Om ni inte ser ...

Om ni inte ser min nya design så tryck på " uppdatera sidan "  är en blå liten pil som nästan " rund " ..

Jag är jätte nöjd i alla fall , och ska nog sova nu för har väldigt ont.. Så vi ses i morgon bitti , ska upp klockan sex ..
Sov sött . Puss

Haha rätt söt va . jag och min rosa tandborste..

Älskar mitt nya läppglans ..

Äntligen klart.

Så där ja nu är min nya design klar. En tjej vid namn emelie som gjorde min fina design , vill ni också att hon ska göra om eran blogg så kontakta henne på hennes blogg
Dumma blogg vill inte länka , men gå in påå www.emmelius.blogg.se och kontakta henne ..
Ha en bra kväll

Wow!


Dom satt ju jätte bra på mig . Hell yeah .

Så synd om mig just nu.

Det är synd om mig . Har så ont i halsen , kan jag ha drabbatsav halsfluss? Eller är det bara en vanlig halsont grej? känner mig helt svullen i halsen , kan knappt prata,svälja,röra tungan,eller öppna munnen . Gör så himla ont då . nån som vet vad det är för fel på mig ?  kanske bäst att åka in till sjukan ? jag har ingen aning . Blir det inte bättre till i morgon åker jag in i så fall . Har aldrig haft så här ont förut. :(


Så synd om mig ..

hemma nu .

Hej på er. saknat mig ?

Nu är jag äntligen hemma igen , är så himla trött och har verkligen jätte ont i halsen . :( Det är så synd om mig ibland. Usch ja . Så hur har ni haft det idag då?  Jag har haft det väldigt kul med tjejerna . Vi var i Skärholmen och busade runt och shoppade som galningar. Som sagt så hade vi kul :)


Mina mjukis byxor som jag köpte. Köpte tyvärr inte tröjan , vet inte varför men nu blev det inte så. Får någ ta det någon annan gång.

En kofta från Gina och en enkel t-shirt från New Yorker.

Tajts från HM, Läppglans från Cubus och en nu foundation från Kicks.

hörs ..



Nu drar jag till skolan , vi hörs sen ikväll när jag kommer hem från.. ja vi får se helt enkelt vart vi åker ;)

Dagens låt .

Så söta , visst ?

Här hr vi en liten pojke och flicka . Några timmar gamla bara.
Små och söta :)

Åh, neeej ...

Nu är jag allvarligt ledsen . Satt och plattade mitt hår , och sen poffade hela skiten :( .. Och sladden gick av och hela rummet blev svart . Så nu måste jag köpa en ny !!

Jag hade rätt !

God morgon på er !

mellan Klockan 23.00-23.30 så födde min katt två små ungar. Det här var något vi trodde skulle hända men var inte riktigt säkra på när. Men igår så kom hon in på mitt rum och började bli jobbig och det var nästan på en gång som jag förstod att nu kommer det bli en lång natt för både hon och mig . Jag menar , dom där små piper ju som fan och jag ligger tyå 2 meter ifrån så det var rätt tufft att inte vakna i natt . ;)

Sitter och plattar håret nu , jag tror inte att det blir något löshår , jag har inga pengar till det tyvärr . Och jag tänkte inte så långt när jag väl hade bestämt mig för att köpa det . Så det blir min mjukisdress och kanske lite mer saker , det får vi helt enkelt se . Men jag tror vi drar till skärholmen nu eftersom att det int blir något löshår , får ta det nästa månad kanske .
Men nu ska jag fortsätta fixa mig , lägger in bilder på kattungarna så fort jag är klar .. vi hörs mer sen .
Puss

nu är det snart klart

Hej !

Vet inte om det blir något löshår imorgon, tänkte ju inte alls på hur mycket det skulle kosta.. dum som jag är . Men mjukisdress blir det verkligen :) Seb får vi se om det blir något mer..
Min design håller på och görs just nu , kommer bli jätte fin, kommer ong upp i kväll eller i morgon .. Plus att jag tror att min katt jävel kommer att föda kattungar snart, hon är helt galen här . Får se hur det går i natt om det händer eller inte..
Hörs mer snart .

Jag har en åsikt om... Anna Anka.


Jag blir så förbannad allvarligt. Titta på det här klippet . Hon har fan ingen rätt att säga så om oss svenskar i huvudtaget. Visst är det bra att kärringen har självförtroende och säger vad hon tycker! Men hon går för långt . Hon bor inte ens i sverige för hon flydde? Det är fan mer fetma i USA  än i svergie . Blir så sur att hon säger att 16 åringarna ska ha likadan kropp som henne och hon är 38 år.. Bara föra tt hon tränar 4 gånger i veckan betyder inte det att just det håller henne smal . Hon kanske har smala föräldrar så hon kan typ inte gå upp i vikt . Och har hon någonsin tänkt på att alla dom som har fetma kanske har det i släkten , att det är en sjukdom som inte går att bota??? Neej just det . Hon har fan ingen talan när det gäller fetma . Och nej hon har fan inte en av världens snyggaste kroppar såg mest äckligt ut . Hela hon är äcklig och ful .
Alla typ älskar henne , jag hatar henner mer än någon annat just nu. Och allt med det här att hon säger att alla är så fula och hon är så snygg , vart i helvete är hon snygg nånstans ? SNÄLLA, berätta vart?  Det var ett jävla tjat om dom som är 16 år , låt dom ha sitt liv och så kan du ha ditt jävla fula äckliga liv...
Och plus att hon har en man som är 30 år äldre, det måste ju betyda att hon inte får någon annan!! Usch vad jag hatar henne... Hon kan ju typ gå och hänga sig . Plus att hon borde lära sig ren svenska , lyssna bara på slutet.

då var det gjort.

Pratade nyss med min käre mor som är borta i Finland och jobbar . Hon skulle lägga in pengarna i morgon bitti. Så det blir nog bra. Ska försöka blogga så mkt i morgon bitti jag kan , för sen ska ju jag iväg och shoppa . Löshår ( tror jag ) mjukisdress blir det självklart . Har längtat så mkt efter att få en nu så det är sjukt ..

Vet att det varit jätte dålig uppdatering idag, brukar ju lägga upp 6-10 inägg per dag . Men vissa dagar är man bara för trött och gör annat och då blir det lite mindre .Så är det , ska ställa klockan på 7 nu så jag kommer upp och kan göra mig fin imorgon bitt ( Eller ja jag är alltid fin ).. Men vi hörs mer senare..

Puss

Piggare nu !

Tog mig en varm dusch nyss , så är lite piggare nu än förut. Vilket är bra. Måste få tag på 2 viktiga personer som kommer in på msn snart hoppas jag .. Annars blir jag förbannad ! Men vi hörs mer sen . puss

Hur ligger det igentligen till ?

Hmm , det är nu två bilder som jag lagt upp som man ser att mina läppar har blivigt större. Har jag gjort något med dom eller putar jag bara ? Vad tror ni ? 

Ser bara underläppen där men aa !

dagens låt!!

Så där ja ..

Hej på er.

Hoppas ni har haft en bra dag!?  Jag har haft en jätte bra dag idag förutom att jag har varit så trött hela dagen. Träffade Jonas efter skolan , jätte mys... <3
Okej , jag och Alexandra ska åka upp till Stockholm i morgon och jag ska köpa lite saker.. Bara det att jag hoppas att mamma lägger in pengar på mitt kort i morgon bitti så slipper jag gå och oroa mig över att jag inte har några pengar , hur kul är det på en skala då?  Ska försöka få tag på henne nu under kvällen och se till så att hon gör det . Men det skulle inte förvåna mig om hon glömmer det i morgon om jag ska vara ärlig ..
Så nu ska jag bara vänta tills hon som gör min design loggar in så jag kan kolla hur det går för henne . Och sen blir det väl att ta det lungt. Lägga sig tidigt så man orkar knuffas i stockholm i morgon. Haha ;)
Men vi hörs mer sen . Puss

Hörs mer sen.

Nu ska jag till bussen så vi ses mer ikväll . Puss

God morgon.

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott . Så vad händer idag då?  Jo jag ska vara med Jonas . och jag slutar 20 över 3 för jag har idtrott . Usch vad jag hatar idrott. Men måste man så måste man . Just det, imorgon blir det nog stockholm . Tror att jagska köpa löshår ialla fall ;) Så det blir nice.. Men nu måste jag skynda mig har bara en timma på mig att bli klar så vi hörs mer sen . Puss

21.21

Klockan är 21.21 tänkte säga god natt till bloggen för idag, faktsikt ! Sa ju tidigare idag att jag skulle sova men det harjag inte gjort än så gör det nu eller ja lägger mig ner och tittar på  CSI  eller något sånt roligt. Blir att prata med Alexandra om Onsdagen i morgon i stället . Tror inte hon hade så stor lust nu ikväll så det blir i morgon .. Usch vad trött jag är . Så vi hörs i morgon bitti när jag vaknat och gått upp .
Puss

Snart så blir det fint.

Hej på er.

Har nyss pratat med Emelie som ska designa min blogg , och då menar jag helt och hållet . Och jag har sätt några av hennes designer så jag vet att jag kommer bli hur nöjd som helst . Antingen så kommer den upp tidigast i morgon och senast om ca 2 dagar kanske . Men den här veckan kommer den upp i alla fall ..Så det kommer bli fint här . Men jag länkar hennes blogg sen när desginen kommit upp så om det är fler som vill ha hjälp av henne kan ni alltid kontakta henne .

Botox ? Nej tack !

Haha ,  Om jag skulle köra en Kissie och ha botox i läpparna skulle jag antagligen se ut så här . Fett snygg ;) Haha skoja bara . Ser mest ut som en anka ;)

Vad ska jag säga ?

Visst är jag rätt söt idag ändå? ;)

Dagens låt .


Tänker på sommaren och fjortisar. Borde ju passa mig i så fall eftersom alla som läser min blogg kallar mig för fjortis så . What ever . Då är jag väl fjortis .

så vad händer idag .

Jag vet att jag redan har gjort " dagens planer" men det blev lite ändring när jag och alex satt i skolan och diskuterade lite . Och så har jag tänkt lite med aa ..

Diska nu typ.
Prata med Alexandra om Onsdag, om det blir Skärholmen, Nacka eller Stockholm. Allt beror på om jag ska köpa löshår eller inte.
Ska faktiskt sova.
Blogga så klart ;)

Neej...

Hej på er.

Kom nyss hem från skolan. Trött som fan är jag , trodde allvarligt att det inte skulle bli en sån här jobbig dag . Usch säger jag bara. Jag fick hem ett nytt CSN kort idag , inte för att jag vet vad jag ska ha det till men kanske är bra att ha vad vet jag . Plus att jag fick hem ett brev som jag har fruktat över i snart ett halv år!! 22 Oktober 8.50 ska jag till TANDLÄKAREN!! Fattar ni att hela min värld går under eller . Jag hatar tandläkare, dom är läskiga som fan . Plus att dom står och petar i ens mun också hur trevligt är det på en skala .. Nej usch . Jag tror att jag ska "glömma" att gå . Jag går hälldre med hål i tänderna än att gå dit seriöst ..

Dagens Planer.

Skola 8.30-16.00
Sitta på en buss i 30 minuter.
Duscha!   Diska!
Blogga.

Idag var det inte mycket att göra. Haha men så är det ibland .


God morgon.

Godmorgon på er!

Nu är det måndag, igen. Och det känns för jävligt rent ut sagt. Har kök idag , och som alla andra måndagar så tog jag bara på mig något för orka göra sig snygg när man ändå ska stå i ett varmt kök.Kommer ändå känna mig hur äcklig som helst efter det, så det är bara att duscha direkt när man kommer hem.Men tänker faktiskt ta halsduk idag , regnar gör det med usch.. Märks att hösten är här och vi börjar närma oss den äckligaste årstiden på hela året.
Aja nu ska jag sminka mig lite och äta en nyttig frukost .
Så vi hörs snart igen då .
Puss

sova nu .

Nu är det dags att säga god natt . Ska upp klockan 6 och jag är jätte trött nu. Har kök i morgon med så fett jobbigt . Men men börjar halv 9 och slutar 4 . Verkligen en jätte rolig dag . Eller inte. Men om jag inte vill försova mig eller något sånt så jag försover mig så måste jag sova nu . Så vi hörs helt enkelt i morgon bitti då jag går upp.
Sov så sött allihopa .
Puss

Vad tycker ni ?

Hej på er ..

sitter och funderar på om jag ska köpa både överdelen och underdelen på mjukisdressen. Ska ju antingen till skärholmen eller stockholm på Onsdag och köpa den . Fast jag funderar som sagt om ajgs ka köpa båda delarna . Jag har ju en rosa tjocktröja redan fast det passar nog inte för mjukisdressen är ju korall färgad. Så snälla snälla ni , hjälp mig att välja ? Byxor ? Tröjan? båda delarna ? skulle vara till stor hjälp ..

Puss på er .

Klag dags.

Japp, nu tänker jag klaga på Dessie IGEN ! Som alla vet så "bantar" hon . Äter en gång om dagen eller äter ingenting alls.Vilken idiot allvarligt, visst man kanske går ner i vikt , men hon kommer allvarligt få anorexia om hon inte slutar . Allvarligt. Det är ju synd om henne. Och vem fan dricker en cola per dag. Hon snackar så mkt skit . Inte ens en modell skulle klara sig att dricka en cola eller äta ett litet äpple per dag. Hmm ska testa hur länge jag klarar mig utan mat innan jag blir hungrig . Och hon är ju redan fett smal , och ska banta . Oj oj oj vilka förebilder hon och Kissie är . Verkligen , jag är ju då mer förebild . Äter som en häst ibland . Det är ju så det ska vara. ;)
Juste hon ska träna också nu när hon inte äter. Om jag ska vara ärlig så kommer det antingen bli hennes död eller så kommer hon bli jätte sjuk! Men bitchen får skylla dig själv. Så är det.

Kolla bara vilken svullo jag är .

måste bjuda på mig själv ibland .

Haha vad säger ni ? jag är ju värsta modellen .

Dagens låt .

ruggig söndag ..

FINALLY!! Hej på er föresten!

Nu är jag äntligen hemma , alltså inte för att jag ville åka från Jonas jag menade från det äckliga vädret.. Det är ju verkligen svinkallt . Tur att jag har en ny jacka som dämpade lite av skylan , fast jag var ju så smart så jag inte hade nån tjocktröja under jackan , nej då har jag bara ett linne . Blond och smart för min del går bara inte ihop ibland .. Så hur har eran helg varit då? Eller ja lördags kväll/natt då . Kom ju på att jag var ju hemma igår morse . Min har varit bra. Lite trött nu bara.. Jag märker att det är inte bra att jag åker iväg och inte bloggar , för mina besökare sjunker något enormt när jag inte uppdaterar! Sorry! Ska bättra mig , lovar . Men nu är jag hemma så ni kan sluta sakna mig. Har inga bilder att lägga upp , tyvärr . Tänkte inte så mkt på att ta några heller igår eller i dag faktsikt . Det är vid såna här tillfällen som jag önskar att jag hade en laptop som jag skulle kunna gå och bära på och blogga vart jag än är .Men NEJ det har man ju inte , men får se hur det blir fram till jul tror att det blir det ENDA jag önkar mig . Fattar ni hur desperat jag låter eller , eller ja jag är ju det .. Men ska nog ta något att äta nu och sen vill jag ha godis ;) hmm undra om mamma är snäll idag och vill åka och köpa det till mig . Det måste jag allt ta reda på . Plus att jag fryser så ska ta på mig lite mer kläder. Vi hörs mer sen då .
Puss

Don't hate me.


Kolla in fingrarna , haha , vad håller jag på med?!?!

Yeah. Dubbelhaka och allt . men jag är söt .

Nu är jag vaken .

Gos morgon på er .

Klockan är snart 9 och jag har varit vaken i en halv timma , sjukt trött . Men har duschat så piggnade till lite ialla fall . Bra gjort av mig. Nu ska jag bara fundera ut vd jag ska ha på mig. ;) någon som kan hjälpa mig med den delen ?
Så vad händer idag tänker ni säkert .? Jaa jag ska till Jonas idag och vet inte vad vi ska göra . Jag vet bara att han har fotbolls match vid 4 .  Sen har jag ingen aning . Men ska göra mig klar nu . Ni får se vad det blir för kläder sen . Ha en underbar morgon nu då .
Puss

Natti ..

Nu ska jag lägga mig ner och titta på CSI och sova lite tror jag! Ska upp ganska tidigt i morgon med så måste sova . Eller ja kommer ju typ inte somna för än vid 2 i natt så blir väl ett nattinlägg.
Ha en underbar fredagsnatt ungdomar ;) Så hörs vi antingen i natt eller i morgon på morgonen..
Puss

Dagens låt .

göra om rummet snart då ..

Medans jag och mamma var på IKEA så pratade vi om lite saker . Så vi ska typ göra om mitt rum lite i taget varje månad . Så nu har vi börjat med Spegeln.Ska ta bort den här länga saken som ser ut som en fotölj och ska få dit en riktig fotölj i stället . Så jag får bättre plats i rummet . Sen ska jag få upp nya hyllor , med förvaringsboxar . En stor tavla som jag gillade ska upp på väggen . Och sen blir det väl en ny byrå till mina kläder och en ny säng .. Palla ha 90 säng när man kan ha 120 eller 140 säng . Det börjar bli ordning på mitt rum snart och det ska bli otroligt skönt alltså .. Sen får vi ju studiebidrag på onsdag så jag ska allvarligt köpa den där mjukisdressen . Den var underbart fin . Och sen om ni säger att jag härmar Kissie eller Dessie , SÅ WHAT? alla har sån och jag vill var en i mängden .. Så jag tänker köpa en .. Men nu ska jag snart äta lite kvällsmat och lite sånt . Vi hörs helt enkelt mer senare .. Puss

ny spegel ..

Hemma nu , igen.

Gud vad jag har farit runt idag, haha . Men kom nyss hem från IKEA .Köpte en jätte fin spegel.Behövde det verkligen har ju inte ahft någon sen vi flyttade. Men den är nästan lika lång som mig också så kan se hela mig i den så det är nice. Ni ska självklart få se en bild på den och ni kommer att bli sååå avundsjuka .. ;)


Man ser inte hela , men den är jätte fin. Och jaa jag ser trött ut ..

IKEA !

Nu åker jag och mamma till IKEA får se vad jag får med mig hem idag . Så vi hörs när jag kommer hem.
Puss

Men vad f*n..

Gick nyss in och kollade på Cubus hemsida, men neej då har dom inte den uttlaggd på hemsidan , så då måste jag antingen åka upp till stockholm eller skärholmen på onsdag då jag får mitt studiebidrag . Jag som hade tänkt vara lite smartare. Men neej då finns den inte på nätet . Och hittar inga andra butiker heller som har den som jag vill ha . Hur ska jag då göra? Nån som vet nån affär där det finns mjukisdressar? Säg inte HM bara här redan varit inne där och kollat !
Nu är jag lite arg ..

Ny jacka . Happy!

Hemma nu !

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma  jag är typ helt slut. Det är inte lätt att hitta en jacka i skärholmen kan jag säga. Var inne  minst 5 butiker innan jag hittade jackan jag ville ha . Och den fanns på Cubus. ;)
Lägger upp bild på den snart så ni får se hur den ser ut , ska också ta kort på lite mer grejer som köptes när vi var i skärholmen .

Visst är det härligt med fredag nu?! tycker i alla fall jag , underbart. Fast är faktsikt trött nu , gick upp ovanligt tidigt . Vem går upp halv 9 en fredag morgon då man är ledig ? Haha , jag brukar då inte göra det . Men nu är det så här att jag kanske ska till IKEA ikväll och köpa mig en spegel .. UNDERBART! Har längtat så himla mycket efter en så det ska bli skönt. Funderar på att möblera om i mitt rum med , men vet inte riktigt hur jag vill ha det ska fundera på det med .

Plus att jag hittade en jätte fin mjukisdress på Cubus som jag vill ha , och därför ska jag in på deras hemsida och beställa den snart ..  


Åt tacos!

Här är min nya jacka , 500:-

Sen blev det 8 par strumpor , en bok och läppbalsam.

Redo att åka nu.

I'm Hot Hot Hot !!

Ja mitt rum ser ut som fan , så ni behöver ju inte titta just på det :P

idag då.

God morgon på er!

Nur är jag vaken pga att Jonas väckte med och jag hade mobilen exakt vid ansiktet så det började vibrera och blv skit rädd.. :) Men jag sa igår att jag skulle gå upp vid 8 så det är ju bara bra att jag vaknade, men är nädå jäte trött sitter här i sängen och känner mig jätte ful just nu. Har en toffs mitt på huvudet och min läpp är typ svullen?!?  Jag fattar inte ens varför den är det, går nog över hoppas jag .
Jaa så vad händer idag?  Är ju ledig så det blir ju skärholmen . Eller ja mamma sa att vi skulle dit om hon inte var sjuk , men en ny jacka blir det i alla fall och jag vill åka dit så då måste vi det ;)  Är det inte så att vi som är yngst i familjen , vi får alltid som vi vill ?  jag tycker att det är så lite. Haha men kan ha fel !

Men i alla fall , nu skajag klä på mig, och fixa mig lite  och sen äta frukost för jag är jätte hungrig just nu . Så vi får höras helt enkelt innan eller efter jag har varit och köpt en ny höst jacka .. Puss puss !


Så söt man är när man vaknar.. eller hur ?;)
Där ser jag till och med brun ut så jag är happy ...

skärholmen.

Då blir det skärholmen i morgon med mamma och Acke. Får gå upp tidigt en fredag , när man helst vill sova . Men vad gör man inte för att göra sig snygg och allt sånt. Måste ju ha en jacka , nån som har något tips på någon jacka som är snygg och vart? Jag tror jag ska in och koll på Vila, dom brukar ha jätte fina kläder.. Sen blir det antagligen luch där med så blir massa fina bilder när jagk ommer hem , eller ja jag hoppas i alla fall det . Vill ju roa er läsare till max.. Så vad ska ni göra i morgon ? är ni också lediga eller har ni ännu en jobbig dag i skolan?!
Men jag funderar på att gå och lägga mig nu, eller ja lägga mig ner och kolla på CSI eller Family Guy. Och om det inte blir en nattblogg så är det för att jag har somnat. Men då hörs vi tidigt i morgon . Ni saknar mig redan nu eller hur ? Mina älskade trogna läsare . Haha men ha en underbar kväll/natt så hörs vi faktiskt i morgon .
Puss!

det är den här jag vill ha .


Det är en sån här dell dator jag vill ha fast den rosa då. Den kostar 4 590:-
Vill så gärna ha den , den skulle vara helt perfekt ..

Dagens låt .

Trevlig helg.

ensam hemma=läskigt.

Jag verkligen hatar att vara ensam hemma , vilket jag är just nu. Min bror är ju på kryssning och mamma och Acke är på hockey match. Så då sitter lilla jag här helt ensam och övergiven,rädd är jag med . Har ju berättat för er alla att jag verkligen hatar mörker , och speciellt när jag är själv . Min dörr är öppen till mitt rum och jag ser direkt ut i vardagsrummet , och där är det jäte mörkt så vågar knappt kolla dit utan att jag börjar tänka att det kommer stå någon mördare där när som helst .Haha ja jag har konstiga tankar i mitt huvudet , men jag är söt för det ändå . Haha !! Och om jag stäner dörren så kommer jag tro att det är någon som går utanför den , så jag önskar bara att dom kommer hem snart. Synd om mig , men tror inte dom är hemma förns om ca 2 timmar . Så får underhålla mig med att sitta här ;)


Oj vilken ren spegel vi har i hallen då
;) Är ganska söt va? har ju precis vaknat och inte ens fixat mig , nu blev ni lit förälskade va? :)

här igen.

Så där ja nu är man vaken , usch vad trött jag var märkte jag hihi.Men behövde sov dom har två timmarna typ för nu orkar jag att vara uppe halva natten och blogga för er , bra va? ;)
Innan jag gick och la mig så åt vi lite mat , och ja jag var för trött för att lägga upp bilden som jag tog på maten så lägger upp den nu . Jag är lite lat jaja , men ni älskar mig ändå :)
Maten var rätt god faktiskt men kanske lite för stark för mig. Ska jag vara ärlig så har jag inte så mycket att säga idag , utan det kommer nog mer i morgon . För imorgon ska jag få en ny Jacka och då blir det liv i mig kan jag säga . Kanske blir så att jag köper något mer , vem vet ;) det gäller att bevaka bloggen i morgon . För nu blev ni allt nyfikna va ?


Thai mat blev det!

Ni blir utan mig ett tag nu..

Ni blir tyvärr utan mig ett tag nu , har sovit ganska dåligt inatt och är jätte trött så ska sova lite nu ,hör av mig när jag vaknar. Då kanske det händer något . Så natti natti så länge så hörs vi om några timmar!
Puss

Äntligen säger jag bara .

Äntligen hemma , alltså så himla skönt. Jag menar jag är ju ledig i 3 dagar nu. Så vem har turen på sin sida just nu ? Joo jaaaag ! Inte alla som är lediga varje fredag som söta jag. ;) Nu är ju mamma hemma så det kanske händer något.. Äntligen.Hur har eran dag varit ? Min har varit jätte jobbig eftersom att jag var tvungen att gå upp klockan 6 och vid den tiden är jag aldrig pigg , och då menar jag aldrig .. Sen slutae vi klockan 2 så jag har varit i köket sen halv 9 till klockan 2. Extremt jobbigt kan jag tala om för er ..
Men nu ska jag umgås med min familj ett tag så vi hörs senare..

morgon trött.


Så här snygg är man när man är lika morgontrött som jag idag  .
Rosa stor tröja och jätte lite smink . Men det är mys :)

Orkade inte ...

God morgon på er.

Usch vad trött jag är. Det blir mjukisbyxor och en stor tröja idag igen orkar inte göra mig snygg . Kommer ändå blir äcklig efter att vi varit i köket så jag kan göra mig snygg imorgon då jag har fått sovit ut och känner att jag orkar lägga ner energi på att fixa mig , för det gör jag inte nu kan jag säga.  Plus att jag hr ont i halsen och det har jag haft hela veckan nu varje gång på morgonen , vet inte vd som är fel. Går väl över snart, annars börjar jag bli sjuk igen och det vill jag verkligen inte bli ..
Så vad händer idag då?  Min Mamma kommer hem så jag har ingen aning, jag vet att jag ska typ städa mitt rum idag , igen .. Inte så där jätte mysigt att det ligger saker runt hela sängen haha..Ska nog sätta upp håret och sminka mig lite . Hör av mig mer sen . Puss

Sov sött ...

God natt!

Dags för mig att lägga mig ner och få min skönhetssömn, eller vad säger ni? vill ju inte vakna upp i morgon bitti med världens ringar under ögonon . Är ju inte direkt så där jätte fint ;)  Har kök imorgon med så måste vara pigg för att orka stressa som vi alltid gör .. Och hatar att bli på dåligt humör så natti på er så hörs vi imorgon bitti , ska upp klockan 6 så blir nog tidigt .
Puss

Myskväll nu ..

Ni vet att jag är jätte trött just nu va? Har ju varit så duktig med allt . Tvättat i 3 timmar , Diskat och varit en duktig orienterare ;).. Så tänker faktsikt poppa popcorn nu och lägga mig och titta på CSI.. Så blir nog en nattblogg om jag inte somnar eller något .. Annars hörs vi imorgon . Puss på er alla .

Trött. trött. trött. trött. trött.

nästa vecka blir det ...

Nästa vecka blir det en ny design för min del! Har hittat en jätte snäll tjej som är jätte duktig på att göra designer .. Vill du ta kontakt med henne och be henne göra en till dig , så gå in på hennes blogg
Emmelius.blogg.se

praktik om 3 veckor ...

Panik...Min praktik börjar om nästan 3 veckor får typ ångest. Ingen glädje alls i det . Det enda som är bra är väl att jag kanske få jobba i stockholm. Det skulle var enormt skönt. För då har man nära till Jonas, nära till stan . Nära till allt typ! Och hur underbart är inte det ;)Sen kanske det är så lyxigt att man har jobb efter 9 veckor med , vem vet ? då tjänar jag pengar och då blir det shoppa för min del ! Eller ja kanske köpa en ny data, ska inte drömma mig för långt bort just nu .. Men man kan ju alltid hoppas .
Men kommer vara utan Alexandra och alla dom andra i 9 långa veckor . Och tänk om jag inte trivs då , tänk om alla är jätte dumma mot lilla mig . Eller ja alla älskar mig men ÄNDÅ !! Får väl hoppas att det inte kommer vara så . Alla kommer vara jätte snälla och jag kommer ha massa att skriva om på dagarna ..
Fast han som ska dela ut praktik platserna var lite rolig igår , han behandlade oss som 3 åringar som att vi var värsta losers om vi inte hade jobb efter praktiken , och om vi höll på med mobilen så blev man utskickad , det kanske inte är så konstigt men men . Och vi har inte ens fått reda på vart vi ska vara än och det är lite mer än 3 veckor kvar innan vi drar ut . Det känns ju så där jätte bra .. Haha , aja allt löser sig .. hörs mera sen
Puss

jobbig dag !

Jag gillar inte den här dagen faktiskt , inte än så länge ialla fall. Den kanske blir bättre, vad vet jag ?
Alltså för det första så känner jag sjukt äcklig efter idag med skolan , hade ju värsta skalbaggen i håret och allt! eller vad det nu var. Och jag orkar verkligen inte gå och duscha! Får väl helt enkelt skylla mig själv i så fall . Får sitta här och vara äcklig just nu . Jag vill bara sova , men neej det kan jag int heller få göra för jag håller på och tvättar så varje timma måste jag springa ner och hänga upp tvätt och massa..Det är inte lätt alltid att vara mig. Sen är det mat om ca 15 minuter , det är väl bra för har knappt ätit något på hela dagen så ska bli gott ..
Men vad ska man hitta på sen lixom? jag vill vara med någon. Men har inte kunnat vara med någon på hela veckan för det har varit massa saker att göra . Jag har ju diskdagar på måndag och onsdag . Fart i försig så träffade jag ju Jonas igår . Men känns som att jag inte har några vänner . Men det har jag ju ;) mobbad är jag i alla fall inte.. Såå niiice . Men vi får se hur dagen fortsätter och slutar . Blir väl så att jag ligger och tittar på CSI ett tag nu och sen somnar . Haha så typiskt alltså ;)


Juste , jag är ju ledig på fredag! vet inte om mamma ville att jag skulle vara hemma eller vad hon nu sa.. Men tror att jag blir hemma i alla fall ... jag är så evil av mig ibland.. ;) Hon pratade om bio , men tror att hon menade att hon och Acke skulle gå. Ska kolla om jag med får följa med..Men nu ska jag kolla på CSI och när jag kommer tillbaka förväntar jag mig typ 100 snälla och söta komentarer från er läsare, annars blir det ... smisk ! Eller nej det blir det inte Skoja bara ju !

Saker jag måste fixa så snart som möjligt..

Gå till frisören och få topparna klippta.
Bleka håret en sista gång.
Köpa lite nya t-shirtar eller något fint.
Köpa ny hårspray, och lite smått och gott .
Köpa eller få en bärbar dator.
Stor städa rummet.

Du åkte ut för ...?

Oj vad jag är glad nu , gick in på Kissies blogg och kollade .Och där stod det att Johannes har blivigt diskad från tävlinge. HAPPY! Inte för att jag gillar nån av Kissie eller Johannes så är det ju så att Kissie kan ju inte ha någon som drogar,super och ligger runt? En sån kille vill väl ingen ha ? Haha men nu är jag glad i alla fall .. Min dag blir ju bara bättre och bättre ;)

Just det !

Aaa juste, förlåt hej är hemma nu .. Det gick väl lite så där på oerienteringen! Vi gick vilse , och vi var inte bara 2 tjejer utan vi var 7.Om jag ska vara ärlig fattar jag inte hur vi kunde gå vilse.Men vi var ute i ca 3 timmar , eller ja det kändes som det i alla fall . Men nu är jag hemma , och ska snart ner i tvättstugan , inte direkt något att jubla för men men !!


Simone och Karro som äter på ett godis halsband ;)

okej nu får du väl ändå lägga av ?!

Okej svar till "haha" .. Jag har ALDRIG sagt att jag hatar Dessie, och varför skulle jag göra det? Jag har bara sagt att jag är lite irreterad på henne just nu för att hon tog tillbaka Paow som vän .. För övrigt så är hon är bra bloggare .Så snacka inte så jävla mycket skit .. Plus att du känner inte mig som person och det är väldigt respektlöst mot mig att du säger att jag är fjortis och patetisk när du inte känner mig .. Så du kanske ska tänka om lite vad du skriver till mig för jag kan polisanmäla dig jag har sparat allt du har skrivit till mig . Och att jag inte tjänar pengar ? jag kan tjäna pengar på dig snart om inte du lägger av . Så det löser sig hur du än gör.. ;)
Sen undrar ju jag också om jag är så patetisk så tycker jag att du ska sluta komentera min blogg  för den enda som bryr sig av mina läsare det är DU..Och då är det väl ändå du som är patetisk inte jag ? Jag har aldrig tvingat dig att gå in och läsa mina texter eller kolla på mina bilder. så back off bitch!
Jag är inte rätt person att bråka med och det kan jag lova  , antingen blir det att du lägger av eller så blir det polisen! Se det inte som ett hor mot dig för det är det inte, jag säger bara som det är nu .. Är ganska trött på dina komentarer.!
Och ja jag kanske härmar henne med saker men det är väl ändå jag som får ta dom konsekvenserna sen , eller?! Och jag tror svaret på den frågan är Ja! så lägg din energi på nån annan ..

Vi är kära .. NOT !


Haha såå sööööt bild .

Min gamla kisse är sööt (:

Jätte " fina" kläder idag.


Japp , nu är jag redo att gå ut i skogen och vara ful ;)
Det blev , ett långt linne , mjukisbyxor  och en fet tröja! Kommer säkert svettas bara för det ..
Men ska äta nu för vi får säkert inte något när vi ska vara duktiga och hitta dom där dumma kontrollerna ..
Oj vad jag klagar idag ;)
Men vi hörs när jag kommer hem , Simma lungt . Puss

Dagens låt .

Hur ska det gå idag?

God morgon allihopa!

Nu är jag uppe ganska tidigt , jag börjar halv tolv ! Men ska ju lite längre bort idag än till skolan . ska ju orgentera idag. Alltså hur gamla tror dom att vi är igentlige? Vi är 17-18 år , inte 10 typ .. Aja det här är ju en del av idrottsbetyget så lika bra att dra dit och vara helt vilse i skogen. Som tur är så har man ju Alexandra med sig och hon är typ grym på att läsa kartor , eller ja !Bättre än mig i alla fall .

Dagens planer!!

Fixa mig. ( ta på mig mjukis kläder och lite sånt )
Åka till tvetaberg och orgentera ..
Åka hem och blogga och vila lite..
Ha tvättstugan
( fattar ni vilken snäll dotter jag är )


Fortfarande vaken .!

Sitter fortfarande vaken , suttit och smsat lite nu i över en timma .Med vem får ni aldrig veta, eller ni kanske redan vet vem det kan vara?! vad vet jag lixom. Sitter och funderar på om jag ska kolla på CSI tills jag somnar ? Jag tycker att det låter som en bra ide, och imorgon kommer jag ha massa klagande komentarer, ser redan fram emot det ;) Helt ärligt, man ser vilka som inte har något liv när det kommer sådana komentarer .Går ju inte att göra något annat än att skratta åt det !

Juste har en sak att säga med!
Det här med Dessie och Paow nu då? Vänner? Nej nej och åter nej .Så får det f*n inte bli , inte igen ! Det var lixom typ för 3 dagar sen som Dessie skrev värsta "hat" texten på hennes blogg om Paow och allt som hade hänt mellan dom två . När är det dags för dom att börja växa upp och inse att dom är inte gjorde för varandra , dom ska inte vara vänner för alla vet att dom kommer börja bråka igen.Helt ärligt !  Aja , fattar bara inte hur Dessie kan ta tillbaka Paow efter allt skitsnack hon har låtit Dessie gå igenom . Men det är snyggt gjort .. Verkligen..
Det var det jag ville säga ..

God natt ! The One And Only !

Synd om mig nu !

Fick en plötslig huvudvärk . Oj vad det blev synd om mig nu då! Funderar på att gå och lägga mig och därför säga god natt till er läsare för idag .. Har ju en stor dag framför mig i morgon , ska ju ut i skogen och gå vilse med Alexandra. Det kommer bli ett äventyr , och kanske gör en videoblogg när jag är ute i skogen och vandrar ;)
Men sov så gott , kanske kommer in senare och gör ett sista inlägg det vet man aldrig , men Natti natti .

höll nästan på att glömma ..

När jag och Jonas satt på McDonalds tidigare idag så ringde min mobil och jag svarade ( jag som inte brukar svara på nummer som jag inte känner igen ). Men idag gjorde jag det . Och då var det en tjej från Dagensnyheter som ringde mig..Och jag blev nästan glad att det kanske kunde vara något om min blogg ,eller något..Men neej den lyckan försvann ju ganska fort . Så här löd samtalet.

Jag - "Hallå"
Hon- "Ja hej jag ringer från Dagensnyheter,är det Frida jag pratar med "
Jag -"Ja?"
Hon - "Vad bra, hur gammal är du?"
Jag -" 17?!"
Hon -" Jaha , oj då har jag nog ringt fel , ber så mkt om ursäkt . Hejdå"
Jag -  " Ja hejdå !" fuuucccckkk !!

Blev glad för stunden men men . Blev väldigt nyfikn över vad dom ville den " riktiga" Frida ..

oj oj oj ..

Oj oj , tror jag fått stora problem..NOT! Nån liten fjortis som skriver att jag är en äckel fjortis , och wannabe. Om jag nu är det i dina ögon , varför kollar du in min blogg för? Det betyder bara att du är så avundsjuk för att du inte är lika snygg som mig . ! Det är ganska tydligt att du älskar mig ;)Du läser ju trotsallt min blogg och kollar in mina bilder .. Så något med min blogg gör ju att du kommer tillbaka . Skriv hur många komentarer du vill , tar ändå inte åt mig ! Säger bara som det är just nu . Du hatar att du älskar mig , eller hur ?!
Du kommer aldrig få mig att sluta blogga, du gör mig bara starkare ! Puss gullunge ..

Ingen skola i morgon?!

Önskar verkligen att det var en vanlig skoldag i morgon , meen neej. Jag ska orgentera, hur kul är det på en skala lixom? Och i regnet desutom? trodde att det skulle bli sol , men kollade på aftonbladet och så blev det ju inte .. Regn !! Jag och Alexandra kommer springa vilse , men aja haha . Får väl bli så då .. Hörs snart .
Puss

Dagens låt .

Hemma nu !

Nu är jag äntligen hemma , jävla pissväder förstörde mitt hår idag .. Blir så förbannad !
Dagen har varit helt underbar , träffade Emil på bussen på väg ner till stationen i morse , han var tydligen för trött för att vara i sin skola så han åkte hem .LAT!! Träffade Alex och Simone på stationen som jag sa ! Det var ganska chill i skolan hade bara 2 lektioner, så slutade runt 1 idag . Super skönt , eller vad säger ni ;)
Efter skolan åkte jag ín till stockholm och träffade Jonas <3 , vi gick runt och busade, jag var på flummhumör hela tiden . Så skrattade åt allt ;)
Nu sitter jag och svullar i min pizza också , lovely.. ;)



Kolla vilket svullo Jonas är :o (Jag åt inget , lovar ;) noot ! )

Nu blir södertälje osäkert ..


Jag är redo att göra södertälje osäkert ;)
Vi hörs när jag kommer hem ikväll , snyggare än någonsin ..

Usch, vilket väder !

God morgon allihopa!
Är det bara jag eller tycker ni också att det är jobbigt när det regnar ? Jag menar då måste man ju gå och bära på ett paraply, håret blir helt förstört, och man blir trött av dåligt väder har jag hört,(smart)..
Okej , så vad händer idag för er då? ;)
Så här ser dagen ut för mig ..

Fixa mig, så jag blir fin. Eller det är jag ju redan men ni fattar !
Äta frukost, och borsta tänderna och lite sånt ..
Åka ner till stationen och träffa Alexandra och Simone :)
Ha massa jobbiga lektioner i skolan idag ... IDROTT!!!!!
Träffa jonas <3
Åka hem och duscha och fixa lite !

godnatt.

God natt alla små pluttisar! vet vad ni tänker " det är nog du som är liten" . Kanske , men jag är snyggare ;) Går upp runt 8 i morse så ni vet , börjar ju halv 11 . Men vi hörs i morgon , puss puss

Gud så pinsamt .

Haha det är så pinsamt så jag måste ta upp det! 
Haha alltså hur fan kan du gå med på att bli Kissies nya pojkvän , det är en liten tävling.Och om du nu vinner så dumpar hon dig efter 1 månad. Fast du är ju vagnhärads största player. Gå in på kissies blogg så ser ni JOHANNES längst ner på listan , och han är fan inte snygg . Känner ju snubben . Det ger mig lite status faktiskt , både jag och Alexandra skrattar åt dig . Det är faktsikt pinsamt , vet inte om jag ska skratta eller bli arg så det blir en blandning..Usch lite patetisk , det måste ju typ betyda att du inte kan få nån bättre än Kissie ? eller vänta nej tjejerna flockas runt dig , men när dom fått veta hur du verkligen är så sticker dom . Och jag tycker inte synd om dig . Förlåt att jag snackar skit om dig men du är en skitstövel. Och du borde börja med att skaffa dig ett liv ;).
Aja lycka till i den pinsama tävligen , verkligen .. Hahaha !!
Hela södertälje skrattar åt dig , så ta åt dig lilla gubben !!

Jag vet att jag är en bitch och ni älskar det . För älskar jag det så gör ni också det. Så är livet .
Puss !

sexy bitch


Det här är en Frida , alla vill se mer av .. eller hur ;)
Jag är ju bara för underbar alltså !

Gick till Ica !


Gick iväg till Ica en snabbis, köpte lite godis . Men det var inte att gå lungt inte, här får man typ springa fram och tillbaka. Det är ju så att man får vara på sin vakt när man går ut , bor ju trotsallt i en av sveriges farligaste ständer (säg det ) . Håller faktiskt med . Jag var riktigt rädd på vägen hem alltså , haha mörker+ skog+ mig går inte riktigt ihop kan jag säga ..

Fint som vanligt


Fin plattång jag har va?
Ska platta håret nu faktsikt :)

jag är så "nyttig" ..


Vräldens nyttigaste middag eller hur ;) Gott är det i alla fall

dagens låt .


Hihihi!!

videoinlägg ..


Jag pratar så jävla fort , tycker jag själv att jag ibland inte vet vad jag säger.. Det är helt otroligt . haha pratar om en sak , sen kommer Alexandra med in i samtalet sen helt plötsligt kommer en data med . Jaa herregud , men jag är blond så skyller på det idag !!

Visste ni att?!



Att jag är livrädd för spindlar?
Haha det är faktsikt sant, jag kan typ sitta och skrika och må dåligt över att ha ne liten liten spindel på mig.. Haha vet att det är ganska töntigt , men fatta själv hur äckligt det ha att ha en runt liten klump med 6 ben !!!
Tycker att det är det vidrigaste som finns i världen , så om ni vill skrämma livet av mig någon gång så  vet ni hur ..
Vad tycker ni om spindlar då?  Gillar ni dom eller inte?

You love me !


Oh , vem är snyggingen på bilden ?! Men vänta det är ju jag ;)
Haha , ibland älskar jag mitt utseende till max , gör inte ni det? Kolla in ögonen lixom

Åhh ..

Jag blir så sur allvarligt !! Försov mig idag , och när jag säger till Acke att man inte kommer in i köket om man kommer försent så blir han arg på mig? Jag vet hur min skola fungerar inte han , eller ?!
Och så ringer min lärare mig och säger att jag kanske inte får något studiebidrag för att jag var sjuk förra vecka. Vad är det här . Dagarna blir ju bara bättre och bättre. Och plus att jag inte har haft något internet på hela dagen . Känns ju så där jätte roligt . NOOT !!

Men i alla fall , hoppas ni läsare har haft en bra dag idag, om man bortser från allt som har hänt dom senaste 2 dagarna har allt varit helt okej med mig.Och förlåt för att jag klagade på värsta texten igår , och jag tänker inte berätta för någon vad som hände igår.. Verkligen inte.
Men ialla fall , nu ska jag lägga upp lite bilder och dom kommer upp snart , så vi hörs helt enkelt om en liten stund .
Puss

nattblogg.

Är det bara jag eller är killar helt omöjliga ibland ? Tänker inte berätta allt som har hänt ikväll men det är lite väl mycket för mig just nu.Det är vid såna här tillfällen jag vill att min mamma ska vara hemma , men eftersom hon jobbar i Finland så går inte det . Och det är vid såna här tillfällen som jag önskar att jag hade någon att prata ut med om allt.. Visst jag har några på msn som det går att prata med, men jag tror inte att dom riktigt förstår hur jag känner mig och mår ibland. Jag är trött på att känna mig utnyttjad! Jag behöver få leva mitt liv , känna att jag tonåring och inte vuxen riktigt än, det är något jag aldrig fått uppleva än känns det som, och varför tror ni ? Jo för att det är alla killar som har stoppat mig, och det känns för jävligt kan jag säga !
Det här är skrivet av en som vet hur det känns att bli sårad om och om igen , och det är inte kul att behöva skriva sånt här i en blogg som alla mina läsare ska läsa , men sitter man med gråten i halsen vet man inte vad man ska ta sig till. Vill sova, men kan inte!! Vill glömma bort hela den här dagen, den här helgen . Usch säger jag bara.
Men vi hörs mer i morgon ska försöka sudda bort allt , och sova nu . Mår nog bättre imorgon då jag får träffa Alexandra. Ingen har sagt att livet är lätt speciellt inte jag ..
God natt . Från eran Frizzie

god natt..

Nu är jag så förbannad på en viss person så jag säger god natt och ska ha lite tid för mitt privatliv och bråka lite mer .. Jag pallar inte att bråka igentligen men måste jag så måste jag !!
Vi får helt enkelt höras i morgon bitti .
Puss

tack johan !

Har en vän att tacka , tack Johan för att du tipsade om min blogg på både facebook och Bdb . Betyder väldigtm kt för mig! Behöver allt jag kan få . Och det är du som har tagit mig på största allvar när det gäller bloggandet.. Och nu kanske ni som läser min blogg äntligen fattar vad jag menade att jag behöver all hjälp jag kan få?
Tack Johan i alla fall ...

världens bästa parodi


Det här är världens bästa parodi på krillebooi . Har aldrig garvat så mkt .

oh yeah ..

Antalet besökare går uppåt , och vet ni varför ? För att jag är så himla grym , Så fuck you all som inte trodde på mig ;) Jag kommer lyckas och jag kommer lyckas stort!!

NO!



Att jag tar åt mig av vad andra tycker om mig Jag bryr mig så mkt av vad folk säger om mitt utseende och om min blogg . Tror jag lägger av nu helt och hållet klarar inte av det här mera. Det funkar inte..

Jag och Alexandra slutar vara vännerJag och Alexandra är inte vänner längre vi började bråka om något som jag inte kommer ihåg , och från och med nu hatar vi varandra och jag ska skriva massa dumma saker om henne här i min blogg för jag vill ju bli lika cool som paow , vill hitta på massa onödig fakta som inte stämmer om henne också ..
Jag börjar älska Kissies blogg mer än något annat Jag älskar Kisses blogg , kan inte få nog av den . Jag har äntligen insett att jag älskar hennes blogg mer än min egna . Just därför måste jag kolla in henne 24/7 och bara börja komentera allt som hon skriver och säga " jag älskar dig" i varenda mening .


Detta kommer ALDRIG hända mig , någonsin . Kanske mer alla fjortisar som tror att dom är något ..

bloggportalen.se

Yes nu är jag med i bloggportalen.se känns riktigt nice måste jag säga! ;)

gud vad roligt !

Jag blir riktigt glad just nu , jag får komentarer av tjejer som jag aldrig hört talas som som tex nån Lina och nån Leia. Har faktsikt ingen aning om hur dom fick reda på min blogg eller någonting men det är jätte kul att det finns såna tjejer som kollar in den och läser om mitt liv . Det är riktigt kul att få komentarer från såna tjejer med .Älskar mina läsare , det är underbart sånt här . Hoppas det blir mer av det ;)
Det går den vägen jag vill att det ska gå .. THANK YOU

film nu

Nu ska jag kolla på en film med Robert gustavsson.. Tycker faktsikt att han är rolig , medans alla andra fjortisar tänker " omg , björn gustavsson är så himla bäst , daaah " Pfft . Han är inte ens lite rolig..
Men nu ska jag kolla på film och kolla om jag hittar nått gott att äta ;) Puss


avundsjuka eller vad?

Sitter och kollar runt på andras bloggar, har ju ganska tråkigt så har inge bättre för mig . Men på nästan alla bloggare som börjar eller är "stora" i sverige så har det hänt massa onödiga saker .. som tex en kille hade fått en hel parkbänk in kastad genom fönstret för att han bloggar? Men hallå det stinker ju avundsjuka på långa vägar .  Shit , ni som håller på att förstöra sök hjälp . Jag skule typ slå ner varenda j*vel som bråkade med mig , allvarligt . Jag är liten men tuff . Eller ja jag kan i alla fall stå och skrika hur länge jag vill , Sen får vi se vem det är som skrattar sist ;) blir antagligen jag !!
Men det allvarligt , tror dom allvarligt att genom kasta en parkbänk genom fönstret får en att sluta blogga? Nee jag skulle bara bli starkare och visa idioterna vem det är som bestämmer . Inte är det dom ialla fall . Som sagt Avundsjuka ligger i luften hos folk !!

Dagens låt.


Jag vet vad jag har sagt om den här tjejen. Att hon är dålig och bla bla .. Och jag står för att jag aldrig kommer se filmen .. Men låtarna hon gör 'är faktsikt bra .. Så här får ni Enjoy...

åkte iväg ...

Åkte iväg ett tag med mamma och bror för att äta.. Men nu är jag hemma igen!
Och har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt.. Funderar på att duscha.

Gratisbio.se

Det finns många sidor där man kan få gratis saker. Jag har kikat runt på ganska många, och jag måste säga att denna sida är helt klart den absolut bästa. Det är hur lätt som helst att få ihop poäng till presentkort och biobiljetter här. När som helst har jag nått upp till högsta presentkortet! Och det fixade man LÄTT. Kolla själv hur lätt det är...

Du kan få 200 poäng per värvad medlem och det krävs bara...

200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng för: SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng för: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng för: Superpresentkort på 700 kr!!!

Gratisbio.se
Gratisbio.seK l i c k a p å b i l d e n o c h b l i m e d l e m
g e n o m m i g s å f å r d u 7 5 p o ä n g d i r e k t !


Vad innebär då ett SuperPresentkort?!
JO, ett presentkort där du kan välja och vraka bland massa kända företag som tex Kicks, Hm, Vero Moda, Åhléns, Din Sko, JC, Stadium, Guldfynd, Panduro, Bianco

Hur samlar man poäng?!
Det gör du jättelätt, genom att bara klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar och såklart skriva blogginlägg!

Dagens outfit.


Haha jag ser så glad ut , visst är jag söööööt ;)
Linne och Chinos , kan inte bli bekvämare än så här ..

Helgen är över och jag är tillbaka!

Jag är riktigt ledsen över att jag inte har bloggat något alls över helgen och ni borde ju vara förkrossade verkligen, eller hur ?!  Nej men ajg hoppas att ni har haft en bra helg , det har jag ! Men det konstiga var att jag mådde faktiskt dåligt under tiden då jag inte bloggade. Fick dåligt samvete . Haha !! Så kan det vara ..
Men eftersom ni inte har fått veta något om min helg så tänker jag faktsikt skriva om den. Kanske inte hänt så mkt . Men det är värt att veta ..

Fredag:
Som alla vet så började ju dagen med att jag väntade på mamma hemma för att vi skulle åka och handla . Och det gjorde vi . Och jag fick rengörings grejer för mitt ansikte , vilket jag verkligen behövde så det var ett bra inköp tycker jag ! Sen var det bara för mig att åka till stockholm och möta Jonas. Sen hjälpa vi mamma med maten när vi kom hem.Och det blev ett jävla liv på kvällen sen efter maten så jag och Jonas drog ut på en promenad . Sen somnade vi runt 1.. Fredagen var mysig..

Lördag: Vaknade rätt tidigt. Jonas och jag drog ner till stan och åt lite lunch.Sen åkte vi och handlade med mamma igen.Sen fram mot kvällen kollade vi på Idol och hade det bra . Haha !!

Söndag: Klockan är i för sig bara 13.10 så det har ju inte hänt så mkt . Jag har sagt hej då till Jonas. Och nu sitter jag här . Får se vad som händer !

Älskar rosa ...


Jaha , det blev inga tajts . hittade inget att ha till.. Så blev mörblåa jeans , grön tröja och min älskade rosa tröja!! Blev ett rosa armband och min ring som jag lagt upp en bild på . Sen blev det "runda" örhängen ..

Väntar på min mamma!

God morgon allihopa!

Uppe ganska tidigt på min lediga dag ;) eller jaa jag var ju uppe halv 10 . Jätte trött så jag sprang in och duschade.Somnade vid 3 inatt pga att jag sov på dagen , vilket jag måste sluta med.Så hur har eran dag varit än så länge då? Har ni skola ? är ni hemma ? eller vad gör ni igentligen ?  Själv så sitter jag och väntar på mamma,och försöker välja ut vad jag ska ha på mig idag . Funderar på tajts eller jeans .Men det ser ut att bli fint väder så jag tror jag satsar på tajts.Men har inte en aning om vad jag ska till ?!
Så det kanske blir jeans i alla fall . Aja vi får se hur det blir . Ialla fall jag och mamma ska åka och handla så fort jag är klar , och jag brukar alltid få något så vi får se om det blir något idag..;)
Seen ska möta upp Jonas , och sen kommer det massa gäster och sånt .. Berättar mer lite senare. Vi hörs när jag är klar!!
Puss

God natt pluttisar .

Natti natti , nu säger jag god natt till bloggen . Men tänker inte gå och lägga mig riktigt än . Kanske kommer in igen och skriver ;) Vem vet.. Vi hörs i morgon om jag inte kommer in igen ..
Puss

Kan du bevara en hemlighet?



Visste ni att jag är mörkrädd ?! Yes så är det . Kan ni tänka er Frizzie mörkrädd?! Skulle inte tro det va . Men det är jag tyvärr , har en liten lampa i ett litet hörn i rummet som är tänd dygnet runt..Om lampan inte är tänd så börjar jag fantisera och inbillar mig att jag hör massa ljud . Men jag har varit mörkrädd ända sen vi flyttade från Salem som var för 4 år sedan typ.Det var nått läskigt med villan som jag inte gillade. Men om jag sover över hos någon så kan det vara släkt , eller om man sover två då går det bra . Men aldrig själv, det bevisar vilken fegis jag igentligen är .. Men en väldigt söt fegis eller vad säger ni.. ;)

Oj vad ni älskar att veta hemlisar om mig !

Dagens låt!


Jonas som tipsade mig om låten. Den riktigt bra

Det var gott för studen..

Haha, jag tror jag blev så äckligt mätt efter maten att jag somnade. Acke hade med sig mat från "MAX hamburgare" och vet ni , det var bara gott för stunden .För efter typ 10 minuter att jag hade ätit så började jag må illa. Men sen somnade jag! Och nu blev det så här tråkigt igen .. Fast som alla vet är min mamma snäll mot mig , så hon ska köpa godis till mig från båten som hon kommer hem med i morgon bitti . Så det blir att stiga upp runt 9 i morgon bitti . För hon och jag ska ut på äventyr innan alla gäster kommer! Nu blev ni allt nyfikna va? Jag berättar mera imorgon ;)

Vinter snart ?!

Är det bara jag eller har sommaren gått för fort ? Vart tog värmen vägen lixom nu i sommar. Det var inte så mkt sol. Eller ja när jag och tjejerna var i Arvika var det väl rätt så fint väder tycker jag. Men efter det så var det bara regn och blsåigt. Och det är nu solen är framme? i September, är det inte nu det ska vara regn och alla blad ska rammla av träden och vi i sverige ska känna oss så ledsna så vi drar utomlands ;).
Jag tycker att det ska vara så i alla fall . Men det är väl dags att köpa sig en fin jacka snart vill ju inte gå runt i tjocktröjor hela hösten och typ frysa ihjäl . Då skulle ju alla sakna mig eller hur? ;) Plus att jag måste köpa nya finsa skor , det kan man aldrig få nog av så!!!


Det är inte så synd om mig längre, är ganska frisk av mig nu. Har bara ont i halsen men annars så mår jag bra! Det har inte varit en rolig vecka kan jag säga.. Plus att jag blev sugen på pannkakor nu.-.-
Och nu tänker jag klaga lite , varför är det ingen som roar mig för ? Jag har ju tråkigt, är det så det ska vara ? :o skulle inte tro det va !?
Aja får väl lägga mig i sängen och titta på Family guy. Fryser faktiskt lite . I kväll eller imorgon så ska jag berätta lite vad som just händer i morgon ..
Puss

Torsdag eftermiddag..

Jaha vad ska man göra?! Jag frågar det varje dag nu , men det är inte så konstigt .Jag är sjuk och har tråkigt! Det är ju inte direkt så att jag vill dra ut och ha roligt inte , nej nej! Jag vill ju sitta inne och uggla och bli blek som ett lik .. Det är imorgon allting typ "händer" antingen är jag med Alexandra, eller Jonas i morgon. Vi får se om Alex är frisk nog och vad vi nu ska göra vet jag inte, det suger att inte ha några pengar..Blir fett irreterad av att sitta inne . Har varit inne på rummet i snart 4 dagar . Så vad ska jag hitta på . Städa rummet har jag redan gjort, badat har jag gjort , ätit frukost med .. VAD FAAN !!!

Hahaha, hip hop pojkar ..


Hahahahahahahahhahahahahha ! Allvarligt.. Så sööta

Men "lilla" gubben då !


Men snälla nån . jag tror jag fick en spark mellan benen innan han gick in där och sjöng.
Tycker nästan synd om honom haha !!

Gud vad jag är cool !


Hahaha!!!! Testade ett par byxor nu som jag haft sen jag var minst 13 i alla fall . Kanske 14, det betyder att jag haft byxorna i 3-4 år nu och jag kommer i dom fortfarande .. Känn er ägda knubbisar ;)

Ta hand om dig...


Skönt att bada, men kom på att jag börjar bli värsta blekfisen :o Så snart får ajg börja sola igen !!!!

Bra grejer till kroppen ..

Gratisbio.se

Det finns många sidor där man kan få gratis saker. Jag har kikat runt på ganska många, och jag måste säga att denna sida är helt klart den absolut bästa. Det är hur lätt som helst att få ihop poäng till presentkort och biobiljetter här. När som helst har jag nått upp till högsta presentkortet! Och det fixade man LÄTT. Kolla själv hur lätt det är...

Du kan få 200 poäng per värvad medlem och det krävs bara...

200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng för: SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng för: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng för: Superpresentkort på 700 kr!!!

Gratisbio.se
Gratisbio.seK l i c k a p å b i l d e n o c h b l i m e d l e m
g e n o m m i g s å f å r d u 7 5 p o ä n g d i r e k t !


Vad innebär då ett SuperPresentkort?!
JO, ett presentkort där du kan välja och vraka bland massa kända företag som tex Kicks, Hm, Vero Moda, Åhléns, Din Sko, JC, Stadium, Guldfynd, Panduro, Bianco

Hur samlar man poäng?!
Det gör du jättelätt, genom att bara klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar och såklart skriva blogginlägg!

God morgon!

God morgon!

Vaknade ganska sent idag, men det var skönt att sova. Förutom när jag var tvungen att öppna dörren för katterna klockan 5 imorse .. Usch usch säger jag bara !
Så hur ser dagen ut ?!

Städa rummet. Det är ett måste, eller i alla fall dammsuga och lite sånt. Mamma får gäster hit imorgon så vill inte att det ska se ut som värsta terrorattacken här inne ;)
Bada.
Har ju längtat så efter att få bada , ända sen igår.Men igår var jag för lat för att göra det så idag blir det av .
Göra frukost. Jag känner för att göra en stor frukost till bara mig idag. Trotsallt så är det Me Time idag!
????.... Sen får vi se vad som händer.

nattblogg.

Haha , trodde ni allvarligt att jag sov vid den här tiden?;) Har inte sovit vid den här tiden sen ajg blev sjuk typ . Har suttit och snackat med Jonas på msn fram till nu.Om vad kommer ni aldrig få veta Moahahha ! Älskar att vara elak ibland , jag är född sån . Snygg och elak OMG inte att leka med !
Var nyss och borstade tänderna och tvättade bort sminket , oj så duktigt av mig . För ni vet väl att man får finnar av att sova med smink .. Men jag har tur för jag får aldrig finnar längre. Happy face ;)
Plus att jag är hungrig , igen ... Jag åt knappt något när det var mat , var as trött så jag åt och halvsov . Det gick ju inte så bra kan jag säga . Haha . Men blond som jag är så tänkte jag inte före jag började äta .
Nej men nu ska jag vara värsta tönten och lägga mig ner och titta på family guy och hoppas att jag kommer somna . Så vi hörs mer i morgon . Och då ska ajg allt berätta för er , haha nu blev ni allt nyfikna ;)
Puss

vet ni vad...

Funderar på att gå och lägga mig , problemet är bara att jag inte ens är trött. Så har ingen aning om vad jags ka hitta på! Kanske lägga mig ner och titta på någon film?! Kanske somnar fortare då , vem vet !
Känner mig yr också , kanske lika bra att lägga sig ner bland alla mina kuddar , hehe ;)
Jag vill inte vara sjuk , hatar det just nu. Även om det är skönt att vara hemma så vill jag inte komma efter i skolan . Så nästa vecka måste jag vara frisk. Men som sagt i morgon är jag hemma från skolan . Och tänker ta hand om mig själv..

Vill säga också att jag saknar Jonas! Känns som en evighet sen vi träffades.Vi sågs senast i söndags och det är ju hela snart 4 dagar .. Vilken evighet!
Nej men gullungar små , nu ska jag gå och lägga mig , så vi hörs mer i morgon puss

Dagens låt!


Hahaha så skööööön låt :P

öhm, vad f*n håller kissie på med?

ALLVARLIGT?! Vad håller hon på med igentligen ? Går på en diet där hon bara får dricka kaffe. Och när hon har ätit något "onyttigt" som tex sallad så spyr hon upp sen ? Öhm okej , vadå hel bulimi nästa?! Alltså ibland förstår jag mig inte på henne . Hon säger att hon är en sådan bra förebild för alla tjejer i sverige! Pfft , fuck no!!! Nu tror alla fjortisar att dom är feta och måste spy upp allt dom äter. Nej men det är bra gjort Kissie , verkligen .. Usch säger jag bara. Hon har till och med bantat med det här Ali som var "poppis" för nån månad sen, hon behöver inte ens gå ner i vikt jag slår vad om att hon väger mindre än mig .. Eller så går hon runt och verkligen drar in magen, Aja . Skärp dig Kisse katt !! Tror ingen vill läsa en tjejsblogg om hon sitter och skriver att hon ska spy och blivigt bra på det också .Väx upp , det är trots allt 18!!

Me like !



Färgen rosa!
Om ni skulle känna mig , komma in på mitt rum och se er omkring såskulle ni förstå att jag verkligen älskar färgen rosa. Har jag gjort sen .. Ja så länge jag kan minnas ;)

Mitt självförtroende! Det har väl aldrig varit fel med ett dåligt självförtroende?! Och jag har ett ganska bra tycker jag . Har väl aldrig varit så , men har märkt att man kommer långt med det så ska fortsätta ..

Att bada! Allvarligt att bada är verkligen det härligaste som finns, tänk er själv efter en jobbig eller ja vilken dag som helst , att bara lägga sig där i det varma vattnet men lukt ljus och massa skum.. Härligt eller vad säger ni ?!

Att göra sig snygg! Jag tycker att det är roligt att sitta och sminka sig , välja kläder och fixa håret i ca 2 timmar tills jag är nöjd , inte många som gör det inte.. Dom flesta tycker att det är jobbigt och vill att allt ska ta högst en halvtimma för att sen ha tid för annat . Men inte jag , jag är allt lite speciell ;)

eller nej , känn dig lurad!

Moahaha, nu blev du allt lurad. ;)Eller okej jag hade tänkt att gå och lägga mig igen men jag ångrade mig ganska fort, tänkte mest att kan ju inte ligga i sängen hela dagarna och inte göra något . Nu får jag allt ta och skärpa mig. Men det är inte alltid så lätt när man är sjuk . Jag funderar på om jag ska in och ta ett bad , eller om jag ska ta det imorgon bitti .. Det känns mer som att det blir i morgon faktiskt ..Kommer ju vara hemma imorgon med för att bli frisk, alltså helt frisk.. Så vad ska man hitta på ?

Jo jag vet faktiskt inte, logga in på msn kanske och kolla om det finns någon rolig att prata med !
Jag vet en sak jag måste göra i morgon i alla fall . Städa rummet!!! Jag hatar verkligen när mitt rum är stökigt , det kan man verkligen inte tro så som det sur ut ibland men allt handlar om att man inte orkar , jag är lat det är jag och städar gärna rummet så sällan som helst. Men det måste göras så jag tar tag i det imorgon ..
Nej men vi hörs senare sötnosar ska kolla runt lite nu och lite sånt. Så puss

japp!

Jag mår inge bra och har sovit i några timmar nu , och tänker faktsikt fotrtsätta med det . Så vi hörs mer i morgon gullungar eller i natt vemvet när jag vaknar . Puss

så är det allt !


Älskad av allt och alla ;)
Ska titta på CSI Las Vegas snart, ska bara laga till något gott att äta ..

Frizzie talar ut ..

Alltså jag måste bara få tala ut om det här med "hollywood fruar" .Alltså allvarligt, om man gör ett program om kärringar som är rika och bor i hollywood så är man inte ett dugg påhittig om vad man kan göra för program, jag tycker att det är samma program hela tiden fast av olika titlar!
Det enda som dom har fruarna har är pengar och att dom är svenskar och bor i hollywood med en 80 årig gubbe.
Jag tänker då inte titta på det , tänker klaga om det hela tiden .Tänk dig själv att sitta och titta på gamla tanter som sitter och skryter om hur underbart dom har det och bla bla bla ! Men vem vet hur dom har det när kameran inte är på ?!   Jag blir bara förbannad på att dom ens kan göra såna här program , tror inte att dom fattar att vi "svensson" kanske tar åt oss , jag tror inte att jag är den enda som blir förbannad på det här . Dom är ju fejk allihopa , kolla riktigt noga på dom , det är lixom sillikon överallt i ansiktet och på kroppen ..
Och den jag stör mig mest på är den här Agnes-Nicole Winter, hon säger att hon är med i filmer , URSÄKTA?! jag sitter alltid och tittar på film vilka filmer är hon med i om jag får fråga ?! Säg nån bra film som hon är med i ? Känner inte ens igen kärringen .. Och ja jag vet att jag klagar .Men nån måste ju göra det eller hur ..

Frizzie har en åsikt !

Naaaaw ..

Naw min mamma är snällare än din mamma .. ;)
Haha nej men , ska stanna hemma imorgon och mamma ska köpa nått gott åt mig på båten hem från finland ..
Jahapp vad ska man nu hitta på ? har nyss diskat , duktig som jag är . Känner för att göra massamat , är jätte hungrig haha ;)

Home sweet home !

Home sweet home ,eller vad säger ni? Inget är bättre än hemma faktiskt .. Kom nyss hem från skolan helt slut faktiskt . Inte för att det har varit en jobbig dag , utan det är de att jag har varit smått irreterad hela dagen , hostat , och varit yr i några timmar .. Det har blivigt lite bättre sen igår men känner att kroppen inte vill hänga med riktigt . Tycker att det är jobbigt att ens ställa mig upp . Jag funderar på om jag ska vara hemma imorgon.För det känns onödigt att åka till skolan och sen så säger läraren att jag inte får vara kvar, För jag får ju inte vara i köket om jag är sjuk . Och eftersom det är svininflensa grej nu så får man inte ens vara i köket när man är lite hängig och känner sig dålig. Hur skulle det då se ut om jag gick runt där och hostade och hade mig?!
Nej så ska prata lite med mamma och se vad hon tycker ..
Ska faktiskt ta och diska nu och vara en snäll liten dotter , vilket jag redan är men jaa! :) Så hur har eran dag varit då?!
Eller dum fråga igentligen att fråga det får ju ändå inget svar från er läsare,vilket betyder att ni är så ointresserade av att skriva vad ni tycker men ändå kollar ni in min blogg. Så sött !! Men ska diska nu så jag får något gjort idag. Hörs när vi hörs. Puss

peace!


Så söt jag är idag , Men nu drar jag till skolan så vi hörs vid 4 eller halv 5 .. Puss

Videoinlägg!


Oj som jag låter.. Men jag vet at ni har saknat att se mig ;) Så tänkte vara lite snäll idag ..
Ska äta frukost nu och sen dra till skolan , så puss på er ..

Neeeeej!

Usch och blä på att gå upp nu faktiskt . Ville bara somna om , mår faktiskt inte så bra idag så vi får se hur mkt jag klarar i skolan idag. Halsen gör fett ont både när jag sväljer och pratar,gud så synd det är om mig :(.
Plus att jag somnade kvart i 3 i natt så jag har inte fått så mycket sömn heller! Men nu ska jag klä på mig och fixa mig lite .Så vi hörs när jag är klar .
Puss

23:50- nattblogg.

Vaken ja, säger att jag är trött men ändå somnar man runt halv 2 som vanligt..

Tänker faktsikt bara skriva lite saker nu.Och bara skita i vad det är jag skriver om eller ja whatever..
Jag vill bara medela för er alla att jag älskar mitt liv just nu , tycker att allt går bra. Jag har en fin pojkvän som finns där . Bästa vännen Alexandra har man också . Så puss till henne ;)
Men det jag saknar i mitt liv just nu är shopping känns som att det var hundra år sedan jag shoppade. Så tänker faktiskt dra med mig Alexandra ut i stockholm när jag fått pengar . Eller så kanske man kan fråga mammsen lite snällt . Haha för mig blir det ingen "pappa betalar" utan det blir istället " Mamma betalar".
Och så mkt som mamma ställt upp för mig och köpt till mig och allt är helt underbart. Och jag vet att mamma läser min blogg så TACK MAMMA DU ÄR GULDVÄRD.
Så det är underbart att vara mig just nu , så alla bitches som tror att dom är något .Stiiik!
Så ja vad händer i helgen då , Onsdag snart om ca 4 minuter. Så om Alexandra är frisk så ska väl hon och ajg hitta på något , kanske dra till nån fest eller något liknande , annars blir det att vara med Jonas.. Kanske hyra film och bara mysa ! LOVELY!!

Imorgon kommer det komma upp hur jag dagens outfit blev .. Och eftersom jag varit sjuk känns det helt underbart att jag ska snygga till imorgon . Men ska väl lägga mig ner nu och försöka sova ska ju trotsallt upp om 7 timmar . Och vem behöver sin skönhetssömn, joo lilla söta jag . ! Så vi får höras mer i morgon .
Puss

Natti ..

Oj vad jag har varit aktiv nu på kvällen , plattat håret och målat naglarna . Helt galet ..
Men nu är Frida trött och ska upp till skolan i morgon så det är dags att dra till sängen nu. Och så får vi höras helt enkelt i morgon .. För ska upp klockan 7 så hinner blogga lite innan jag drar snygg som jag är till skolan ..
Så sov gott alla läsare.

Jag är så duktig.


Har faktsikt piggnat till nu , och bestämde mig för att platta håret .. Men
nu blev det så att jag klippte till luggen också .. vad tycks ?

blir nog så .

Blir nog att jag drar till skolan i morgon. Så får lov att tagga till mig idag . Och imorgon blir det nog bilder på mig när jag snyggat till mig . Men jag börjar halv 11 i morgon tror jag , men slutar tyvärr vid 4 . Men det är nog en lugn dag i morgon.Sen är det ju bara torsdag kvar sen är man ju ledig , så ska bli nice ;)..
ska nog platta håret nu så har man det gjort idag ..
Hörs senare .

Äntligen..

Japp äntligen orkade jag mig upp ur sängen . Ska göra lite mackor nu och läga mig ner och titta lite mer på parlamentet ..Så vi får helt enkelt höras mer senare..

Visste ni att?!

Jag tänker köra med den här " visste ni att jag.." varje vecka som kommer . Det betyder att ni får reda på saker om mig som ni inte redan visste , och det betyder att ni får ställa frågor , och att jag berättar lite smått hemliga och pinsama saker jag gjort i mitt liv , och sånt som jag verkligen ångrar. Då börjar vi ;)


Visste ni att jag var "emo" för ca 2-3 år sedan , jo det är sant jag var det .. Haha kan ni se bilden framför er . Svart väldigt kort hår , helt svart runt ögonen lyssnade på äckligt dålig musik som jag tycker idag . Och det skäms jag över . Eller , ja jag fick ju många vänner och sånt men stilen och kläderna och allt sånt där var lixom inte okej .. Grupptryck tror jag att det var som fick mig att ändra mig ..
Men igentligen  det var en fas som höll i ca 1 år och några månader , man tröttnade på att bli kallad för emo vart man än gick , kände mig ful i vissa tillfällen och så ska det inte vara. 60% av alla ungdomar går igenom den här fasen och många av dom stannar i den också . Alltså det är ju läskigt ..Nu när jag går på stan och ser små knattar som går runt så som jag gjorde tänker jag oftast " vad tänkte jag med igentligen" .. Tycker faktiskt synd om deras föräldrar för jag vet själv hur "ond" man var mot sin mamma ( i mitt fall då ) .. Men jag är glad att jag har ändrat på mig , för nu är jag ialla fall snygg ;)..

Japp vad säger ni om det då? första hemligheten ni vet om mig ..
Svarar gärna på frågor om ni har några ..
Puss

snacka om att jag har tråkigt.

Snacka om att jag verkligen har tråkigt. Och inne på msn är det inge kul heller . Jonas pluggar och dom flesta man snackar med att fett dryga . Jätte kul verkligen . Kollade på lite kläder nyss och funderar på om ajg ska beställa hem lite eller hur jag ska göra.. Får ju pengar om lite mer än 2 veckor . Så ska väl spendera lite av dom på nya underkläder , haha ja jag är typ beroende av att köpa nya underkläder när jag väl får pengar ..
Plus att jag är hungrig men ingen mat lagas det här inte.. Är det inte så att man ska ta hand om stackars mig ? Jag är ju trotsallt sjuk , det är så himla synd om mig . Nej men då måste jag upp och göra mat själv . Och det orkar jag verkligen inte så jag får väl svälta .. Plus att jag vill ha godis .. Haha mycket gnäll på mig , men vadå inte mitt fel att jag blev sjuk .. Så ta hand om mig nu folk ..

Dagens låt .



Han var riktigt bra !  Eller vad tycker ni ?

Första gången på nästan en vecka .



Sitter och pratar med Alexandra nu , Har inte pratat med dnen sötisen på nästan en hel vecka. Och jag saknar henne. Men nu har ju jag blivigt sjuk också , så vi får se när hon och jag träffas igen .
Men ialla fall ,hon och jag snackade om allt möjligt och hon fick mig att börja skratta vilket jag inte har gjort på hela dagen typ , så tack gumman . Sen berättade hon en sak som fick mig förbannad men det tänker jag inte berätta för er för jag har ett privatliv. Och då får ni gå och vara nyfikna ..

Plus att jag måste skärpa mig mera nu . Jag ligger typ och sover hela dagarna nu när jag varit hemma och det är inte alls bra . Sa ju till er att jag skulle blogga så mkt jag kunde idag men det blev tydligen inte så mkt som jag trodde.. Och jag måste ha mer att göra om dagarna om ajg vill lyckas . Och blir lite arg på er läsare . Ni är ganska läsare ( ta inte åt er som redan gjort det ) .. Jag lägger upp en massa som jag vill så gärna att ni ska bli medlem i men ändå skiter ni i det .. Trogna läsare? Inte ett dugg . Tyvärr .

Åsikter från Frizzie !

bara några klick

Gratisbio.se



Kom igen nu ..

Gratisbio.se


Kom igen nu , gå med på gratisbio.se. Där kan ni samla poäng hur enkelt som helst . Det kan vara både stora eller små summor. Av poängen som ni då har samlat ihop så kan ni antingen byta ut poängen mot biobiljetter eller presentkort, eller ja det finns massor att välja mellan . Gå med. Om nu ni går med via min länk så får ni 75 poäng redan från början och ni är på god väg mot det ni vill ha ..
Så fega inte, och visa lite intresse nu att ni kollar in min blogg och vill hjälpa mig !

Buhu..


Kolla vad det är synd om mig .. Även om man inte ser mitt ansikte så ser man hur sjuk lilla jag är :(
tyck synd om mig .

God morgon allihopa!

Japp det blev att jag blev hemma idag igen. :( Det är så synd om mig faktiskt så jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.Blir väl att jag ska vara värsta datanörden och försöka blogga så mycket jag kan .. Så hur har eran natt varit ?
Min har varit ganska sömnlös för varje gång jag skulle hosta så vaknade jag , jätte kul eller hur ?!

Just det jag vill bara påpeka en sak att jag tycker att det är jätte kul att ca 10 besökare redan varit inne på min blogg innan jag ens gått upp .. Blir jätte glad när jag ser sånt . ;)

Men nu ska jag kolla min mejl och lite sånt , så vi hörs snart gullungar.
Puss

natti natti...

Är trött , och ska sova så vi får helt enkelt höras mer i morgon .
Puss

Haha så patetisk ..

Hahahahah .. Såå kul , mitt ex addade mig på msn och sen när han såg en bild på mig och Jonas kallade han mig för hora? Ursäkta , men vem f*n är det som har legat med halva västerås igentligen ?
Haha . Det är så moget att kalla mig för en "äcklig hora " och sen blocka mig . Väldigt moget.  Förstår inte ens varför han addade mig .
Kan allvarligt inte sluta skratta i mellan mina host attacker. Haha . Ni som känner mig vet vem det är ..

Sant eller falskt?!

Japp nu ska tydligen Kissie bli brunett .. Så vad tänker alla om det igentligen? Jag tror inte att det är sant att hon ska göra det för vad har då att klaga på och massa ... Men om hon nu färgar håret brunt kommer hon  ändå färga tillbaka det till blont om en vecka typ, alla vet ju att kissie " aldrig" ska sluta vara blond ..

Här får ni !



Blöt håret först.
Lägg i lite silver schampoo i håret.
Låt det sitta kvar i max 7 minuter.
Blöt håret.Och sedan föna eller lufttorka det. Sen ser ni en skillnad.. ( Tänk på att mitt hår fortfarande är blött där )

jag ger er bevis ..

Okej nu har jag kollar runt på alla blonda kända bloggare och nästan precis alla har skrivit om tips hur man gör håret blondare med silver schampoo. Men dom har inte bevis och eftersom jag ska in och duscha så är det ett bra tillfälle för er att se att det gör skillnad . Just därför så ska jag ge er bevis . Så vänta och se.. Kommer upp bilder ..
Vi hörs sen när jag har fönat håret och lagt upp bilden .. Puss

Kvällens planer

Äta ( är jätte hungrig)
Duscha elr bada (Känner mig jätte smutsig)
Titta på parlamentet (Roligt!)
Äta popcorn (Mums)
Sova (trött som vanligt, men är ju sjuk så )

tänk om ?!

Tänk om jag har fått svininflensan nu ?! Det vet man ju aldrig för än man typ ligger halv död i sänge. Men jag känner mig yr och nyser hela tiden.Men det kanske bara är en jobbig förskylning men vi får se. Som sagt är jag väldigt rädd att få svininflensan eftersom att jag åker buss varje dag både till och från skolan.. Och nu sitter jag här ..Sjuk .
Det är så synd om mig tycker jag . :(

Det funkar..

bloglovin

Gå med om du vill se hur dina favoritbloggare har det .. Det kommer mejl till dig när du loggar in och då kan du kolla vad dom har skrivit om ..

Svar till Sara..



Min mejl är [email protected] . Hör av dig .

Oserve And Report..


Nu blir det att titta på den här filmen . Så vi hörs helt enkelt när jag tittat klart . Puss

Få gratis biobiljett/presentkort.

Det finns många sidor där man kan få gratis saker. Jag har kikat runt på ganska många, och jag måste säga att denna sida är helt klart den absolut bästa. Det är hur lätt som helst att få ihop poäng till presentkort och biobiljetter här. När som helst har jag nått upp till högsta presentkortet! Och det fixade man LÄTT. Kolla själv hur lätt det är...

Du kan få 200 poäng per värvad medlem och det krävs bara...

200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng för:  SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng för: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng för: Superpresentkort på 700 kr!!!

Gratisbio.se
K l i c k a   p å   b i l d e n   o c h   b l i   m e d l e m
g e n o m   m i g   s å   f å r   d u   7 5   p o ä n g   d i r e k t !


Vad innebär då ett SuperPresentkort?!
JO, ett presentkort där du kan välja och vraka bland massa kända företag som tex KicksHm, Vero Moda, ÅhlénsDin Sko, JC, Stadium, Guldfynd, Panduro,  Bianco

Hur samlar man poäng?!
Det gör du jättelätt, genom att bara klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar och såklart skriva blogginlägg!

Synd om Frida idag!

Japp nu har det hänt. Jag har blivigt sjuk och kommer sitta hemma nu dom dagarna och ha skuldskänslor för att ajg inte går till skolan.Men aja sånt får man leva med ibland.Så vad händer idag? För mig blir det väl mest att ligga i sängen och tycka synd om mig själv . Haha!
Och ni som läser är antagligen i skolan eller hemma och är sjuka som jag!  Jag vet två som är hemma idag i alla fall .. Alexandra och Jonas . Båda är sjuka så jag kan ju gissa vilka som har smittat mig . Haha.Jag måste äta frukost , men jag orkar inte röra mig . Känns jätte jobbigt . Men ska kolla om det finns nån bra film att se nu . Puss på er !

Det ger resultat

En bra helg ger reslutat i slutet . Jag är trött , ovanligt va ?;)Så tänker säga god natt till bloggandet för ikväll och ska nu lägga mig ner och kolla vidare på parlamentet! Det är ju jätte kul ..
Så vi får höras i morgon för nu ska en Trött Frida sova gott . Puss på er gullungar

Dagens låt .

nu då?

Titta på film ;)

kör en Kisse...



Nyss duschat , betyder det att jag får fler besökare nu ;)

Tog bort min Bdb...

Har nu tagit bort min Bilddagbok .Jag kände att alla mina minnen fanns där från ex-pojkvänner och massa dåligt som man knappast vill minnas igen . Så om ni vill se hur mina dagar är nu för tiden så är det Facebook eller bloggen som gäller. Bara så ni vet..

Krig mellan blogg drottningarna...


Japp det är sant , bråket mellan "blondinbella" och Kenza..

Enda från start så var det här igentligen Kenzas jobb att blogga direkt från rödamatten i new york nu i natt,men då åker hon på halsfluss. Och blev jätte besviken över att dom valde nån som Blondinbella .. " Jag skulle valt någon som brinner för det här .. musik" säger Kenza till böjesbladet ..

Men kom igen nu.. Hur töntigt är inte det där då? Att Kenza blir besviken på att dom valde Blondinbella. Vem skulle dom annars vält som skulle vara i New York . Kissie eller? Haha , nja det hade nog slutat i katastrof då om jag ska vara ärlig.. Kenza har ju redan bloggat en gång från Liverpool på nån gala . Så nu är det väl endå nån annans tur att glänsa eller vad tycker ni?
Jag tycker att det är töntigt att dom bråkar om en sån sak .. Speciellt nu när Kenza har typ allt . Hon är modell , bloggar och tjänar stora pengar.. Ge upp bara säger jag . Jag skulle inte bli ett dugg besviken om jag inte fått åka när man redan har allt här hemma i sverige.. Plus att det kan bli tjatigt i längden om alla bloggare ska vara med i stora saker som tex den här galan .. Nej tack säger jag bara !!


Aja nog om det tillbaka till mig .. Nu ska jag in och duscha och sen fixa naglarna
(igen) Sen ska jag ladda ner någon bra film och bara krypa ner i sängen och sova .. Puss <3

vem sa att blondiner inte kan ?


Före.

Efter.

Jaja dom är inte ens lika stora men det är kakor ialla fall .. Vem f*n sa att blondiner inte kan baka?
Och Jonas om du ska komentera va snäll ;)

Så är det ..


Var hos Jonas i helgen .. Kärlek går före bloggandet faktiskt ..

Gratisbio.se

Gratisbio.se
IN IN IN IN IN..Bli medlem!

Sorry....

Förlåt förlåt förlåt ! Jag vet att jag sa att jag skulle komma hem igår . Men nu blev det inte så utan åkte hem idag .. Och nu är ajg hemma igen så ska blogga så mkt jag bara kan idag och resten av veckan .. då blir ni inte allt för ledsna ;) Hoppas helgen varit bra?! Jag har ialla fall haft en jätte bra helg,var ju med Jonas så kan inte bli annat än bra . Haha !!
Men nu ska jag baka och kolla in min mejl och lite annat  . Så vi hörs snart igen Puss <3

Klar snart!

Jag håller på att tvätta som en galning. Och kläderna jag ska ha på mih hänger på tork nu så det borde gå ganska fort .. Sitter och plattar håret just nu 12:27. Sminkat mig har jag redan gjort. Blev riktigt bra idag . Vi får se om kameran vill gilla mig idag i så fall kommer det upp antingen ett videoinlägg eller en bild..
Men hörs mer snart gullungar ;)

Gratisbio.se

Gratisbio.se

Bli medlem på Gratisbio.se och samla poäng och "köp" eller vinn bio biljetter genom dina poäng. Bli medlem idag. Jag är det !!

Dagens låt .

God morgon!

ja nu är jag uppe i alla fall . Eller ja jag har varit vaken sen klockan 9 , men har ju duschat och lite sånt innan jag satte mig här . Ja så vad händer idag då ?... Jo jag ska ju hjälpa mamma med tvätten , och måste då väcka min bror om en timma så han kan hjälpa mig och bära ner allt ...Så jag har bara tagit på mig något . Det blev mjukisbyxor , linne och så blev det att sätta upp håret i en boll ..
Jag har ju sagt flera nätter i rad nu att jag måste fixa mina naglar, men har inte gjort det än , utan ska göra det efter jag varit nere i tvättstugan första gången.Men nu ska jag äta frukost och titta på lite tv innan det jobbiga börjar . Men ni får ha det så bra så länge. Pussar <3

Dagens låt.

Lite trött? jaa..


Japp idag har jag varit fruktansvärt trött.. Det är alltid så här dagarna jag varit i köket .
Men nu ska den här lilla damen sova . så vi hörs mer i morgon bitti <3 Puss

imorgon!

Japp imorgon drar jag till Jonas . Ska till snobb stockholm .. Drar från gettot och vidare mot storstaden.;)Nej men allvarligt det är vis såna här tillfällen man önskar att man hade en bärbar dator . Kanske får låna Jonas data och blogga lite så ni vet hur jag mår och att jag lever . Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om idag tyvärr . Är så trött att jag inte ens kan tänka klart ..
Men i morgon blir det full rulle på morgonen  .Måste ju duscha och fixa mig . Naglarna ser ut som ja jag vet inte vad . Ska ner i tvättstugan och tvätta med. Jätte kul .. ,Men så är det när man är ledig från skolan tyvärr !
Så hur har allas dag varit ? bra antar jag ! Sjävl har jag slappat till Parlamentet sitter och skrattar för mig själv. Haha, inget liv alls ;).
Nej men har skrattat en hel del , så himla bäst . Och nu sitter jag och kollar runt på storbloggarnas bloggar och läser hur deras fantastiska liv har varit ännu en dag ! Men vi hörs snart igen pussungar..
Puss

Nej ni .

Neej jag ska faktsikt sova nu ett tag vi får höras mera sen . Puss <3

Gratisbio.se

Gratisbio.se

Home sweet home.

Nu är jag äntligen hemma från skolan . Trött som vanligt är jag med ;). Hade kök idag, lika jobbigt som vanligt. Fat lite kul att se alla ettor göra allt jobbigt som vi fick göra..
Sen har jag för första gången i hela mitt liv lyckats göra kakor utan att det blir en kladdig massa av allt . Det betyder att jag är super häftig ;). Så vad ska man hitta på nu ?!
Tror faktsikt jag ska sova lite . Föresten så ska jag till Jonas i morgon så vet inte om det blir så mkt bloggande i morgon . Men visst kan ni klara er utan mig i ett dygn ?
Men vi hörs senare alla gullungar.. Puss

God natt.

Nu säger jag god natt till bloggandet för ikväll . Vi hörs mer i morgon .
Puss God natt och sov så gott.

Dagens låt .

Gratisbio.se

Gratisbio.se

Ny adress till mailen.

Japp , nu har jag bytt mail adress om nån skulle vilja nå mig . Tyckte att den jag hade inte var så passande för en sån person som mig ;)
Har numera [email protected] 
Så om nån vill något .Maila.

Kolla in !!

BloggaSnyggt.se

Så Ligger Det Till!!

Jag är så trött på att vara "barn"/ungdom , längtar tills jag fyller 18 måste ju tyvärr vänta ett helt år men jaa  .17 år är ett väldigt onödigt år allt är som vanligt förutom att man går runt och längtar tills födelsedagen kommer. Som 17 åring så är det nästan alltid att man inte får göra som man vill , eller ja så har det väl varit hela livet .. Det är alltid " du är bara .. år" . Är så trött på att höra det . När jag fyller 18 kan ingen säga det till mig. Och jag kan ta vara på mig själv idag. Alla flickor behöver ha kul i livet i stället för att sitta inne hela dagarna det gör ju en galen . Eller jag blir i alla fall helt galen om jag ska gå i skolan och sen åka hem och tänka " nu då? " .
Händer det inget så blir man ju arg och irreterad. Eller så sover man bort halva dagen , vilket jag brukar göra! Men vad är det för liv igentligen ?
Allt händlar om att ha kul igentligen . Meen man lever som man gör .



Yeah you know it , Miss cool

Dåligt jag vet..

Dålig uppdatering idag , jag vet . Förlåt så mkt !
Det har varit en slapp dag idag i skolan hade alkohol hantering i 80 minuter . Sen ahde vi svenska och sen slutade vi ;) Ingen historia pga att Cecilia våran lärare var sjuk så det var sjukt nice..
Men nu är man hemma igen och verkligen proppar munnen med mat ;) som dom flesta vet så är jag nästan alltid hungrig men går knappt upp i vikt. Good for me .
Nej men gullungar nu ska jag äta klart,Diska och duscha sen kommer jag hit igen och skriver vad jag tycker om att vara "barn" ..
Puss

Dagens planer...

*ska dra och sola med Alexandra idag  , Kommer nog upp mer bilder sen .
Men nu ska jag dra till skolan så vi får höras mer sen .
Puss

Usch!

Idag är jag så himla trött , orkade nästan inte gå upp ur sängen.Känner på mig att det kommer bli en ganska jobbig dag . Men nu ska ajg fixa mig lite. Så vi får höras mer senare . Puss

nattblogg.

Klockan är 22:55 , och det är typ natt för mig . Vill sova men vet att jag kommer ligga sömnlös i nån timma, om inte mer. Och räkna får funkar väl inte..Om jag ska vara ärlig vet jag inte ens hur man gör ;) Erkänn ibland är jag ganska rolig.Men som sagt vill verkligen sova, men när man inte kan så har man alltid nån som kan hjälpa en att fördriva tiden!
Och jag har så klart Jonas.Alltid vaken för min skulle till minst halv 1 på natten då han somnar sött hemma hos sig. Och då går det ganska fort för mig med att somna och drömma sött. Så vad ska man göra nu då?
Sova har jag ju redan tagit bort från listan . Läsa kanske? näää, eller?
Känner hur tunga ögonlocken är inte bra alltså.Neej men tror jag ska lägga mig ner och läsa lite så får man typ läxan gjord ;) Måste läsa en bok till skolan ..
Aja tror jag gör det , vi hörs i morgon . Puss

God natt pluttisar .

Nu säger jag god natt till bloggandet för i kväll . Sov så gott allihopa det ska ajg göra ialla fall .
Vi får höras mer i morgon . puss

Missbruk på hög nivå..


Missbrukar den här låten.. Over and over ..

Dagen..

Nu tänker jag vara jätte social och berätta hur min dag har varit ( för er som är intresserade).

Ja, gick upp klockan 7 för att städa rummet. Duktig som jag är så dammsugade jag med. Men igentligen , vilken normal person städar mellan 7-7.30 en tisdags morgon? Fast ingen som har sagt att jag är normal heller. Men i alla fall efter att städat så fixade jag mig och blev fin som vanligt (A). Sen tog jag på mig ett par byxor som satt as tajt när jag köpte dom men blivigt för stora nu . Men aja good for me ;)
Sen satte jag mig på bussen kvart över 10 och mötte Alexandra på stationen.Sen klockan 10 var det bara att sätta sig på bussen upp till skolan . Var ganska slapp dag,hade två lektioner. Samhälle där vi tydligen har börjat diskutera sex . Haha omogen som jag är så sitter jag självklart och garvar åt det ena och det andra. Efter samhälle hade vi lunch och sist Svenska . Tittade på film . Sen åkte jag till stockholm för att möta Jonas. Sen har jag varit med jonas fram till klockan kvart i 7. Och nu sitter jag här . Intressant va? ;)
Älskad av allt och alla !

Vem är han ?




Vem är han tänker ni säkert!  Gott folk det här är Jonas . The one and only.
Har varit med honom från klockan 2 till klockan 7. Tiden gick fort men roligt hade vi .
Nu vet ni hur han ser ut . Ni kan också gå in på hans blogg ..
www.carpen.bloggspace.se

Skola ..

Nu drar jag till skolan så vi hörs i kväll efter att jag varit med Jonas .. puss

Godmorgon allihopa ..

Godmorgon , hoppas ni sovit gott .. Så vad händer idag ;) Jo först så ska jag sminka mig nu och äta frukost och se vad jag ska ha för kläder. Sen ska jag till skolan och gissa vem som har idrott idag med .. Jo JAG!! hemskt ju.. Men sen efter idrotten ska jag vara med Jonas :)<3 Sen får vi se vad som händer. Jag menar om det kommer pp bilder eller inte :) Hörs senare . Puss

Jag är så mogen av mig ..


Då säger jag godnatt till bloggen för idag. Hörs i morgon efter jag har varit med min baby..
Och för er folksom undrar JA, jag har mjukisdjur i sängen fortfarande ;)
Puss

vad händer ?!

TRÖTT!! Är inte på samma glada humör längre. Och det finns anledningar till det. För det första så har jag inte haft så många besökare idag. Men det som verkligen tände till idag var att en liten flicka som inte kan låta MIN pojke vara ifred. Har ni nån gång velat smälla till nån så hårt du bara kan ? Så känner jag just nu .  Vet inte hur jag ska hantera det så skriver ner allt ..

Till er alla !



Vad ska man hitta på en måndag efter middag/kväll ?
Funderar på att laga mat , eftersom jag inte ätit än . Haha!
Kanske klicka på en rulle eller CSI  .Som jag nu btw blivigt helt beroende av .

Kan alla andra blondiner kan jag ... Eller?

Funderar mkt på alla andra blogg världens blondiner som verkligen lyckats..Visst är det så att om dom kan så kan jag . Jag tycker inte att jag är dummare än alla andra men jag är inte ett geni heller . Så vad fick dom att bli kända?
Över sminkat ansikte, smala som tandpetare, blonda så håret lyser flera mil bort, snackar så fjortis som man bara kan , "pappa betalar" flickor .?
Eller är det bara så att dom har tur och att alla små flickor eller tjejer i deras ålder bara av en ren slump gick in på deras blogg och tänkte " Oj kul blogg nu måste jag sprida detta vidare" .
Talar inte illa om dom verkligen inte , men hur kan dom lyckas så bra och varför är det just mest blondiner som har det bra.. ?
Jag är blondin , har bloggat i snart 2 månader . Har inte hänt så mkt , vad kan det bero på? har kämpat som f*n med reklam och allt sånt . Men har bara 30-40 besökare per dag .
Men det kanske är så att jag är för ful för media och för att folk ska kolla in mig , hata mig så mkt att dom bara måste in och kolla lite mer på vad mitt liv handlar om ..
Om man tänker efter så är dom flesta bloggarna dagböcker fast att vi avslöjar våra privatliv för annat folk . Och dom gillar det ..
Den här tanken har slagit mig så ofta.. Som tex, blondinbella blev brunett SO WHAT ?! Tror inte nån lider av det mer än hon själv.. Alla skrev ju om att hon inte var "blondinbella" mer för att hon har ändrat hårfärg .. Aja vet inte riktigt hur folk tänker .. Man kan bara vara sig själv .
Men i alla fall .. Ska man bli känd så MÅSTE  man tydligen vara blond och se ut som barbie .. Tyvärr ! Det är så människor ser på världen .. Är man inte perfekt så är man inget att ha .
Men om ni inte visste det här . INGEN är perfekt ..

Det var allt jag ville säga .. Puss // Frizzie

Trey Songz


<3

Nej men kolla vad jag hittade ..


ÄLSKAR MITT GARV . Hostar typ fram det xD

Hemma igen Bitches ..

Nu är eran favorit bloggare hemma igen . *Happy*
Jag har varit jätte duktig. Diskade det förstajag gjorde när jag kom hem, duktig som jag är!  Ja ni , funderar på att ta ett bad , fixa naglarna och lite sånt . Känner för lite Me Time igen .. Skulle igentligen sola idag .. Men så blev det tyvärr inte för mamma har inte lagt in pengar än så vi får ta det på onsdag:).. Jag är på ett bra humör idag känner jag, eller i alla fall just nu . Vet inte hur ajg har varit under dagen det får jag nog fråga alex om . ;)
Neej men nu är jag lite hungrig faktiskt funderar på att äta så att jag blir stor och stark ;)

Skola skola skola..

God morgon allihopa. Sovit gott antar jag? Eller har ni gjort om mig , legat och tänkt hela natten nästan.
Usch nu är jag så trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till.Blir nog en riktig slapp dag för mig som varje måndag . Fast jag börjar ju
8.30 och slutar 16.00 . Känns verkligen inte kul. Nej nu ska jag fixa mig ..
Hörs mer sen puss
<3

Ses imorgon.

Nej om man ska ta och gå och lägga sig och somna till en film eller kanske till serien CSI ;)
Drömma sött ska jag också göra . Hihi
Så vi får helt enkelt höras mer i morgon när jag har vaknat .
Hoppas ni klarar er utan mig i några timmar .
Puss

Stör mig fortfarande..

Jag stör mig fortfarande på hon "Alicia" som skrev för 2 dagar sen , om att jag skulle lägga ner min blogg . Har bara en sak att säga henne om hon går in och läser.. Det är min blogg , jag bestämmer vem och vad jag ska skriva om. Så lägg ner allt skit snack om att jag är wannabe .
Om man vill lyckas får man faktiskt härma dom som har fått sin framgång .. Och jag tror att alla bloggare här inne som är kända har härmat någon i början precis som jag gjort ..
Borde igentligen inte ta åt mig av det hon skrev , men jag gör det just nu .. Tycker det är så störande när folk ska komma och säga åt mig vad jag får och inte får göra ..

Toppen


Japp, skola i morgon.. Jätte kul .
Jonas sluta vara så wannabe mig , snart färgar du väl håret blont och blir som mig ;)
Fast klandrar dig inte ;) Vem vill inte vara som mig ..
Puss <3

Det har gått för långt.



Haha .. Kissies låt är väl bra? ;) tycker jag ialla fall :D 
Haha men det har gått lite för långt tycker jag :P

Bleeding love.

Fy f*n



"Det var ingen filminspelning.Bara en flygande bil som krachade in i ett hus, på andra våningen.

Adam Clark, 20, körde rattfull i full gas genom en korsning, utan att stanna vid stoppskylten.

Bilen fortsatte köra rakt in i ett fartgupp som fick jeepen att lyfta och krascha rakt in i andra våningen av ett trähus."

Hur dum får man vara om man kör rattfull och sen köra in i ett fartgupp utan att bromsa.. Id*ot säger jag bara. Blir arg när jag läser det här . Men endå undrar jag hur han tänkte innan han satte sig i bilen. Det otroliga är ju att han som körde klarade sig oskad. och han som bodde där fick små skador. Han kommer få ett långt straff vilket är rätt åt honom .. ;)

Usel söndag.

Alltså.. vad ska man hitta på nu då? Har ganska tråkigt . Och såna som jag får inte ha tråkigt (A)  .
Plus att det tog minst 20 minuter för mig att städa rummet, Hittade en parfym som jag letat efter med så då blev man ju lite glad.
Men allvarligt . vad ska jag hitta på xD

Diamanterna du inte kan motstå .

Diamantia.com

städa rummet nu då.

Så där ja kommit hem från solningen , har tagit mig en dusch med . Nu är det bara att sätta igång att städa rummet .. Så vi får höras helt enkelt när jag är klar.
Puss

Dagens reklam..

Skaffa en snygg design till din bloggSnygga bloggdesigner ifrån BloggaSnyggtJag har en snygg design ifrån bloggasnyggt.se har du?Bloggasnyggt.seBloggaSnyggt.se

Gå in här. Den sidan har hjälp mig mycket med min design .
Så om ni ska börja blogga .. Gå in där ..

Fullt upp idag..

God morgon allihopa . Sovit gott? ;)
Idag blir det ganska mycket som jag ska hinna med idag ,bara att städa mitt rum kommer ta ca 2 timmar . Haha!
Så här ser min dag ut .
Klä på mig
Dra ner och sola
Duscha när jag kommer hem.
Städa rummet
Blogga ofc !
Sen får vi se vad som händer mot kvällen ;)

Dags att säga natti natti..

Nu ska jag sova . Så ni alla får sova så gott , Så hörs vi imorgon.
Har varit en ganska bra dag!
Varit i stockholm. fått en ring . pratat med *hemlis* fått en jätte fin komentar av en fjortis ..
Och massa sånt kul .
Så vi får höras mer i morgon . Puss puss

Bra ..

Naturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.seNaturalglow.se

Haha . Patetiska lilla flicka ..

Fick nyss en komentar där det stod " snälla sluta blogga, sluta vara så wannabe kissie.. bla bla bla"
Haha lilla lilla gumman .. Jag är ingen wannabe kissie.. Visst jag kollar in hennes blogg men jag härmar fan inte henne . Jag tog lite saker av henne i början för att komma igång med bloggandet , men vem har inte gjort det?
Lixom kolla bara på Dessie .. Och vad vet du . Kissie kanske har tagit allt från Dessie som det går rykten om. Och NEJ , bara för att en liten fjortis säger åt mig att blogga så tänker inte jag göra det heller . Never. sluta kolla in min blogg och gå vidare med ditt liv .. Lixom HALLÅ patetisk att en liten tjej ska sitta och kolla in min blogg men endå tycka illa om mig . Move on bitch ..
Plus om jag nu härmar dom är det väl endå min ensak . Jag kanske tycker at dom bloggar så bra att jag vill se ut som dom .. Blir bara så förbannad .. Usch !!

privatliv ?

Nej ni , Kom hem från solningen för ca 1 timma sedan .. Så funderar på om jag ska ut och titta på tv med familjen lite har ganska ont i huvudet .Och saknar min ***** :(
Aja kommer snart tillbaka . Puss

OFC!

Nu är jag och solar solarium hörs när ajg kommer hem .
Puss

Sliten som bara den..

Jag är jätte trött just nu skulle lixom sova för ca 2 timmar sen . För vill var pigg när jag ska till solariumet. Men jag har inte sovit , neej utan jag har varit duktig och letat efter hemsidor som jag kan annonsera på min blogg . nånstans måste jag ju komma om det ska hända något på bloggen eller vad säger ni?
Har varit inne på två jätte bra hemsidor som jag har gått med i , dom ska skicka mail inom kort så vi får se hur det blir med det .. Om pengar rullar in om några månader blir ju jag såå himla glad . Haha ..
Tror jag ska lägga mig ner ett tag nu så vi hörs senare.
Puss

bild på ringen jag köpte..


Ringen jag köpte .


Så fiin , eller vad säger ni ?

Hemma igen..

Nu har jag kommit hem från stockholm . Det var kaos överallt när man skulle åka därifrån. Dom har ju stängt av halva stockholm för att några dumma kostym nissar skulle åka till Bromma flygplats. Men hallå kom igen varför måste dom stänga av halva stan så vi andra får stå i kö i ca 1 timma .. Tycker det är jätte töntigt.
Men what ever, jag köpte mig en jätte fin ring som jag snart lägger upp bild på . ska bara skriva klart ..

När jag satt i bilen på väg hem så började ag tänka på det här med svininfluensan. Jag är jätte rädd för den alltså . Media överdriver det vet jag men folk har ju dött av det.. Känns som att man aldrig skulle kunna ta i något längre utan att bli sjuk . Så på skolan har dom kommit med värsta grejen att vi måste vara skit noga med att tvätta händerna och ta papper för att stänga av kranen. Så det är väl bara att göra som dom säger .
Även fast att jag fortfarande rädd ..

Hörs snart igen :)

Dagens Planer.

Fixa mig
Åka till stockholm
Sola
Blogga ;)
vet ej , får se vad som händer under dagen ;)

God morgon..

God morgon allihopa! Hoppas ni sovit gott i för sig så är klockan 10 över 9 en lördag så tror alla sver haha :) Ska fixa mig nu och åka till stockholm med mamma (A)
Puss

hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Haft en jätte rolig dag med jaa ;) hemlis för er .. Bra för mig ;)
Haha men ska ladda ner en film nu och äta godis sen blogga mera ikväll puss på er alla ..

Drar ner nu..

Drar till stan nu .. Hörs kväll .. puss

Hmm ..

Dagens Planer.

Duscha
Åka och sola
sminka mig och göra mig klar.
Ner på stan ..
hem och blogga ..

Bilderna jag lovat er ..



Gissa vem som har hemtänta till nästa vecka .. Allvarligt !!


Nu är min bästa vän Alexandra hemma igen ..


Armbandet jag fick av Alex . Alla vet ju att jag verkligen ÄLSKAR  rosa .
Tack gumman .. Ser ni mi extremt bruna hans med hihi !!

tack så mycket !

Läste några komentarer jag fick igår . Tack så mycket . Då blir det att jag fortsätter att blogga . För det verkar som att några tycker att jag gör ett bra jobb och varför då inte fortsätta ?
Men det känns som att mina besökare har minskat så måste verkligen skärpa mig om jag vill att det ska fortsätta som det gjorde..
Tror jag lägger upp lite bilder nu . Sen ska jag vänta på mamma för att vi ska åka och sola :)

funderar...

Jag funderar på om jag ska sluta blogga i ca 4 månader tills julen är över .. Jag behöver verkligen en ny dator och jag vet inte hur man gör för att bli känd på egen hand . Folk som sagt att jags kulle få hjälp men neej har fått göra allt själv i alla fall . Så funderar på om jag ska lägga ner ett tag så jag får en bättre dator så jag kan skriva bättre och göra mer saker på den ..
Eller vad tycker ni , skajag fortsätta eller skajag lägga ner i 4 månader?
För jag känner att om ajg ska kämpa för att bli känd så behöver jag både hjälp från folk men också en snabbare dator som klarar mer än vad den här gör .. Är aå trött på den så säg gärna hur jag ska göra skulle vara lite hjälp på traven ..
Puss

Hemma

Så där ja nu är jag hemma igen . Är ledig i morgon fett skönt ..

Snart skola .

Snart ska vi gå ut och sätta oss på bussen så vi kommer iväg till skolan . Klockan är 20 i 7 och jag är trött . ovanligt va? Haha .. Men vi hörs när jag kommer hem från skolan . Så kommer bilder upp som jag lovat med ..  Så ha en riktigt bra dag så hörs vi sen ..
Puss

Hemma hos Alexandra..

Sitter hemma hos Alexandra, ska sova hos henne . Usch vad jag har saknat den tjejen eller . Men nu är hon brun och fin och hem kommen från Egypten ;)
Men inga bilder idag tyvärr kommer nog upp i morgon när jag är hemma igen för hennes data vill tydligen inte installera min kamera så det kommer imorgon så var inte oroliga .. I'll be back ;)
Fick ett jätte fint rosa armband av henne , stort tack alexandra baby .
Har varit en ganska trög dag , men sista lektionen var kul dom sista 20 minuterna . Jag och alex tog jätte fula bilder ( men får tyvärr inte lägga upp den för henne ) Me ntror jag satt och skrattade i minst 10 minuter åt samma bild . Alex blev så fin på en av dom så jag höll på att dö .Sånt är härligt eller hur ?! Skratta är verkligen det underbaraste som finns .. Vet ni vad som är jobbigt? Vi måste ta 7 bussen här ifrån för att komma i tid till skolan , mitt ute i öde marken bor hon, mysigt men vem orkar åka buss klockan 7 ? Inte jag i alla fall .
Men som sagt bilderna kommer upp i morgon . Vi får höras mer i kväll förlåt för att jag inte varit så aktiv på bloggen idag eller ja dom senaste dagarna men min data har varit helt knasig inte alls kul .. Blir bättre när jag får ny data som kanske blir till jul ..
Men nu ska jag och ALex hitta på något bus så vi hörs mer ikväll ..
Puss ..

Skola ..

Nu sitter jag i skolan med Alexandra. Har snart historia .. Bläää                                                             

Vi ses när jag kommer hem . Puss

Tid för utgång ... till skolan.



Nu åker jag till skolan och är favoriten där istället ;) ..
Hörs senare när ag kommit hem från stan . Puss

Dagens Planer.

vara i skolan .
Vara med Alexandra.
Åka hem och blogga så mycket jag bara kan idag .
Duxcha , äta och sova ;)

jahapp!

Godmorgon! hoppas alla sovit gott .
Jag känner att det här kommer bli en seg dag för mig . Usch !
Aja det är väl bara att fixa sig och börja åka till skolan .
Ska träffa Alexandra på stationen först .Men ialla fall hör av mig senare när
jag är klar .. Puss

Hemma igen..

Oj oj oj nu är Frida tillbaka . Home sweet home eller vad tycker ni;)
Aja haft en underbar dag i alla fall :) tänker inte gå in på detaljer men
UNDERBAR!!!
aja nu ska jag ladda ner någon bra film och slänga på mig mjukiskläderna och titta på den ..
kommer antagligen komma in i kväll och säga god natt. Jag är jjätte
ledsen att det var så dålig uppdatering idag men loovar att det kommer bli bättre i morgon ..
Puss puss

Video inlägg ..



Njut ;)

God morgon!

God morgon allihopa , hoppas ni sovit gott .. Jag själv sov som en barn i natt. Helt underbart.
Okej nu skaajg fixa mig och göra mig klar sen kanske det kommer en videoblogg .
Men ha det så bra puss

Dagens Planer.

Vi tar dagen planer nu då , vara ute i god tid är alltid bra.
För vet inte om jag hinner skriva så mkt i morgon . Så vi gör det nu
Klä på mig och fixa mig ..
Åka till skolan.
Åka till stockholm... Maha nu blev ni nyfikna ;)
Komma hem och blogga för fullt över hur dagen sätt ut .

Nu sitter man här igen..



Älskar låten , den får verkligen en att tänka på massa saker .
Både bra och dåliga .Gör mig faktsikt ledsen . Men jag tycker den
är så himla bra ..
Men nu ska jag sova lite , ska upp klockan halv åtta och måste var pigg
för morgon dagen . Jaså varför det undrar ni ?
Haha det kan ni gott tänka på lite  . för det säger jag inte .
God natt hörs i morgon puss puss ..

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0