vill bara berätta

Jag ska bara påminna er alla att jag kommer börja blogga igen dagen vi åker kryssning, då börjar jag bli aktiv igen. Vilket är om 26 dagar så håll koll på dagarna nu bara så hörs vi igen om 26 dagar ..

Nya skor

Hej på er..

Vet att jag inte bloggat på ett tag nu, men jag ska vara ärlig. Jag har faktiskt tröttnat lite men ska försöka tagga till nu.

Ialla fall, igår var det "fest" hos Hanna och det var verkligen jätte kul . Vi blev inte så måga eftersom några inte hade tid att komma men det gjorde inte så mycket. Det var faktiskt väldigt kul . Och nu är jag hemma hur seg som helst men är ändå taggad att dra och gymma sen när mamma har vaknat. Får se vad hon säger annars blir det imorgon.

Och imorgon så ska jag köpa nya skor från scorett, tänker inte lägga t bild på dom än för jag tänker köpa dom först. Storleken jag har hade dom bara 2 kvar av.. Så vill inte att nån ska ta dom sista ;)
Men ni får se dom i morgon , hur snygga som helst.

Fan då .

Åhh..

Hade helt glömt bort att vi hade 3 recept att göra klart till i morgon, det var bara att sätta sig ner och göra klart dom, tog ca en timma. Fan, har sjukt ont i huvudet med ! Så ska snart gå och lägga mig. Det är en jävla tur att vi börjar halv 11 imorgon alltså :o

Body Jam

Nyduschad och känner mig som en ny människa just nu ..

Jag har aldrig varit med om något jobbigare pass om jag ska vara ärlig, det var riktigt jävla roligt men är verkligen utmattad just nu. Vi testade Body Jam som består av dans steg vilket betyder att man dansar hur mycket som helst . Och jag skojar inte när jag säger att det går så in åt helvetes fort. Min armar och ben dom slängdes hit och dit har fan ingen aning vad jag höll på med . Mamma stod och garvade åt mig men skit samma. Jag svettades som fan och lökarna under armarna var riktigt stora när passet var klart ;)
Men det var värst all svett , för roligt var det. Ska lungt göra om det. Tillbaka till gymmet på onsdag!

Så här ser det ut att dansa Body Jam . Vi gjorde inte samma steg men kolla in farten

Massa planer

Hej på er.

Vet att jag har varit borta i ca en vecka från bloggen. Eller några dagar då. Men jag har verkligen inte orkat blogga. Det har hänt så mycket på senaste tid. Men nu är jag igång igen har lite att berätta för er. Har lite planer inbokade för 2010.

Idag:
Idag börjar jag och träna med mamma, ska bli skönt att bli av med allt fläsk. Eftersom att jag skaffar gymkort idag så blir det att jag börjar träna max 4 dagar i veckan. Beatch 2010 här kommer jag . ;)
Ska bara vänta på mamma, sen bär det av till gymmet

Lördag:
Då är det fest hos Hanna, hon fyller nämligen 18 år nästa Torsdag. Hon blir en stor flicka innan mig. Men det hindrar inte mig från att festa med henne !



Torsdag nästa vecka , 28 Jan :
Det blir bio fram mot kvällen och eftersom att Hanna fyller år är jag en väldigt snäll vän och bjuder henne på bio
Avatar 3D..

26 Feb KRYSSNING!
Ja, denna Fredag är alltså början på sportlovet då jag och Hanna drar på kryssning med lite annat folk och ska röja hela natten. Kommer bli underbart kul att få göra något sånt här, aldrig åkt båt förut med en av dom bästa. Kameran följer så klart med, så Galexy borde se upp för denna dag är våran dag.

Jag är ganska smart.

Hej på er.

Andra dagen är nu avklarad och snart är det Fredag. Gud så jag längtar.

Plus att jag tänker kasta min fina rosa mobil i golvet eller väggen snart. Den stänger av sig hela tiden, jag kan inte skriva sms till dom jag vill skriva med och den är bara allmänt jobbig just nu. Så tänker byta tillbaka till den skit mobilen jag hade innan. Vilket var en samsung som är minst 100 år gammal. Om det inte funkar med den så bryter jag sönder kortet, är trött på att allt ska gå dåligt på onsdagar!

Jag har suttit och funderat över varför jag är trött nästan hela tiden. Och jag kom fram till att jag blir jävligt trött när jag är uttråkad. Vilket betyder att varje gång jag inte gör något så lägger jag mig och tittar på film, blir deppig och somnar. Sen när jag vaknar går det inte att somna om för en idiot smsar och väcker mig *host* ..;)
Det var ganska smart tänkt av mig ändå att komma fram till det efter typ 2 år nu .. Så jag får lov att hitta på något så jag håller mig vaken annars kommer jag bli en gammal sur kärring som bara ligger och sover hela dagarna.

Nej men nu ska jag leta efter den fula gamla mobilen.

RIP

Jag var så stolt över min mobil!

första dagen är avklarad

Hej på er.

Jag är fan så jävla trött så det är sjukt alltså. Orkar inte göra någonting heller så tänker sitta här i sängen och dega hela dagen . Orkar inte ens blogga som vanligt !

Tisdag

GOD MORGON!

Ovanligt pigg för första dagen på en månad man är uppe så här tidigt. Har tagit det ganska lungt hela morgonen gick upp kvart över 6 och har suttit här och ätit frukost som jag inte gjort på ca...2 veckor kanske?
Men ska bli skönt att få komma tillbaka och typ få iordning livet som det var innan lovet igen..
Men vi hörs när jaag slutat!

Jag lever

Haha ville bara säga god natt. Har fan skola i morgon så måste typ sova snart.

Så god natt!

Sista dagen idag då .

God morgon på er..

Efter en månads ledighet så börjar skolan i morgon. Känns inte kul alls, men sånt som måste göras. Men ska ju bara till skolan i morgon bitti och hämta busskort sen drar jag och Alexandra vidare till våran praktik för dom sista 4 dagarna där.Dom här 9 veckorna vi varit där har gått så himla fort tycker jag. Men snart är det tyvärr slut, kommer sakna dom faktiskt!

Så vad ska ni andra göra idag då?  Själv så drar jag iväg snart igen. Sen om mamma hinner att komma hem innan 5 så ska vi dra och träna. Så idag händer allt, så kommer somna gott ikväll.

Nu ska jag f*n börja

Nej hörrni.

Jag och mamma satte oss (eller jag stod upp) och kollade på olika "klasser" på world class ,alltså vad man kan ta för träningspass och vilka tider det är och så. Så nu i veckan ska jag och mamma börja sten hård träna tror vi skulle på arobic typ nån dag. Haha neej men det blir as bra, nu kanske jag kan få min platta hårda as snygga mage fram till sommaren. Kommer bli skit bra faktsikt. Och nu måste jag verkligen träna och inte bara säga att jag ska göra det , för gör jag det inte så betalar inte mamma för det. Så det är bara att bita ihop och köra järnet!

Nej nu ska jag ta och äta glass ;)

Brooke Hogan

"Brooke Hogan"


Alla som har sätt hennes program på MTV "Brook knows best" , vet ju att hon är hur jävla grym som helst. Men nu har jag blivigt beroende av hennes musik med. Så delar med mig lite av det. Jag som är så sockersnäll ...!










LOVE IT !

Hoppas verkligen

Imorgon eller någon gång i veckan ska jag och mamma åka och kolla på en ny lägenhet här i Södertälje. Hoppas att vi får lägenheten. Vi bor redan litet och det kommer bli bättre om vi flyttar till något större. Desutom så trivs jag inte alls bra här vi bor nu. Ska jag vara ärlig så är jag rädd att gå utanför dörren när det börjar bli mörkt.
Så ska bli skönt så i veckan som kommer så blir det att kolla på ny lägenhet men om vi får den så kommer det ta max 3 månader innan vi flyttar. Tur det i alla fall tänker inte flytta i det här jävla piss vädret.

Så nu får vi hålla tummarna!


Har inte fått ha dom här än. SOMMAREN VART ÄR DU ?

Var har jag varit?

God eftermiddag på er.

Haha blev lite brottom där efter att vi varit på IKEA och varit och handlat. Så hann inte blogga för jag skulle nämligen iväg, vart berättar jag inte. Det är min lilla hemlis och typ en till vet det. Haha, nej men var faktiskt hemma hos en kompis. Det var rätt så chill hela kvällen , kollade på tv tills klockan blev 4 på morgonen sen var det bara att slänga sig i sängen och sova.
Vaknade runt 1 idag, och blev hämtad vid halv 4 tror jag klockan var!?  Och nu sitter jag här.
Japp då vet ni varför jag inte bloggade så mkt igår då .

Idag händer det ingenting förutom att jag MÅSTE gå och lägga mig tidigt för imorgon ska jag iväg igen. Haha, sista lovdagen kan man ju inte sitta hemma.

Aja nu babblar jag på för att jag är trött och är verkligen jätte uttråkad. Ska tjata lite till på mamma för jag vill ha tacos nu ..

Försov oss.

God morgon.

Kan ju säga med en gång att jag behöver en ny säng typ nu.. Somnade klockan halv 6 i morse. Förstår ni hr jobbigt det är att gå och lägga sig runt ett och bara ligga och stirra upp i taket och kan inte sova för än tidigt på morgonen..
Vilket gjorde att jag stängde av klockan i sömnen klockan kvart över sju. Fast det gjorde inget, alla försov sig så haha!
Håller på att göra mig redo för att åka..

Bild från igår!

Sovdags

God kväll bloggen .

Har gjort mig redo för sängen vilket betyder att jag har tvättat ansiktet och borstat tänderna, vilket är viktigt för mig hatar att vakna upp med ett pizza-face!  Den perioden har jag redan haft i mitt liv. ;)

Anledningen till att jag går och lägger mig så tidigt idag är för att jag ska upp jätte tidigt i morgon för vi ska till IKEA. Och mamma är som mig, hon vill vara ute i god tid så istället för att sova bort en hel lördags morgon så går jag upp kvart över sju. Det är inget jag gör med nöje men det kan bli en rolig dag..
Plus att det är rea på IKEA så jag kan ju alltid kolla om det finns nån fin säng som kostar så där.... inte så mycket.
Jag behöver verkligen en ny säng, sover skit dåligt i den lilla sängen jag har, ont i ryggen och massa annat skit.
Men vet redan att det inte blir någon ny säng i morgon , men drömma går ju ;) ..

Men ska lägga mig ner och kolla på några avsnitt that 70´s show och sedan sova gott och drömma som aldrig förr..
It's Frizzie BITCH!

Dum blondin nr 1 #

Visst är jag söt även om jag ser riktigt jävla pantad ut



Haha , naw !

Så vad händer idag? Fredag och allt!  Jag ska nog bara sitta här hemma och fläska i mig massa godis om mamma ska åka och handla vill säga. Och imorgon kanske jag har något att göra. Moahaha , men ni får inte veta vad.
Jag har en hemlighet ;)

Fredag.

God morgon!

Kanske dags att ta och fixa sig idag? Har ju gått runt som en lodis hela dagen här hemma. Inte så nice. Så idag sätter jag faktiskt på mig rena kläder, sminkar mig och fixar håret för skojs skull. Det är ju trotsallt fredag.;)
Vi får se vad som händer idag, mitt liv är ganska tråkigt när det inte händer ett piss, men ska försöka att roa er på bästa sätt idag.

Men ska börja fixa mig nu , klockan är ju kvart i 2 . Inte bra att gå upp så här sent..

Kan inte bli bättre

Nu blir det Ben and Jerry's glass och en film, kan inte bli bättre än så en sån här skit kväll.

Fy fan för dig .

Jaa men det är alltid trevligt att logga in på bloggen och se en sån jävla komentar!
Verkligen, anledningen till att jag sa förlåt till dig Jonas var för att det var nyår och jag ville bara att det nya året skulle börja bra utan att jag ska bli sur på dig! Du får skratta hur mycket du vill, och jag ångrar att jag bad om ursäkt till dig.

Och att jag skrev det där mailet? Varför skulle jag skaffa en fakemail adress och sen skicka den till nån Alexandra som jag inte ens känner? Visste inte ens att du hade en ny brud. Men men du får fan tro vad du vill för jag orkar inte lägga ner mer tid eller energi på att förklara mig för dig. För jag vet att jag inte har gjort något fel.

Sen får du tro vad du vill. Och vet du , du har älskat mig en gång i tiden så fuck off. Du är inte ens värd nån som mig, och vi båda vet ... Nej orkar inte ens säga det!
Men tänker skita i allt som ens handlar om dig, tänker inte försvara mig längre det kan du glömma!Så din dumma brud som du har skaffat. Ha det jävligt bra. För nu ska jag leva mitt liv, utan dig !..



Jag låter låten tala för sig själv !

Musik tips.

Även om jag inte gillar låten Tik Tok! heter den så? som har gjort små fjortisar ännu mer dummare och ännu äckligare! Nej okej ska va snäll.

Hon har faktiskt gjort några bra låtar som jag tänkte dela med mig av .










Bli så jävla förbannad.

Alltså folk har verkligen ingen respekt mot mig. Nu är det nån lollo91 som sitter och skriver massa saker till mitt ex Jonas. Och nu får jag skiten för något jag inte gjort?!  Jag har sagt upp kontakten med honom och allt sånt skit för jag orkar inte ha någon som honom runt mig . Och igår fick jag ett hat-sms från honom att jag är lögnare och allt . Förstod fan ingenting i början , och idag fick jag veta att nån skrev " Frida som var tillsammans med Jonas Carplind" till hans nya brud antagligen! Jag vill bara säga att det är  INTE  jag . Jag skulle fan aldrig sjunka så jävla långt.

Nu är det nån jävla f*tta som verkligen hatar mig och gör allt för att förstöra för mig. Och det hon inte vet (antar att det är en hon) så kommer hon inte lyckas, för jag skiter i vad hon skriver till mina ex så länge alla andra är ute ur bilden . Så till alla som känner mig och kanske får ett omoget mail från nån Lollo91 eller någon annan som inte har någon av alla mina mail-adresser. Kontakta mig då för då jävla ligger nån jävligt illa till . Plus att jag vill se mailet och kopiera det så jag har något bevis om det här kommer till polisen . För det är nån som lurar er alla för att få mig att må dåligt.

Det tråkiga är att Jonas verkligen tror att det är jag!

INGEN RESPEKT ALLS TILL MIG! Förlåt för att du älskar mig .

Torsdag

God morgon.

Idag känner jag att det inte alls kommer bli en rolig dag, sitta hemma och titta på film blir det nog. Tror inte ens att jag orkar fixa mig. Är så in åt helvetes trött just nu så det är sjukt.

Kom på att det bara är 5 dagar kvar innan jag börjar skolan igen. Hur fan ska jag klara av att gå upp klockan 6? Går ju upp efter 12 varje dag sen julafton var typ. Vilket betyder att jag måste ställa om tider då jag går och lägger mig. Vilket kommer bli enormt svårt. Aja nog om det.

Ska nog fixa en god frukost och sen hoppa in i duschen och dränka mitt hår i silverschampoo sen får vi se vad som händer..

Dagar kvar

Nedräkningen är fortfarande igång, nu är det inte "långt" kvar. Men om jag får åka tidigare är det 170 dagar kvar. Annars 200.. Men men det är 2010 nu och det går väl precis lika fort som förra året så det här kommer gå blixt fort. Eller ja ! NEJ! Aja håll ut Frida!

Dagens låt.

Oj oj , vet inte vart jag ska börja. Dagens låt är verkligen super grym. Jag är verkligen efter men idag var det första gången jag hörde den!? Men har lyssnat på den minst 50 gånger på bara några timmar. Den är helt grym alltså ..

Lyssna och njut



Dags för en anmälning?

Hej på er.

Jag har märkt att nästan halva sverige är jävligt trötta idag, det är typ ingen inne på msn, jag får inga sms som jag brukar, jag har sovit bort halva dagen och jag vet att Raymond fortfarande sover.

En sak som irriterar mig varje dag jag loggar in på bloggen så är det den här skit ungen som tror att hon/han är något? Jag tror jag vet vem det är men tänker inte säga några namn, men om jag har rätt så är det en tjej som fyller 20 år detta år.  Och verkar inte ha något annat liv än att läsa min blogg och klaga lite extra ;)
Och vadå född 1996? Nej tyvärr jag är född 1992 , och jag har aldrig tvingat dig att läsa mig blogg, och fortsätter du att kalla mig för massa öknamn så kommer jag kopiera allt du har skrivit och kontakta polisen.
Det är så jävla fegt av dig att beskriva dig själv som " Anonym" . Det måste ju bara betyda att du är rädd för att jag ska få reda på vem du är .

Fast igentligen, det kanske är uppmärksamhet du vill ha från mig ? du kanske är lite kär i mig? vad vet jag, det hade ju varit väldigt äckligt men jag förstår dig . Det är inte lätt. men jag säger det bara en gång! Lägger du inte ner så vet du vad som händer.

Puss<3

Somnade halv 7 i morse.

God morgon?!

Jag är super trött idag verkligen , tänkte gå och lägga mig vid 3 i natt för jag var verkligen trött. Men tror ni jag somnade eller? Nää! Jag somnade runt halv 7 i morse och vaknade halv 1 nu på efter middagen. Så är helt slut idag. Men det finns olika anledningar varför jag låg och vred på mig och kunde inte alls somna när jag verkligen ville det.  Jag tror att den största anledning till varför jag somnade så sent var för att jag sov under kvällen där ett tag . Så får skylla mig själv då !

Ska antagligen följa med mamma och handla snart, känner inte alls för att sitta här hemma och bli äldre ;)



"Remember me when i'm gone!"

Ligger i sängen.

Ligger just nu i sängen , jag lyckades så klart somna efter att vi varit och ätit, sov i ca 3 timmar.
Så nu blir det att sitta uppe i några timmar till för att sedan gå och lägga sig. 

Det var typ big fail att vi åt på den där restaurangen idag faktiskt , det var inte så gott idag som jag ville att det skulle vara, jag vet inte vad det var som gjorde att det smakade konstigt men något var det ialla fall och gott var det då inte. Kan ju bero på vad det är för kockar i köket och allt sånt där . Men ska inte klaga blev mätt när vi gick däri från och ut i kylan. Men börjar fan bli hungrig igen . Kanske inte så konstigt har ju bara ätit en gång idag ;)


Jag idag.

Usch nu börjar jag bli riktigt hungirg, har inte ätit på hela dagen så hoppas vi åker snart !!


Tisdag

God morgon folket.

Idag är jag väldigt taggad på att blogga faktsikt.
Idag så blir det ganska stressigt för min del eftersom att jag vaknade för ca 1 timma sedan. Har precis duschat med så ska snart börja fixa mig för om ca 4 timmar ska vi iväg till en restaurang här i stan och äta. Acke fyller ju år idag så idag blir det lite extra fin mat .

Sen en komentar till den "anonyma" som skriver varje dag att jag är en fjortis.
Du verkar fan inte ha ett liv!! Har inte mer att säga dig .. Puss <3



Kan ni gissa vad vi ska äta idag? ;)

Trött idag .. Ueeew

Hej på er.

Inte bloggat på hela dagen, var faktiskt rätt skönt att jag inte har gjort det. Har inte tänkt ett dugg på bloggen om jag ska vara helt ärlig.  Är så jävla trött idag så det är sjukt. Så vi hörs imorgon tycker jag. Jag vet att jag har blivigt jävligt tråkigt men så är det nu !

Nähä.

Nähä fick inte ta med mig det mobilabredbandet. Blir inte ens lite förvånad om jag ska vara ärlig. Alltid är det något, men ska hem och sova hos Hanna idag. Så ska bli riktigt kul , kameran följer med så klart så tar kort!
Jag är klar före henne också, tror aldrig att det har hänt någon gång faktiskt ! Var otroligt snabb idag. Superbarn som jag är;)

God morgon.

Nu är det så här att . Jag ger inte upp att blogga . Jag har ångrat mig . Ska bli känd så är det bara .

Så hörs om nån timma ska fixa mig!

Okej gud vad oseriöst att skriva så där då . Nej men god morgon på er. Fortfarande många läsare trots att jag skrev som jag gjorde igår . Idag ska jag leka och sova hos Hanna återigen. Men tar med mig det mobilabredbandet om jag får för mamma ska fråga henne så fort jag är klar. Så måste sätta fart nu alltså. Vi hörs snart.

Alltså kolla

Hur söt är han inte ? :)<3

Har fan ingen lust längre.

Åhh!! Trodde verkligen att lovet skulle förändra allt, men jag har precis lika tråkigt på dagarna som jag hade när jag hade praktik. Jul och nyår är slut och nu väntar jag till sommaren bara. Jag har inte ens någon lust att blogga längre? Funderar starkt på att lägga av att blogga tills jag fyllt 18, för mitt liv blir inte mycket roligare än så här i 17 års åldern. Fast palla vänta 205 dagar innan jag bloggar igen ? Nää inte direkt. Men jag har ju själv märkt att jag skriver så lite nu för tiden, inget roligt att berätta utan babblar bra på om allt och ingenting. Precis som det här inlägget.

Har lite press på mig med, känner att det är så mycket som behöver fixas med mitt liv. Jag känner att jag fortfarande behöver gå ner lite i vikt för jag är fan inte nöjd än. Men ändå slänger jag i mig godis och allt annat man kan tänka sig. Det är inte lätt att sluta. Jag säger inte att jag är tjock. Verkligen inte. Men inte så smal som jag vill vara !

Nej nu måste jag tänka på annat för annars blir jag galen .. Får se när jag bloggar igen. Är ganska trött på det mesta just nu. Trött och uttråkad.

I know that you can make me happy!

USCH!

Usch så trött jag är idag, det är helt sjukt . Har inget att berätta heller. Detta suger stenhårt . Jaja ska se vad hanna har för sig idag, kanske kan leka med henne ?

Hej då för idag.

Ville bara tala om att tänker inte blogga idag. Mår inte så himla bra och tänker hålla till ner bäddad i sängen idag, äta massa godis och titta på film. Men imorgon är jag pigg igen och är tillbaka som vanligt så vad inte oroliga ...

Första dagen på det nya året.

GOD MORGON!!!

Så idag är det 1 Januari 2010 .. Härligt som fan tycker jag i alla fall.. Är så jävla bakis idag så det är helt sjukt. Hände en hel del igår också. Både roliga och lite tråkiga saker.
Kan ju berätta lite om hur min kväll var. Först så började jag med att träffa Sara, Alexandra och Sabina nere på stationen och vi drog hem till Maria och åt middag och pratade och hade det väldigt trevligt ;) ( Vuxet va?)
Sen rnt halv 10 så drog vi från Maria och var framme i björnlunda klockan 11 typ. Sen fortsatte festen inte mer med det. Alla blev bara allt fullare, och det blev bara mer bråk också. Fy fan har aldrig sätt så många bråk under en kväll tror det var 4 bråk på 4 timmar.
Sen så runt 3 kom mamma och hämtade mig och alla dom andra, och ni tror inte att jag börjar må illa när vi sitter i bilen och hinner inte säga att jag måste spy utan det bara kom på väskor,kläder,mitt hår och min nya jacka. Men som tur var hade vi stannat så jag fick fort ta mig ut och då kom det ännu mer. Usch så idag skäms jag en hel del efter bilresan hem igår.
Så har sagt förlåt till tjejerna, och tagit mig en skön dusch så jag fick bort all spya. Så idag ska jag gå runt i mjukisbyxor och en stor fet mjukiströja. Orkar inte bry mig hur jag ser ut idag. Ska fråga mamma om hon kan köra mig till affären idag så jag kan få handla lite godis. Det är precis vad jag behöver idag, en påse godis och en bra film.

Det som sög mest, är att jag inte tog några bilder. Hade med mig kameran men tog inga. Kommer nog upp på facebook snart ändå som jag kan sno.


Tvätta min jacka.
Städa mitt rum lite.
Försöka överleva dagen. Haha!

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0