2 timmar kvar

Nu sitter vi och längtar ihjäl oss alltså . Vi har varit iväg och handlat för att fördriva tiden. Och ska snart börja laga mat. Sen blir det Party hela natten lång kan jag lova.



Ser ni nån skillnad på mig ?

Tröttnade på mitt blonda hår och blev brunett istället. Gillar det väldigt mycket. Och jag passar i det skillnad från en annan bloggerska ;)


En sliten Frida än så länge. Deal whit it .

6 timmar kvar

Nu är det bara 6 timmar kvar innan jag och Hanna sätter oss i bilen och kör iväg till hamnen. Vi funderar på att gå och sova i 2 timmar för att bli piggare. Ska bara låta Nagellacket torka sen så kommer jag somna gott.

Men vi hörs innan jag åker då !

Nu Kör Vi Igång Igen ..



God morgon ..!

Nu har jag börjar igen och ni har nog saknat mig en hel del. Men kände att jag behövde vara ifrån det här ett tag eftersom det har hänt så jävla mycket på senaste tiden. Men idag startar jag upp bloggen igen för nu ska jag verkligen börja leva livet!
Klockan är just nu 08:58 och jag och Hanna ska snart gå upp från sängen och äta frukost,för vårat schema för dagen är ganska fullt. Vi ska ner på stan klockan 10 för ska se om jag hittar någon ny, snygg klänning till ikväll för klockan halv 8 ikväll så sitter vi på en 23 timmars kryssning och kommer festa som aldrig förr.
Så ska försöka blogga så mycket jag kan under dagen ..

Kommer ni ihåg den här tjejen ? Inte längre ..

Om 12 dagar .

Som ni alla vet så kommer jag starta om Bloggen om 12 dagar. Jag har massa nytt att tala om för er. Mitt liv har äntligen blivigt som jag vill ;) .
Eller nää vi hörs om 11 dagar i stället, på torsdag den 25 Feb Startar jag upp min underbara blogg igen.Och hoppas att jag får så många läsare som jag hade när jag slutade..
Men vi hörs .


Puss <3

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0