Vet inte ?!

Öhm ja.. Jag känner mig en aning förvirrad just nu. Först så ska vi till björnlunda och nu ska vi inte, lite svårt att bestämma sig ;) Nej men klockan är bara 3 än så länge så behöver inte stressa det minsta. Jag har i alla fall nyss duschat, smörjt in mig och tvättat ansiktet så ska väl vänta nån timma nu innan jag börjar klä mig och börja fixa mig. Det börjar bli mörkt med vilket gör att jag får panik, haha men ska försöka vara lugn.
Måste fila och måla naglarna med kom jag på. Gud vad mycket man gör för bara en kväll, men det är ändå roligt ;)

Men lägger upp en bild om några timmar då. Ha en fortsatt trevlig nyår!

NYÅRS AFTON

God morgon. God mooooooorgon!

Är på ett strålande humör idag, antagligen för att idag är den sista dagen på detta idiotiska år. Så imorgon börjar man med nya tag och ett nytt liv. Fyller ju 18 2010 med så det ska bli riktigt skönt att bli "Vuxen" .. Nej men ska nog börja klä på mig ytterkläderna och åka ner på stan med mamma. Måste ta ut pengar till inträdet på lokalfesten vi ska till ikväll. Jag har bara ingen aning när jag sk möta upp Alexandra och dom andra ikväll?!

Nej men nu måste jag skynda mig !

O-M-G

Brottom, hade helt glömt bort att min klänning var trasig. Så fan fram med nål och tråd och sy ihop klännings jäveln då. Fasen då !

Hatar när jag fryser

Hej på er!!

Sa ju att jag skulle stressa runt idag, men är hemma nu och verkligen super trött. Var uppe klockan 8 i morse så det är väl inte så konstigt. Dagen började med att en brud sitter och spyr på bussen på väg till Trosa. Snacka om att jag mådde illa efter det. Men som sagt är hemma nu, och har dricka till imorgon. Jag och tjejerna har att välja mellan lokal fest i Moraberg eller åka till Järna! Får se hur det blir , hoppas faktiskt på att vi åker till Moraberg . Ett annat problem nu då, det ska ju bli -18 imorgon och hur kul är det att gå runt i klänning och klackskor då lixom? Jag kommer frysa ihjäl känner jag redan nu är redan så jävla frusen av mig så det är sjukt.
Aja vill man vara fin så får fan lida för det med ;) Ska strax prata lite med Alexandra inför morgondagen eftersom jag inte har koll på någonting just nu.

Sen får det väl antagligen bli ett varmt bad och jag måste äta något för det har jag helt glömt bort att göra idag. fail!
Men vi hörs senare mina små älsklingar.
MÅSTE LAGA MIN KLÄNNING!!!!!

Stress

I morgon är det Onsdag, vilket betyder en tag kvar till nyår. Och då blir det stress för mig. Ska upp runt 8 i morgon. Och fixa mig för att sedan åka ända till Trosa och köpa dricka av mitt ex som har varit snäll och fixat det till mig. :)
Sen ska jag hem och bada och kanske prova brun utan sol ?! Vet inte om jag vågar det om jag ska vara ärlig. Risken finns att man blir fläckig.
Men men , ska fixa min klänning med som gick sönder på julafton. Pga mitt feta arsle, haha skämt o sido. Men lite saker som måste fixas imorgon för på Torsdag förmiddag drar jag vidare till Alexandra. Men jag kommer så klart blogga i morgon så ni behöver inte vara oroliga mina älskade bloggläsare..

Tycker att det ska bli hur roligt som helst sen och se hur det går för mig att få på mig mina lösögonfransar. Jag vet att jag kommer stå och pilla med det i nästan en timma och sen få damp och försöka riva sönder dom och köra naturell. Jag och tålamod hänger inte riktigt ihop ;) ...
Men ska inte säga för mycket nu, det kanske går jätte bra med.







Att sätta fast lösögonfransar:

- Sätt på lösfransarna som de ligger i asken när du köper dem. Höger lösfransrad ska sättas på höger öga och så vidare.

- Men kom ihåg att applicera ögonmakeupen innan du fäster lösögonfransarna, för att undvika spill av ögonskugga på fransarna! (Finns vissa som man ska limma innan sminket kommer på)

- Lägg på lim på lösögonfransarna, låt torka några sekunder, och sätt sedan dit dem från den yttre sidan av ögat och in mot ögonvrån. Men de ska inte sitta för långt in i ögonvrån, det kan få dig att se lite vindögd ut.

- Tryck "in" fransarna mot din egen fransrad med en pincett. Låt torka innan du öppnar ögonen helt.

Dagens köp!

Musse&mimmi pigg tröja. Stor och mysig.



Ett par trosor(så klart) , armband och hårspännen.

Kolla jag är en röd michelingubbe

Hemma igen , var på stan och träffade Hanna. Så klart så shoppade jag lite med.

Men kolla vad snygg man är i den nya jackan .

Tisdag

God morgon...!

Usch så sjuk jag är. Sitter och hostar,nyser och näsan rinner hela tiden. Kan inte ens prata,låter som en 12 åring som precis har hamnat i målbrottet. Men vad ska man göra? Det går väl över imorgon hoppas jag. Kul att gå och nysa som en galning på nyår. ;)
Nej men vad händer idag då alla bloggläsare? själv ska jag nog ner på stan och träffa Hanna, senare mot kvällen får vi se om jag åker till Alexandra eller om jag åker hem. Det återstår att se..

Men nu ska jag försöka få liv i Hanna och jag ska fixa mig och ta på mig lite kläder så vi hörs senare.

Seg idag.

Är en väldigt seg dag idag. Med tanke på att jag sov så pass länge som jag gjorde idag så har jag inte alls varit pigg eller motiverad till att lägga ner tid på bloggen. Det får bli lite ordning på mig i morgon tycker jag. Men jag har haft lite mycket att tänka på idag. Eftersom att Raymond inte varit hemma idag och inte kunnat prata med honom och vill inte lägga mer problem på Alexandra så har jag mest varit deppig över lite små grejer , samma sak som vanligt. Alltid om min pappa..

Inget är perfekt hela tiden , även fast att man vill att det ska vara så.

Men imorgon blir det att träffa Hanna och kanske åka till Alexandra på kvällen ?! får se hur det blir .

Var iväg en sväng med mamma.

Så där ja nu är det ingen risk alls att jag kommer frysa mer i vinter ialla fall . Jag och mami åkte och köpte en ny jacka till mig. Och denna gång blev det en varm dunjacka, och jag som brukar köpa tunna snygga jackor men nu blev det en tjock och snygg jacka. Så kommer se ut som en röd liten knubbis när jag går på stan men det är väl jävligt sexigt ;)


Får tvinga med mig Alexandra på sommar-jobbs-mässan som är i vår. För mamma har redan n börjat tjata om att jag måste jobba i sommar för att skaffa egna pengar och för att jag fyller 18. Jobba i några veckor när man är ledig låter inte alls lockande om jag ska vara ärligt.
Men ska jag jobba ska jag fan få åka till Gislaved! Annars skiter jag i det. Så är det bara. Allt är upp till mamma. Precis som vanligt.

Men min hade fejk päls runt luvan.

Jag har ett mål med bloggandet.

Jag har ett mål när det gäller bloggandet, jag har sagt till nästan alla jag känner att inom 3 år så ska jag vara lika känd som Kissie eller någon annan bloggare. Och jag menar varför skulle inte jag kunna bli det om dom blev det? Jag har som sagt 210 dagar kvar av att vara 17 år och sen börjar mitt liv på riktigt eller hur man ska säga. Jag har  ialla fall bestämt mig att jag ska bli känd när jag fyllt 18 år eller innan spelar inte så stor roll . Men jag har ett mål och en dröm att bli ihåg kommen av folk. Att bli hatad och älskad.  Sen om det blir jobbigt får man ju ta hand om då. Sen om man för pengar för det man gör är väl ändå bara ett plus i kanten! Kommer ändå jobba om nått år så tjäna mina egna pengar. Men jag ser fram emot att fylla 18 för det är då allvaret börjar.

Och jag har ju rätt utseende, jag är blond, kort lagom smal och ser helt okej ut. Så why not?
Jag ska ialla fall försöka bli något jag har försökt att bli dom 4 månaderna nu jag har bloggat. Och att jag får fler och fler läsare om dagen uppskattar jag något enormt. Så vi får se vart det här leder.

Livet är för kort för att inte leva det.

Sitter hemma idag.

Sitter hemma idag och tar det lungt och diskar och tittar på film. Men när man tittar på film måste man ha godis. Och det är precis vad jag tänker gå och handla nu . Känner suget efter godis så det är helst sjukt. Men ska dra mig mot affären nu;)

Behövde det verkligen

God morgon, jag sov i 17 timmar , alltså det är helt sjukt !? Men skönt var det och jag behövde det verkligen. Så vad ska lilla jag hitta på idag då? Jag har ingen aning. Får se vad jag kan göra, men först måste jag göra mig klar ialla fall. Börjar bli sjuk med så sitter här och hostar så kanske ska sitta hemma idag bara och ta det lungt? Nyår om 3 dagar och det vill man ju inte bli sjuk till. På tala om nyår så är jag faktiskt klar med nästan allt, jag har lösögonfransar,smink,glitterspray till håret, klänning?! det enda jag inte är hundra på än det är skorna. Men ska kolla lite vad jag har här hemma.

Vila

"bortskämd östermalms unge" Jaså där ser man . Nu är man på dåligt humör. Så ska sova i några timmar. Natti.

Dagens köp

Ett vitt bas linne och ett knall rosa lite halft genomskillningt linne.


Jeans leggings


En kort "kavaj" liknande... grej?


En vanlig lila tröja utan "stängning"


Trosor, och två bh;ar . En av den har lite korsett i sig.


Hårspray,glitterspray,två st smink väskor, ny eyeliner och lite annat som behövdes.

Sjukt trött

AAAH! Sjuk jävla dag måste jag bara tala om för er alltså. Är så sjukt jävla trött så det inte är sant. Vet knappt vart jag ska börja. Morgonen började med att Alexandras buss var försenad i 15 minuter, min var försenad i 5 minuter, och det var verkligen svin kallt. Och vi var uppe i Stockholm vid 9 Vi tänkte vara smarta och vara där en timma tidigare. Och dum som jag är så trodde jag att det var annandag jul . MEN NEJ ICKE, Det är som en vanlig söndag idag så dom öppnade klockan 11. Fattar ni hur dumma vi var igentligen? vi var 2 timmar för tidiga i stor staden. Så vad gjorde vi? Jo vi satte oss på första bästa tunnelbana och åkte runt tills klockan blev 11.
Och sen rullade allt på som vanligt, nästan i alla fall. Och jag brände 1 200 :- Men det jag köpte var värt varenda öre. Är jätte nöjd med det jag köpte i alla fall . Men är verkligen sjukt trött. Så funderar på att sova lite kanske ? Låter inte alls som en dum idé i mina öron måste jag säga.
Men först så måste jag kasta alla påsar och lägga alla nya kläder till rätta.

Bilder på det jag köpte kommer upp snart!

Igentligen är det för tidigt ...

...Men eftersom att jag är så snäll så får ni en bild i alla fall

Mina ögon ser helt mongil ut, men saksamma. Jag är trött.

Söndag

God morgon, klockan är fan 06:17..

Japp ni läste rätt, jag är uppe så tidigt som jag brukar vara när jag ska till skolan i vanliga fall. Men ska fan bara ut o shoppa idag. Men Alexandra kommer in med 8;a bussen så man måste vara vaken och redo i bra tid.
Resan hem i går tog exakt 6 timmar och 30 minuter, men jag somnade inte för än 1 ialla fall, och sen har jag varit vaken till och från hela jävla natten. Känner att min sömnbrist dom senaste dagarna har tagit kål på mig helt ärligt. Jag mår dåligt över det , just nu sitter jag och mår illa och skakar lite faktiskt! Tycker det här är sjukt i alla fall, för det första så vaknade jag första gången vid 3 och då smsade man lite med Raymond men sen somnade han så klart och då låg man och kunde inte alls ligga still. Gick upp och öppna fönstret, gick upp och stängde fönstret. Sen vid halv 5 somnade jag igen, och vaknade halv 6 sen dess har jag varit vaken.

Men som sagt ska inte klaga mera nu , ska ju shoppa idag med bästa vän så måste börja fixa mig nu. O-M-G HAR EN TIMMA PÅ MIG!!!!

hörs sen !!

Idag bär det hem

Så är dagen kommen. Idag ska jag äntligen få komma hem och sova i min egna mysiga säng. Och imorgon drar jag till skärholmen. Så får nog gå och lägga mig rätt så tidigt ikväll. Ska ju upp vid halv 8 . Men jag ska snart åka till min morbror så kommer att skriva igen när jag sitter i bilen hem eller när jag kommer hem eller så blir det i morgon bitti.. Får se hur jag känner det. Finns inte så mycket att berätta eftersom att det inte händer något ..

Jag har ångest

Usch , jag har faktist ångest över att jag har ätit så pass mycket mat som jag har gjort sen jag kom till småland. Det är för att det har varit jul och då äter man faktiskt mer än vanligt, det tror jag alla gör. Men jag får ångest över det och känner att jag inte alls ska äta på en vecka nu för att magen ska bli lugn igen. Det känns verkligen som att allt jag har ätit kommer lägga sig på magen och låren.
Vilken tur att jag ska få ett gymkort nästa vecka så att jag kan gyma varje dag då jag har tråkigt. Det som är så bra med det gymet är att det inte alls är långt ifrån mig och kan gå ner till det så länge det inte är is på vägarna. Sen så ska jag ju gyma med mamma samtidigt , kanske inte så ofta men det kommer bli bra. Så nu kanske jag kan få en slankare kropp. Och då menar jag smal mage, smala lår och fastare rumpa ;) Hur lovely låter inte det?

Måste ju ha den perfekta kroppen till sommaren 2010 ;)

Nog om det, det här blir nog sista inlägget för idag faktiskt. Ska sova om en timma så måste ha tid att prata med folk. Åker ju hem imorgon och kommer hem på kvällen. Men ska iväg redan klockan 10 på morgonen så antingen hörs vi när jag vaknar eller när jag sitter i bilen på min långa resa hem ..

Imorgon

Imorgon händer det inte så mycket , ska upp vid halv 9 tror jag. Duscha och göra mig klar för att sedan dra till "Måmå" och handla lite till bilresan hemåt som vi faktiskt gör i morgon. Och sen runt halv 2 ska vi till min morbror och hans familj för att äta julmat ännu en gång.Känner mig helt tjock just nu på all julmat faktiskt.
Men jag längtar faktiskt hem lite om jag ska vara ärlig, så ska bli skönt att komma hem och sova i sin egna säng ett tag . Så ska jag leka med Alexandra på söndag också. vi ska ju till skärholmen och shoppa en massa ..

Men nu ska jag busa vidare med min underbara kusin Wilma ;) <3

Lite av julklapparna

Kimono-Fick byxorna till också.

Presentkort 1 500:-

Eyeliner och den nya vibrerande mascaran.
Nu är ni allt lite avis va? ;)

Ansikts skrubb och hud lotion.

Morgon tofflor

Juldagen

Nu är juldagen här och alla är nog väldigt trött idag?! Nu är det bara 6 dagar kvar till nyår vilket betyder att det är ännu en sak jag sitter och längtar till. Men först måste jag genom gå måndag med Alexandra när vi åker till skärholmen. Vi åker där emot hem imorgon bitti så jag kan nog sova bort halva dagen på söndag för jag ska ju upp tidigt på måndag morgon för att få dom bästa köpen och inte behöva stå i långa köer.
Och eftersom att nyår är på Torsdag så måste jag och Alexandra fixa dricka på måndag eller tisdag.

Men hoppas att ni hade en trevlig dag igår och fick jätte fina julklappar. ;)

God natt yill julafton

Sista inlägget för idag. Haft en underbar julafton men vi får höras imorgon. Har fått tag på Raymond nu med så <3

Perfekt till julen


Britney spears

Chris Brown




Cp data

Åh, det tar 30 minuter att ladda upp en bild idag, så får vänta till i morgon att ladda upp bilderna på julklapparna. Dom ligger inne på datorn ialla fall. Så det blir det första jag gör i morgon. Men hoppas ni får en fortsatt trevlig julafton. ska lägga mig och titta på tv och äta någon macka eller något. Åt ju inte så mycket julmat idag (konstigt nog). Men ska ju äta det i några dagar framåt nu så kan nog bli ganska trött på det.

Nu ska jag fira jul vidare med släkten , så hörs nog i morgon..


Hemma hos moster nu

Hej hej!!

Hoppas ni har haft en trevlig jul. Det har jag haft än så länge. Fått massa julklappar som jag kan visa senare, är så himla trött just nu efter allt bus med Wilma. Så funderar faktiskt starkt på att gå och lägga mig. Det jag kan säga är att jag är grymt besviken på att jag inte fick lösnaglar som jag har önskat mig mest. Men mamma sa att hon och jag skulle göra det lite senare när vi kommit hem och skolan har börjat igen.
Har tagit av mig min tajta klänning nu som man förövrigt inte kunde sitta i sen sömen där bak har gått sönder. Jävla skit alltså! Så sitter här i mjukis kläder och tar det lungt. Fick 1500:- på H&M så det blir att shoppa loss där när jag kommer hem. Hur underbart som helst. Det var ju en sak som jag hade önskat mig. Fick den svarta kimonin från H&M också som jag hade önskat mig. Så jag är rätt nöjd. Sitter och väntar på sms från Raymond nu bara, sjukt seg måste jag säga. Men antingen så visar jag vad jag fått imorgon eller senare ikväll. Just nu orkar jag ingenting om jag ska vara ärlig!

Lika som bär?

Eller inte ;)

Snygg som vanligt

Nu är jag färdig, och jag blir alltid lika fin. Kommer ta en massa bilder idag så ska snart upp och ladda kameran. Åker om en timma så jag bloggar när jag kommer hem från mormor!  Sitter och kollar på Nickelodeon. Töntigt eller hur ?  Nej men ärligt så är det wilma som sitter och glor på det så har inget annat val att jag måste göra det också!

Wilma:"Du måste le mera"


HAHA! Jävligt fin .

Torsdag

GOD JUL!

Idag är det julafton , och jag är jävligt trött idag kan jag säga . Vi åkte hemmifrån vid 11 och var framme hos mormor vid halv 7. Tror jag somnade vid halv 12 inatt . Så ska snart gå in och duscha och göra mig klar inför dagen. Vi ska vara hos mormor vid 1 idag och äta jul-lunch och sen öppna massa julklappar ;)

Bilder och sånt kommer upp när jag är klar här hos min moster! Förlåt för dålig uppdatering igår föresten men jag har mina anledningar..

Önskar alla mina läsare en riktig god jul :)

Onsdag

En dag kvar till julafton, och idag drar jag äntligen iväg. Uppe jävligt tidigt. Hade jätte svårt att sova vid vissa tillfällen inatt. Vaknade och kunde inte somna. Men nu är jag uppe och har precis börjat fixa mig. Känner mig lite såm stressad eftersom att jag inte har packat eller någonting just nu. Det är ganska mycket att tänka på och jag vet inte om jag kommer komma ihåg allt men det får vi allt hoppas!

Det är sjukt mycket snö ute också så vi får se om jag överlever resan ner.

Skriver när jag sitter i bilen på väg ner.

Nu är utväxten borta

Så där ja nu är min utväxt äntligen borta. Har stört mig på den i en månad nu ungefär.

Ska snart sova , upp tidigt ännu en morgon. Tänker dock ta med mig min kudde så man kan sova lite i bilen. Ska bli grymt att försvinna från Södertälje.Nice att man får ta med sig datorn med. Men som jag sagt förut så bloggar jag på kvällarna för det mesta, har en liten flicka som jag måste busa med hela dagarna så hon kommer antagligen slita i mig om jag ens sätter mig vid datorn i 5 minuter.. Men det löser sig ;)

Men säger nog god natt till bloggandet idag faktsikt, hörs imorgon bitti som vanligt då .

Äntligen...







Nu ska mamma hjälpa mig att färga bort utväxten, äntligen!!

Haha, Förlåt MOSTER!

Hahaha, fan vad jag garvade! Förlåt moster att jag skrev "monster" gjorde det verkligen inte medvetet :)<3

Haha det där var nog dagens höjdpunkt. Haha kan skriva såna där konstiga saker ibland utan att jag tänker på det. Men ändrade det så fort jag läste vad hon hade skrivit! Sova blev det inte ialla fall låg och blundade i 2 timmar i stället. Det var rätt skönt det med.Slog in dom sista paketen till Wilma som mamma hade köpt. Åh saknar min lilla tös. <3 Men i morgon kommer jag få träffa henne :) Kommer vara helt slut när jag kommer hem på lördag, jag förstår inte vad hon får all energi ifrån. Jag undrar om jag var likadan när jag var 6 år?

Jag pakar imorgon istället för mamma ska ha tvättstugan i morgon bitti klockan 7, så får se till att vara uppe då med kanske så kan jag hjälpa henne så vi kommer iväg fortare. Det ska tydligen vara snö"storm" imorgon när vi åker iväg . Men vi överlever nog ska ni se. Bara det att det år så typiskt att det ska vara det när vi åker. Men vad ska man göra. Ta med sig datorn , hörlurar och nån bra bok kanske. Kommer ta ett par timmar, i vanliga fall tar det 4 timmar ner nu kommer jag få sitta i bilen kanske 7 timmar?! Beror nog på hur många köer det är och lite sånt.

Nej men ska nog rensa mina lådor nu faktiskt. Ska slänga en hel del kan jag lova er ;)


You make my day!

Småland i morgon!

Så där nu är jag klar med städningen! Tror jag ska hjälpa mamma i tvättstugan ikväll också!

Imorgon bitti drar jag till småland, eller ja Skåne? Fan haha suger på det där. Ska i alla fall bo hos min Moster och min underbara kusin wilma som ni har sätt på video en gång i tiden här. Men jag kommer blogga i bilen kanske 1 eller 2 gånger. Nu är det ju så att min data bara håller sig utan kontakt i 1 timma så ska försöka blogga så mycket jag bara kan när vi är på väg ner. Tar ju med mig datorn och kamera och sladden till både datan och kameran så klart. Så ni får ju en intressant jul med mig ;)

Jag har bestämt mig för att inte ta några bilder på mig själv idag för jag har inget smink på mig idag tänker låta mitt ansikte "andas" idag så jag inte får massa finnar och sånt skit. Desutom är jag verkligen ingen skönhet utan smink. Så det nöjet ger jag er inte .. Haha!

Ska snart sova lite så jag är pigg ikväll...

Nu måste jag skynda mig

Har ingen lust alls , men måste skynda mig att städa mitt rum för jag somnar snart. Är så fruktansvärt trött.

Så nu städa sen sova.

Dagar kvar

Tisdag

God morgon..

Jag och Hanna gick och la oss klockan 11 igår kväll. Vi var rätt trötta. Men när jag vaknade idag var jag hur trött som helst. Men det är lite saker att göra idag eftersom att jag åker imorgon bitti. Så lika bra att göra allt idag så slipper jag stressa imorgon..
Det kommer vara jobbigt att vara hemmifrån så länge som jag kommer vara, det är onsdag-lördag! Men jag klarar nog det;) Bara jag inte missat mellandags rean för då börjar jag gråta, helt ärligt!



Duscha
Fixa naglarna
Städa rummet en sista gång
Packa ner alla kläder jag ska ha med mig
Ta något att äta.

Idag blir det en lugn dag, det känns som en Söndag för mig och det ska bli skönt att ta det lungt innan kaoset inför morgondagen bryter ut!

Grattis på 51 års dagen...

Grattis idiot pappa på 51 års dagen !!!

Nu lagar jag och Hanna lite mat, eller ja pommes och lökringar;) Skriver innan jag går och lägger mig ...

Trött som fan just nu

Det har varit så mycket idag alltså, gå upp tidigt, bli lite små stressad på stan och sen sitta och vänta på att det nya kylskåpet som har kommit. Nu vill jag bara ta det lungt. Men det är inte länge det blir för om ca 2 timmar så kommer Hanna hit. Hon ska nämligen sova här och hålla mig sällskap när det bara är jag här.
Så vi ska nog laga någon mat tillsammas och sitta och titta på tv. Blir nog en mysig måndag kväll :)

Den satt bra va? ;)

Klänningen jag köpte

Enkel men väldigt bekväm och fin!

Hittade det jag skulle ha , och lite till

Nu är jag hemma och glad som fan! Hittade en jätte fin klänning på Hm för bara 99:- vilket kap va? Billigt och bra ska det vara!  Lägger upp bilder på den sen. Hittade lite mer julklappar till mamma och Acke , i år är jag en väldigt genrös dotter.;)
Och nu är jag pank, men får pengar näst nästa Torsdag så det blir att lägga ner 600 i spargrisen direkt alltså. Måste lima om den också.  Nu har jag diskat och ska ta och göra några mackor, så det blir min frukost och lunch!

Måste slå in julklapparna med. 3 dagar kvar sen får jag också massa presenter..!

Är jag inte söt?!


Måndag

God morgon på er..

Hade världens sömnlösaste natt alltså , somnade på soffan vid 3 tiden och fick sova 5 timmar. Men jag kunde inte sova inatt vet inte varför! Men nu är jag klar för att ta mig ner på stan och möta upp Hanna. Men jag orkar inte lägga upp bilder nu så tar bilder nere på stan och lite sånt. Är ganska stressad. Men vi hörs om ett par timmar!

Var tråkig igår

Oj vad jag var tråkig igår . Men kännde att jag behövde vara utan bloggen lite igår. Men nu är jag på topp igen. Och nu är det första dagen på mitt lov också . Så ska ner på stan med Hanna idag så ska upp om ca 7 ½ timma så snart måste jag verkligen sova. Blir lite stressigt idag för ska leta efter en klänning till julafton/nyår , men måste vara hemma vid 1 senast för idag får vi ett nytt kylskåp så måste vara hemma och ta "emot" dom.

Usch sitter och tittar på ett program om feta ungdomar som ska gå ner i vikt av att äta socker . Det funkar tydligen det är en tjej som har gått ner 60 kilo på ett år. Man kanske ska åka dit och var där i ca 3 veckor sen är man nöjd ;)
Ganska coolt att det funkar . Så nu ska jag börja äta massa socker med lite fett då går jag tydligen ner i vikt. Nej men nu ska jag fan gå och lägga mig, har lite att städa här hemma i morgon. Annars blir mamma galen på tisdag. Så vi hörs om några timmar .

Sov så gott så hörs vi senare. puss <3

Åhh , palla

Fy fan , har aldrig varit så här irriterad i hela mitt liv tror jag. Orkar inte ens blogga så jävla irriterad är jag. Inget går som jag vill och det snöar föör mycket så man kan inte ens gå utanför dörren innan man fryser ihjäl och det är så jävla frustrerande. Och jag säger det som jag gjort så många gånger förut Jag vill här ifrån, orkar inte tänka på allt längre.. Men mamma ska typ beställa en kryssning till till henne mig och en varsin kompis i slutet av januari . Känns som en evighet men bara att vänta på den dagen precis som alla andra.

Nej usch, ska försöka göra något åt det här. Hatar att vara irriterad på ingenting. Men alla har väl såna dagar antar jag! Ska se om jag kan hitta på något i morgon med någon. Orkar inte sitta inne hela dagen. Men nu ska jag ta något att äta och kolla på ugly betty.

Söndag

Nu är Söndagen äntligen här. Ensam hemma fram till Tisdag, kan inte bli bättre än så. Ska ta det lungt och verkligen bara sitta vid datorn utan att nån stör. Haha, nej men eftersom mamma och Acke drar idag så måste jag passa på att ta det lungt innan vi drar ner till Min moster på Onsdag morgon.
Nu är det inte alls långt kvar till jul häller vilket är väldigt nice. Jag var uppe redan vid halv 11 idag, eller tidigt är det väl inte , men gick och la mig 1 igår natt.
Idag händer det inte mycket alls. Ska nog ta mig ett bad ikväll och bara koppla av. Vet inte ens om min käre bror ska vara hemma ikväll , hoppas inte för då får jag tven för mig själv och slipper hans jävla skrik från rummet hela kvällen!

Nu ska jag fixa mig lite smått. Klä på mig varma kläder och göra mig fin. För idag blir det mycket bloggande. Så ni har något att se fram emot ;)

Jobbigt som fan

Haha , det är hur irriterande som helst att räkna ner till två saker sammtidigt. Först är det julafton som man går och längtar efter hela tiden och sen sommaren! Även om det är 5 dagar till julafton och 219 till jag igentligen ska åka så är det väldigt jobbigt, och jag är verkligen en sån person som inte kan vänta på saker, jag måste få det gjort så fort som möjligt annars blir jag galen. Men jag kan inte göra något annat just nu än att vänta i alla evighet nu och göra det bästa av situationen! Har för den delen fått ihop 400 kr snart ;)
Är jag inte för grym alltså?

Oj då

Opps, sov nog lite för mycket. Haha sånt som händer. Aja! Ska hjälpa mamma att städa lite och sen ska vi klä våran fina lilla gran. Måste städa mitt rum med. Hatar när det är stökigt. Det värsta jag vet, helt seriöst! Har inte så mycket att blogga om idag, blir nog mera i morgon då jag blir nästan helt ensam och kommer ha hur tråkigt som helst. Sen på Måndag ska jag försöka få ner mig själv på stan och kolla om jag hittar någon nyårs/julaftons klänning eller något liknande. Men nu måste jag städa.

Det här ska göras!
Gå ut med soporna
Plocka undan massa skräp och kläder från rummet
Dammsuga rummet
Torka av spegeln
Klä granen
Torka golvet och bädda sängen


Idag blir det mycket att göra vi hörs om några timmar.

Nu var allt klart

Så där ja nu är jag hemma igen, var borta i nästan 5 timmar. Men nu har jag fått mina nya skor, fick en väska och ett par nya örhängen med ;) Haha, bortskämd som jag är ! Vi köpte med oss en gran hem också så det blir att pynta den ikväll. Jag älskar att pynta. Och imorgon drar mamma och Acke till Finland för att hämta hem alla hennes saker så ska se om Alexandra vill komma och bo med mig till måndag eller tisdag får se . 
Är helt slut just nu, och funderar på att gå och lägga mig ett litet tag mitt smink är ändå redan förstört efter allt skratt i bilen så spelar ingen roll .
Skor - Belle Shoe

Väska - Belle shoe   Örhängen - Ur och penn

Lördag

Uppe tidigt som igår. Herregud aldrig får man sova. Har nyss fixat mig och klätt på mig och ska snart ner på stan. Så hinner inte skriva något mer idag. Men nu vet ni att jag lever i alla fall;)

Planer

Hej på er..

Har typ inte tid att blogga mera i kväll eller i natt för jag sitter och planerar inför resan på onsdag. Det är 5 dagar dit och det är mycket att göra, måste hitta en resväska eftersom kattungarna vi hade här hemma för nån vecka sen pissade ner den. Kolla lite vad jag ska ha för kläder på jul afton.  Och vad jag ska ha med mig, måste komma ihåg att ha med mig datorn med. Det är så himla mycket att tänka på. Man måste ha med sig julklappar, smink, kläder, perfekta skor, plattång och allt annat. Så idag ska jag faktiskt sitta och skriva ner och planera. Så när jag är klar det så måste jag faktiskt vara social mot alla på msn , 5 dagar värkar vara en lång tid , men inte för mig. Helgen kommer gå så fort och sen är det bara att åka ner till småland.
Kommer bli underbart. Tar självklart med mig datorn, kameran och mycket mer så jag kommer inte sluta blogga bara för att jag åker ner. Men blir nog mest att jag bloggar på morgon och kväll för har en kusin jag måste leka med varje dag;)


Sexiga strumpor , Yeah i know ;)

Äntligen

Nu kan jag äntligen ta det lungt efter en jobbig dag. Eller den har mest varit kaotisk . Har varit och handlat godis nyss och nu är min kväll räddad;)

Inga skor idag

Fan vad fail allt är idag.

Blir inga skor idag men ska snart åka och handla, men mamma kommer ju aldrig hem. Jag vill ha godis och ta det lungt idag.

Skiter i vad folk säger och tycker

Har jag ett bra självförtroende?

Jag måste säga att jag har ett jävligt bra självförtroende för att vara just jag. Som liten var jag mobbad i några år. Och kände mig bara fullständigt ful och äcklig. Men det är så när man går igenom den fasen när man är mellan 11-13 år . Men ju äldre jag blir desto bättre själv skänlsa får jag oh bygger upp allt igen. Jag tycker att jag är snygg vissa dagar det hör till livet. Jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig. Svaret på alla mobbares bakgrunder är att dom är avunsjuka för att man har ett så bra liv och det har inte dom.

Så till alla er som blir mobbade just nu och läser min blogg. Ta inte skit gå bara vidare med livet för du vet att du är så mycket bättre än dom som trycker ner dig. Stå för den du är och försök inte vara någon annan, det håller aldrig i längden. Och även om jag kan vara bitchig ibland mot allt och alla så är det för att dom tror att dom är bättre än mig! Klagar på hur man ser ut.. Tror man att man är snygg så är man det också . Så som sagt ta ingen jävla skit från någon.
Jag är glad för den jag är , och det är för att jag blir snyggare för varje år . Och det har jag mina föräldrar att tacka för ;)

Alla är fina på sitt sätt, ingen är perfekt. Speciellt dom som tror att dom är det. Det är dom som är det stora problemet.

Dagens låt





Haha, alltid lika trött ;)

Jag somnade, helt sjukt vad trött jag var. Men blev bara en timma. Men nu är jag vaken igen och är på bra humör så snart får mamma komma hem så vi kan åka och köpa nya skor till mig så jag blir ännu gladare. Ska bara fixa till håret. Blev så platt under tiden jag sov.




Så där ja! Nu är jag snygg igen. Borde fan bli modell? Kanske det jag ska satsa på i stället för bagare? Ska överväga förslagen! Eller kanske kan bli båda. En jävligt snygg bagare? Wiho.


Like you never seen me before

varför är alla så bittra?

Är det bara jag eller har ni också märkt att alla är så bittra nu när det är jul? Kan det bero på all stress med julklappar,mat och allt som tillhör julen att göra? Jag menar det tar ju på krafterna att springa i butiker och trängas och kasta ut pengar på saker? Jag är faktiskt rätt glad nu när julen närmar sig. Men det var nog för att jag var ute i god tid med att köpa alla julklappar.
Och när jag menar bittra så menar jag att alla börjar bli otrevliga och sura vart man än är. Som när jag och mamma var på banken idag. Alla kärringar och gubbar som jobbar där var verkligen hur otrevliga som helst. Man ville bara smälla till dom. Jag hoppas att dom som tycker så synd om sig själva som jobbar nu är gladare när det är mellandags rea för då kommer jag att shoppa och är dom inte glada då tänker jag smälla till varje person jag ser som ser arga ut. Klarar inte av otrevliga människor för då får dom med mig att göra.

Hur är ni nu när julen närmar sig med storm? Är ni glada,lyckliga,arga, deppiga?
Det enda jag är bitter om det är snön. Varför kan det inte vara 20+ och vara snö? Eller dum fråga för då smällter det ju men ändå ! Daah!

Vårat vackra vinterland...!

Hittade inga skor.

Åh... Jag blir så irriterad på allt idag. Inget vill som jag. Hittade inga skor så jag och mamma ska åka igen när hon har jobbat klart. Så ska ta mitt feta arlse och gå ut och gå nu. Plus att mitt jullov har ju börjat nu så ska nog sova sen när jag kommer hem.

Hörs senare

Nu drar jag ner på stan och köper nya skor, vem vet det kanske blir något mer!!


Köpa nya skor
Hem och sova / kanske ut på promenad innan?
Hitta på något med mamma ikväll.


Så här ser jag ut idag ;)

Sminkad och påklädd klockan 08:30 ! Duktigt av mig


O-M-G!

Snacka om att jag är trött alltså. Har varit vaken sen halv 7 nu. Det var nog för att jag gick och la mig tidigare än vad jag har gjort på hela veckan. Men att vakna halv 7 en fredag är lixom come on?! Men jag ska snart börja fixa mig och klä på mig något. För vid 10 öppnar alla affärer och då blir det att åka och köpa nya vinterskor åt mig. För just nu går jag runt i gympaskor och det är inte skönt speciellt när tårna blir till is efter 10 minuter i snön.

Hoppas ni har sovit gott? Det har jag fast drömde väldens dummaste dröm inatt om mitt ex. Haha, aja blev dissad i drömmen så jag är van att jag blev det när vi var tillsammans med så ;) Skämt o sido. Vill bara ta upp att min statestik har gått upp så himla mycket dom senaste dagarna vilket gör mig superglad verkligen. Så tack till alla er som har hittat hit och komenterat.

GOD MORGON!

Ses imorgon

Hade tänkt krypa ner unde täcket nu och sova. Så blir ingen lång natt idag. Utan lägga sig tidigt och gå upp i lagom tid. Så allt kommer bli prefekt i morgon. Sminket är bort tvättat, borstat tänderna och har favorit t-shirten på. Nu är det bara att välkomna John blund!!



Till er läsare

Har märkt att ni komenterar mest ett inlägg som jag la upp i oktober där man tittar på en bild i 40 sekunder och sen mot väggen. Är jag så intressant att ni tittar bakåt i min blogg med .

I know you love me ;)


Måste färga utväxten snart igen.


Sveriges nya blonda diva?

Har ingen aning vad jag har gjort , men mer och mer folk hittar in till mig. Ett tecken på att jag kan bli sveriges nästa blonda kända diva? HELL YEAH!

Jag avskyr Dinsko butiken

Anledningen till att jag måste köpa nya vinterskor i morgon är för att mina Uggs har gått sönder, visst att jag kanske går lite snett ed fötterna och att det slits ner mer än vanligt. Men det är inte problemet just nu nej utan på båda skorna så har det blivigt stora jävla hål av ingenting? Jag förstår inte att skor kan gå sönder så lätt på 2 månader.Det är inte första gången det händer heller, utan det är samma sak som på mina gympaskor. Dom har hål på underdelen av foten. Och hur fan går det till då? Jag avskyr butiken din sko.. Om dom nu ska sälja dyra skor ska det väl ändå vara kvalite på dom? eller har jag helt fel?  Så imorgon får jag inte köpa något med klackar, eller något "udda" utan det måste vara fodrade skor som jag kan gå i och bla bla bla . Annars blir mamma sur . Får se hur det går med alla högklackade för alla vet att jag älskar det så himla mycket .

Ni har ju själv sätt mina nya skor från Nelly som jag inte har använt än häller! Får ju spel om jag inte kan använda dom än alltså;)


Hittar jag ett par snygga vinterskor i morgon ska dom fan hålla hela vintern annars stämmer jag varenda jävel på dinsko . För nu är jag trött på att alla mina skor ska gå sönder.

Äntligen har man lov.

Jag har bestämmt mig för att vara hemma imorgon med pga nacken. Känner att det är lika bra, för den gör ju fortfarande ont så. Men får nog dra upp lite tidigt imorgon eftersom att jag och mamma kanske skulle hitta på något i morgon. Kanske gå på bio eller något annat skoj. Men vi får se, men längtar verkligen till imorgon alltså.

Ska snart slänga på mig myskläderna och få tag på Raymond, fast tror han sover nu så ska låta honom sova vidare. Men idag har det verkligen varit en seg uppdatering på bloggen . Men så blir det ibland ;)
Ska få nya vinterskor i morgon eftersom att mina skor redan är trasiga. Suger!


Vinterns nya heta party låt!

Vilken kväll säger jag bara

Hej mina underbara bloggläsare!

Har varit en stressig kväll kan jag säga. Jag åkte som jag skrev och hämtade mamma för några timmar sedan men när jag och Acke var halv vägs så ringde mamma och sa att planet inte hade lyft än så vi fick vända och åka hem igen. Så vi åkte och handlade och köpte pizza och sen när man exakt hade börjat äta så ringer hon och säger att vi kan börja åka och det gjorde vi. Och nu är vi hemma igen. Hur skönt som helst.

Och imorgon är det Fredag , hur underbart som helst. Men ska fixa lite här och ta det lungt. Känner att huvudvärken är på väg åter igen !

Så här ser jag ut idag



Och nu åker jag och hämtar mamma. Får hur många timmar det kommer ta.

nu blir hon glad

Nu har jag varit en duktig dotter och städat nästan överallt i lägenheten. Vill att mamma ska vara glad nu när det är sista dagen i Finland. Ska åka och hämta mamma snart och det kommer vara hur mycket kaos som helst. Känner det på mig!

Men ska fixa mig lite...

Torsdag

God morgon.

Idag är jag uppe tidigt(are) än vanligt, hr ju gått upp halv 3 nästan varje dag men inte idag. Då var jag uppe redan klockan 1. Haha idag händer det väl inte så mycket , ska följa med Acke när han ska hämta mamma ikväll hade jag tänkt ialla fall, men det är kaos på vägarna och jag blir ju inte förvånad. Det är bara att kolla ut så ser ni ju berg av snö. Det är ju kul att dom som gillar snö fick sin jävla snö men det är överdrivet just nu tycker jag !

svar till anonym: Ja det undrar jag med för den funkar ju inte, jävla bajs!

Dagar kvar

Snöar som f*n i södertälje

Tack till Anonym

Så där ja , det gick ganska fort för nån att hjälpa mig. Sitter och försöker ladda ner det nu. Så stort tack till Anonym ..

Frizzie har en åsikt. En viktig sådan!

Jag har gått och tänkt på en väldigt lustig fråga i snart 2 dagar. Hur tänker vi människor om uteliggare? Jag menar vi tänker ju usch skabb när vi ser en men nu tänker jag berätta för er hur jag känner och tycker om allt det här.

Ja ordet uteliggare får oss svenskar att tänka Pundare eller bara att dom får skylla sig själv att dom har hamnat där dom är. Vilket är 50% sant men det finns även dom som kanske blivigt ut slängda från familj som ung, inte haft något jobb eller andra problem. Det finns massa tankar angående allt det här. Men jag tycker synd om dom, det har pratats så mycket om det på sista tiden att det får verkligen mig att tänka om. Förut när jag såg dom så brydde jag mig inte ett skit gick bara förbi och tänkte att dom får fan skylla sig själv. Det är respektlöst att tänka så om annat folk. För helt ärligt vad skulle du göra om du satt i deras situation?  Jag skulle nog inte klara mig om jag ska vara ärlig. Jag behöver kärlek från familj och ett varmt hem för att klara mig. Men det är ju något jag är van vid så.
Jag kollade lite på ett program som går på ettan om hemlösa där var det ett par som verkligen älskar varandra och dom är uteliggare, dom sover uppe i trapphusen och dom värkar inte alls lida av det?!
Men vissa tar det på olika sätt. Jag vet att jag aldrig mera kommer se snett på dom som inte har något hem. Men jag har ett hem , en underbar familj och en säng att sova i. Så igentligen finns det inget att klaga på. Jag är nöjd med det jag har här hemma!


Hur tänker du?




Välkommen hem!

Hjälp?!?!?




Åh hatar att inte kunna sova

Usch vad jag hatar kvällar nu för tiden..

Hemma en dag till sen på Fredag drar jag till praktiken för att säga hej då för då börjar mitt lov och är tillbaka den 12 januari igen. Jag längtar till helgen för då ska jag verkligen försöka göra allt jag velat göra i veckan. Tex resna ut massa i lådorna och stor städa rummet igen. Har ju inte kunnat göra det eftersom att nacken är helt cp och det har gjort så ont. Men är på bättrings vägar nu så det är skönt ;)

8 dagar kvar

Nu är det bara 8 dagar kvar till julafton, och om en vecka drar jag ner till småland och hälsar på släkten. Det kommer kännas hur skönt att bara komma här ifrån, jag är trött på södertälje just nu. Det är alltid samma sak, ena stunden är man glad och sen är det alltid någon som drar ner mig i skiten igen. Jag är glad att jag har en väldigt bra vän. Hon gör mig alltid så glad. Men som sagt det ska bli skönt att lämna allt här hemma och bara försvinna i 2-3 dagar. Och sen komma hem och allt kommer bli perfekt igen.

Längtar tills jag och bästa vän drar till Skärholmen och shoppar och verkligen inte behöver tänka på problemen som varit , och det kommer alltid nya, så är det!

Som vanligt då

Drar ut på promenad, såg att dom har sandat överallt (hoppas jag) för jag vill verkligen inte vara som bambi på hal is idag igen!

Hörs om en timma ..

Onsdag

God morgon?!

Eller god eftermiddag? Så här blir det när man somnar kvart över 5 på morgonen. Haha, sa ju tidigare att jag inte alls var trött.Har nyss fått hem ett brev där det stod att jag har IG varning i Historia. Det visste jag redan och jag ska hoppa av kursen nån gång på jullovet har jag tänkt.
Angående imorgon då , jag tänkte gå till praktiken i morgon men har fortfarande riktigt ont i nacken, kan inte titta åt höger eller uppåt. Då känns det kan jag säga . Men känner mig rätt så pigg nu , ska ta på mig lite kläder och dra ut hade jag tänkt. Men tror inte jag går lika långt idag som igår. Eller det beror ju på hur mycket det snöar...

Men vi hörs senare...<3

Ska snart sova

Hej på er..

Dags för mig att äntligen säga natti natti, har laddat ner filmer med mupparna så ska somna åt nån av dom. Haha jag har fortfarande lite barn i mig som ni kanske märkt . Men ialla fall vi hörs om några timmar, runt halv 1 tror jag. Natti natti<3

Oh yes i'am

Skulle vara lite underligt om inte jag var vaken vid den här tiden eller hur? Och nu är det bara 8 dagar kvar sen får jag öppna massa paket :) Oj som jag längtar. Jag hade föresten fel, dom stänger av värmen och inte elen så jag överlever natten trotsallt! Jag förstår inte, alla sover just nu förutom jag så klart!
Jag är inte det minsta trött, igentligen borde jag vara det? har ju rammlat och slagit mig idag och haft det allmänt jobbigt under hela dagen! Ibland är det rätt synd om mig !

Dagar kvar

Har en timma på mig..

Heej heej!

Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag även om jag har blivigt dissad hela jävla kvällen . Är ganska så seg just nu och har en timma på mig att blogga tills elen stängs av från klockan 00:00 till 05:00. Då ska dom dra nån ledning från södertälje till nykvarn och därför kommer allting bli mörkt här hemma. Och som alla vet så är jag hur jävla mörk rädd som helst så kommer ha dörren öppen och allt. Kommer ju skita på mig helt ärligt. Tur att datorn kommer funka en timma extra så jag kan somna typ. Men aja vi får se hur jag klarar natten!

Satt och funderade på mitt löshår som blev helt sönder klippt. Jag ska nog fixa nytt i sommar innan jag sticker iväg. Jag tror jag har råd med det ;) Men som sagt jag saknar det jätte mycket.

Skolfoto från nian ?

Fint eller hur ?

Mitt 2009

Om 16 dagar slår vi om från 2009 till 2010. Hur det känns för mig?! Det känns som en ny början på mitt liv om jag ska vara helt ärlig...

Under hela 2009 så har det funnits stunder så jag ångrat saker, jag har varit lycklig över saker som jag igentligen skulle behöva gråta men har klarat mig från allt sånt och ändå varit lycklig. För mycket tårar över min pappa, farfar och även över killar som krossat mitt hjärta, gjort mig ledsen när jag minst anat det!
Men allt det där hör väl till livet ? Men jag ska inte säga att 2009 har varit ett förjävligt år för det har det inte. Jag har fått uppleva saker som jag inte trodde skulle vara möjligt. Såna saker som när jag var i arvika med 5 andra helt underbara tjejer. Att känna sig så fri som jag gjorde det är oförglömligt. Och jag kommer alltid minnas stunderna då jag har skrattat så jag börjat gråta med bästa vän Alexandra. Så mycket vi gått igenom det här året gumman ? Men visst har vi klarat oss rätt så bra utan allt skit?
Jag kommer alltid att minnas det här året som ett riktigt jävla skit år . Och det är för att det har hänt så mycket på så kort tid. Det är så mycket som skulle tas in, så många lögner så mycket svek. Och verkligen jätte många tårar.
Och om 16 dagar är det nya tag som ska tas, ett nytt år att njuta av. Försöka att inte tänka på allt som ska göras och inte göras. Jag hoppas verkligen att 2010 förgyllar mina dagar.. Varje dag.

Nu ser man fram emot min 18 årsdag. Vad som händer 2011! Så mycket jag ser fram emot. En ny början, ett nytt kapitel i mitt liv. ! Dags att gå vidare och lämna allt bakom sig och blicka framåt. Det är exakt vad jag tänker göra.

Året var 2009

Året var 2009-Bästa vän, älskar dig <3

Året var 2009

Jag är så jävla blond

Satte mig i sängen nyss och skulle räkna hur mycket pengar som jag lyckats spara till. Och när jag skulle ta fram en hundralapp som satt fast lite så revs den sönder. Höll på att dö satt där med två delar i handen och typ "NEJ!". Men blond som jag är så tejpade jag ihop den igen, jag menar den måste ju funka fortfarnade jag har fått massa såna förut så lixom funkar den inte så kommer jag döda den som säger att det inte går!
Men sånt här kan bara hända mig, jag och mamma kom fram till en sak för inte alls länge sen! ..Det är bara våran familj som kan råka ut för sån otur som vi har när det väl händer!!
Och tro mig vi har det verkligen så . När vi väl ha otur då är det big time. Så man måste lösa det på bästa sätt och just nu var det tejp som räddade min hundralapp. När nyår kommer blir det 300 kr direkt ner i spargrisen...
Så nu har jag kommit fram till att inte öppna den för än i sommar och saker ska betalas. Eller jag ska slå sönder den rättare sagt får inte ut mina 5;or så om det blir att slå sönder den av lycka eller ilska, ja det är upp till mamma nu !

Men nu ska jag ta på mig mjukiskläderna, försöka lägga mig i sängen utan för mycket smärta och titta på ghost whisperer. För jag blir ju total dissad en en jävla person just nu...

Vad får jag allt ifrån?

Musik


Carry out

Lose control

Meet me in tha middle

Tomorrow in a bottle


Ont i knät

Hahahaha!!!!

Nu änligen sitter jag inne i värmen igen, jag har ramlat en gång sen jag drog ut snubblat 5 gånger och gått hur långsamt som helst. Men ja jag ramlade fan har as ont i knät nu. Tur att ingen såg mig när det hände men när jag snubblade så såg massa personer det . Jävla skit. Har sätt 2 personer ramla också och den här gången skrattade jag inte åt någon eftersom det hände mig med. Så jag tänker inte gå ut någon mer gång idag.
Ska snart hoppa in i duschen, känner mig frusen som fan och äcklig . Trött är jag med. Usch det här var ingen bra start på dagen alltså!

jag vill ha sommar!

Drar ut i kylan nu

Nu ska jag dra ut som vanligt oh rensa tankarna lite.Och bara gå så mycket jag kan. Har vi tur så håller sig snön till julafton som är om 9 dagar. Om det nu händer så kommer det vara första julen på ca 4 år med snö!
Och det är väl skönt;)

Så här ser det ut i södertälje idag!

Tisdag

God morgon ..

Känner mig ovanligt glad idag. Vet inte varför. Nacken kämpar på att börja fungera igen vilket är ett plus i kanten även om det gör jävligt ont fortfarande. Och nu kan jag ha huvudet rakt i alla fall. Så jag går till praktiken på torsdag tror jag. Får se hur nacken är ikväll. Fick hem skolkatalogen idag som min bror har beställt och jag tog så klart kort på hur jag såg ut. Och alla andra i klassen behöver inte vara oroliga ni kom inte med ;)

Men ska snart klä på mig och göra mig redo för att gå ut på min promenad. Och snön vräker verkligen ner idag. Vilket inte alls är posetivt. Jag lovar att jag kommer ramla och dö. Och då skyller jag allt på snön.. :P

Skolfoto 2009!

Jag ser jävligt sur ut men jag lovar att det ser mycket bättre ut i boken!
Ser ut som att jag har världens minsta ögon också! BIG FAIL!

Jag vill sova

Åh jag hatar den här veckan den suger sten hårt. Även om det bara är måndag. 30 minuter kvar sen är det Tisdag. Jag ville somna tidigt idag. Men neej då ska allt hindra mig. Måste kissa, dricka vatten och byta om . Sen när jag har gjort det då försöker man lägga sig ner. Men då hindrar nacken mig från att få ligga ner. Så nu sitter jag här hur trött som helst i min säng. Alltså jag SITTER. Jag är jävligt irriterad . Skulle göra vad som helst för att få gå ut och gå nu. Men neej då kommer jag bli våldtagen så jag skiter i det.

Den här dagen är bajs. Nu ska jag försöka lägga mig ner åter igen och kolla på ghost whisperer. ÅHH!!

Lägger upp gamla bilder jag vet. Men jag är handikappad så nu får det bli så !

Har frågat ...

Hej hörrni.

Nu har jag frågat mamma den slutliga frågan om när jag får åka ner till gislaved i sommar. Vilket gör mig väldigt nervös för hon har varken sagt att jag får åka eller inte. Men jag har tagit det som ett ja hela tiden och ser jag ett melj från henne imorgon där det står ett nej kommer jag typ aldrig mera prata med henne . Eller jo , men kommer bli hur förbannad som helst. Och eftersom att jag bara haft otur den senaste tiden så får vi se hur domen lyder i morgon om hon ens svarar. Det är inte säkert. För jag vet att jag är en väldigt envis och jobbig dotter så förstår henne faktiskt. Men sen får man faktiskt tänka att jag fyller faktiskt 18 nästa sommar så jag tänker åka nån gång i alla fall . Men nu ska jag tänka posetivt tills hon svarar för inget hjälper om jag ska sitta och tro att jag inte får åka .

Men nu ska jag ta något att äta och ta en glas oboy och lägga mig och titta på Ghost whisperer. Sen försöka sova, och inte alls somna klockan halv 3 i natt igen för det var verkligen hemskt. Så får vi se hur dagen blir i morgon.




Sån här musik gör mig glad och hoppfull

Home sweet home

Det är 3 minus ute just nu så höll på att frysa ihjäl nästan när jag var ute. Men nu är jag hemma och inne i värmen igen. Höll på att ramla igen och nu var det jätte mycket folk runt omkring så fick gå där ifrån rätt så fort. Haha det är så klart att det just ska hända mig av alla människor. Handikappad och håller på att ramla det måste ha sätt jätte roligt ut. Men det gjorde mest ont för mig. Men aja inne i värmen som sagt. Nu ska jag spendera mitt tid inne på msn och ta det lungt. Blir hemma i morgon också , det kanske jag redan har sagt?! Men så blir det i alla fall.

Ska prata med Raymond nu så vi hörs om ett par timmar.

puss <3

Jag är så uttråkad

Åhh , jag får ett uttbrott snart. Jag är verkligen hur uttråkad som helst just nu. Funderar på att dra ut och gå en sväng igen bara för att lixom. Och imorgon så har jag tänkt att rensa mina lådor , kolla vad som ska behållas och vad som ska kastas. Men aja drar ut en sväng igen. Är tillbaka om ca 1 timma .

Jag hatar verkligen snö

Nu är jag hemma , kännde mig hur ut tittad som helst när jag var ute och gick. Inte så konstigt fick ju gå lite snett med huvudet , har inge smink och såg allmänt trött ut. Jag bara längtar tills det här är över. Sen såg jag knappt vart jag gick så höll på att snubbla och bryta nacken av mig några gånger. Jävla is. Men ska försöka städa mitt rum lite. Har sparkat ner alla kuddar på golvet under natten och det ligger kläder lite överallt. Sen måste jag tyvärr ställa mig och diska med.

Snart ska jag kolla ut lite om vad man kan ha på sig på julafton. Nya kläder är alltid nice.


Nån mer än jag som hatar snö?

Måndag

God morgon.

Jag känner mig handikappad helt ärligt. 17 år och handikappad. Låter ju jätte bra. Alltså natten blev helt okej förutom att jag somnade runt halv 3, även fast att jag var hur trött som helst. Så där låg jag och kunde inte röra mig ett piss eller något. Men men jag somnade ialla fall och har vaknat ett X antal gånger i natt. Och varje gång av misstag försöker jag titta åt höger och då gör det ont som fan. Ni som har haft nackspärr vet vad jag pratar om.
Jag funderar på att dra ut och gå idag, bara för mig att ta på mig varmt. Det enda problemet är att det snöar som fan. Jag verkligen hatar snö. Det är okej om det är på julafton och några dagar efter det är väldigt mysigt . Men om nån månad kommer det vara is överallt, slask vart man än går, blött och väldigt kallt . Och jag har inte världens varmaste jacka heller kan jag meddela er.

Men okej nu ska jag sluta klaga, jag skyller på att det är nackens fel. Jag kunde ha varit på praktiken nu, som det är bara 4 dagar kvar på för mig. Eller det beror ju på när jag kommer tillbaka så klart.
Plus att det bara är 10 dagar kvar till julafton och alla presenter. Underbart tycker jag !

Ni får ha en jätte bra måndag, och nu ska jag försöka klä på mig och sätta upp håret utan att skada mig för mycket. Lägger ett inlägg innan jag går . <3

Dags att sova kanske?

Hej på er.

Snart är den här förbannade söndagen äntligen slut. Ska bli skönt att en ny vecka börjar faktiskt. 5 dagar kvar sen börjar mitt jullov vilket kommer innebära mycket promenader varje morgon, leta efter en ny resväska till både mormor och till sommar. Och så klart blir det att vara med vänner. Så jag ser fram emot det.

Imorgon får vi se hur dagen blir , har ju väldigt ont nu. Så jag får sova och se om det är värre eller bättre i morgon. Tänker dra ut på en promenad det första jag gör för Alexandra sa att det är bra att röra på hela sig när man har nackspärr så jag tänker lyssna på henne. Nackspärr är verkligen en sån sak som man tänker att det bara händer gamla gubbar och tanter. Men nää det händer även mig så klart.
Men nu ska jag försöka sova, kanske titta på en film eller något sånt roligt?!


Varning för grova ord i videon.


Här ner ni mitt rätta jag .

Inga krafter kvar.

Tänk hur snabbt allt kan förändrats. Från att må hu bra som helst till nackspärr. Jag är helt slut efter allt gråtande, vill sova men kan fan inte ligga ner ;) Sånt fail alltså. Så jag blir hemma i morgon, får se när allt det här försvinner. Håller det i sig till jul så vet jag inte vad jag gör. Hugga av halsen eller? :o

Nej men ska nog ta och vila ett tag snart, har försökt göra det sittandes på då var det nära på att jag somnade och ramla ihop så det gick inge vidare.

Så just nu är jag handikappad till max kan jag säga..


Gammal bild

Hatar söndagar.

Hej på er.

Jag är väldigt förbannad på hela den här dagen. Idag har varit den värsta dagen i hela mitt liv . Jag har fått nackspärr och jag har nog aldrig gråtit så mycket som hag gjort idag. Det gör så fruktansvärt ont. Och jag blir så frustrerad när det inte finns något att göra.Skulle göra vad som helst för att få sova nu , men kan tyvärr inte ligga ner så vet fan inte hur jag ska göra.

Hemma hos Hanna

God kväll på er...

Sitter hemma hos Hanna , vi har haft en jätte mysig dag idag. Först var ni på stan där hon skulle köpa sig en ny jacka. Riktig snygg var den! Hon kanske säljersin gamla till mig ;)
Köpte mig en ny jätte fin rosa och glittrig plånbok, ni får se bilder på den i morgon för glömde sladden till kameran. Sen har vi köpt massa godis och dricka till kvällen så ska snart upp och kolla på film och njuta av lördagen.

Har en video med som ni får se imorgon då jag leker gangster i Hovsjö . Haha , så nice!
Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag så hörs vi imorgon igen .

Puss <3

Så där

Så där nu är jag äntligen klar. Blev rätt så fin idag. Och jag har tänkt att ha på mig mina ur snygga nya skor på mig idag när jag ska ner på stan med Hanna. Men tar med mig gympa skorna om det blir för jobbigt. Måste lära mig att gå i dom nu så det inte ser hur konstigt ut som helst sen. Men vill ändå inte bryta av mig benen så tar med mig ett par andra skor !

Så här er jag ut idag i alla fall !


Jag har ganska smala ben har jag märkt ;)

Lördag

God morgon gott folk

Idag är det en underbar dag känner jag , allt går nästan helt perfekt förutom att jag har slagit i armen två gånger. Men det beror nog på min klumpighet! Har badat, rakat benen och haft silver schampoo i håret så min dag började bra. Men skulle gärna vilja sova lite längre pga att mitt Cp till ex ringde mig klockan 1 i natt och började hålla på och typ små tjafsa med mig om allt och lite till . Så nu har han sagt upp kontakten med mig utan anledning och bla bla bla! Ska jag vara ärlig så skiter jag i vilket , så "M" dra åt helvete!
Jag är lycklig som jag är nu och det kan inte ens du förstöra längre. Tyvärr!

Nej men nu måste jag sätta fart känner jag ska träffa Hanna på stan om ca 2 timmar så dags att sminka sig och föna håret och allt som hör till . Lägger nog upp en bild innan jag drar !

Puss<3

Upptagen upptagen.

Hej på er.

Jag är helt enkelt för upptagen för att blogga ikväll. Duschar i morgon istället för blir inte iväg släppt ändå så .

Sov påse.

Heeej ..

Har nyss vaknat upp från en väldigt god sömn ska ni veta, har inte ens hunnit bada utan sov i 2 timmar i stället.Nu är jag smutsig och hungrig känner jag vilket inte passar så bra ihop! Så ska nog ta mitt bad snart och sen äta en macka eller något. Har inte ätit sen 1 i efter middags så kanske ska bli dags att äta något nu ?

Hörs efter badet.

Fredag.

Ja ni nu är det äntligen Fredag. Och vad ska man då hitta på lixom? Nää ingenting så klart!! Så är det varje helg men man ser ändå fram emot den. Konstigt tycker jag. Imorgon blir det så klart mycket roligare.
Tror jag ska sova en timma och ta mig ett långt skönt bubbel bad, måste raka benen och bli fräsch igen. Känner mig äcklig just nu har fått stått och rullat fisk halva morgonen så det är inte så konstigt.

Btw, kattungarna är ju inte kvar längre.

Alltså dom lever ju men dom är ju inte kvar här. Aja ni fattar. Så det är en aning tyst här hemma nu. Och tror Sotan saknar dom lite för hon har aldrig legat i mitt knä när jag suttit vid datorn och nu gör hon det. Verkligen måste ha mig just nu. Naw!!


Saknar mina gullungar<3

Mot underbara Fredag

Godkväll bloggläsare!

Ska faktiskt göra mig redo för sängen snart, Klockan 22.00 är det sängen som gäller för mig. Eller iallafall idag sen blir det sitta uppe halva nätterna på helgerna som vanligt. Och imorgon blir det att sitta hemma , mamma ska på julfest så då slipper man henne..Haha, skoja mamma ! <3

Och sen på lördag ska jag till Hanna så klart. Vi ska nog köpa Godis , chips och Coca cola light! Haha visst är vi nyttiga ?;)
Men ska snart ta och byta om och tvätta av sminket och borsta tänderna och sen blir det att gosa med min älskade kattunge som ligger i min säng. På tala om det, imorgon så kör vi iväg kattungarna till en tant här i södertälje som ville ha dom. Dom får det nog jätte bra där , vi kan inte ha 4 katter i den här lilla lägenheten. Så lika bra att dom får komma till ett bättre hem där dom kan få mer kärlek . Men självklart så kommer jag sakna dom något enormt eftersom jag var där när dom föddes och nu är jag inte hemma när dom åker så får säga hej då i morgon bitti innan jag drar till bussen. Och jag kommer glömma bort det om jag känner mig själv..

Men ni får ha en fortsatt underbar Torsdag, till er som är vakna nu. Så hörs vi imorgon mina älsklingar !

God natt..

Dagens låt


You Were My Everything!




Ibland kan det vara skönt att lyssna på såna här låtar. Det går inte att tänka klart annars. Varje gång den här låten kommer upp på min mobil så börjar man ju tänka tillbaka till alla betydelsefulla förhållanden man haft. Och man är verkligen tacksam för att det har funnits killar som älskat en. I över 1 år med. Jag vet att jag kan bli arg för nästan allt , men det ligger i oss alla flickor.
Men jag är glad att jag har fått vara en del av deras liv, på ett sätt är jag glad att det nån gång tog slut med.
Vet hur hemsk jag låter, men dagens sanning. Man upplever mer som singel och vem vet. Man kanske hittar en bättre kille någon annanstans i det här avlånga landet ?!

Klassiker

Haha Alexandra skickade en länk till från Arvika så tänkte att det kanske kan vara kul att ni får se den. Ser ni oss?

Det ÄR faktiskt synd om mig

Hej hej .

Jag somnade faktiskt i en timma och drömde världens äckligaste dröm. Jag kommer inte ihåg någonting förutom på slutet! Så här var det att innan jag vaknade så blir mitt huvud krossat och jag dör. Och nu när jag vaknade så grät jag också . Någon som vet varför detta hände? Jag menar med det att jag grät när jag vaknade?!?!

Jag har bestämmt mig, jag ska ALDRIG mera sova innan klockan 10 mera.Förutom om jag inte måste dåra!
Fan nu är jag rädd för att sova...

Torsdag

Dålig update jag vet! Men ni kommer ihåg det jag skrev igår. Det blir bättre med tiden!

Imorgon är det Fredag, har ingen aning om vad som händer då. Får ta en dag i taget helt enkelt. Höll på att försova mig också i morse, men kom i tid i alla fall . Var bara att slänga på sig mjukisbyxor en smutsig stor tröja och sticka ut i skit vädret,som jag för övrigt HATAR!

Men nu är det vara 2 veckor kvar till julafton och 8 dagar tills mitt lov börjar, hur underbart är inte det för mig lixom? Tror jag ska lägga mig i sängen och vila lite  är sjukt trött just nu så orkar inte göra så mycket heller. Blir en dåligt uppdatering idag med för har verkligen ingenting att göra än att ta det lugnt och kanske ta mig ett bad senare?! Får se hur min kväll ser ut.

Ska kolla min mejl och lite sånt nu så hörs om några timmar typ !

Dagar kvar

Dagen är avklarad

Var nyss ute och gick , var fett jobbigt men gjorde det för att piggna till. Men neej det hjälpte inte. Blev tröttare ! Haha fan vad fail . Men rummet är hur städat som helst , sängen ser jätte mysig ut och jag är trött. Så sängen ser väldigt inbjudande ut.

Onsdag

Hej och God morgon på er.

Kommer vara lika tråkig som igår för jag orkar inte uppdatera mig hela tiden. För det händer inte så mycket på veckodagarna förutom att jag på praktiken och jobbar som satan. Haha, men var nere på stan redan halv 7 i morse.Och nu är jag hemma , inte alls lika trött som igår men var nog för att jag gick och la mig 10 igår kväll så mamma hade rätt.
Var för inte alls länge sen och handlade lite till Acke och fick godis med, och nu är det inte långt kvar till jul lovet. Och dagarna bara flyger iväg och det är en härlig känlsa måtste jag säga. Känns som det enda jag gör är att vänta och vänta! Nu är det julafton och nyår man ser fram emot sen är det bara att vänta på att den härliga sommaren kommer. Då blir det Gislaved och jag fyller så klart 18 . Och som jag sagt tidigare så blir min blogg mycket roligare när det väl händer. På loven också så klart!

Sitter och funderar på vad jag ska göra.Tror jag ska börja stor städa mitt rum faktsikt så har jag det gjort. Det är huur stökigt som helst och jag hatar när det är så. Så får sätta fart nu och inte vänta med saker!


Vad ska göras?

Plocka undan allt som ligger på golvet.
Lägga in kläder i lådorna/ tvättkorgen
Bädda sängen
Dammsuga och torka golvet
Torka av spegel


Vem kan detta vara?

Måste lägga mig tidigare än vanligt idag.

Hej på er.


Ska gå och lägga mig om ca 1 timma för jag började tänka på det mamma sa när hon ringde. Allt kan förstöras för att jag sover på dagarna?! Vill inte riskera någonting just nu om jag ska vara helt ärlig. Kanske ni redan visste. Ja jag vet att det är ca 7 månader kvar innan jag åker (om jag nu får det) . Men längtar som fan , helt ärligt. Kan faktsikt inte tänka på annat heller. Varje dag tänker jag . "En dag mindre nu".. Just därför måste jag gå och lägga mig runt 22.00 så jag inte förstör hela min sommar nu...!

En sak till!
Jag längtar till mellan dagsrean. Ska shoppa underkläder , eller i alla fall minst 3 nya bh:ar . Hatar att var tjej ibland det är så mycket att tänka på . Så mycket man vill köpa men har inte alltid pengar till det. Men efter jul drar jag och Alexandra väldigt tidigt på morgonen för att komma först till alla affärer i skärholmen . Vi pratade om att åka redan vid halv 9 på morgonen . Haha vill man få dom bästa sakerna först så ska man vara ute först med .

"En dag mindre nu"

Han har plastik opererat sig ...

FAN! raymond har plastik operarat sig :(

Måste hålla mig vaken

Hej på er..

Jag fick sova i 2 timmar innan mamma ringde upp mig och var lite arg över att jag sov på dagarna och satt uppe "hela" nätterna. Vilket inte alls är sant. Men får inte sova mera på dagarna för då får inte jag åka i sommar:(Så det är bara att lyda mamma då! Får se om jag blir på gladare humör eller vad som händer..

Hemma

Nu äntligen

Har varit en hemsk jävla dag idag. Pallar inte ens berätta hälften! Men kan berätta att jag var så trött i morse att jag inte alls var på humör att gå till praktiken. Men gjorde det så klar och nu är jag hemma igen. Och är fortfarande lika trött som jag var innan jag åkte iväg. Haha , jag bestämde mig imorse redan att jag skulle sova när jag kom hem. Och tänker självklart lyssna på mig själv. Får lov att ställa klockan på 18.00. Sen ska jag ta hand om mig själv lite. Känner att det var år och dar sedan det hände.

Och jag vet att min blogg har blivigt hur tråkig som helst på dom 7 veckorna jag varit på praktik. Ber så hemsk mycket om ursäkt. Jag har bara 8 dagar kvar så snart är jag mitt vanliga roliga och snygga jag igen!!!;)

Jag vet att ni ser fram emot det.
Plus att jag satt och dag drömde när jag satt på bussen så var nära på att inte komma av bussen. Så himla fail!

Bada efter min vila..


Ni ser ju själva!

Oh herregud

God morgon.

Idag är jag så himla trött så tror att jag kommer spy, sitter typ och sover när jag skriver. Eller inte direkt då men lite kanske! Har inte ens orkat sminka mig idag, eller tog på lite mascara så ser ut som stryk idag. Men jag orkar ändå inte bry mig känner jag. Ska hem och sova direkt efter praktiken .


Bilden är från igår, men känner mig så där idag.

Ännu en kväll.

Hatar verkligen låtar som får mig att tänka på massa, både bra och dåliga saker som har hänt mig.Det här kan inte sluta bra alltså! Känner det redan på mig , känner en klump i magen som inte vill försvinna. Jag vill bara åka här ifrån, inte tänka på så mycket som jag gör nu. Jag har konstant ont i huvudet på grund av allt som snurrar i huvudet. Så i sommar vill jag verkligen komma bort, och det ska jag ju med. Det har jag redan bestämt!

Vad tänker ni själva på när ni hör den här låten?



Nu ska jag ta mig ett glad Oboy och gå vidare med mitt liv. Utan alla problem som stoppar mig hela tiden!

Världens konstigaste dröm.

Haha jag hade världens konstigaste dröm nyss. Haha herregud!!

Jag drömde att jag satt på tåget ( förmodligen ner till gislaved ) . Allt hade gått bra hela morgonen och allt var perfekt.Sen mitt från ingenstans så krockar tåget med typ en buss?! Haha och jag dog?
Hur kul var det att vakna upp efter en sån dröm. Alltså jag berättade ju inte hela drömmen nu men kom igen krockar ett tåg med en buss så "vinner" väl ändå tåget! Det där var ju det konstiga i drömmen. Förstod ingenting när jag vaknade. Haha, så sjukt!
Men nu ska jag dricka oboy och försöka få liv i Raymond!!

Jag var tvungen

Måndag 7 December..

Hej och ho, är hemma nu... Var nere på stan med Alexandra en sväng medans vi väntade på att hon skulle åka hem med sin pappa. Så vi gick in på HM och klart så hittar jag 2 saker jag var tvungen att köpa. Det första är en grej som jag verkligen är "beroende" av, har hur mycket som helst men jag kan verkligen inte få nog av att köpa det. Och det är så klart nya troser. Haha varje gång jag går in på HM så kommer jag ut med ett par nya fina troser. Och en jätte fin "fjortis" tröja köpte jag med . Så nu är jag äntligen en i mägden .. Woho!!!

Jag ska nog sova i nån timma nu för på bussen hem kände jag hur hela kroppen bara ville lägga av och höll på att somna. Så lika bra. Eller vad säger ni?

Men kommer skriva igen vid 7. Får se om Raymond är inne då med. Jag antar att han ligger och sover nu för han var vaken fortfarande när jag gick upp och när jag åkte till skolan och då var klockan halv 7. Eller så kanske han hittar på något med sin mamma. Men men , ni får ha en fortsatt trevlig Måndags kväll så hörs vi om ca 2 timmar.

Puss<3

Nya plagg!

Som sagt en i mängden. Och vet ni? Det känns för jävligt;)

Dagar kvar

Hemma

Oh herregud..

Kom nyss hem från stan där jag var med Hanna , riktigt jävla kul var det . Kolla in videon bara!

"God morgon"

God morgon på er..

Haha lite skumt att jag vaknar vid halv 3? Nja, gick och la mig kvart i 5 i morse så jag är uppe ovanligt tidigt!
Så vad händer idag?  Jag ska snart börja fixa mig och sen ska jag vara med Hanna. Vi får se vad vi kan hitta på. Men vi kanske drar ner till stan och går runt och snackar skit om lite allt möjligt. Bäst att klä på sig varmt för det ser inte alls ut att vara kallt. Skämt å sido !

Men nu måste jag skynda mig, blir en lite stressig "morgon" för mig idag eftersom jag frågade henne för ca 20 minuter sen. Så vi får se om jag lägger upp nån bild på mig innan jag drar mig och möter henne . puss<3

02.27

Oj då!

Klockan är lite mycket nu ? Eller? Nää! Sitter ju och pratar med Raymond blir väl några timmar till skulle jag tro. Får nog bli en slappdag i morgon.

Men ville bara säga god natt till er för kommer nog inte blogga mer i natt så vi hörs om några timmar..
Vill också säga att det är 18 dagar kvar till julafton och det är underbart . Haha längtar faktiskt som fan! Men längtar nog mer till sommaren om jag ska vara ärlig..

Dagar kvar

13 dagar kvar

Hej på er..

Tiden går så fort när man pratar med en person på msn. Så har helt glömt bort att blogga. Opps!
Men nu är han och bär in julsaker , HAHAHA ! Rätt åt honom. Nej men nu har jag tid att skriva ett litet tag i lla fall .

Nu är det bara 13 dagar kvar tills mitt jullov börjar, känns hur underbart som helst. Julklapparna är klara och nu är det bara att hitta något till julen och nyår sen är jag hel nöjd. Har också bestämmt mig för att köpa en ny resväska nere på stan . Såg en jätte fin rosa , den minsta kostade 200 så den mellan stora måste kosta 400 tycker jag ialla fall.. Den ska ju då användas när jag drar iväg isommar. Nu har jag lixom fått för mig att jag får åka för mamma, så har lixom redan bestämmt att jag ska köpa resväska, beställa biljetter när det är 3 veckor kvar. Eller ska fråga mamma om ca 3 månader när jag får åka tidigare än min födelsedag får det är en jävla skillnad på priserna. 95 kr om man beställer 90 dagar innan eller 600-900 kr.. Så det är mycket pengar det handlar om, just därför måste jag veta. Ska få 50 kr av min bror snart för julklappar. Så dom åker ner i min spargris direkt alltså :)
Har varit duktig det ligger ca 250 kr där i redan. Men jag får inte ut mina 5:or så måste tydligen slå sönder den när det är dags att ta ut alla pengar haha!

Oh

Julklappar

Hej på er. Åkte ju ner på stan med min mamma. Vi köpte omslagspapper, snören och lite sånt till julklapparna. Så har slagit alla paket nu så då behöver jag inte tänka på det mer vilket känns jätte skönt faktiskt.

Bjuder på den här


God morgon

Fixar mig

Sitter och fixar mig och ska snart ner på stan med mamma och Acke som hoppar runt på krykor. Kanske kan ta en bild på hur invalid han ser ut. Haha!
Men ska snart börja sminka mig och platta håret. Måste se om jag hittar något fint eller så. Eller så sparar jag pengarna.Fast tror inte det blir någon fest för mig den här månaden heller! Eller vi får se.

Men i alla fall vi hörs igen när jag kommer hem från stan...!

Herregud

God morgon på er.

Jag gick faktsikt och la mig klockan 21 igår och vaknade sen vid 23 men somnade om igen .Hade ändå hur tråkigt som helst igår . Helt sjukt. Hade ingen rolig att prata med och satt inne på rummet hela kvällen så det var bara att gå och lägga sig. Och nu har jag varit vaken i 10 minuter. Ska nog lägga mig och titta på film.För mamma vill ha hjälp i tvättstugan men jag har ingen större lust att hjälpa till . Men får lov att göra det i alla fall..

Nu ska jag försöka vakna till lite och sen får vi se vad som händer under dagen.

Dagar kvar

Dagarna går fort nu :)<3

Nu är jag hemma.

Hemma efter 3 timmar...

Hej hej , nu är jag äntligen hemma efter 3 timmar. Det blev massa strul när vi först kom till city gross men det löste sig så nu har vi äntligen kommit hem .Känner mig ganska pigg för jag somnade i bilen på vägen dit ;)

Sitter och tittar på Ullared just nu vilka jävla puckon det finns alltså .Jag har varit på Ullared en gång i hela mitt liv. Fast det var ganska rolig men var liten så kommer inte ihåg så mycket...!   Men ska snart äta så vi får höras senare..


Plus, att mamma säger inte så mycket när jag nämner resan i sommar så tar jag det som ett ja..
Så just nu är jag rätt glad :D <3

Åh mitt huvud.

Goddag mina trogna läsare.

Har äntligen kommit hem efter en jobbig jävla dag, och det är en jävla tur att det är Fredag för annars hade jag brytit ihop om jag hade varit tvungen att gå upp halv 6 imorgon med. Och nu är det bara 2 veckor kvar sen har jag en månads lov att se fram emot. Med presenter och snygga fyllebilder. Haha!

Sitter och väntar på att mamma ska komma och plocka upp mig för vi ska åka och handla. Men dom är på sjukhuset just nu för Ackes sena nånstans i benat har gått av så han ska hoppa runt på ett ben i några månader nu . Oj så kul!
Skabli riktigt kul att se honom om nån timma. Ska reta honom lite men det är han värd efter alla gånger han har retat mig då jag har skadat mig.Nu är det äntligen min tur.

Så vad händer ikväll ? För min del blir det nog att jag köper med mig lite godis hem och tar det mest lugnt, är så himla trött och huvud värken vill verkligen inte alls försvinna.. Så tragiskt. Vi får se om det blir något party i morgon.
Men idag blir det att ta det lungt. Om nu kattungarna vill tillåta det.

Dom springer runt på mitt rum och dampar just nu . Kommer bli galen tro mig!
visst låter 30 veckor som en lång tid???


Trött.

Fredag

God morgon.

Idag är jag så himla trött, helt sjukt! Men det var skönt att sova så jag fick bort den där huvudvärken. Den var inte rolig kan jag säga.Men sitter just nu och fixar mig och känner att jag har lite små brottom så tänker inte ta nån bild på mig just nu. Och det blir ett ganska kort inlägg.

Idag är det fredag, och det är hur jävla underbart som helst! Får se om det blir något i kväll eller om jag bara sitter hemma...! Men vi hörs vid halv 4 ..

God Natt

God natt på er.

Tänker säga god natt till er läsare för idag, jag vet att ni är beroende av mig för antalet visningar av bloggen har visats nästa 3 gånger mer än alla läsare jag har. Jätte kul. Men skulle inte skada om ni komenterade nån gång så jag får veta vad ni tycker. Det är oftast små tjejer som skriver inlägg och så har vi Raymond då så klart.;) Men han är som en liten tjej så han ingår...!

Jag vet inte vad jag har haft för fel idag har haft ont i huvudet sen jag kom hem och mått lite smått illa. Kan jag ha fått migrän eller vad är det frågan om? Vätskebrist kan det då inte vara för jag dricker hur mycket vatten som helst på praktiken så det kan jag ju utesluta direkt.

WHAT EVER..

Nej men hörrni nu snart är det bara 20 dagar kvar sen är det den stora dagen med julafton. Och då ska man titta på Kalle Anka och inte fula jävla äckliga fjollan Anna Anka! Oh stör mig på att hon ska önska god jul och gott nytt år samtidigt som kalle går. För att se om hon kan få fler tittare. Så himla mycket bull shit i allt det där.
Även om jag älskar smålänningar, skåningar och min släkt kommer där ifrån så är hon en jävligt korkad en..

Jag tänker då titta på Kalle Anka, sen om ni är fjolliga och vill se henne så varsegod!

Men ska prata vidare nu, vi hörs imorgon bitti som vanligt. Natti

Om ca 3 månader

Hej på er.

Kom fram till att om ca 3 månader måste jag ha ett svar från mamma om jag får åka till Raymond eller inte. Bara att hålla tummarna, ser faktiskt fram emot att åka. Och kommer bli väldigt ledsen om jag inte får.

Timbaland


Timbaland-Morning after dark



Jag är besatt av låten , har lyssnat på den ca 30 gånger bara idag. Så himla grym.

Men åh!

Nu är jag verkligen sur, jag får inte ens sov ifred i en timma innan min bror öppnar dörren fort som fan och typ skriker att det är mat! Flög ju fan 10 meter upp i luften. Fan vad rädd jag blev. Ska det fortsätta så här så kommer jag dö när jag är 18 av en hjärtattack. Men jag får väl sov vidare ikväll när ska igentligen ska gå och lägga mig!


Skulle ju ta upp 2 grejer här i bloggen. Det är två saker om mig och min kropp faktiskt. Nu tror jag alla blev lite nyfikna va?
Tänkte dela med mig av mina problem för er
;)

1.
När jag var 2 år så var jag tvungen att operera bort min blindtarm för den sprack nästan eller hur det nu låg till. Nu 15 år efter så har jag fortfarande ett ärr på magen som stör mig som fan. Jag tycker det är sjukt ful och därför hatar jag min mage. Jag tycker att jag skulle kunna stämma läkaren som tog bort det för jag verkligen skäms att tex vara på stranden på sommaren eller något sånt. Alltså det är inget stort ärr men det stör mig ändå som fan.
Men det är en grej jag måste leva med och det har jag fattat för länge sen, men att det är just ett ärr som gör mig så osäker det är ju nästan pinsamt. Eller vad tycker ni?

Om det här satt på eran kropp skulle inte ni störa er på det?

2.Det här "problemet" tänker jag inte på lika ofta men det är ändå irriterande. Alla har ju små leverfläckar, andra har stora. Och på udda ställen. Jag har 2 normal stora som stör mig den ena sitter på ryggen vilket är helt nomalt och den andra sitter exakt vi rumpan inte nog med det.Leverfläcken är typ rosa, Haha! Fast iför sig skulle nog inte velat haft en brun leverfläck där om jag ska vara ärlig.. Även om det här inte är något andra tänker på eller visste om mig när dom ser mig så tänker jag på det dagligen när man tex kastar en snabb blick i spegeln när man tagit av sig tröjan för att ta på sig nya kläder eller bara för att gå och lägga sig så vänder man sig om. Och så ser man den på ryggen. Man blir typ arg. Den vid rumpan går det att dölja ju.. Jag vet att det går att operera bort leverfläckar problemet med det sen är att jag får fula ärr efter det så låter nog dom vara kvar.


Nu vet halva svenska folket om det här snart så what ever. Haha men på ett sätt känns det skönt att skriva av sig om det här en gång för alla.

"Tack för mig hej"

Tar upp det sen

Har lite att skriva av mig . Men ska sova nån timma så vi tar det sen när jag vaknat och är på mycket bättre humör..

Dagar kvar

ingen större lust

Heej på er.

Kom nyss hem från praktiken. Är så himla trött och har faktiskt inte så stor lust att blogga idag om jag ska vara helt ärlig. Har väldigt ont i huvudet och känner mig hur seg som helst.Jobbigt att jobba hela tiden. Även om det kanske inte är något ursäkt så håller jag mig till det. Det kommer nog inlägg idag men tror inte att det kommer upp några bilder på mig idag.TYVÄRR!
Men ska ta och vila nu, får se om jag blir på bättre humör efteråt.

Så vi hörs senare.


Så jävla snygg..

Torsdag

God morgon.

Jag tror jag har försovit mig lite. skulle upp kvart i 6 men gick upp hel så har bara 25 minuter på mig att bli klar. Jag har ett ansvar att ta hand om kattungarna så dom inte river ner halva mitt rum och samtidigt så ska jag sminka mig. Får se hur den här morgonen slutar. Men nu är det bara 21 dagar kvar till den stora dagen då man får presenter.

Hörs efter jobbet .

trött

Nej nu ska jag gå och lägga mig och smsa lite och sen sova tror jag. Vi hörs mera i morgon. puss

Hiss och diss



Mina nya skor

Även om "Kissie"  har haft likadana så älskar jag mina nya skor.13 cm klack och 3 cm platå. Kommer vara skit svåra att gå i nu i början.Men kommer lära mig fort. Och ska byta till stål klack så fort dom andra har slitit ut sig.
Men dom är jätte snygga och dom sitter hur snyggt som helst på mig så jag säger bara..Lovely.

Julafton 

Åhh känner mig som ett litet barn, älskar att få presenter och ge presenter. Alltid lika kul. Köpte ju till och med en choklad kalender. Hur barnsligt är inte det?;) Men jag längtar det är inte långt kvar. Och jag blir större med så det blir bara mer seriösa julklappar. Även om jag är hur snål som helst när det gäller presentkort och sånt så tänker jag shoppa som en galning i mellandags rean. Så skärholmen får se upp när jag och Alexandra kommer. Hyllor ska tömmas. Woho!!


Kylan
Jag verkligen avskyr kylan just nu. Fick typ världens chock imorse när jag skulle till skolan i morse det var 7 minus ute. Sjukt ju. Nu kommer det vara kallt ända tills typ april eller något sånt.Och någon snö finns inte häller. Blir så sur. Usch

nu drar jag


Hörs om en timma .

Ska vara duktig idag

Så där, nu är jag fräsch. Har nyss duschat och funderar på att gå ut och gå och vara duktig igen. Har inte blivigt så mycket med det nu när jag har haft så ont i magen. Även om det är då man ska röra på sig mycket så har jag inte haft ork till det. Men nu satan ska jag göra det. Ska bara ta på mig tajts,mjukisbyxor, tjocka tröjor , vantar och lite sånt mys. Sen är det bara att ge sig ut i kylan. Jag är så duktig eller vad säger ni?

Ska göra en Hiss och Diss lista när jag kommer tillbaka. Så har lite att fundera på med när jag är ute på min vandring;)


Hörs om nån timma.

Dagar kvar




Kryssade för idag med , för dagen är snart slut såå . Bye bye ..

Var på stan

Hej på er.

Nu är jag hemma, var nere på stan med Hanna och hennes pojkvän en stund idag, Köpte ett par nya fina troser också. Kände att det behöves nya i min proppfulla låda. Kanske dags att rensa bort allt man inte vill ha?

Ut med det gamla och in med det nya!;)
Dagen har gått riktigt fort idag, vilket är bra för mig eftersom att jag vill att dagarna ska gå fort så jag kan räkna ner till sommaren. Men nu är det inte alls långt kvar på detta år alltså. Slutar praktiken om 16 dagar vilket betyder att om 16 dagar så börjar mitt jullov som håller i sig i en månad.
Sen är det bara tillbaka till skolan och slita dom sista 5 månaderna och göra bra ifrån sig. Ska där emot hoppa av historian eftersom jag inte har någon alls lust att plugga nu på lovet till det och känner inget intresse för det så varför inte?

Ska bli skönt att få lite presenter snart , haha. Och snart är det äntligen helg. Jag och Alexandra ska försöka hitta nån fest att gå på tror jag. För jag känner inte alls för att sitta hemma den här helgen. Så dags att leta!?


Hur fina som helst. H&M  49,50

Onsdag

God morgon.

Haha jag somnade runt halv 8 igår, och sov hela natten. Snacka om att jag var trött och fick sova ut under natten. Men vaknade lite då och då när jag fick sms och lite sånt. Men ska träffa Hanna ett litet tag efter praktiken så det ska bli kul. Ska nog städa mitt rum sen och lägga upp mina nya skor på ett säkert ställe så inte katterna kan pissa ner dom det första dom gör. Det skulle ju bara vara min tur om det hände men men . Idag är det 2 December och på Fredag är det bara 2 veckor kvar sen har vi jullov, i en månad!!!
Så himla nice, Men nu ska jag fixa mig och sätta upp håret och lite sånt så vi hörs när jag kommer hem från stan helt enkelt.

Puss..



Vet att jag la upp den här bilden innan jag gick och la mig men kolla in skorna<3

Dagens Outfit

Love it .

Hur snygg som helst , och jag klär dom hur snyggt som helst.


Yeah

Ska snart ut

Hej på er..

Ska snart ut och gå ändå vägen till Ica Maxi, helt ensam. Aja ska i alla fall hämta ut paketet där mina skor ligger. Ska ta ut lite pengar till min spargris med. Så ja vi hörs om nån timma eller så då..


Hämta ut mina skor  
Hem och ta en powernap
Blogga/kolla på film
Vara inne på msn och prata med ni vet vem!

Tisdag- 1 December

God morgon.

Känner att idag skulle jag göra vad som helst för att få sova i några timmar till. Blev väckt halv 4 nu på morgonen med. Då är det nån idiot som ringer mig 2 gånger med dolt nummer. Vet jag inte vem det är så svarar jag inte. Men jag kunde ialla fall inte somna om efter det så låg vaken i kanske 40 minuter innan jag somnade om och fick sova i 2 timmar till. Åh jag blir så jävla sur, vem vill mig något som är så viktigt halv 4 på en Tisdags morgon?!
Tänk om jag hade svarat? vad hade hänt då? Nån sliskig gubbe som andas i luren kanske? Jag har faktiskt ingen aning. Men min mobil kan ringa upp till 3 minuter innan telefon svararen tar över. Första gången så tryckte jag på upptaget bara för att det började vibrera som fan. Så jag stängde av vibrationerna ja då ringer det  igen och personen som ringde gav verkligen inte upp för än efter 3 minuter.
Herregud, jag blev faktiskt rädd. Jag blev faktiskt rädd om jag ska vara helt ärlig. Det kan inte vara Raymond för han en ny mobil i julklapp sen kan det inte vara några av mina ex för har typ allas nummer sparat i mobilen. Och varför skulle dom ringa med dolt nummer?

Får se om det händer samma sak i natt...
Men nu ska jag fixa mig en snabbis och sen springa till bussen. Plus att jag får ta min första choklad bit idag från min julkalender :)

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0