Jag har en åsikt om... Anna Anka.


Jag blir så förbannad allvarligt. Titta på det här klippet . Hon har fan ingen rätt att säga så om oss svenskar i huvudtaget. Visst är det bra att kärringen har självförtroende och säger vad hon tycker! Men hon går för långt . Hon bor inte ens i sverige för hon flydde? Det är fan mer fetma i USA  än i svergie . Blir så sur att hon säger att 16 åringarna ska ha likadan kropp som henne och hon är 38 år.. Bara föra tt hon tränar 4 gånger i veckan betyder inte det att just det håller henne smal . Hon kanske har smala föräldrar så hon kan typ inte gå upp i vikt . Och har hon någonsin tänkt på att alla dom som har fetma kanske har det i släkten , att det är en sjukdom som inte går att bota??? Neej just det . Hon har fan ingen talan när det gäller fetma . Och nej hon har fan inte en av världens snyggaste kroppar såg mest äckligt ut . Hela hon är äcklig och ful .
Alla typ älskar henne , jag hatar henner mer än någon annat just nu. Och allt med det här att hon säger att alla är så fula och hon är så snygg , vart i helvete är hon snygg nånstans ? SNÄLLA, berätta vart?  Det var ett jävla tjat om dom som är 16 år , låt dom ha sitt liv och så kan du ha ditt jävla fula äckliga liv...
Och plus att hon har en man som är 30 år äldre, det måste ju betyda att hon inte får någon annan!! Usch vad jag hatar henne... Hon kan ju typ gå och hänga sig . Plus att hon borde lära sig ren svenska , lyssna bara på slutet.

Kommentarer
Postat av: Tobias

iuuih vad äcklig hon ser ut haha hon har typ lika spänstig hud som en 60 åring :P

2009-09-30 @ 13:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0