nattblogg.

Är det bara jag eller är killar helt omöjliga ibland ? Tänker inte berätta allt som har hänt ikväll men det är lite väl mycket för mig just nu.Det är vid såna här tillfällen jag vill att min mamma ska vara hemma , men eftersom hon jobbar i Finland så går inte det . Och det är vid såna här tillfällen som jag önskar att jag hade någon att prata ut med om allt.. Visst jag har några på msn som det går att prata med, men jag tror inte att dom riktigt förstår hur jag känner mig och mår ibland. Jag är trött på att känna mig utnyttjad! Jag behöver få leva mitt liv , känna att jag tonåring och inte vuxen riktigt än, det är något jag aldrig fått uppleva än känns det som, och varför tror ni ? Jo för att det är alla killar som har stoppat mig, och det känns för jävligt kan jag säga !
Det här är skrivet av en som vet hur det känns att bli sårad om och om igen , och det är inte kul att behöva skriva sånt här i en blogg som alla mina läsare ska läsa , men sitter man med gråten i halsen vet man inte vad man ska ta sig till. Vill sova, men kan inte!! Vill glömma bort hela den här dagen, den här helgen . Usch säger jag bara.
Men vi hörs mer i morgon ska försöka sudda bort allt , och sova nu . Mår nog bättre imorgon då jag får träffa Alexandra. Ingen har sagt att livet är lätt speciellt inte jag ..
God natt . Från eran Frizzie

Kommentarer
Postat av: Siriporn

heej söta!

allt väl med dig idag? :)

2009-09-21 @ 10:03:03
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0