Hoppas

Jag hoppas bara för Nelly.se:s säkerhet att mina skor kommer imorgon. Annars kommer jag skicka ett hat mejl och klaga som fan på att dom sa 2-3 dagar inte arbetsdagar.För då kan det dröja ända till Onsdag men har dom inte kommit till onsdag ska jag klaga kräva dom att ge mig skorna gratis.. För jag tar ju ansvar för mina köp med;)

Haha jag gör verkligen allt!!

Kommer vara så stolt över mina skor, det enda minuset är att Kissie hade såna skor i sommras men hon sålde väl dom så jag härmar ingen. underbart!

Kommer nog inte skriva mer ikväll så säger god natt redan nu , ska skriva lite med Raymond nu och sen sova gott tills klockan ringer halv 6 imorgon bitti.



Bandy-Piano Man

Brandy-The Definition

Brandy-Fall


Jag kan ta ansvar

Tänkte på en grej som min moster skrev, "bevisa för din mamma att du kan ta ansvar då får du säkert åka...." ( något i den stilen i alla fall)


Men jag tycker faktiskt att jag tar ansvar , ändå sen mamma började jobba i Finland så har man ju fått tagit mer ansvar eftersom att hon inte har kåll på allt. Jag har gått till skolan varje dag,jag har klarat nästan varje prov,jag köper saker som jag verkligen behöver,just nu sparar jag pengar på egen vilja, jag städar mitt rum och jag kommer alltid i tid till praktiken. Har bara varit borta i 2 dagar från den och det var när vi tog sprutan . Så jag tycker att jag kan faktiskt ta ansvar...! Så vad betyder det nu ? ska jag sitta och vänta nu tills det är 4 månader kvar och sen fråga mamma?

Det enda hon sa när jag frågade om jag fick åka var " jag tycker inte att det är någon bra idé ".. Och det är värken ja eller nej , det är ett kanske. Men när kanske kommer upp tänker man mest på att det blir nej. Men när min mamma säger kanske blir det oftast ja på något konstigt sätt ;)

Och mamma , jag vet att du läser min blogg annars skulle du inte ta upp saker som jag skrivit här . Och ja jag ger dig tid att tänka tills det är 4 månader kvar. Så du har ca 4 månader att tänka. Jag är en stor flicka nu, jag kan ta hand om mig själv och mitt liv. Jag tycker att jag balanserar allt som har hänt ganska bra. Eller vad säger du?
Det enda jag ber om nu är ett svar!   Men tänk på att du kan få prata med hans mamma med om du är så osäker. Men jag kan lova dig, jag kommer inte dö. Jag är en överlevare... Din dotter :)<3

Så antingen kan du svara nu eller 4 månader mamma. Och du vet att jag kan ta ansvar!

Somnade

God morgon..

Eller vad ska man säga? Jag somnade efter duschen , det var helt underbart att sova. Det är måndag och ingenting har gått bra alls idag. Först fick jag inte ut pengar som jag skulle lägga i spargrisen , skrona har inte kommit och jag har haft ont i magen hela dagen. Men jag är faktiskt glad nu. Allt löser sig på slutet av dagen!

Nej hörrni

Ska nog hoppa in i duschen nu, känner mig smutsig och mitt hår är äckligt. Orkade inte duscha i morse så fick gå lite skabbig till praktiken. Men skit samma blev ändå smutsig där..
Men vi hörs efter duschen.




Kan du göra så här eller? Nej för du är inte jag!

Sur som fan


Har gått och längtat efter mina skor hela helgen och hela dagen nu. Så jag tänkte dra med mig Alexandra till Ica Maxioch hämta dom.Men nää då har det inte kommit någon post idag alls. Så får vänta tills i morgon. Gud vad sur jag blev.


Det är dom här jag har beställt i alla fall. Får jag inte dom i morgon kommer jag börja gråta...

Videon från igår

Kolla när vi gick vilse...

Måndag

God morgon

Nu är det en ny vecka och det är verkligen veckans jobbigaste dag. Dags att vänja sig att gå upp halv 6 igen och gå och lägga sig runt 23.00.
Ska snart dra till bussen, blev slapp kläder idag som varje måndag. Och nästan inget smink. Eftersom att min "kvinnovecka" hälsar på igen så har jag ingen ork till att göra mig fin. 


Praktik
Hämta ut pengar.
Hämta mina nya skor och lägga 200 i min spargris.
Diska
blogga

Dagar kvar

Jag är glad att dagarna börjar gå fort nu. Det är som sagt 19 dagar kvar tills jul lovet börjar sen när vi börjar är vi nästan inne i Februari..

Ska sova

Nu ska jag sova ett litet tag.

Nu är jag trött

Hej på er...

Nu är jag äntligen hemma från julklapps shoppingen. Blev lite saker till båda Mamma och Acke. Sen kunde jag inte låta bli att köpa 2 saker till min lilla kusin heller! Hon kommer bli superglad..

Jag och Hanna sprang runt på stan i 3 timmar och irrade runt som hönor. Men sen hittade jag massa fina saker jag var tvungen att köpa. Och nu är mamma jätte nyfiken på vad hon ska få men hon får göra som oss andra, vänta till den 24 December..


Kommer snart upp en video på mig och Hanna när vi försökte ta oss ner till stan, vi skulle vara duktiga och gå. Men ja ni ser själva hur det gick om några minuter. Haha!

Drar snart



Möta upp hanna klockan 13.00
Gå ner på stan
Kolla julklappar till mamma och Acke
Hem och blogga

Söndag

God morgon...

Har ni sovit gott?  Det har jag i alla fall , sovit som en stock hela natten. Tills mamma börja skrika på kattungarna i morse, men jag somnade om som tur var. Gick och la mig halv 3 i morse.. Drömde att jag fyllde år på typ julafton och det var en fest för mig som blev helt misslyckad. Haha , juste hände en grej i drömmen som jag inte tänker berätta.;)

Men ja idag var det ju tänkt att jag ska vara med Hanna , men eftersom att hon är värsta sovpåsen och inte loggat in på msn än så har jag inte fått tag på henne än..

Men ska nog börja fixa mig ändå och se om hon loggar in snart!

Imorgon

Imorgon måste jag nog upp ganska tidigt. Ska träffa min underbara Hanna , vi sk på jul marknaden som börjar i morgon nere på stan. Får se vad jag tar på mig i morgon. Men blir nog inga klackskor för vi går antagligen neråt mot stan. Vilket betyder att jag inte behöver gå ensam på en promenad.
Ska även kolla ut lite julklappar till mamma och Acke. Som sagt jag vissar att jag kan ta ansvar ;)
Eftersom att dom ger mig saker, lagar min mat, jobbar för att vi ska ha det bra och massa sånt så kan dom faktiskt få en eller två julklappar. Det är dom faktiskt värda. Så får se om det blir två gemensama eller om jag köper en var till dom. Det får vi allt se. Men tänker då inte lägga upp vad jag köper i så fall nu i veckan för jag vet att lilla mamma läser min blogg. ;)

Synd där mammsen...!

Men som sagt kameran kommer så klart att följa med. Sen får vi se om jag och Hanna äter något nere på stan beroende på hur sent allt blir! Men vi ska planera lite nu när hon kommer hem efter bion med sin boyfriend!

Dom firar 11 månader idag föresten .Grattis!

Men ialla fall , så det blir nog en ganska stressig morgon för mig i morgon, blir nog att jag ställer klockan med. För ska se om Raymond orkar ta sig till datorn efter festen som han är på. Annars går jag och lägger mig runt halv 3 i natt! Det löser sig, det gör det alltid..

Men jag får önska er alla en trevlig lördags kväll..

Ont i fingrarna

Så där, nu har jag äntligen blivigt klar med schemat! tov över en timma men nu är det äntligen kvar.



Har kryssat in för idag för orkar inte göra det innan jag går och lägger mig.

Vilken dag/ kväll..

Säger bara det, vilken dag det har varit. Eller ja det har ju inte hänt något alls idag. Just därför, på ett sätt har det varit jätte skönt. Och imorgon drar det iväg ner på stan för att leka med Hanna.. Jul marknaden börjar i morgon så kan bli ganska kul att gå runt på den. Sen är det måndag och då får jag pengar och mina skor. Tror att veckan blir väldigt bra förutom praktik. Men det är bara 2 eller 3 veckor kvar innan jul lovet. Så det är skönt. Sen är det en månads ledighet..

Funderar på att göra ett ner räknings "schema" till sommaren så jag själv håller koll på hur lång tid det är kvar. Kan bli ganska kul att gå in en sista gång på bloggen innan man går och lägger sig och kryssa i ännu en dag.
Och jag ska faktiskt lyda min mosters råd " bevisa att du kan ta ansvar". Jag tycker att jag är rätt duktig på det redan nu förutom att rensa kattlådan. Men om det är det som krävs för att jag ska få åka bort i 2 veckor så gör jag det mer än gärna varje dag..

Funderar på att gå ut på promenad en sista gång , eller neej får åka med till affären med mamma. Jag ska föresten aldrig mera äta chili-nötter. Aldrig!
Man blir jävligt dålig i magen efter ett helt paket tro mig. Haha!

Film

Hej på er..

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film. Kommer säkert somna. Så vi hörs om några timmar.

Musik



Ronan Keating- Stay

Baby can i hold you

This i promise you

This is your song




tillbaka

Nu har jag varit duktig..

Ute och gått i 40 minuter, det var skönt men är lagom svettig nu när jag kom hem. Tog nog på mig för mycket kläder,haha. Det var inte ens kallt.
Så vad händer idag? För mig blir det nog att sitta hemma och ta det lugnt. Alltså det gamla vanliga då!
Längtar tills jag får mina skor som jag ska hämta ut på måndag, dom är fett fina och jag är ju galen i rosa så det är bra att dom fanns i den färgen. Hade tänkt ha dom på nyår faktiskt. Så nu är det en sak som jag inte behöver tänka på att köpa! Duktigt va?

Och det här året ska jag gömma dom så ingen snor dom. Fick ett par skor förra året i typ julklapp av mamma som kostade 500 kr. Och dom blev ju snodda. Och jag fick aldrig tillbaka dom. Jävla h*ra som tog dom.. Det var lixom 700 kr åt helvete. Hade ju klackat om dom för 200 spänn med . Men det här året ska ingen få den "turen"

Nu ska jag vila ett tag, är fett trött.

Hörs om en timma

Hej hörrni..


Nu drar jag ut på promenad , så vi hörs om en timma Känner för att rensa tankarna jag blir galen när jag inte får något svar. 7 MÅNADER !!!


Lördag

God morgon.

Känner mig helt död idag, inte bra att gå och lägga sig 04.00 på morgonen. Men nu är jag i alla fall uppe och ska fixa till mig lite och sedan dra mig ut på en lång promenad..


Det var väl ett jävla tjat om vad som kan hända om jag åker ner, mamma får väl ringa hans mamma så får dom väl prata. Inge mer med det. Men som sagt det är snart 6 månader dit så jag har ingen panik över det. Det gäller bara för mamma att ringa också. Nu orkar jag inte tjata mer om det utan jag frågar mamma om hon kan ringa när det är 3 månader kvar eller något. Så får det allt bli för  det är ett jävla tjat om att jag kommer bli mördad. Det är fan lika stor risk att jag blir mördad av att gå ut här i södertälje och bli mördad mitt på dan av någon okänd som att träffa honom. Aja strunt samma , jag ska spara pengar sen ber jag mamma att ringa hans mamma. Annars får väl jag göra det :S

Haha opps

Hej på er..

Märkte ni att jag avslöjade mig i förra inlägget om vad som händer mig i sommar?
Kanske inte så himla intressant att veta och ni blev säkert besvikna . Haha nej då . Men ja jag hoppas verkligen att jag får åka till Raymond som bor i Gislaved i sommar. Det är bara det att min mamma är så himla orolig att jagska bli våldtagen och mördad. Vilket absolut inte kommer hända, och hur vet jag det? jo för att:

1. Han är 93:a ( ni tänker: och vad spelar det för roll?)
2.Han är faktiskt en sån person som visar sig i cam
3.Han ska fråga sin mamma om jag får komma ner.
4. HAN ÄR FÖR TÖNTIG FÖR ATT VARA EN MÖRDARE !!!


Så nej han är INGEN mördare mamma , du kan till och med få se honom i cam någon dag plus att du får jätte gärna ringa hans mamma när det inte är långt kvar alls, jag får väl köpa med mig pepparsprej om du ska vara så orolig. Men hallå? Jag fick ju träffa Jonas? varför skulle jag då inte få åka ner dit för?
Så snälla förstå att jag lever bara en gång och jag tänker inte vänta 7 månader på att du ska bestämma dig och sen få ett nej..
Du är en riktig bra mamma , men lite väl överbeskydande över mig. Det är som att du skulle säga att jag inte fick åka utomland för där kan jag bli mördad? Precis samma sak gäller det här , men jag "känner" faktiskt Raymond. Och du kan få ringa varje timma om det är så , snälla det är mitt sista sommarlov innan jag ska bli en tråkig tjej som jobbar..


ANLEDNINGEN ATT JAG SKRIVER DET HÄR ÄR FÖR ATT MAMMA JAG VET ATT DU LÄSER MIN BLOGG SÅ GE MIG ETT SVAR HÄR!



Tihi

Beställt skor

Hej på er..

Nu har jag beställt skor från Nelly vilka det blev får ni se när jag får dom, ska inte avslöja för mycket. Kan sägaså här, dom är rosa ;)

Kommer ha 400 kr kvar efter att jag lagt 300 i spar grisen , eller blir nog 200 den här månaden och 400 nästa för att göra så allt blir rätt. Vilket betyder att jag har 500 kr att köpa vad jag vill för. Men kom på att det är snart 3 veckor kvar till jul afton att det blir att färga håret och lite sånt när man fått present kort som jag verkligen vill ha. Mamma sa idag föresten att hon har kommit på så mkt jul klappar till mig att hon inte visste om jag skulle få presentkort. Men det är verkligen något jag behöver. Måste köpa hårfärg,bh:ar, nya tröjor och lite  annat smått och gått .

Så present kort ja tack. Så har 500 kr att festa för , Nice som fan ;)
sen om det inte blir något fest så lägger jag ner pengarna i smar grisen .. SOMMAREN ÄR SNART HÄR!!

och mamma , jag åker vad du än säger det vet du!! Eller så tjatar jag tills du ger upp!! Bara att välja. Jag
SKA åka till Raymond punkt slut!

Jul känsla

Fick 2 rosa jul kulor som man har ljus i , kommer bli väldigt fint på min hylla!

Dagens Outfit

Hade helt glömt bort att jag skulle lägga upp bilden , men nu har jag varit och handlat massa nyttigheter till mig och hela min vecka , eller ja jag tänker faktsikt trycka i mig chili nötter idag, efter att jag varit ute och gått :)



Damn vad läcker jag har blivigt!

WIHO!!!

Alltså känner ni också nästan varje dag att ni inte alls har några kläder att ta på er? så känner jag i alla fall och idag fick jag ångest eller ja blev lite panik slagen och irriterad över att jag inte alls hittade något att ta på mig, (även om alla lådor är proppfulla med kläder) Kanske dags att börja rensa?  Men i alla fall , jag hade ingen aning sen hittade jag en skjorta som jag haft i snart 2 år , har använt den kanske 3 gånger för att jag var för "tjock" för den , och tänkte "Visst har inget att förlora så kan lika gärna testa den" . Och jag måste bara beräma mig själv den här veckan, att äta 1-2 gånger om dagen , vara ute och gå lite då och då , låta magen vara tom och skita i allt fett (typ) så har jag äntligen fått på mig skjortan.. Hur glad blev inte jag då? GLAD!!
Fredagar är verkligen underbara, nästa fredag får vi väl se om jag får på mig byxor som 10 åringar har, skämt åsido ju ;) Om det händer nångång ska jag fan söka hjälp för anoerxia eller så är jag död . Good Luck to me :)


Har till och med kommit fram till att man kan vara snäll och rolig och även vara känd , och jag tror att jag tar allt så allvarligt alltid det är därför jag bara är "halvvägs" ..
Men lägger upp bild på hur jag ser ut så fort jag har sminkat mig, fönat håret och plattat det.



Fixa mig
Vänta på mamma
Blogga
Köpa gott till ikväll ( Vindruvor,Persikor,loka eller ramlösa)
?????

God Morgon

GOD MORGON :D

Blev hemma idag igen pga ja ni vet redan har ju tjatat om det huuur mycket som helst. Men nu ska jag sluta med det för det är så mycket bättre och gör inte lika ont längre.

Idag är det Fredag, och jag och mamma ska fixa lägg åt mig idag vilket jag har tjatat om i ett år nu så lika bra att göra det. Så vad händer idag då det är ju Fredag. Veckorna går ju super fort nu, jag menar det är lixom bara 3 veckor kvar till jullovet?

Aja what ever, det är inte långt kvar alls. Ska snart hoppa in iduschen och fräscha upp mig och göra mig snygg vilket jag alltid är , haha!

För övrigt så är det 241 dagar kvar tills jag åker iväg, eller ja pratade med mamma om det så det är nu allt tjat börjar. Och jag brukar få göra vad jag vill.


Uttråkad

Jag blir nog hemma i morgon också. Som sagt har så jävla ont i armen så det är inge bra att gå på praktiken då!

Är så uttråkad just nu också har stor städat rummet idag som vanligt. Och tittat på film. Nu har jag hur tråkigt som helst!

Ni lär bli chockade

VARNING!!!

Lägger upp en bild på mig som är 4 år gammal snart.. Kan vara bra för er hur jag har förändrats ;)




2006-2007


2009

Dagens Outfit

Vaknade nyss

"god morgon"

Det blir ju typ som min morgon i alla fall. Men är vaken nu och det var helt underbart att sova. Drömde en massa konstigheter och plus att jag dreglar när jag sover så jag måste verkligen ha sätt ut som en prinsessa. Hoppas ni förstod ironin i meningen ;)

Jag funderar på att gå inoch duscha och göra detta till min dag. Det blir nog inte så lätt nu när armen vill leva sitt egna lilla liv.. Förövrigt så mår jag lite bättre ialla fall.Jag menar att jag har inte lika ont i huvudet längre, och det kan nog bero på att jag inte har rest mig upp än.

Det är helt underbart väder idag, känner verkligen att julen snart är här. Det är ju mindre än en månad kvar och jag har för mig att det är första advent nu på söndag?!

Oj vad jag babblar på om ingenting. Ska nog göra mig fin idag!



nu ska jag sova

kom nyss hem!!!

Nu är jag hemma , jag fick lov att åka hem igen , mår inte alls bra . Mår illa, har ont i huvudet och har en fungerande arm idag. Snacka om att jag är handikappad idag. Men nu ska jag sova i nån timma och sen ska jag in i duschen . Sen får vi se hur dagen fortsätter. Skulle kanske träffa Hanna idag och vara hennes stöd till en grej. Vad det är berättar jag inte , det är en ganska privat grej. Så det kan ni allt sitta och fundera på..

Men jag skriver så fort jag har vaknat igen..


Det här är MIN sanning.

Känner igen mig som fan i texten...

hur gör jag idag?

God morgon..

Jag hade redan igår natt bestämmt mig för att stanna hemma idag, för idag är armen helt jävla förlamad. Det gör hur ont som helst att röra på den , jag är förskyld idag med vilket inte är bra.
Men jag tänkte att jag drar dit och pratar med dom och ser vad som sägs. För en sak är säker jag kan bara jobba med en arm, klaga och hosta idag. Tror inte dom vill det! så jag hoppas att jag får dra hem igen när jag kommer där. Sen är den stora frågan om jag ska byta om först eller bara gå in och fråga om jag får prata med benny eller eddi..
Vi får se hur dagen blir, hoppas Alexandra hör av sig och säger om hon ska vara hemma eller gå.

Men jag berättar mer om hur det blev när jag kommer hem, antingen är jag hemma om max 3 timmar eller om 10.



:( DET ÄR SÅ SYND OM MIG !

45 minuter.

Hej ..

Varit ute och gått i 45 minuter nu. Gick och tänkte på ett och annat.
Blev lite arg på mamma , men orkar inte ta upp något här just nu!!

somnade

Hej på er..

Råkade somna ett tag, och jag har så himla ont i armen så jag har faktiskt ingen lust att blogga mer idag för det är så ansträngande att skriva med en arm :(

FAN VAD ONT DET GJORDE

HEMMA!!

vet ni hur sjukt skönt det är att vara hemma nu eller? jag höll på att dö efter att sprutan togs, plus att det gjorde as ont så tror att dom kom åt en nerv eller något för det gjorde sjukt ont. Och nu har jag jätte ont i armen kan inte röra den så ja jag är halft förlamad kan man säga.
Så nu kommer jag aldrig kunna få "gris-febern" .
Tänker inte gå ut och gå idag, never ever. Det regnar och jag är half förlamad så täner sitta här inne och tycka synd om mig själv.. som vanligt.

Tänkte  gå och lägga mig en stund snart tror jag är så himla trött. Det tog verkligen på krafterna när man satt och var nervös inför hela allting! Men snart är det Fredag hörrni..

Plus att nu har jag "frågat" mamma om mitt uppdrag i sommar , så ni får veta vad det är om några månader då det börjar närma sig..

God morgon.

Nu är det inte långt kvar innan jag ska iväg till praktiken och sedan vidare till skolan för att ta sprutan. På ett sätt så hoppas jag att jag blir sjuk , för jag känner mig hur utsliten som helst. Vilket inte alls är bra för mig oh min hälsa i vissa lägen. Kommer ha sjukt ont i armen också!

Den här dagen känns inte alls bra att jobba på. Plus att jag kommer få massa skit för att hissens inne dörrar inte gjordes rena igår innan jag gick hem. Men vadå jag stod och gjorde rent väggarna i över 1 timma .. PÅ EN JÄVLA HISS!

Nervös

Är riktigt nervös inför morgondagen , ska ta svinis sprutan i morgon. Oh jag har en fobi över sprutor kommer börja böla. Tål inte att se dom. Hoppas det går bra. Sen kanske man blir sjuk med och då blir det att jag kommer ligga och tyka synd om mig själv tills jag blir frisk ;)

Hatar blogg.se

Hej på er.

Bara jag som haft hur mycket problem med blogg.se som helst?

Aja , snart vet mamma om mitt bus uppdrag som jag ska till i sommar! Kanske lite tidigt att berätta men vill att hon ska få reda på det så fort som möjligt så slipper jag tänk på det!


American Women









American woman, get away from me
American woman, mama let me be
Don't come knocking around my door
I don't want to see your shadow no more
Colored lights can hypnotize
Sparkle someone else's eyes
Now woman, get away
American woman, listen what I say

American woman, I said get way
American woman, listen what I say
Don't come hanging around my door
Don't want to see your face no more
I don't need your war machines
I don't need your ghetto scenes
Colored lights can hypnotize
Sparkle someone else's eyes
Now woman, get away
American woman, listen what I say
American woman, stay away from me
American woman, mama let me be


Fixat och klart

ÄNTLIGEN!!!

Nu har vi äntligen tagit tag i det, spegel och hylla är uppe . Är jävligt nöjd för den delen . Blev jätte snyggt!
Snyggare än för väntat. Nu fattas det bara en ny säng och en fotölj sen är jag nöjd som satan. En ny garderob med tack sen så!!


Hyllan.


Kom nyss hem

Hej på er.

Kom nyss hem , var med Alexandra i ca 2 timmar! Vi var ute på promenad och snackade av oss lite. Det var ju ett tag sen sist så det var skönt. Men nu ska jag bara ta det lungt. Ska få upp min hylla och spegel hoppas jag så snart som möjligt. Idag ialla fall..
Ska snart gå och duscha så jag blir fräsch igen. Det är inte alls trevligt att vara inne i ett kök hela dagen. Luktar ju mat;)

Det h gått riktigt bra idag med min "bantning" , ätit två gånger idag bara och det är inte alls mycket, druckit mkt vatten.. Och har varit ute och gått i 40 minuter så jag tror att jag kommer klara det här. Kanske på egen hand också det får vi allt se..

Men ska ner och hämta en borr maskin i bilen.


Alexandra som hoppar!

God morgon

God morgon på er.

Idag är det Tisdag, inte långt kvar tills det är helg igen. Men idag känner jag verkligen för att stanna hemma . Skulle göra vad som helst för att få ligga i min gosiga säng och sova just nu..
Men det går ju inte nu när man har en praktik plats att gå till varje morgon. Får se hur dagen går, med min bantning och allt annat skit. Men nu ska jag fixa mig lite. hörs sen

"<3"

Blogg.se är segt?!

Nej nu orkar jag inte sittaoch vänta på att blogg.se ska bli funka som vanligt igen! Går och lägger mig nu , börjar mitt nya liv imorgon så måste vara pigg så att jag inte faller nånstans på vägen det skulle innebära katastrof..
Men vi hörs i morgon bitti, nån som har något bra tips på en nyttig och bra frukost?
Mejla gärna mig på [email protected]..

Men god natt alla mina mång trogna läsare. 


"Mitt mål"



Det är nu det gäller. Nu eller aldrig? Jag måst eta tag i det här. Till och med om jag måste svälta mig så måste jag fixa det här så är det bara. Mår bara dåligt av mina lår och mage nu.. Tidigare har jag inte brytt mig men nu är det allvarligt. Så varje dag efter praktiken så ska jag ut och gå 1 timma . Spelar ingen roll vart eller om det är skit väder. Vill man någon så måste man kämpa för det. Sluta äta godis , kolla kalorier och massa sånt! Det är de som gäller nu. Jag vill inte fastna i den "onda" cirkeln längre . Nu jävlar ska jag gå ner några kilon och få både platt mage och lår. Börjar redan ikväll ! Knä böj och sit ups som gäller.

Sen skiter jag i vad mamma säger hon vet själv hur det är att må dåligt över sin vikt. Och det är min kropp . vill jag svälta så ska jag få göra det. Jag gör verkligen allt som krävs nu för att göra mig riktigt smal . Vill verkligen ha platt mage. Inte skämas längre. Tänk så underbart.
Jag kommer fixa det här , det är bara hård träning som gäller i jul då.. Hur det blir med jul mat och allt gått får vi ta när den dagen kommer. Men nu börjar mitt nya liv, mot vägen att bli smal . Mitt mål är att väga max 50 kilo så måste tappa 5-6 kilo nu på 7 månader. Det kommer gå jätte bra.

Nu bli det åka av !


Powernap? nää storstäda

Tänkte att jag värd en powernap nu när det ändå inte fanns något att göra. Men neej då börjar man känna lukten av kattbajs . Så flyttade på sängen och där ligger det massa kattunge bajs . Jag blev skit sur och började stor städa hela rummet så har bäddat sängen ,skurat golvet och dammsugit . Duktig som fan , är lagom svettig nu . Haha snart duscha !!

Stress

Hej på er.Nu är jag äntligen hemma!

Känns hur underbart som helst att vara hemma , det var sjukt stressigt på praktiken. Plus att det kom två fjortisar dit som jag störde mig på som hade sug märken på halsen come on ! dom gick lixom i 9.an !!
Dagens ungdomar alltså! Men efter jobbet så sprang jag ner på stan helt ensam , haha. Skulle ju köpa mig en spargris.Men sprang runt i minst en halv timma innan jag gav upp och gick in på "in och finn" .. Där hittade jag den lite udda "spar kroppen" . Köpte den så klart 49 kr ingenting så !


Ska där emot in och duscha snart, har varit en väldigt svettig dag om jag ska vara ärlig...
Då blir det silver schampoo och balsamet som hör till ..


ensam idag.

Usch! God morgon föresten!

Idag kommer jag att bli helt ensam på praktiken , eller ja Alexandra är sjuk så utan henne blir det i alla fall. Sen ska jag faktiskt ner på stan och kolla om jag kan hitta en bra spargris haha! Dags att spara 300 varje månad ;)
Jag har ju mitt "uppdrag" i sommar att spara till , har inte berättat det för någon förutom en person.. Jag är bra på att hålla hemligheter för mig själv..!

Nej men nu ska jag fixa mig vi hörs vid 4.


Alltid lika kul.

Erkänn, ni gillare. .

This is it.



Itchy Daze-Monster



Mariah Carey- We Belong Togheter

Mariah Carey-Bye Bye

Mariah Carey-Never Forget You



Var och åt middag

Vi är ganska lata vi i våran familj så vi drog ut och åt . Det roliga med det är att min bantning redan har gått åt helvete. Ät en halv pizza sen ville jag bara spy det måste bara betyda att min magsäck har krympit . Vilket är as bra . Då blir det inte lika mycket mat längre. Men ändå jag ät pizza. Blää!

Då kör vi



Nu är det inte långt kvar , och det bästa är att visa er vad en riktig bloggare önskar sig i julklapp!!


Långa fina gelé naglar
Presentkort
Pengar
Någon dyr och fin väska
En spar gris, skulle behöva det . Måste spara pengar till i sommar. ;)






trött och seg

Usch ibland hatar jag verkligen söndagar, är trött , seg och hungrig som fan! Men som sagt, jag ska inte äta för än det är mat här hemma . Sen är det inte säkert att det inte blir någon mat heller så får väl klara mig till i morgon då ;) haha nej då får väl ta något att äta runt 8 om det inte blir någon mat!!!

Ligger i sängen och lyssnar på The Voice och har verkligen super tråkigt. Funderar på att gå ut och gå men det regnar och det är tråkigt att gå ut själv. Så får ligga här inne på mitt ny städade rum och mysa.

Finns verkligen inte så mycket att göra heller. Tråkigt väder! Plus att mitt comviq kompis gått ut så kan inte smsa någon..






GOD NATT!!

Jag bestämmer



Killar som är idioter och borde inte leva!

Allvarligt!! Det finns killar överallt som inte tänker med något annat än kuken, förlåt men det är fan sant. Dom gör saker som dom vet att vi tjejer kommer få reda på men dom "tror" att dom kan dölja det så himla bra. Jag hatar såna killar och jag tror inte jag pratar för mig själv heller. Jag har varit med om det, jag känner några som har varit med om det. Dom här killarna kommer inse när dom blir över 40 att dom har varit svin i hela sitt liv . Dom är bara så jävla tröga just nu och dom vet att dom kommer förlora oss .Då kan dom leva som kärringar och bo med sina 20 katter ensam. Det är bara så rätt åt dom enligt mig dåda!!!

Det är bara så ; Vi tjejer är perfekta. Något killar aldrig kommer bli!


Comviq

Jag tänker stämma Comviq snart, jag kunde inte smsa någon på dom 2 dagarna jag hade kvar Comviq kompis . Hur kul är det på en skala? Kunde inte ringa eller smsa någon heller. Jävla kontantkort företag. Nästan hela stockholm hade ju problem med comviq kompis förra veckan . Men jag hadei 2 långa dagar. Det ståd "nätverks fel".. IDIOTER!


2010 Det nya året!

Jag ser faktiskt fram emot att det nya året ska komma nu , lite mer än 1 månad sen är vi inne i 2010. Anledningen till att jag ser fram emot det är för att jag är singel, vilket jag kommer vara ett jävla bra tag nu . Orkar inte ed killar för tillfälligt. Och för att jag fyller 18 den 26 Juli . Och det måste ju betyda att när jag fyller 18 får jag göra vad fan jag vill (nästan) , åka vart jag vill, träffa vem jag vill . Inte vara hemma om nätterna . HUR jävla underbart som helst. Så jaa jag längtar något enormt !

Ja jag svär mycket.

Jag älskar att svära ibland , finns så många "fina" svordomar. Så det är roligt så lev med det ;)

Zylom..

Nu ska jag spela ett tag, hörs om en timma. Då kommer det en hiss och diss lista!

Dagens planer

Duscha
Städa rummet
Kolla mail
Åka och köpa present till Alexandra? Eller så gör jag det nästa vecka!
Fylla på mobilen med pengar
Blogga
Prata med lilla grisen Babe

God morgon

God morgon!

Idag är det en tråkig jävla söndag, blir nog ganska lugnt också. Väldigt skönt.

Ska bara duscha och städa rummet lite fort sen får vi se vad som händer..

God natt

Hej hej.

Nu ska jag äntligen få sova. Är så himla trött nu , och som sagt jag var uppe 8 i morse och nu är klockan 02.16 så jag får sova nu äntligen. Men har pratat med Raymond hela jävla kvällen . Om allt och inget som vanligt!! Så blir det alltid:)
Men vi hörs om några timmar igen . Måste bara duscha och lite sånt i morgon bitti..


HAHA! Vi är så coola

Ångest...!

Åhh hade skrivit hur mycket som helst sen försvann det.

Får skriva om allt då . skriver det här för att jag måste få det ur mig . ska se om jag kommer ihåg allt !!!


Okej! Jag vill ta upp lite saker om min vikt. Jag får snart ångest över den för jag mår inte bra. Jag har fastnat i det här om bantning och allt sånt nu precis som alla andra. Men jag mår verkligen dåligt och känner att jag måste göra något åt det här.
Jag är verkligen inte överviktig men jag har lite putmage och lite väl tjocka lår .. Det är vad jag tycker. Och jag har lärt mig att inte lyssna på andra om vad dom säger om min vikt bara jag är lycklig.. Och jag vet att jag kan klara av det här på egen hand . Bara det att nån gång måste man ju börja med sina mål som man har satt i livet och mina mål börjar redan nu i natt. Jag ska göra allt jag kan för att få en platt mage och smala lår. Sluta äta? Kanske.. Börja träna? Nej det känns för jobbigt. Men det jag kan göra är att börja gå ut och gå en timma varje kväll och det börjar jag med i morgon kväll eller ja när det börjar bli mörkt i alla fall ...
Sen kanske promenera efter praktiken , eller ja måste ju hem och sova först;) .. Efteråt är det bara att ta på sig varma kläder och dra sig ut i regn,snö,sol eller vad det nu är för väder. Känner att inget kan stoppa mig nu . Jag vill bara bli lycklig över mig själv och att jag känner mig både snygg och smal och inte bara snygg! Även om det är ett plus så måste man ju må bra över allt.

Känner att om man inte börjar i tid så skjuter man upp allt . Sen går allt åt helvete. Så lika bra att börja nu innan jul..

Och neej jag ska inte bli så här smal!
Bara få plattmage sen är jag nöjd!!!

Alexandra

Nattbloggar..

Är trött men vill inte sova. Snackar fortfarande med Raymod . Skön kille det där!

Idag fyller min älskade Alexandra år. Hoppas du får en underbar födelsedag. <3


Orkar inte skriva mera i natt tror jag ...

Tråk

Hej hej hej hej!!

Har så otroligt tråkigt, sitter inne på msn och pratar med Raymond (babe) alltså han är min lilla rosa gris ;)

Somnade

Haha , jag råkade somna ett litet tag där. Men nu skajag vara vaken halva natten med. Snacka om att inte ha något liv!



Lördag

Nu har jag varit borta i 5 timmar och känner mig jätte trött nu..  Jag trodde ju att vi skulle shoppa idag men när vi kom fram till Stockholm fick jag veta att vi skulle på en jul marknad. Så jag hade gjort mig snygg för att gå runt och bli uttittad av gamla gubbar!!!! :S Men jag fick lite saker som jag ska ha till jul och jag fick mitt silver schampoo och balsam till det. Så funderar på att gå in och duscha och kolla om det blir bättre. För det var nya och dyra saker från Åhlens.

Pratade lite med Alexandra och undrade om vi skulle ut ikväll , vet ingenting just nu. Finns ingen som kan fixa dricka och jag har bara 100 kr så blir väl att sitta hemma en lördag, igen !!
Men ska inte säga för mycket än hon skulle ju höra av sig senare.. Ska nog ta och vila snart , har ju varit duktig och gått upp klockan 8 en lördag så det är jag värd...

Så ska nog ta en liten powernap som jag brukar göra..


TODAY:


Ska snart dra

God morgon på er.

Har haft fullt upp med att fixa mig hela morgonen och ska snart dra till gamlastan med hela familjen. Men jag skriver när jag kommer hem igen . Jag behöver verkligen köpa silver schampoo idag. Ska se om jag kan få det för mamma!


Riktigt trött imorse.

Natti.

Nu ska jag sova. Vi hörs i morgon..

Ha en fortsatt trevlig Fredag kväll..

Så underbar


6 år och underbar <3

Fredag

Nu har wilma , moster och Martin åkt till deras hotell , jag har varit så himla trött idag. Men dom kommer tillbaka på söndag är nog piggare då...Men har i alla fall hittat mina höga stövlar från förra året ska nog ha på mig dom i morgon det är stål klack så behöver inte klacka om dom än. Har plockat fram kläder med så slipper jag göra det imorgon visar i morgon hur allt kommer se ut..

Men nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig skitig vilket jag förmodligen är efter den långa dagen i köket. Var ju själv nästan hela dagen , Alexandra åkte hem för hon blev sjuk
:(
Men i morgon bär det av till kista centrum eller vart det nu var vi skulle . Shopping med mamma,acke och mormor. Kan nog inte bli bättre! Plus att jag måste upp klockan 8 i morgon bitti så blir nog att gå och lägga sig tidigt för är ju så pass trött redan så det är väl lika bra..
Kommer bli värsta snyggingen så killar se upp ;)

Är med kusinen

Hej på er.

hur trött jag än är och hur ont i huvudet jag än har så måste jag leka med lilla wilma. Lägger upp video på henne sen när hon har åkt hem. Det blir nog jätte bra !  

Jag kommer börja blogga mera när Moster och Wilma åkt vidare till deras hotell inne i stockholm. Sen får vi se vad som händer imorgon med !

Men nu ska jag gå och äta polly och lägga mig i soffan , <3

Okej det blev inte som jag ville!

God morgon!

Okej jag ljög igår om att jag skulle blogga satan , Haha men det är sånt som händer. Kände inte alls för att sätta mig och skriva om något . Kom ändå inte på något.Tycker att det kan komma automatistikt. Men igår gjorde det inte det . Var verkligen hur trött som helst och jag är faktiskt värd att få sova bort hela dagarna , jag jobbar i 8 timmar och 30 minuter så jaa jag måste få sova!

Sitter och fixar mig nu, idag är det FREDAG. Vilket betyder att jag sitter hemma idag, tar det väldigt lugnt och proppar i mig godis och lite sånt skit. Har inte ätit godis på hela veckan , åh vad duktig jag är !

Plus att jag tror att mormor redan är här innan klockan 3 men vi får se. Vet inte hur jag ska klara av hela dagen/kvällen om jag inte får sova när jag kommer hem? Får lösa det där på något sätt helt enkelt.

Men ska bli klar nu så vi hörs som vanligt när jag kommer hem !

Sommaren 2010.

Jag har stora planer inför sommaren 2010 kan jag säga. Tänker inte avslöja det för någon. Inte ens för mamma! Så är det bara. Jag fyller så klart 18 då och då får jag väl åka vart jag vill inom svergie? my life? Aja ni får veta om ca 6 månader. Haha! Ojvad ni blev nyfikna nu !
;) feel the pain! ;)

Nej men helt ärligt, stora planr på gång!!

Jaa jag är vaken..

Fan! Det blev lite längre än vad jag trodde..Men det blev i alla fall max 2 timmar. men nu är jag vaken och när jag skulle på toa så stod min bror och lagade mat. Jag blev helt jävla chockad det ända han kan laga är typ spagetti och köttbullar och dom blir ändå brända. Och nu lagar han spagetti och köttfärssås . Jag gillar inte ens det så tänker då inte äta.

Men i alla fall ska piggna till lite nu, sätta på musik och borsta ut min "morgon" frilla som jag fick under dom 2 timmarna jag sov..

Ska föresten skjuta grannen , han ställer sig och borrar som ett jävla cp klockan 6 på kvällen...!

skit väder...

HEMMA!!!

Har varit en jävligt jobbig dag kan jag säga. Kännt mig irriterad hela dagen i stort sätt.Men nu är jag hemma och kan ta det lungt, känner inte alls för att städa mitt rum men det måste göras... När jag har sovit! Är så trött gick upp halv 6 för att duscha. 

Men snart är det fredag och då kommer min älskade mormor och jag kan äntligen känna mig befriad och snygg för en gångs skull . Fredag gör mig hel ;) Fick en komentar igår att jag liknar Kissie, blev skit sur så tog bort den . För det gör jag inte alls. Ser inga likheter nånstans. Jävla skit unge!
Hoppas det blir nån fest på Lördag för min och Alexandras del .Sötungen fyller ju år på söndag. Då blir hon en stor flicka :) Men nu ska jag ta en powernap och sen så taggar jag till och bloggar satan . Tror jag i alla fall !

Men hörs om en timma eller två !



Sliten som fan !!! Men visst är jag söt..

God morgon.

Jag börjar som vanligt då... God morgon på er.

Har ni sovit gott? Det har jag ialla fall men jag tror jag ljög om att man blir piggare om man inte sover på dagen. Jag är jätte trött nu och jag har ändå duschat nu på morgonen trodde man blev pigg av det lixom.
Så idag tänkte jag städa mitt rum och vara duktig och sen sova. För då kanske jag blir roligare på bloggen också. Det vet man aldrig ska se hur det blir !

Och imorgon är det Fredag, huuuur underbart som helst. Men tror inte jag kommer få sova så himla mycket eftersom att mormor kommer och hon går ju upp klockan 6 varje morgon jag slår vad om att hon kommer typ gå runt och väcka hela familjen. Haha neej skoja bara;)
Men nu ska jag fixa mig och lite så. Men hörs efter praktien..

behövde verkligen...

Hej på er..

Ni får verkligen förlåta mig för att jag inte har bloggat något typ idag men jag behövde verkligen den här kvällen för att reda ut en massa med Jonas om allt som har hänt.Även om vi båda är väldigt ledsna över det som har hänt så har vi båda bestämmt oss efter många om och men från hans sida dåra;) Nej men helt allvarligt så har det varit en riktig plåga att veta att han har varit ledsen över något jag har gjort och sånt hatar jag , jag menar vilken person skulle vilja såra någon då. Okej vi utesluter Kissie men jag menar vi har kommit fram till att det är bäst att vi är vänner och slutar titta bakåt på allt skit . Vi går vidare med våra liv fast som vänner . Känns verkligen hur underbart som helst måste jag säga. Vilket betyder att jag kan andas ut och verkligen ta tag i mig själv nu . Känner mig så sliten och hur skabbig som helst. Skulle till och med duscha idag men det får jag tydligen göra imorgon!!

Men allt är fixat nu och det känns skönt!! Innan allt blev som det blev hade vi bestämt att gå på bio och nu tjatar ung jäveln om att gå på bio i alla fall .Så vi får se hur det blir. Undrar bara vad mamma kommer tro helt ärligt. Men får väl gå på bio med honom så han inte blir allt för ledsen på mig igen..

Är riktigt jävla trött med , jag kommer helt klart blogga mer i morgon det är ju torsdag i morgon vilket gör att jag alltid är på så bra humör. Sen på fredag kommer mormor hit och kusin och moster. Var länge sen man träffade dom så ska bli kul. Ska kolla runt lite om vad som händer på lördag Även om min älskade mormor är här så måste jag få roa mig nån dag i helgen det är väl inte mer än rätt för mig? Eller?!

Det var många på msn som tog åt sig om bilden nedan på mig där över skriften är  "guling" .. Haha det är verkligen inget rasistikt menat mot asiater eller något "ras" så att säga. Utan menar mer att hela jag är gul på bilden.. Så nu vet ni det... Var jävligt tunt med komentarer idag. Haha men väldigt mycket besökare måste jag säga . Med tanke på att jag inte alls har skrivit något idag så är det helt otroligt vad folk kollar in flera gånger. Måste betyda att nån är desperat över att läsa om mitt liv ;) Me like !!

Men nu ska jag gå och lägga mig hur trött som helst. Men först lite south park så klart!!
Ha en trevlig lill-lördag så hörs vi imorgon bitti efter duschen..



Kelly Rowland



Guling #1



Är så jävla trött, vet inte vad jag ska blogga om helt ärligt. Huvudet känns helt tomt . Här är en enledning till att sova!

Nu äntligen

Är hemma nu woho!!

Är väldigt trött men tänker fan inte sova, för neej ska sluta med sånt märker bara att jag inte alls kan sova för än klockan blir 1 på natten så går och lägger mig i "vanlig" tid i stället och blir utvilad istället än bara massa trött.

Men dagen har varit bra annars hade jätte kul med Alexandra förutom lite problem som hände mot kvällen , och jag är glad över hennes beslut..
Men nu ska jag fixa mig för jaa jag vill bara . Haha lite onödigt men jaa vad gör man inte...

Hörs snart.

Hemma hos Alexandra

Hej på er..


Blir väldigt dålig uppdatering idag för att jag är hemma hos Alexandra och jag har annat att göra än att blogga här faktsikt . En helt annan sak när man sitter hemma och har super tråkigt. Men jag hör av mig i morgon eller ikväll . Men nu vet ni att jag lever i alla fall.

Tisdag.

God morgon!!!

Jag klarade mig igenom natten , gud så hemsk jag lät där :o  Neej men jag troddehelt ärligt att jag skulle ligga och gråta hela natten men neej det gjorde jag inte. Det är rätt skönt det som hänt , eller ja inte skönt att förlora någon men nu kanske jag kan blicka framåt och tänka på allt annat som jag bryr mig om. Jag vet att du läser min blogg Jonas och det ända jag vill säga är förlåt vet inte hur många gånger jag sa förlåt igår men säger det igen. FÖRLÅT!

Nu ska jag fixa mig och packa lite ska ju till Alexandra idag så vi hörs när jag kommer hem till henne , runt 3 kanske ?

<3

Sista inlägget för idag.



Dom bästa låtarna med Ne-Yo!

Time.



Hate that i love you.


Say it.


God natt.

Hej på er

Efter allt som har hänt mig ikväll så känner jag mig helt slut i kroppen så ska gå och tvätta av mig smink och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och försöka slappna av och somna till south park . Mår väl inte super direkt. Men imorgon bär det hem till Alexandra vilket känns underbart slipper jag sitta hemma och ruttna i alla fall . Leka med bästa vän;) Visst lät jag liten där?! Aja men vi hörs i morgon bitti i alla fall


Orkar man inte fixa sig så ser man ut så här!

Jag talar ut..

Okej jag måste bara få skriva av mig, tänker berätta lite vad som hänt den senaste timmen. Jag kan ju säga så här.. Jag är singel igen, jag kännde att jag gjort det rätta för mig, kanske lite egoistiskt av mig att bara tänka på mig själv utan att tänka att jag sårar en annan person en person som faktsikt älskar mig. Men jag känner att från förhållande till förhållande från jag varit 14 år inte håller längre. Även om jag haft en underbar tid så kännde jag mig lite vilsen , visste inte riktigt vad jag hållt på med. Men nu kommer mina vänner i första taget något som skulle hänt för läääänge sen och nu tänker jag faktiskt gå vidare, gå in i ett förhållande när jag verkligen är redo igen . Den dagen kanske aldrig kommer men då har jag i alla fall försökt . eller?!
Ska inte fälla mera tårar , tårar hjälper nästan aldrig. Det gör saker bara så mycket värre och tankarna börjar verkligen rulla i huvudet på en så ska faktiskt tänka på något annat än kärlek nu. Nu kanske jag kan ägna mig åt att festa mera, och bara leva livet? Vi får se vad som händer i fram tiden , jag är glad att Alexandra finns där för mig. Och även min mamma i alla lägen .

Tack för att ni finns <3
Tiden läker alla sår? det brukar låta så va?

Ändrade planer

Allt blev som jag fruktade. Även om det känns bäst så och jag gjorde det så fruktade jag att den här dagen skulle komma. Jag tror inte jag orkar blogga mera idag. Eller vi får se hur jag känner. Är rätt så ledsen nu och måste verkligen äta någon och sen kanske gå och lägga mig.. Aja ska börja tänka nu .

Hellu

Åhh herregud! Nu känner jag typ stressen ska komma smygandes på mig. Inte för att jag har brottom till något men det känns som att jag har försovit mig . Ni vet såna där viktiga dagar då man verkligen måste gå upp i tid en försover sig med en timma. Aja whatever är vaken nu och i god tid till att göra middag till mig själv.
Ska nog göra en Hateit & lovely lista efter att jag har ätit, videoblogg är försent att göra eftersom att jag sov för länge. Jävla skit , ska försöka ta några snygga bilder på mig med. Men kan bara tänka mig hur jag ser ut just nu...

Aja ni får nöja er med en gammal bild på mig i stället just nu..

Film

Har aldrig varit så glad att komma hem en måndag, ligger i sängen nu och väntar på att jag ska få kolla på film. Jag undrar om det finns några popcorn kvar som jag kan äta på medans jag tittar på film. Det är typ inga kalorier i dom så det är duktigt av mig, fast jag ska vara ärlig jag har fuskat som fan idag på praktiken.Opps! Men vadå man ska faktiskt provsmaka på allt man gör så det gjorde jag med...
Mår inte så bra heller , mått illa hela dagen förutom när jag fick mat.. Så det är verkligen skönt att vara hemma nu äntligen.Och ja lilla vän som skrev anonymt jag kommer in på msn när jag har fått sova ett tag. Skyll dig själv att du inte varit inne när jag har det:)
Jag kommer även att blogga massa när jag sovit klart, tänker inte bli slö och tråkig igen. Även om mina veckodagar är tråkiga nu för tiden . Finns absolut inget att göra, det är inte lätt alltid..  Jag önskar faktiskt att jag var tillbaka till skolan. Tro det eller ej men så är det!!!

Men vi hörs om några timmar.


God morgon.

God morgon på er...

Jag hatar måndagar mer än allt annat faktsikt. Nu är jag så jävla trött så det är sjukt , jag mår fan illa... Så trött är jag känns som att jag kommer spy när som helst helt ärligt. Det blir fan att sova när jag kommer hem. Det är som jag säger . Nu har mitt tråkiga och trötta liv börjat igen så ni får vara berädda på att jag kommer sova en hel del ;)

Men nu måste jag fixa klart mig , hörs när jag kommer hem...

Natti

Buhu, snart är det början på en ny veckodag och det känns inte alls kul att gå upp klockan 6 imorogon btti. Nu börjar mitt tråkiga och trötta liv igen. Jag längtar tills det här är över. Men nu ska jag sova med mina kattungar som ligger på mig... God natt så hörs vi imorgon bitti .

Helt slut nu.

Åhh! Jag är helt slut, fast det har jag varit hela dagen. Vet inte varför men söndagar får mig att bli seg och det är inte nice. Funderar på att lägga mig och titta på film? Fast det känns också jobbigt och sova vill jag inte jag har ju bara varit uppe i 8 timmar så neej tack till att sova..


Nästa fredag kan jag medela er att min mormor från småland kommer kanske bosätta sig här hemma hos mig..
Och min moster och kusin från skånes skogar kommer också hit!!

Sommaren 09 , jag har förändrats en hel del på 5 månader ;)

Försvinner bort nu.

Nu har jag nyss duschat, så känner mig hur fräsch som helst. Ska väl äta snart antar jag med , är så hungrig. Ätit en liten gång idag. Haha men efter middagen ska jag lägga mig och titta på South Park och trycka i mig mina nyttiga vin druvor . Mitt nya liv är på gång nu;)

Men nu ska jag ladda ner lite spel så hörs om några timmar som sagt!!!

Så här tycker jag.



Södertälje
Även fast att jag bor i den här kebab staden så är jag rädd för att vara ute, speciellt när man ska till bussen på morgonen och på kvällarna. Det har stått så mycket om våldtäckter och massa misshandel i tidningen. Det är klart man blir rädd. Mamma vill inte ens att vi ska gå till affären själva när det börjar bli mörkt. Förstår henne . Man är ju på sin vakt när man går ut.  Det har ju hänt mig en massa skit , tex att killar kommer fram och pratar med mig när jag går från bussen, visslar och skriker. Det är då man har mobilen i handen och är berädd på att ringa polis eller någon.. Södertälje suger...

Päls mössan
Vart man än går så är det nån jävel som har en päls mössa. Jag förstår inte. Visst det är snyggt om några har men vad fan om 50% av alla fjortisar i sverige går runt i en päls mössa och tror att dom är fett coola så tror dom fel. Jag lovar det kommer sluta med att jag köper en likadan!


Solarium
Det är nog den bästa uppfinningen någonsin. Man blir brun av att ligga och blunda under några solrör i några minuter. Hur fantastiskt som helst. Jag har blivigt ganska brun på dom 2 senaste gångerna jag solat. Fräknarna bryr jag mig inte om längre dom sminkar man över och dom försvinner ändå efter ett tag... Sen är det ju gratis för mig eftersom att mamma följer med. Gratis är bäst.. Har ju ett kort på ett solarium i stockholm där det ligger 100 kr på . Kanske ska dra dit?

Julklappar
Vill tacka gubben som kom på för flera 1000 år sedan att man ska ge presenter till oss barn och vuxna en viss dag på året. Alltså julafton dåra... DAH! men jag älskar att få paket blir alltid så himla glad. Fast då ska det vara stor paket, inga kläder inget sånt som man redan har 20 av ;) Snart får jag presenter!!!

Nu börjas det igen

Förra gången jag gjorde det så gick det bra i ca 1 vecka sedan så var jag tillbaka det mitt normala liv.
Just därför ska jag försöka igen.

Chips,läsk,bakelser,godis och allt sånt som inte jag borde äta ersätter jag mot vindruvor och vatten. Hur svårt kan det vara igentligen bara man vill !? Det ser rätt så äckligt ut när man tänker efter eller hur ?

Söndagar suger.

Klockan är 14.06 och jag ligger fortfarande i sängen. Helt orörd och ofixad. Känner mig en aning ful just nu. Håret står åt alla håll, har inge smink på mig och kläderna matchar inte för fem öre. Haha kan inte bli sämre än så här . Nacken gör fortfarande ont. Det ä nog nackdelen med att ha en bärbar data, nacken dör ju .
Ska se vad jag kan hitta på idag. Ska nog in och duscha snart och kanske fixa mig lite. Varför inte lixom ;)

God morgon.

God morgon på er.

Gud vad det var skönt att sova ut idag, kände att jag behövde det så vaknade klockan 12 så fick sova i 10 timmar ialla fall. Nu ska jag ta på mig mina mjukis byxor och en stor tröja och gå och äta lite frukost. Sen blir det att sitta framför datorn hela dagen.. Hur underbart som helst . Ska nog ligga och titta på film ganska mycket idag också. Men vi får se vad som händer. Dagen har ju bara börjat för mig än så länge;)


Längtar till julen är här.

God natt från Södertälje.

Nu säger jag god natt .Vi hörs imorgon .Tänker ta en riktigt lång sov morgon för det är jag värd. Så vi hörs hlt enkelt imorgon bitti då jag har vaknat och lite sånt..

Nya party låten!

Jag säger bara... Hög bas och högsta volym.

Söndagen kom med storm..

USCH!!!!

Lördagen gick alldeles för fort, Mys på morgonen med Jonas var det bästa. Jag måste bara berätta. Haha vi råkade slå i varandras huvuden 2 gånger igår kväll, FAN vad ont deet gjorde. ;) Där emot tror jag mitt huvud ekadesom fan så tomt som det är!!


Nog om det, vi kör lite musik nu.





R Kelly- I'm A Flirt.


Jamie Foxx-Blame it.


Åhhh storbloggarn.

Haha texten säger ju allt! Haha nej men..
Visst ser jag koncentrerad ut ? så här sitter jag dag ut och dag in för att roa er söta läsare.

Inte för att man ser direkt ansiktet då eller jo lite..

Upptagen!!

Nu kommer jag bli upptagen med att spela spel i några timmar så skriver när jag får lust med det..

Samhällets ungdomar idag!! Bantning.

Hej på er. Skriver exakt hur jag tycker och tänker om det här med att vi ungdomar är så kropps fixerade nu för tiden!!!

Man ser i minst 10 tidningar om dagen där det står på omslaget " Gå ner i vikt på 2 veckor " visst kanske det fungerar men att sätta ut såna skrifter i ungdoms tidningar är kanske inte allt för bra . Det på verkar ju precis alla oss tjejer det är ju mest vi tjejer som är rädda att bli tjocka. Inte bara det att vi tror att vi är tjocka , vi tror också att vi är fula när vi igentligen är söta och verkligen inte borde göra något med ansiktet.  Jag skulle vilja veta om någon tjej inte har tänkt på att dom är för tjocka vid vissa tillfällen.. Jag har gjort det .. Minst 2 gånger om dagen. Men det är så man tänker . Är man inte smal så är man inte perfekt.
Men så tänker man bara när man bli påverkad av någon annan som säger så och tyvärr är det för många som tycker illa om tjocka personer. Det är inget fel på dom , är man nöjd med den man är så är det inga problem . Men är man inte det och ändå sitter man och trycker i sig 1 kilo godis om dagen ochsen skyller på McDonald så är det dags att söka hjälp ...

Anledningen till att jag tar upp det här är för att jag tittade på en dokumentär tidigare idag om en 11 årig tjej som var anorektiker. Hon räknade kaloerier var ute och gick 1 timma klockan 5 på morgonen då hennes föräldrar sov. Hoppad hoprep och massa såna sjuka saker..
Jag kan störa mig på feta människor ibland det gör vi nog alla men det är inget fel på dom. Det är deras val i vissa fall andra inte !

Jag tycker att man ska vara nöjd med den man är. Man är född , och man ska vara lycklig att man ser bra ut , kanske har lite fett på kroppen . Men det går att ta bort. Bort med godis och skräpmat sen är man i normal vikt igen. Jag känner vissa dagar att jag är jätte ful och frågar mig själv varför jag ser ut som jag gör. Och andra dagar är det " Wow" nu vill alla ha mig . Det är helt enkelt dagrna som väljer ut hur humöret ska vara varje dag..!

Är det här okej ?

Nu så ..

Nu får det vara nog med att sitta framför tven känner jag ta försöka resa mig upp från fotöljen och sen ska jag faktiskt gå in på mitt rum och titta på South Park för nu känner jag mig hur trött som helst! Som vanligt ska jag försöka komma på vad jag ska blogga om!?
Ibland är det inte alltid lätt så ibland måste man tänka.. Haha , inte ofta jag gör det. Men jag är blondin så det är min ursäkt..Det roliga är att alla går på det med;) Personligheten skapas av hårfärgen har jag märkt..

Blondin...  Bitchig!
Svarthårig... (
Naturligt) tråkig
Rödhårig... Kaxig så in åt helvete
Brunhårig... Fjortis


Men nu! South Park för min del!!!

Tven är på i högsta hugg.

Hej gullungar!

Sitter och kollar på Paris Hiltons BBF då hon ska välja en från stor britanien . Jag har alltid haft så många dåliga uppfattningar om henne, men efter det här programet som jag såg så har jag förstått att hon är inte så bitchig som jag alltid trött.. Visst hon är lite väl smal och hon sjunger som en kärring men annars så är hon helt okej. Hon är ju inte världens snyggaste heller. Men jag skulle göra vad som helst för att vara med i hennes program , fatta känd man skulle bli ;)
Inte mig emot i alla fall . Haha!!  

Så nu ska jag kolla på top model och mamma frågat " Ska du bli modell?"
Saken är den att ja visst jag skulle kunna bli det , i för sig så har jag inte direkt utseendet för det, har väl inte direkt den blicken i ögonen alla mina poser ser likadana ut. Det skulle vara kul att vara med i nån plåtning nån gång i livet. Allt handlar om utseende,länd och vikt och jag har verkligen inget av det. Att vara 164 cm kan vara en nackdel ibland! Men deet är sånt man får leva med ibland ..

Har ni nån gång tänkt att dom som är modeller är alltid väldigt fula i verkligheten men sen när sminket, kameran och kläderna kommer fram är dom skit snygga!?    Undra hur jag skulle se ut ? Kanske något sånt som man ska önska sig i julklapp . Ska nog önska mig lösnaglar också alltså gele' naglar och inte försöka förstöra dom det första jag gör ;)


Men åhh!!

Har redan skrivt massa men det försvann så får väl bara börja om då .. Åhh trött jag blir !!!

Jag har nyss tryckt i min lite pizza, sparade den stora biten som blev över. Nu känner jag att lördagen inte alls kommer bli rolig. Känner mig hur seg som helst plus att jag vet ändå inte vad jag ska göra. Blir väl att jag sitter här i vardagsrummet och tittar på tv under täcket , bloggar och tar det lungt.

Jag vill shoppa och massa men pengar är problemet. Aja det får bli som varje lördag, deet blir lungt!!
Livet är inte alltid som man vill att det ska vara !!!


Gammal bild, har inte orkat ta nya!!

Brottom

God morgon på er..

Har väldigt brottom nu , måste packa ner lite saker,sminka mig, borsta tänderna och lite sånt . Och min buss går om 30 minuter så hinner tyvärr inte blogga mer just nu, får se om det blir något hemmahos Jonas annars kommer jag hem i morgon ..

God natt

Hej på er.

Jag tänker offra mina 15 minuter imorgon så gr upp halv 6 för att hitta kläder, platta håret fort och sminka mig, ska ju till Jonas Boy imorgon <3 Så ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp . Så säger jag varje kväll blir att jag går och lägger mig runt 12 ialla fall.. Men vi hörs i morgon, sov gott..


Duschen väntar.

Nu är jag ätit en god middag.

Ska snart in i duschen och bli ren och fin, kan ju inte se ut som ett monster en fredag, så funkar det inte!
Så ska raka benen så dom är lena och lite sånt !!
Ska tänka igenom allt som har hänt med , känner att det är för mycket i mitt huvud. Vill bara att dt ska rinna ut i sanden alltihopa. Ska inte prata om mina skänslor för alla då blir det ett jävla liv för några ...

Men ska försöka komma på bra svar på allt , komma på lösningar.. Får se hur deet.

Visar min snygga bränna om nån timma ska duscha. Eller kanske blir längre tid. Ska prata ut med en person innan jag kan gå från datan!!

Dags att laga mat.


Är hemma från solningen nu och ska snart börja göra mat. Visar hur brun jag är efter att jag har duschat och ätit..!

Vaknade nyss

Jag hade nog helt fel när jag sa att jag var pigg till er,för när jag la mig ner och skulle titta på south park så somnade jag direkt. Men sånt som händer man blir lätt trött när man väl har lagt sig ner.. Men nu har mamma väckt mig hon blev typ sur över att jag sov!? Det är väl ändå mitt egna beslut om jag ska sova mitt på dagen om jag vill ? Jag är ju trött ska jag sitta uppe och halv sova framför datan eller?
Nej tack, då sover jag hälldre en timma och sen vakna , men jag börjar bli hungrig nu så ska snart börja med maten. Ska höra med mamma när vi ska åka och sola!?


Barbie...

Om du vill bli min...





Här har ni en låt som man blir väldigt glad av, när vi står och jobbar i köket har vi alltid på musik så när den här låten började spelas så stod jag där och dansande för mig själc och blev genast på bättre humör! Ett tips för er surisar där ute..






<3

Oh herregud

Hej på er.

Nu är jag äntligen hemma , har fått papper om vaccinet om gris sjukan . Sk nog fylla i det snart, eller så får mamma göra det. Hade en väldigt ny städat rum när jag kom hm tack mami <3
Hade ju funderat på att städa det idag men nu behöver jag inte lägga ner energi på det ialla fall, har till och med lovat dom att laga kvällsmat om några timmar så det är bara att piggna till och göra det.
Ska ju iväg och sola , ni ska sen få se hur brun jag har blivigt. En stor skillnad tycker jag! Blir nog 13 minuter idag igen bränna ansiktet igen ;)

Imorgon är det Fredag och det känns hur jävla underbart som helst.


Måste packa redan ikväll för ska ju till Jonas i morgon efter praktiken, ångest över att inte kunna blogga imorgon nu när jag äntligen har kommit igång igen och känner mig pigg och har kommit in i det här "gå upp tidigt" och jobba nästan 8 timmar, idag är jag inte ens lite trött. Jag har bild bevis ;)


Ser ni? jag är ju jätte pigg;)

Imorgon är det Fredag !

God morgon..'

Har ni sovit gott? Det har jag , nästan första gången på flera nätter då jag inte vaknar mitt i natten och kan verkligen inte somna om. Så det är nice:) Imorgon är det äntligen Fredag och då drar jag till Jonas vilket btyder att jag kommer hem på Lördag igen.

Idag ska jag först på praktiken och sen ska jag hem och sova som vanligt i någon timma. Sen ska jag och Mamma iväg och sola. Hoppas jag inte bränner ansiktet den här gången haha. Men vi får se hur det blir. Nu måste jag skynda mig som vanligt..

Dagens planer...!
Praktiken
Sova
Sola
Blogga

Videoinlägg

Nu blir det sista inlägget för idag... Klockan är nästan för mycket för att jag ens ska vara vaken. Med tanke på att jag går upp så pass tidigt varje morgon. Jag får nog sluta göra videoinlägg på kvällarna för allt blir så mörkt och det gillar inte jag. Men det var ett tag sen jag gjorde tt videoinlägg . Säger inget viktigt heller!!

Höj volymen lite..

Lovely eyes

Jag har tänkt på en sak, det första som folk lägger märke till är nog mina ögon för det är dom som komenteras mest. Och ja jag är väldigt glad att jag har katt liknande ögon det är ganska speicellt och jag är nöjd att jag ser ut som jag gör. Ögonen gör en snygg, på mig är det så .

Något nytt!





1. Lady Gaga-Bad Romance



2.Lucie Silvas-Nothing Else Matter



3.Flo Rida-Jump



4.Leona Lewis-Happy



5.Lazee ft Neverstore-Hold On






Blev nästan 2 Htimmar.

Gud vad jag sov gott alltså.
Nu finns ju risken att jag inte kommer somna i kväll haha.

NU ÄR JAG PÅ HUGGET, VI GÖR EN HISS OCH DISS.



BIO
Den 4 December ska jag och Jonas på bio och se 2012 filmen som hade sin första visning i sverige för bara några dagar sedan. Eftersom att bio inte är något man gör speciellt ofta så ska det bli jätte kul och verkligen njuta av varje sekund som är inne i biografen. Bio är alltid perfekt i alla lägen , vart man än är. Det ä ju något som man inte alls behöver planera för heller.Kan komma samma dag och tänka " blir nog bio ikväll" och då gör man det !
Det är befriande med bort från all stress och allt det dumma i livet, bort från omgivningen..

Julen
Lovely, snart är det faktiskt julafton och jullov för oss ungdomar. Vilket betyder massa julmat och julgodis ch presenter.Ska bli spännande och se vad man får i år av alla.
Nu återstår bara det jag gillar med julen, granen ska köpas och kläs, godis ska göras, paket ska köpas, snön ska komma och jag ska få äta all god mat som kommer serveras hemma hos mormor på julafton och hela släkten kommer. Men jag ska allt stå först i kön till maten...;)


Svenska hollywoodfruar
Sänds det än? jag har ingen aning men varje gång nån nämner just "svenska hollywoodfruar" så blir jag bara irriterad och vill åka till hollywood och möblera om ansikterna på dom och skära bort tungan på dom så dom inte kan prata massa skitsnack. Vilket dom gör ju! Usch vad hemsk jag låter. Men jag tror att alla andra älskar dom för att dom är så patetiska och kolla på och sen finns det ju vissa förebilder här på internet som fjortisar måste se upp till och tycka precis som dom.. Not me !!!

Hög midja på jeans
Det är nog det värsta som finns, kommer ihåg när det var värsta hysterin om det här ett tag i våras tror jag att det var, och jag ångrar att jag faktiskt köpte ett par. Jag tror inte att det finns något som är så osexigt som byxor med hög midja. Rumpan ser ju ut att vara 4 meter bred och den blir typ platt. Hur snyggt är det lixom. Nej nu funderar jag på att kasta mina bara för att. Det ska vara låg midja på byxorna , dom sitter så myckt snyggare och rumpan blir perfekt i dom också;)

Home

Hej på er.

Är äntligen hemma, ska sova nu.Haha , sitter och skrattar åt en komentar som jag fick nyss av en liten flicka som är 2 år äldre än mig och gick på min skola.Lite omoget om det hon skrev tänker inte heller ta upp det med något för det handlar dels om mitt privatliv. Och det jag ville säga var att dom 2 sakerna hon sa om mig har INTE hänt . Så lilla gumman istället för att läsa min blogg så tycker jag att du kanske ska skaffa dig ett liv och gå vidare;)
Tycker nästan synd om bruden eftersom hon tog sin tid att skriva just den där komentaren.. Men det var gulligt gjort av henne så tack<3

Men ialla fall nog om puckade brudar!!

Nu ska jag faktiskt sova ett litet tag sen så bloggar jag för fullt resten av kvällen. Gör nog ett videoinlägg med..
OJ OJ OJ säger jag bara!!

God morgon

GOD MORGON GOD MORGON TRALALALA IDAG !

HAHA även fast att jag är skit trött och varje morgon tar mycket längre för mig att gå upp så är jag faktiskt på ett ganska bra humör. Ovanligt nog en onsdag morgon. Hade ju varit lite skillnad om det var Torsdag eller Fredag.

Men nog om det!!! Jag har bestämt mig att när jag kommer hem , alltså direkt så ska jag faktiskt ta en powernap i ca 1 timma. Det gör migg piggare och det gör också att jag stannar uppe till 23.00 och inte somnar runt 20.00 hur kul är det på en skala lixom.

Så vad händer idag för er?

För mig har jag ingen aning faktsikt. Först är det ju praktiken vilket är en självklarhet faktiskt . Sen vet jag inte om jag skulle ta gris sjuke sprutan.... Inte för att jag vill utan för att jag måste. Eller nja måste är väl ett starkt ord , jag tar den för att inte dö!!

Men nu måste jag skynda mig.. Hörs om några timmar



"<3"

Nån som vill hjälpa?

Innan jag går och lägger mig!!!!

Funderar på att göra om min design? Göra den så mycket snyggare? Nån som skulle kunna hjälpa mig?
Melja då mig i så fall ;)  Den som hjälper länkar jag. Vilket betyder att alla mina läsare kan besöka din blogg med. Lovar att det är värt det.



Mejl:  [email protected]

Bloggar mer imorgon

Jag bloggar mera i morgon, är så himla trött och känner att dom 7 veckorna som är kvar på praktiken kommer bli tunt med allt bloggande. Hoppas att ni förstår det. Det är så mycket att tänka påoch så mycket att göra att man är helt slut körd på kvällarna sen. Jag orkar knappt vara vaken nu även fast att jag redan sovit en gång idag!!
Det är helt sjukt att vi får jobba så mycket som vi faktiskt gör. Men bara 7 veckor kvar sen kommer allt vara som vanligt igen . Och lagom fram till jul med. Man kan ju inte blogga lite under julen det går ju inte..

Jag har ju tänkt att jag ska skriva upp några nyttiga recept sen på jul godis som ni får ta del av .Men allt detta kommer hända om ca 7 veckor , typ 20 December börjar allt som innehåller jul. I alla fall i min familj ;) Ska fråga Acke om jag får låna hans mobila bredband så jag kan blogga i bilen lite på väg ner till mormor.. Det dåliga är att datorn funkar i a 1 timma av 4 timmar i bilen.

Men nu ska jag titta mer på South Park och sen sova...! Usch ja.



<3

Ångest snart!

Hej på er.

Sa hej då till Jonas för ca 1 timma sedan, vi gjorde inte så mycket. Vi sov mest och myste. Men jag var så himla trött idag och jag hoppas att han förstår det!!!

Jag börjar helt ärligt få ångest över att jag knappt bloggar längre, händer inte speciellt mycket i mitt liv heller så då blir man trött på det mesta. Men jag säger det igen , när jag fyller 18 så kommer bloggen att bli rolig igen. Det kan jag lätt lova. Men till dess får ni nöja er med ett tråkigt liv.
Har hela lördagen ensam hemma. Kanske bli Jonas på Fredag får se vad som händer i helgen. Men jaa, jag tänker faktsikt bara skriva i bloggen när jag har lust med det har jag bestämt. Känns väldigt onödigt att skriva när man inte har något att skriva om då blir det bara massa babbel om annat skit och det känns jävligt onödigt.

Men ska lägga mig ner och titta på film nu så vi hörs om nån timma , är ganska pigg nu så ska väl duscha snart om jag orkar.Haha! Eller jaa jag måste duscha...!

Hörs snart!

Jag vill inte...

God morgon?!

Det känns som att jag bortfarande sover. Är så jävla trött gickoch la mig halv 12 och är så här trött? Ja då betyder det att jag aldrig kan vara uppe sent för att vara pigg nästa morgon. Vilket betyder att jag ska sova direkt sen när Jonas har åkt hem. Och det betyder att det inte alls blir något blogga idag.. För jag tror inte jag hinner eller orkar. Eller det eror ju så klart när Jonas åker hem också har ingen aning.Haha!

Nu ska jag sminka mig lite för jag ska till bussen om ca 30 minuter så har igentligen inte tid att skriva, men vad gör man inte för sina bloggläsare?

HÖRS SENARE!!!

Fint?

Nuär jag äntligen klar, förstår inte att jag orkade, Är helt slut efter solningen! Ska tvätta av sminket nu och lägga mig och titta på film. är verkligen helt slut idag. Har ju fått uttbrott på allt och alla idag så förstår mig själv faktiskt;)


Trött och sliten , och jag vet att mitt hår inte alls är i samma färg som löshåret. Satte dom löst bara med för att klippa till det. Men vad tycker ni?

Nu är jag trött som fan!



Nu är jag HEMMA!!

Oj oj oj, höll på att somna när jag solade, När det är inbyggd musik i solariet så blir det lätt att man slumrar till.Fick färg.. Eller det var kanske för att jag var så röd som jag såg brun ut, fräknar i hela ansiktet fick jag med.INTE OKEJ ALLTSÅ !!
Aja det försvinner om några dagar och jag ser normal ut igen haha , Får man säga så?  Men ska snart börja fika med mitt löshår, det gör inget om det förstörs mer ändå så.. Då skajag fan kasta det åt helvete och saxen med och gå och lägga mig och tröst äta chips i sängen..
Men nu ska fina bruna jag gå och fixa med hår och allt sånt. Sen ska jag kolla film ;)

Jag hittade den.

Hej på er.

Nu är jag hemma har ätit lite köttsoppa och ska snart diska och iväg och sola.

Var på stan idag med Alexandra efter praktiken!! Skar mig idag med i fingret gjorde ont och blödde jätte mycket:(
Hela dagen har gått åt helvete förutom när jag hittade den där saxen jag letat efter, 140 spänn för en sax det hade jag aldrig trott!  Ska börja fixa håret när jag kommer hem, så hör av mig när jag kommer hem igen ..

Hur länge ska jag sola idag?

Dags att gå.

Nu ska jag skynda mig neråt till bussen. Men vi hörs om ca 10 timmar..
Idag blir det mössan jag fick av Jonas . <3

God morgon 05.57

God morgon på er.

Somnade typ direkt när jag hade lagt mig i sängen därför jag inte bloggade något innan jag gick och la mig. Jag orkade faktiskt inte det om jag ska vara ärlig. Nu har en ny jätte jobbig och trött vecka börjat. Känns jätte jobbigt på något sätt.  Ska ner på stan idag efter praktiken för att leta efter en jävla sax . Haha, tror helt ärligt att jag inte kommer hitta en sån. Tror att dom finns på Ica Maxi för där finns allt;)
Men hörrni ville bara säga god morgon nu ska jag fixa mig , ska sticka till bussen om 30 minuter :)

Inte lika intresserad längre

Oj vilken kväll..

Har suttit och tänkt på en del.Har suttit och kollat runt på alla kända bloggar ännu en gång. Jag har märkt att jag börjar tycka att dom är väldigt tråkiga, dom skryter om sina liv dag ut och dag in. Börjar bli jävligt tråkigt att läsa. Tycker att ut med dom gamla och in med dom nya , som till exempel...mig!
Jag menar, hur kul är det att läsa samma sak varje dag att dom är så glamorösa för att dom bor södermalm känner hur mycket som helst varje dag. Skryter utav bara helvete. Jag förstår inte vad det är som är så kul att läsa om det. Jag har förstått det nu  det är inte alls kul ! Även om jag skulle skriva om hur underbart mitt liv var om jag var känd. Och om jag nu blir känd så skulle jag självklart skryta men fan inte varje dag och varje timma..
Nej nu ska jag faktsikt fokusera mer på mig och min blogg. Kopiera lite då och då vad dom tar upp och lite sånt, men vad fan det är fortfarande jag som skriver.

Men efter e lång tid nu har jag äntligen insätt hur "gamla" kissie och dom andra igentligen är.. Det är som jag säger,ut med det gamla och in med det nya!!
Jag tror faktiskt inte att Alexandra (Kissie) kommer vara känd så länge till , hon skriver ju sammasak varje dag, skryter om hur underbart hennes liv är . och det har hon snart gjort i 2 år . Det är inte så att hon blir mogen hon är fortfarande den lilla kaxiga bitchen hon var för 2 år sedan då hon blev känd. Och håll med mig nu , man tröttnar som fan?! Eller är det bara jag som känner så..
Ingen är perfekt så är det bara inte ens alla dom här kära kända bloggarna. Jag kan hitta fel på dom alla. Tänker inte sjunka så lågt att jag tänker ta upp det. Och ingens liv är perfekt det finns alltid brister och fel . Hela tiden .

Jag säger som Amir..

It's Frizzie bitch!

Fan vad brun ;)

Stan i morgon.

Nu har jag planerat för morgondagen i alla fall.. Efter vi slutat praktiken skajag ge mig ut på stan för att leta efter en speciell sax som ajg fixa mitt löshår.

Får hoppas att jag hittar en bara annars kommer jag bli skit sur ..

Blev inget i helgen.

Hej på er.

Nu är jag äntligen hemma , tog ett tag från Jonas. Men nu så är jag hemma och kan blogga igen . Har ju inte bloggat ett dugg i helgen. Senast var ju i fredags och det var ju bara på morgonen. Men jag har verkligen försökt tro mig. Hos Hanna var det ingen som ville koppla in på deras internet så då satt jag där ledsen och arg. Kunde iför sig lån hennes data men orkade faktiskt inte gå ner ;)
Hos Jonas så lyckades jag komma in på nån annans internet men neej då ville datan inte ge mig internet där heller. Men vad ska man göra?
Nu är jag i alla fall hemma , trött som vanligt efter en fartfyllt helg. Underbart!! Mer sånt vill jag ha..
Konstigt nog så har jag inte tagit några bilder heller i helgen?! Dåligt gjort av mig. Har bara intetänkt på att ta fram kameran och ta kort. Även fast den ligger i väskan . Haha!
Och imorgon börjar man att slita igen, men faktiskt som jag säger varje helg och nu kommer det igen!!
Jag måste börja blogga på helgerna!!
Det är bara det att det aldrig blir av, visst jag får ångest av att inte blogga men det är då jag börjar tänka. Har ju i för sig inte så många läsare än så varför ska ajg bry mig så mycket. Men bloggar man inte så får man inga läsare och så vill vi absolut inte ha det. Förstår att dom läsarna som kollar in mig hela tiden kan ha blivigt lite irriterade den här helgen på grund av att jag inte har bloggat. Förlåt!

Men nu ska jag snart kolla om jag ska äta är jätte hungrig, har ju bara blivigt frukost idag..
Ska se om jag kan göra något åt mitt förstörda löshår!!

Men vi hörs om några minuter igen , ska faktiskt sätta mig och gå igenom vad jag ska blogga om. Har inte haft tid för det i veckan... Helt ärligt!

God morgon.

God morgon !

Jag känner mig helt tom idag, jag tänker inte berätta varför. Privatliv! Men tom i hela kroppen känner jag. Kommer aldrig glömma den här natten..

Nu ska jag börja fixa mig lite smått, praktik som gäller .Men vet ni vad ? Det är FREDAG!!

Vi hörs när jag kommer hem från praktiken , eller när jag kommit hem till Hanna det får vi se då.

God natt

Hej på er.

Huvudvärken har inte försvunnit än. Och jag ska nog gå och lägga mig nu för jag är trött och orkar faktiskt inte sitta uppe längre. Men vi hörs i morgon bitti som vanligt när jag går upp . Imorgon är det Fredag. Och då händer det grejer kan jag säga :)

Jag hatar att bråka med dig , det vet du <3
Vi klarar oss genom eld och vatten, bara vi har varandra. Eller?

Taylor Swift

DAGENS LÅT !

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see.

Nej usch..

Hej Hörrni..

Är lite irriterad. Mamma är ingen frisör och håret blev helt förstört. Aja det var dom 450 kr åt helvete då..Skit kul!!!
Kunde ha gjort så mycket mer med dom pengarna, neej nu mår jag dåligt över det här. Och frisörer kan inte heller klippa löshår för dom är kebaber hela bunten så dom förstår inte vad man säger.

Okej, det märks att jag är jävligt irriterad nu. Jag menar har ju längtat efter et där löshåret i snart över 6 månader och när jag väl skaffar det så går det åt helvete. Jag tror inte jag orkar blogga mer i dag faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Klockan är ju också 22.04 så det är väl dags att sova snart !?
Fast jag vaknade i för sig klocka 20.00 så är inte speciellt trött heller. Ska nog ta och dricka vatten och sätta mig och sura framför tv:en.. Det enda som känns rätt just nu . Skriver nog innan jag går och lägger mig.
Jag lovar att blogga mera i morgon bitti.. Men idag gick inget bra för mig .. Mår verkligen dåligt just nu. ÅH! Det var lixom 450 kr:(

Anledningen till att jag inte bloggat...

...för jag har sovit fram tills nu!!

Alltså ibland är det sjukt jobbigt att vara mig alltså. Har ju sprungit igenom halva södertälje idag. Och ni alla vet varför. Haha, men har sovit nu i 2 timmar i stället för en. Mamma är inte hemma än. Och jag lovar att hon kommer vara för trött så jag kommer antagligen bli sur så in åt helvete på henne om hon säger det. För har väntat ända sen igår kväll på att hon ska hjälpa mig eller neej jag har väntat i en vecka nu. Och idag är enda tiden jag har tid faktsikt för imorgon ska jag iväg och på lördag ska jag iväg och söndag kommer inte jag orka..

Men ska väl äta snart, dom har köpt med sig mat hem så nu sitter jag och väntar på det. Det regnar som aldrig förr ute. Hejt sjukt!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft fullt upp.. Hörs om nån timma igen.

Jag är verkligen blond...

HOME!!!

Herregud säger jag bara, det var rena jävla helvetet . Och då menar jag inte när jag var hos tandläkaren utan när jag skulle dit. Helt sjukt!
Först så var jag vid Luna tandläkare och det var ju så klart fel, sen gick jag till en annan tandläkare vilket också var fel. Så jag sprang runt i halva södertälje för att hitta folk tandvården när jag väl hittade den så var jag 5 minuter försenad. Men det gick ialla fall jätte bra, ovanligt bra faktiskt. Men fatta jobbigt det var att spriga runt i halva södertälje för att hitta rätt jävla tandläkare. Riskerade livet för 5 minuter i en jävla stol . Men nu är jag i alla fall hemma. Och det är underbart. Hade inte hål heller , han sa att jag hade jätte fina tänder för den delen . Sug på den ni!!

Plus att det regnade så in åt helvete att det rann över hela ansiktet och sminket kladdes ut och mina fötter är blöta som f*n . Och jag har jävligt ont i huvudet med. Inte alls nice. Funderar på om jag ska gå till affären med min bror snart. Är sugen på godis. Men vet inte om jag orkar. Är helt slut faktiskt.  Ska nog lägga mig och titta på film tills mami kommer hem!


Kolla bara, usch säger jag :(


....

Fan,fan!!!

Hej på er.

Kom nyss hem, men tänker inte stanna här hemma i värmen länge till . För om 20 minuter ska jag ner till bussen igen. Jag ångrade mig eller nja . Alexandra tvingar mig att gå till tandläkaren! Så finns inget annat att göra än att gå dit .åH!! Varför ska jag plågas där i 5 minuter och sen sitta deppig på vägen hem . Känns som att hela dagen är förstörd. Längtar efter mamma , hon ska som sagt fixa mitt hår idag så jag blir nöjd. 
Blir att platta håret när jag kommer hem från helvetet. Sen är det bara att sitta och vänta :)
Min dag har varit jätte bra faktiskt , har jobbat på som en duktig flicka och jag älskar att få beröm så det är bara att fortsätta att vara duktig. Var lite trött på slutet så satt och skrattade åt allt . Benny stod och härmade Dessie med så det var inget annat än att stå och garva åt det. Haha!!

Men nu ska jag bättra på lite i ansiktet för jag blötte ner det idag när jag stod och gjorde rent en maskin. Haha! Klantigt...
Men vi hörs så fort jag kommer hem från tandläkaren.


Så här såg jg ut i morse. Jätte fint med höga knä strumpor som är så ute. Men det var kallt så vad gör man . Jo man sätter på dom så dom inte syns i uggsen ;)

Nu är jag trött.

Hej igen.

Jag lyckades somna om, vilket inte var så bra för nu är jag jätte trött. Plus att jag har bestämt mig för att inte gå till tandläkaren idag. Måste dom ge mig en tid då jag är jätte trött och är ute på praktiken. Så nej jag kan lika gärna gå nästa år. Orkar inte idag. Men nu ska jag fixa mig lite ska gå om 25 minuter..

Men nu lever jag igen. Usch jag förstår inte att jag klarade gå upp vid kvart i 5 ..

Hahahahaha..

God morgon god morgon..

Ska gå och lägga mig igen , jag missuppfattade klockan med en timma idag, trodde den var 5:45 men igentligen var den 4:45 så jag har en hel timma på mig att få sova ut.Haha, vad fail det blev idag.
Ses om en timma .

Imorgon...Min äckliga dag..

HO HO?!

Hr nu ätit min middag, rostat bröd med skinkost . Ni vet hur glamorös jag är på kvällarna då jag ska göra mig egna middag! Jag klagar inte direkt bara jag får något att äta så att magen slutar låta så är jag nöjd..


Men whatever!!!!

Vill berätta för er att imorgon kommer jag antagligen dö . Nej men jag gick ju aldrig på min förra tandläkar tid. Och nu har jag fått en ny som är i morgon 5 november.. Det roliga är att jag inte ens vet vart tanläkaren ligger här i södertälje. Har ju alltid gått där jag bodde förut. Men den ligger nånstans vid Worldclass och solariumet. Det är bara för mig att leta mig fram, plus att jag hatar verkligen att gå själv .
Men jag börjar också tänka på att jag ska nog skita i det imorgon med för jag vet att jag har hela och fina tänder redan. Jag behöver inte sitta i en stol i 10 minuter av räddsla över att dom ska döda mig , och sen höra att man har fina tänder och bla bla!!
Risken finns ju att jag har hål nu bara för att jag skrev så där så dom kommer nog borra och sen döda mig med borren. Och sen blir man helt förlamad i munnen . Oj vad jag är nervös redan nu.. Ska jag gå dit ? Eller ska jag "glömma" det igen ? Och låta dom skicka brev tills jag blir 21 och sen lägger dom av? Kanske lika bra att gå nu när det ändå är gratis för oss ungdomar?
Men jag får typ ångest, vet inte hur jag ska göra. 20 i 5 ska jag vara där . Honner knappt hem innan jag ska ner på stan igen.trött jag blir !!
Aja får bestämma mig under natten och imorgon. Jag är verkligen rädd för tandläkaren! ...


Jag lovar. Dom kommer spänna fast mig och sen dör jag.. buhu ::'(

Nu ska jag göra popcorn och titta på film .

måste göra er besvikna ännu en kväll.

Det blir tyvärr inga bilder på mig idag heller , känner mg hur seg och orkar faktiskt inte stå framför kameran idag. Så den får vila. Men antingen i morgon eller på Fredag får ni se mig . Tror dock att det blir imorgon efter att mamma har tunnat ut mitt håroch klippt till mitt löshår..

Min mamma är bara för snäll ibland alltså . Annars skickar hon väl till en frisör som ska ha 1 000 spänn för allt . Och dom kommer säkert bara att göra fult så fuck no !

Men nu ska jag tagga till , ta på mig underkläder och mina sovplagg sen ska jag faktiskt göra middag! Klockan halv 8 på kvällen .
Men det är bra gjort av mig. Sen blir det nog film med goda popcorn!!

Sen blir det natti natti, ska berätta en sak för er sen. Inte direkt en hemlighet. Mer en sanning som jag får ångest av bara jag tänker på det.

Men nu till kylskåpet och se om jag hittar något där .



Det här är för alla killar.



Nu ska jag duscha !

Inte världens piggaste...

Hej Gullungar..

Jag bara måste säga att jag avgudar mig själv ibland. Speciellt när det gäller tider. Jag sov en timma. Men var typ borta i 2 för filmen jag ville se laddade inte ner sig så fort så fick sitta och vänta ett tag.
Det gjorde mig inget för jag pratade med både mamma och Hanna under tiden.. Mamma och jag bestämmde att vi fixar mitt hår i morgon när mamma kommer hem runt 8 på kvällen om hon inte är för trött. Är hon det börjar jag grina helt ärligt, vi ska också fixa migg löshår i morgon så det blir nice. Bara hon håller det här nu , vi skulle ha fixat det förra fredagen när mamma kom hem. Sen blev det söndag, men inget hände!

På fredag!

Det är ju som sagt bara 2 dagar kvar till underbara Fredag och då bestämmde Hanna och jag att hon kommer till stadshuset klockan 3 (det är runt den tiden jag slutar) vi åker upp till mig så jag får packa det jag ska ha med mig och fixa mig, det är ju fredag kan ju inte se ut som en Hillbilly hela veckan. Efter att jag är klar och fin åker hon och jag till Ica Maxi för att köpa godis,chips och cola ( cola light för mig del då)..
Sen åker vi till Hovsjö och snabbar oss in i värmen för jag lovar , det kommer att vara kallt på fredag.

Jag tar med mig datan helt klart , inte för att Hanna har trådlöst internet men jag kanske kan sno nån av grannarnas internet;) Oj så busig jag kommer vara, ai värsta fall så får jag väl ta över Hannas data.. Nej men självklart så kommer jag uppdatera mig, inte behöver ni vara orliga över det..




Snart är det....

Jag ser det snöar!

Hej underbara läsare! <3

Är äntligen hemma , känner mig helt slut i kroppen. Det är inte lätt ibland allts. Plus att jag har känt mig sliten och väldigt ugly sen i måndags. Och det känns inte alls bra. Vågar knappt visa mig för människor när jag känner så tyvärr. Nog om det nu då!!!

Hur har eran dag varit då?

Försöker få tag på mamma, men hon svarar inte på mina sms och jag orkar inte ringa känner mig alldeles för trött för att prata med någon just nu. Jag vill bara varna er för en väldigt dålig uppdatering idag, för jag vet själv att det kommer bli jätte dåligt. Är så pass trött att jag ska snart sova. Tar en powernap så ni behöver inte sakna mig allt för länge...

Plus att jag tänker stanna inne hela jävla dagen och kvällen för det har snöat här och jag har aldrig frysit så här mycket sen förra året. Haha!!
Det har jag ju varit hur kallt som helst idag, trodde helt ärligt att jag skulle frysa ihjäl imorse. Satt där nere på stationen och väntade på Alexandra och tyckte väldigt synd om mig själv .
Men rätt som det var så var Hanna framför mig , hon höll mig sällskap i några minuter innan hon drog till tåget..

Juste, måste planera med henne om fredag med . Hoppas hon har trådlöst! Aja tar med mig datorn i alla fall..
Men nu ska jag smsa henne , hur det blir berättar jag senare om jag kommer ihåg . Ska snart sova så vi hörs om nån timma.

God morgon

God Morgon!

Hinner inte skriva så mycket för min buss går halv och det betyder att jag ska gå 20 över så har 15 minuter på mig att skriva klart det här och borsta tänderna och ta på mig ytterkläder och allt sånt där . Blev bara lite mascara idag. Känner mig precis lika trött idag som igår . Även fast jag sov i 1 timma igår innan jag vaknade och blev pigg.
Men tror jag ska sova en timma om dagen efter att jag kommit hem faktiskit. Kanske blir 2 timmar får se när nån väcker mig den här gången..

Men ja , får sitta och vänta på Alex i 10 minuter om inte mer eftersom att hennes buss kommer in fem i sju . Och jag kommer in kvart i sju!
Men nu ska jag fixa det sista jag har att göra, så hörs vi runt halv 4 igen.


Oj , vad jag längtar till fredag!!!

God morgon

God Morgon!

Hinner inte skriva så mycket för min buss går halv och det betyder att jag ska gå 20 över så har 15 minuter på mig att skriva klart det här och borsta tänderna och ta på mig ytterkläder och allt sånt där . Blev bara lite mascara idag. Känner mig precis lika trött idag som igår . Även fast jag sov i 1 timma igår innan jag vaknade och blev pigg.
Men tror jag ska sova en timma om dagen efter att jag kommit hem faktiskit. Kanske blir 2 timmar får se när nån väcker mig den här gången..

Men ja , får sitta och vänta på Alex i 10 minuter om inte mer eftersom att hennes buss kommer in fem i sju . Och jag kommer in kvart i sju!
Men nu ska jag fixa det sista jag har att göra, så hörs vi runt halv 4 igen.


Oj , vad jag längtar till fredag!!!

Videoinlägg!

Babblar på om allt möjligt!!

Så här ser min vecka ut !

Detta kommer hända under veckan. Eller ja det är ialla fall det viktigaste som kommer hända.

Praktik Mån-Fre
Få tag på mamma så vi kan fixa mitt hår och mitt löshår nån gång
Vara med Alexandra?
Filmkväll hos Hanna på Fredag
Sova hos Jonas på Lördag
Blogga!
Planera lite om vad jag ska skriva om i bloggen

Det är det jag vet just nu , det dyker väl upp mer under dagarna som går ..

Idiot

ÅHH!!!

Nu måste jag diska för att jag har en idiot till bror . Skiter i om han ser det här inlägget. Dagens saning bara..

åh!! Ännu en gång har han förstört min kväll .. !!

Snart tillbaka!

Nu känner jag mig piggare!

Hur underbart är det inte att bada när man är sliten och trött?
Det går inte ens att beskriva, känner mig hur fräsch som helst just nu vilket är underbart.
Tycker att det är onödigt att gå runt och känna sig skabbig under en hel dag, vilket jag gjorde idag. Orkade inte fixa mig ingenting idag ju . Och så blir det nån gång ibland ! Sorry!!!



Tände lite ljus. Mys


Vaken nu.

Hej på er igen...

Nu är jag vaken , efter en timmas sömn. Det är något ialla fall! Ibland får jag sova i 30 minuter sen blir jag väckt av att min bror sitter och skriker massa över sitt spel och bla bla bla.. Men idag tog det en timma innan!

Så jag loggade in på min blogg skit irriterad och kollade mina komentarer. Och så av en tjej , hahahaha. Hon gjorde min dag..

Ska börja med dagens komentar, verkligen dom komentarer som har det där lilla extra. Det här hade den. Jag blev verkligen glad direkt. Så att mer sånt vill vi ha ..

(Ny kategori inom kort)



Ni som inte ser vad det står så står det - Amen du är ju jättebrun!!:O


Såna där komentater får mig att bli glad. För jag vet själv att jag inte är så brun som jag vill vara. Men att folk tycker att jag är brun är alltid kul att läsa. så tack Jolin <3

Orkar allvarligt inte just nu..

Nu är er favorit hemma.

Hej flickor och pojkar. Är så jävla trött. Tänkte bara skriva ett inlägg och sen direkt sova. Har nog aldrig varit så här trött på jag vet inte hur länge. Kunde knappt hålla ögonen öppna dom sista 2 timmarna på praktien , plus att inget ville som jag ville idag.Blev så jävla förbannad så jag gav upp. Men envis som jag är så försökte jag en gång till men neej då ville det inte heller så sket i det. Haha , eller neej jag gjorde det som skulle göras sen stod jag och var sur tills vi slutade. Då kom mitt vackra leende fram igen :)

Men ialla fall har tänkt att sova 2 timmar max, sen ska jag faktiskt ta en dusch så jag känner mig ren. Igentligen skulle det vara underbart att duscha nu men ligger så skönt i sängen så orkar faktiskt inte..
Ska nog göra ett schema snart hur min vecka ser ut, händer inte så mycket men det kan vara bra för er att veta vad som händer i mitt liv . Ni vet ju knappt något längre eftersom att jag typ aldrig skriver längre om just mitt liv . Nu måste jag verkligen skärpa mig känner jag..

Varje gång man kommer hem klockan halv 4 . Så känner jag mig alltid trött men det är så himla skönt att veta att nu kan jag faktiskit få sova om jag vill.. Jag kan sitta och titta på film och bara ta det lungt. För det är jävligt stressigt om dagarna . Kändes som att jag kastades runt lite här och där idag. Ena stunden stod jag inne i bageriet sen helt plötsligt så bestämde dom sig att jag skulle ut och servera. Hinner inte ens göra klart en sak innan jag ska göra annat. Men som sagt jätte skönt att vara hemma nu . Men det tråkiga är att jag hinner faktiskt inte göra något om dagarna efter, då är man alltid så himla trött och orkar inte göra något. Sen när helgerna kommer ja då orkar folk inte göra något haha eller jo..
Men ska ta av mig mjukisbyxorna nu och på med sov shortsen, sen ska jag krypa ner under mitt täcke och sova en snabbis.. Jag har så jävla ont i min stortå så det är helt sjukt. Blödde innan idag från den. Helt sjukt. Det är ganska synd om mig nu :(

Men nu ska jag sova! Skriver om nån/ några timmar.



Tänker inte visa ansiktet så blev en bild på mina underbara ben.

Dags att börja sola kanske? JA!!!
Ska försöka få tid till det och bli brun nu till vintern..

Jag är inte mänsklig.

God morgon på er. Eller neej det är mer god natt..

Jag är verkligen huuur trött som helst. Jag känner mig inte mänsklig nånstans just nu.. Ögonen vill inte öppna sig helt. Det här är helt sjukt. Jag trodde inte att under hela min tid på praktiken att jag skulle få gå upp så här tidigt.
Alexandra är på väg hit , stackaren. Det är väldigt synd om oss måste jag säga. Och jag blir bara mer förskyld för varje natt! Och jag har hört att det inte är bra att sova för lite när man är sjuk .
Så det blir raka vägen hem och ner i sängen kan jag säga er. Har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv..Sjukt!!

Men jag bloggar en sista gång när jag kommer hem innan jag går och lägger mig. Kommer nog vakna efter 3-4 timmar så var inte oroliga jag kommer in igen. Förstår ni nu varför jag inte alltid är så pigg påatt lägga upp bilder på mig ?  Dom gör mig helt slut på praktiken..

Vi hörs runt 3 i alla fall . Då jag kommer hem, får se om det blir tidigare..Det vet man aldrig.

Jag ser rätt pigg ut va?


Aja måste rusa , Alex sitter och väntar på mig .

Det blir alltid så här

Hej på er!

Kollade nyss på en av årets bästa filmer. Något jag kan rekomendera för er som vill ha nya tisp på filmer..
The Horsemen heter de, nu tänker ni säkert att den handlar om hästar?! Men nej det gör den verkligen inte. Den är faktiskt väldigt bra. Så kolla in trailern så får ni se om det är något för er?

Och som vanligt så sitter jag vaken när jag igentligen borde sova. Jag ska som sagt upp klockan 5 i morgon bitti, och Alexandra kommer hit runt halv 6 så vi kommer vara lagom trötta i morgon.
Jag känner inte någon normal människa som går upp klockan 5 för sin praktik plats.. Helt ärligt. Vi får inte ens pengar för att gå upp så tidigt. Jag känner inte alls för att gå ut i arbetslivet om 1 år . Jag vill kunna sova till minst klockan halv 7 varje skoldag. Gå till skolan , och sen ha mina underbara lov . Men nej snart går man sista året på gymnasiet och livet blir bara svårare och svårare.
Jag tror inte att vi ungdomar inser hur skönt vi igentligen har det i skolan , jag menar alla som inser det är redan ute i arbetslivet. Det är när det väl är försent att göra något åt det så är jobbar man .. Men jag kommer ändå att hata skolan mer eller mindre tills jag går ut så;)
Det var länge sen jag gjorde en hissa och dissa lista, eller hur mina åsikter ser ut. Men det känns som att jag inte vågar skriva något eller vara kaxig på bloggen...För min mamma läser den... Och då kan man inte bete sig hur som helst har hon sagt så jag får väl lyssna på det då.. Bara det att jag har så mycket folk att klaga på. Så mycket att berätta och allt sånt elakt;) vi får ta allt sånt när jag fyllt 18.. Haha , nej då. Men lite elak måste man få vara.. Så funderar att börja göra mina åsikts listor igen ,men då börjar jag med det imorgon. För nu borde jag verkligen sova.

GodNatt!


Värd att se .

Dags för sängen.

Nej hörrni , nu ska jag allt klä av mig lite och krypa ner under täcket och titta på Chris rock .. Men vi hörs i morgon mina små gullungar. Ska poppa popcorn nu och hämta något gått att dricka ..

God natt

Ligger i soffan.

Hej Hörrni!

Sitter just nu  i soffan och tittar på tv och tar det väldigt lungt. Funderar på om jag ska gå och lägga mig för jag ska upp klockan 5 i morgon bitti. Ja ni läste rätt. Klockan 5 ska stackars jag upp för jag börjar på praktiken klockan halv 7. För att kunna sluta en halv timma tidigare. Det är nästan inte värt det men vad gör man inte lixom...

Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering idag, och det kommer det nog vara i några dagar nu för har verkligen inget alls att göra . Inget händer, och då menar jag inget. Har i för sig bara gått en dag på veckan och det är första dagen på praktiken efter lovet. Känns inte alls skönt. Men men, finns inte så mycket att göra åt saken.

Ska bara kolla klart på Cops, Simpsons och Family guy. Sen blir det sängen. Börjar få jävligt ont i nacken nu känner jag. Haha!!!

Måste se om jag ens har råd med att gå på bio på fredag, jag är fan inte sääker. Måste ju ha dom här pengarna till slutet av månden och har typ 200 kvar och det är 2 November. :(

Hörs om nån timma!!

Middag a´ la Frizzie.


Min middag idag . Jätte fin jag vet ;)

Klar

Nu är jag äntligen klar med rummet tog ett litet tag men det var mycket kläder som låg överallt. Och massa sladdar och sånt från min gamla dator. Men nu är det fixat och jag ska fia något att äta nu för Acke drog ner på stan och skulle fixa lite saker.

Så ska fica lite middag nu. Blir väl knäckebröd och en mer flaska ;)


Lovely, Barbie.

Bara att börja då

Home sweet home.

Dagen började dåligt och slutade dåligt mer eller mindre. Fast dagen är inte slut än så får se hur den slutar. Det har varit en väldigt lång dag på praktiken idag känner jag och känner mig enormt trött alltså . Men ingen lugn och ro får man när man kommer hem. Nej! För nu ska jag faktiskt städa mitt rum, är förbannad på mig själv faktiskt. Lyckades hålla det rent i 1 vecka sen var det kört igen. Men nu j*vlar ska det städas.

Ska nog ladda ner utorrent till min data så jag kan kolla på film om kvällarna. Fast i för sig mer tid till att blogga. Men neej lite privatliv måste jag ju ha.;)
Jag tycker att det har blivigt väldigt dåligt med bilder och lite sånt som kom så mycket av förut. Jag menar det om åt minstånde 3 bilder om dagen på mig.. Jag antar att jag är för trött för att ens göra mig snygg på morgonen och sen när jag kommer hem är jag så trött. Har typ påsar under ögonen som fan just nu. Och ändå är det bara måndag. Helt sjukt alltså.

Men nu ...Städa rummet !!!


Dumma j*vla dator.

Ingen bra morgon ..

God morgon på er sötnosar!

Hade redan skrivt ett ganska långt inlägg redan men kom åt nån knapp så allt försvann..

Känns som att det inte är nån bra dag idag, morgonen började inte så bra heller. Vaknade upp av att två mobiler verkligen ringde i örat på mig. Så har ont i huvudet nu är snorig och hostar slem så in åt helvete. Känner mig inte alls frisk. Mitt immunförsvar vill att jag ska bli sjuk och dö typ. Nej men allvarligt jag tror jag börjar bli förskyld...igen!!!
Aja finns inte så mycket att göra åt det..

Idag känner jag att jag inte alls orkar göra mig fin, men ska sminka mig lite så jag inte känner mig som en Zombie när jag går ut. Tog på mig mjukisbyxor och en stor mysig tröja. Men ska snart gå och dricka vatten och ta något att äta . Börjar må riktigt illa nu känner jag med.. Underbara dag...!


Dagens planer:
Praktik.
Städa rummet en snabbis och diska
Måndag-Sova
Blogga så klart under hela dagen.

Jag önskar att jag kunde ta med mig datan till praktiken, men eftersom att jag kommer jobba under heladagen förutom när jag har lunch så känns det väldigt onödigt.Men vi ses runt klockan 4 halv 5 . Beror på hur lång tid jag tar på mig :) Men nu ska jag fixa mig och äta frukost.

underbart


Hej sötnosar!

Ligger i sängen med datan i knät. Tror inte att ni riktigt förstår hur underbart jag tycker att det är.. I och med att jag har rygg problem så är det här verkligen underbart för min rygg..

Funderar på att gå och lägga mig nu ska upp om 8 timmar, kommer känna mig jätte trött imorgon bitti , usch jaa!! Men bloggar det första jag gör lovar er det <3

Plus att jag har fått något konstig utslag på armen , det är små prickar och det kliar så in åt helvete. Är det någon allergisk chock ? Jag vet att jag inte är allergisk mot något . Plus att jag är röd där med. Fast det är nog för att jag har legat oh kliat där. Men ialla fall nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon.. Första dagen i bageriet måste jag gör bra ifrån mig ;)

Gör jag inte bra ifrån mig åker jag väl ut i serveringen igen.. Haha nej då . Men natti natti sötnosar.

tillbaka om 30 minuter.



Som sagt duschen väntar .

Häftigt va ?!

Nu behöver jag inte sitta och gnälla över i jul att jag inte fått en.
För nu har jag en..

Inte världens bästa data, skit seg. Men funkar för mig :) <3

Det här fick jag.

Lägg märke till att alla är rosa :)<3


<3 Söta eller hur .

Mössa <3

Ni som undrar vad det är så är det ett förkläde.  Dags att börja baka här hemma då? ;) <3

Och en liten liten väska :D <3


Tack så hemskt mycket älskling <3 Jag funderar på att berätta min underbar nyhet i ett videoblogg? det blir väl så mycket roligare då? :o <3 Ska fundera på det ;)

Nu är jag hemma.

Hej på er.

Nu är jag äntligen hemma. Det tog 2 timmar för mig att komma hem från Vällingby till Södertälje.
Men resan gick bra förutom att två brudar satt verkligen och glodde på mig när jag satt och väntade på bussen. Det är då man börjar undra om dom känner igen mig från bloggen eller om jag bara var så vacker i deras ögon ;) Haha!

Men som sagt är hemma nu, ska snart äta middag. Har bara ätit frukost idag. Så är en aning hungrig. Och sen ska jag faktiskt hoppa in i duschen och ta mig en varm dusch. Måste nog gå och lägga mig ganska tidigt idag eftersom att jag ska upp klockan 6 i morgon bitti.

Men jag ska skriver mer när jag har ätit ville bra medela meddela att jag fortfarande lever .
Sen har Jonas köpt massa saker från New York till mig , tar bild på allt snart.Och ni får se det så fort jag har ätit och följt med och handlat kattmat och lite sånt där..

Har faktiskt en rätt rolig sak att berätta sen också så jag håller er uppdaterade under kvällen.. Så <3

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0