

Har ni sovit gott?  Det har då inte jag , har burit ner min katt och hennes kattungar hela natten typ för hon ska inte ha sina kattungar i min säng är rädd att jag sparkar ner dom. Men jag gav upp runt halv 4 i morse och bestämde mig att hon får väl skylla sig själv om något sånt händer.

Jag är verkligen inte pigg för det här idag alltså. Är verkligen trött , aja det är bara att bita ihop och klara av den häe dagen precis som alla andra dagar .
Men i alla fall jag märkte också att det var 2 personer som tog väldigt illa upp om min åsikt igår om det här att " blondiner är bättre än brunetter" . Jag menade inte att alla brunetter var fula ? det sa jag inte, Och att ni tar så illa upp fattar jag inte? Om ni nu vet att det inte är så som jag skriver så behöver ni inte bli förbannade. Anledningen att jag skriver det här nu är för att jag tror att det var två nära vänner som blev lite förbannade. Så jag ber halft om ursäkt för det var inte så jag menade som ni tolkade det. '

Aja ska fixa mig nu vi hörs mer sen , puss !!

Sov gott.

Nej men nu ska lägga mig och titta på csi , så ni får ha en jätte trevlig kväll så ses vi imorgon .
Puss

Då kör vi



Blondiner är är bättre än brunetter.
Är det inte så att vi blondiner är bättre än alla brunetter?  Det är ju så att vi får alla blickar , komentarer att vi är snygga.Och allt är så mkt roligare att vara blondin. Ångrar inte en sekund att jag färgade tillbaka mitt hår från brunt till blont igen . Alla vet ju att vi som är lite dumma,sega på skämt och är roliga är blond i själen. Så är det bara . Sorry till er brunetter men det är dagens sanning .

Man kan göra fula personer snygga.
Det är en sak som jag stör mig på när man är i tex Stockholm eller i här i Södertälje är att man ser tjejer som är verkligen fula.Oftast beror det på att byxorna sitter uppe i naveln , håret är verkligen slickat mot huvudet + mittbena, skorna är mormors gamla skor lixom . Men om man tog bort allt det och gjorde som vi snygga tjejer gör . Sminkar oss , shoppar kläder ( då menar jag snygga). Och allt som vi gör så skulle dom kunna bli snygga . Blir så irreterad när jag ser såna tjejer .

Rosa är den finaste färgen som finns .
Tycker ni inte det? Rosa är verkligen den färg som jag älskar mest alltså . Som sagt när mitt rum är klart ska det mesta vara rosa . Har älskat rosa ända sen jag var liten . Blondin och rosa är perfekt tillsammans . Men sen finns det ju några fuckers som stämplar oss till bimbos och lite sånt om dom ser oss med rosa . Så ni kan ju typ dra åt helvete eller något ;) För rosa äger .

Kattungar är bar söta när dom är små.
Kom och tänka på det när jag sitter och tittar på mina katter och sen kattmamman . Kattungar är bara söta när dom precis öppnat ögonen till ett år . Sen blir dom fula gammla haggor. Är det bara jag som känner så eller är det rätt som jag säger? Katter är verkligen bara söta när dom är små kattungar . Men man kan ju inte sluta älska sin katt för att hon är ful . Haha eller?

Usch , neej .

Man märker hur ointresserad man blir av er läsare när man inte bloggar på ca 24 timmar . Men jag förstår er , det är väl inte så jävla kul att läsa en blogg som inte uppdateras inom 5 timmar! Rätt borring ! Så jag måste skärpa mig om jag vill ha kvar er gulliga läsare. Sagt det så många gånger förr men får typ ångest när jag kollar in min statestik så har det sjunkit med ca 20 personer . Nej usch det är inte kul att se alls . Så nu ska jag allt skärpa mig och blogga vare sig jag är med Jonas eller någon annan .

Juste imorgon är det skolfoto med , känner mig inte alls taggad för det. Ska ju in i köket i morgon bitti klockan halv 9 till fyra . Förutom vid klockan 2 då jag ska ta det här misslyckande till skolfoto . Det betyder att man inte kan slänga på sig mjukisdressen eller något annat slappt , nu måste man göra sig super snygg också .Ja jag får hoppas att nån tar med sig en plattång till skolan i morgon för annars måste jag ha uppsatt och... FUCK NO att jag har det. Sen måste man packa ner smink i väskan och hårspray och ha på sig snygga kläder . Man vill ju vara perfekt för någon sånt här .. Aja får se hur det blir i morgon .



Bjuder på mig själv idag . nice va

Kanelbullens dag .

Just det. Det är ju kanelbullens dag idag . Har inte fått någon bulle än.

Jag fattar inte va det är som är så speciellt med den här dagen alltså .
Någon som vet?

Dagens låt.





Planer för ikväll .

Åka och handla något , godis eller så kanske jag bakar . Eller både och .
Duscha + föna håret  (Plattången sprängdes )
Äta och ta det lungt. Titta på CSI ;)





Föresten!
Kolla vilka som ligger i min säng när jag kom hem!!

Det blir att bära ner dom på filtarna sen när det är dags för mig att sova.

Så här gör du .

5 enkla steg för mer läsare till din bloggen

Så Då var man hemma från stan och dragit med sig Anna hem. Godis och choklad ligger på menyn. Här kommer vad jag lovade:


Något som jag har fått mycket nytta av som bloggare är alla tips om hur man får läsare. Har sätt många andra listor som är längre på nätet men låt oss inte göra det svårare än vad det är. Så idag fick jag för mig att skriva min egna lilla lista. Mer riktad mot nya bloggare.

1. Skriv något intressant -
En liten bloggklyscha kanske. Men ak så sann. Vad du än gör av det som komma skall så kommer ingen stanna länge om du är tråkig! Nu kan det ju diskuteras vad som är tråkigt. Men välj en målgrupp och skriv för allt i världen inte "idag var jag i skolan, det var tråkigt. Nu ska jag gå och lägga mig. Gonatt".
-----Något som ger mig allergiska reaktioner är om rubriken på ett inlägg är i stil med. "rubrik" "ännu en rubrik" eller "hatar rubriker" Usch. Varför skriver du människa!

2. Blogga ofta - Ha en minimi gräns på 3 inlägg om dagen. Ingen vill läsa en blogg som aldrig uppdaterar. Och innan du börjar bomba din blogg med floder av inlägg så gå upp till tips nr 1 igen. 

3. Pinga pingsajter - Nu när du har en blogg uppbyggd så kan du inte bara sitta och tro att någon av ett mirakel ska råka hamna på din sida. Genom att plinga din blogg kan folk som inte vet att du existerar se när just du skrivit ett nytt inlägg. Några svenska pingsajter är : Nyligen, Frisim, Intressant, Blogupdate och Bloggnytt

4. Gå med i trafik - Bli medlem i trafikgenererande sidor. de funkar så att genom att du tittar på andras bloggar så tittar andra på din. Jag använder mig av två sidor för att generera mer trafik. bloggtrafik och mer trafik. Vet faktiskt inte om det finns fler än dessa två. Om ni vet en annan så dela med er.

5. Var aktiv - Skriv om andra bloggare eller deras inlägg, länka till dem. Kommentera andras bloggar och bli vän med andra bloggare. Gör det till en vana att kommentera inlägg hos dina favorit­bloggar och få på så sätt länkar till din egen blogg.
----När du kommenterar någons blogg så spama inte. Skriv något som är relaterat till bloggen eller inlägget. Och lägg lite tid på din kommentar.

Brr, kallt

Hej på er.

Förlåt för att jag inte bloggade så mkt igår när jag var hos Jonas , hade lite annat för mig faktsikt . ;)
Tex , att äta godis och titta på film , haha .
Nej men nu är jag hemma igen,och jag vet att ni har saknat mig. Nu är jag äntligen här igen och ska sätta igång och göra er nyfikna och glada igen . Eller några av er hatar mig , haha det är faktiskt jätte kul . Och jag ska fortsätta göra er irriterade. ;)

Så vad har ni haft för er igår kväll , festat kanske ? Förvånar mig inte. Hoppas helgen har varit trevlig .
Man känner verkligen hur vintern är på väg . Snöar lite här och var i landet så snart kommer det väl till oss. Usch , det kommer ju inte stoppa mig från att gå runt i leggings, tajts och sånt . Bara att sätta på sig en fet jacka och ta på sig uggsen ( om jag nu hade haft några ) . Sen om man fryser röven av sig får man väl skylla sig själv . Vill man vara fin så får man lida lite. Eller vad säger ni ?

Det finns lite grejer jag måste köpa nästa månad i alla fall . Eller ganska snart , om man får något "bidrag" från mamma. !!

Fet vinter jacka .
Uggs , eller några andra varma vinterskor .
Mössa och vantar.
Mysiga koftor , och fler mjukisdress byxor .

Hörs mer imorgon .

Är hemma hos Jonas. Vi hörs mer i morgon när jag kommer hem
puss

vi hörs .

Nu ska jag bara äta upp min frukost , sen ska ajg dra mig ner till stationen . Så vi hörs lite senare mot kvällen ..
Ha en underbar lördag , och glöm inte "tävlingen" som är lite längre ner på sidan .
puss

se det som en tävling.

Så vad händer idag?

Fixa mig .
Åka till Stockholm .
Träffa Jonas/ sova hos Jonas
Blogga så klart.

Japp , idag åker jag till Jonas och nu lovar jag att jag ska blogga inga undan flykter nu om att jag inte hade tid eller något . Utan jag ska blogga hos honom . Så sluta inte besöka eller komentera . Jag kommer tillbaka ;) Mig blir ni aldrig av med . Jag är ju lixom the diva nr 1 .

God morgon.

God morgon på er.

Sovit gott hoppas jag ?  Det har jag gjort i alla fall. Men nu är man uppe igen ska snart duscha och bli fräsch. Det är alltid najs . Sen är det bara att börja fixa sig så man kommer ner till stationen runt 12 eller 1 . Berättar mera sen om vad som händer idag .
Nu blir det att kolla min mejl, sen blir det dusch och lite sånt . Så vi hörs mer sen .
Puss

säger nog god natt.

God natt på er .

Vi hörs mer i morgon. Nu ska jag lägga mig ner och kolla på CSI och sen sova .
Så vi hörs helt enkelt i morgon bitti :D

Puss

förklara för mig.

Har suttit och funderat på vad det är som är så roligt med att dricka sig full varje helg ?
Det kan väl inte vara roligt på något sätt , jag menar man mår ju bara piss dagen efter .

Visst jag kan förstå att det är kul nån helg typ 2 gånger i månaden men båda fredag och lördag varje helg ?
Det kan inte jag förstå riktigt , det är kul att gå ut med sina vänner och dansa och lite sånt på hemma fester , det har väl alla varit på nån gång , jag menar nyår ? och lite såna där "högtider" .
Men ska vi ta ett exempel ,eller kanske två?
Vi kan ju börja med Kissie då : Snart 19 år, festar varje dag på helgerna. Händer att det blir nån dag i veckan med. Hon slarvar bort sina glasögon,väskor m.m . Hon träffar på skumma killar , blir hur full som helst . Vet inte vad som hände dagen innan . Alltså come on .. Sök hjälp eller något ..

Dessie : 15 år . Blir misshandlad Kaxig som fan , mobilen blir snodd och massa sånt . Det är fan inte bra att dricka när man är 15 år .. Aja henne liv , hennes ansvar att hon inte går i plugget . Om hon blir fyllkärring som springer runt i stockholm får det bli så om 10 år kanske . Ingen framtid alls . Stackars lilla flicka ..

Aja alla kan ju inte vara lika duktig som jag och bra ;) Så är det bara .

THE ONE AND ONLY ..

nu har du chansen


dagens låt .


Ser ni inte hur jävla söt ungjäveln är eller . Åhh .
Sööt ju, vad kan han va 12?:)

Mysig fredag .

Underbart att bara ta på sig myskläderna en sån här kall höst kväll. ;)

Svar på tal bitch.



Nu har jag börjat som alla andra, och eftersom att mina läsare frågar mig så måste ju jagvara söt och svara på dom.


Vad händer ikväll? :)

svar: Ikväll så ska jag bara ta det lungt, om ni har läst min blogg tidigare så har jag haft problem med halsen så det blir att ta det lungt ikväll .

Ska du hitta på något speciellt i helgen?

svar: Nej inte riktigt, ta det lungt , titta på film och lite sånt.

vilken är din idolfavorit?=)
Svar: Det är så många så det var en svår fråga , men jag gillar hon Tove och hon med det fina håret som tyvärr åkt ut , kommer inte ihåg vad hon heter tyvärr.

hur är det med dig denna dag? PUSS

Svar: Jo jag mår väl ganska bra. Äter halstabletter och dricker massa vatten . Dumma hals haha

tack så mycket !

Hej på er.

Var bara borta en liten stund ,sen när jag kom hem efter att varit och handlat hade jag fått massa komentarer . Eller ja mer än vanligt i alla fall .
Tack så mycket för er som tror på mig och säger så fina saker :D

Men ska äta lite kvällsmat nu med mamma och Acke, titta lite på idol . Så skriv gärna till mig om va dni tycker att jag ska förbättra , vad jag ska ta med i bloggen och vad ni vill se mer av .
Puss på er.

Fundersam.

smög iväg!

Smög iväg och åt kina mat med mamma och Acke . Men nu är jag hemma igen , ni har saknat mig massa eller hur?;)
Ska nog städa mitt rum nu . Mår typ dåligt av att se hur det ser ut just nu. Men vi hörs  mer  sen då .
puss.

Feel the pain bitches.




nelly.se

Dags kanske ?



Har tittat på dom här skorna ett tag nu, kanske dags att beställa dom ?

Naw,


Ser ni vad söta vi är tillsammans . Min lilla flick kattunge. Så underbart liten och söt .

DAGENS OUTFIT.


Linnen- HM
Tajts- HM
Kofta- Gina Tricot

Trick or treat

Har ni tänk på att vi är i oktober månad . Så snart blir det halloween, så just därför ska jag kolla på en film som heter Trick Or Treat nu  medans jag fickar mig .

katastrof.

Gud vad tråkigt man kan ha , fönade håret nyss så det är ganska platt , har inte klätt på mig eller någonting än . sitter och äter glass för min onda hals , det hjälper lite ialla fall för stunden.

Måste typ städa rummet med , ligger kläder överallt och måste dammsuga. Vill ju inte att mina kisseungar ska bli sjuka. Fast problemet blir ju när jag ska dammsuga eftersom katter är oftast rädda för dammsugan så vet inte riktigit hur jag ska göra. Aja det löser sig .  Mamma ska ringa sjukhuset runt 4. så blir ingen Jonas idag :(

Men ska börja fixa lite , så vi hörs helt enkelt när jag är klar :)

god morgon.

God morgon på er.

Jag fattar inte vad jag gör uppe nu . klockan är halv 10 borde typ sova nu ju ;) Men halsen väckte mig . Ingen är hemma heller.

Så vad händer idag då?  Jag ska nog börja fixa mig snart, även fast att halsen dödar mig vill jag göra mig fin ändå . Måste verkligen köpa mig en ny plattång.
Måste be mamma ringa läkaren med så jag kan få kolla min hals om det är något fel. Men ska fixa mig nu och ta på mig lite fina kläder. Vi hörs mer sen
puss.

hörs mer imorgon

Nu ska ag sova, så vi hörs mer imorgon som vi brukar öra. Och jag kommer mer information om vad som händer på dagen när jag har varit hos läkaren .
Puss

hur ser morgon dagen ut?

Så hur ser morgon dagen ut ?

Vet inte riktigt själv men ser väl typ ut så här ..

Duscha, föna håret och sätta upp i en toffs .  -.-
Be mamma ringa läkaren.
Om jag nu får nån tid så åker jag in .
Få massa piller? annars åka till jonas :o


Alltså jag har ingen aning om vad som händer imorgon, helt ärligt allt kommer ju ändras om det inte blir några mediciner och sånt . Vi får se hur det blir i morgon .

tänk hur det var förr .

Hej på er.

Är sjukt trött och mina halsmandlar är lika stora som golfbollar , och det betyder att dom är väldigt svullna .

Och när man är trött och har ont har man aldrig något vettigt att tänka på , helt ärligt. Jag satt och tänkte på hur bra man hade när man var liten, man fick nästan allt man ville ha . Man behövde inte tänka på hur mkt pengar man hade kvar när man shoppade kläder eftersom att mamma gjorde det åt en. Aldrih tänka på att man är ovän med bästa vännen , för det var man ju aldrig . Man gjorde allt tillsammans . Man hade aldrig problem med kärlek eller något liknande. Man grät aldrig förut när man gjort sig illa eller när mamma eller pappa skällde ut en för att man gjort något dumt. Och man behövde aldrig bry sig om hur man såg ut, inte för nån söt liten pojke man tyckte om eller bara för att gå ut , man var ändå jätte söt i mammas ögon ..

Men nu är allt tvärtom. Precis allt!

Jag vill gärna vara liten igen det var ju typ underbart. Inga problem . ingenting, var man sjuk så var man hemma från dagis eller förskolan. Mamma tog hand om en . Alltså tiden gär för fort . tyvärr . Men det värsta är att även fast barndomen var helt underbar blir livet bara bättre och bättre för varje dag som går .

19.06 Aj som f*n

AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ!!!! Kan sitta och skriv aj hur mycket jag vill det gör ändå lika ont :( det värsta av allt är att ingen här hemma tycker synd om mig , ingen alls . Ego-trippad familj eller vad? Det är ju väldigt synd om mig . Tänk om jag är döende , och så när man kommer ut och säger " jag har ont" då får man ett "mm" tillbaka . Hallå , världens sötaste prinsessa håller på att dö här kanske och man får ett "mm" till svar.

Plus att jag var så inte alls smart när jag skulle äta mat , satt och tittade på CSI som vanligt men så skulle dom skära upp ett lik och plocka ut massa kroppsdelar och hålla på och så sitter jag där och äter på min mat . Mådde bara "lite" illa när jag låg där och försökte svälja det . Haha , aja sånt händer väl alla . Eller?



Köpa uggs kanske ?

Igår hittade jag jätte fina rosa uggs på skopunkten när vi var i skärholmen och frågade mamma om jag kunde få dom och då sa hon kanske . Men dom är så fina så tänker köpa dom själv sen om jag inte får dom av henne . Dom var på barn avdelningen men det fanns min storlek så why not ;)

Haha , jag kommer ihåg att jag har haft såna skor när jag gick i sexan . Fast då blev jag mobbad för att jag hade såna . Det såg ju ut som morgon toffler då . Lite fulare än dom alla springer runt med idag . Men 5 år senare är dom mordäna . Var det kanske jag som startade trenden? ;)

halsfluss?

Sitter här och undrar om jag har halsfluss , eller bara en "vanlig" ont i halsen grej . Tror inte det är ont i halsen bara för det här har varit under nästan hela dagen igår och under hela natten , för vaknade nästan hela tiden och det gjorde så ont i halsen. Och nu på morgonen med så får se vad läkaren säger i morgon . Vill verkligen inte doktorn sticker mig i fingret  , kommer allvarligt börja gråta eller något . Panik!! Men söt som jag är så kommer jag klara det om det nu händer .


dagens låt.

Det gör ont.

Hej på er allihopa.

Är hemma nu , försov mig som jag kanske sa i morse men hann fixa mig på 20 minuter . Eller ja , drog på mig mjukis byxorna och en tjock tröja. Sen var det bara att gå till bussen . Fett trött och har så himla ont i halsen. Ringde sjukhuset efter skolan och fick prata med en otrevlig kärring,fick ett nummer till själva akutmottagningen som jag skulle ringa runt 4. Och när jag väl ringde så var det fel nummer som jag hade fått . Så blir inge sjukhus för mig idag utan får åka dit i morgon med mamma. Så vet inte om jag åker till Jonas i morgon heller . För är jag sjuk och måste äta medicin så måste jag vara hemma. Men vi får helt enkelt se vad som händer.  Men i alla fall åkte ner på stan med Alexandra och Emma efter skolan och kollade runt på HM , men hittade inget fint jag ville ha tyvärr, plus att jag tänker vara snål nu med .. Men ska snart in och duscha och äta lite mat . Sen ska jag vänta tills mamma kommer hem så hon kan tycka synd om mig lite .
MÅSTE köpa ny plattång snart med eftersom att det spängdes igår morse..


Sliten.

god morgon ,

God morgon på er.

Har väldigt brottom nu , försov mig en timma försent ! Så jag kommer inte kunna skriva någon mer nu innan jag åker så vi får ta allt när jag kommer hem .Halsen gör ondare idag faktsikt ..
Men vi hörs mer sen.

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0